Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

А защо непременно държиш да ходиш в тая 'каручка' (и си ходил преди), след като е била лисичарник и е трябвало да си изхвърляш дрехите? На мен като не ми е приятно да ходя еди къде си по някаква причина (каквато и да е) - просто не ходя там. Явно не ти е било чак толкова зле в тоя лисичарник...;)

Чакай малко бе мен :D. Вълк единак ли да седя. + това в Тони 2000 беше дюкме пълно. Там нацелихме няква маса и то едвам, едвам с много уговорки и прецакване на едни други хора :D :D. A и тогава за сефте бях...малко по-късно въведоха забраната ;). + това в цял свят(белите страни) не се пуши, само тука забраната е равна на масово убийство...ай сиктир драги зрители дето се казва ;).

Аааа да...и кръчми или ресторанти, в които няма чалга....хич няма смисъл да я отваряме тая тема. Аз съм отишъл да си правя кефа, а не да ям чер хайвер и да слушам Бетовен ;)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Аааа да...и кръчми или ресторанти, в които няма чалга....хич няма смисъл да я отваряме тая тема. Аз съм отишъл да си правя кефа, а не да ям чер хайвер и да слушам Бетовен ;)

Ееее, то пълно щастие няма - не става хем мадами в изобилие, хем евтин алкохол, хем салфетки на килограм, че и дрехите ти после да миришат на Шанел номер 5. :woot

Аааа да...доколкото ми е известно, заведенията не са 100% задължителни за оцеляването на човешкия вид, както и не са единственото му развлечение. А по въпроса за слушането на Бетовен - що все пак не пробваш, не боли, а и не е вредно...само, моля ти се...не хвърляй салфетки, понеже после някой трябва да ги събира. ;)

Ееее, то пълно щастие няма - не става хем мадами в изобилие, хем евтин алкохол, хем салфетки на килограм, че и дрехите ти после да миришат на Шанел номер 5. :woot

Аааа да...доколкото ми е известно, заведенията не са 100% задължителни за оцеляването на човешкия вид, както и не са единственото му развлечение. А по въпроса за слушането на Бетовен - що все пак не пробваш, не боли, а и не е вредно...само, моля ти се...не хвърляй салфетки, понеже после някой трябва да ги събира. ;)

Става, става ;). Всичко ставa. Не са задължителни...ама не ми се става монах ;). Бетовен ше го прОпусна в тоя живот...в другия...може би ;)

Бетовен ше го прОпусна в тоя живот...в другия...може би ;)

Тц, друг няма да имаш - използвай сега...казват, че кравите почвали да дават повече мляко като го слушат, може и на теб да ти повлияе положително. :P

Бетовен ше го прОпусна в тоя живот...в другия...може би ;)

Как може да отричаш нещо, ако не си го пробвал?

Тц, друг няма да имаш - използвай сега...казват, че кравите почвали да дават повече мляко като го слушат, може и на теб да ти повлияе положително. :P

Да заформим едно басче за по 1000 евро? :D :D /Едит от Midex: Няма смисъл, знам, че ще го загубя./

Как може да отричаш нещо, ако не си го пробвал?

гледай и се учи :D :D...сега е безплатно, после става скъп урока :D

гледай и се учи :D :D...сега е безплатно, после става скъп урока :D

Ааа, не. Благодаря. Аз предпочитам да пробвам, преди да се отричам. Може пък да ми допадне. Избягвам да се осланям единствено на предразсъдъци и хорски приказки, и разбирания.

Ааа, не. Благодаря. Аз предпочитам да пробвам, преди да се отричам. Може пък да ми допадне. Избягвам да се осланям единствено на предразсъдъци и хорски приказки, и разбирания.

много добре :D. А аз се влияя от хорското мнение толкова колкото ускорителя на частици от цвета на кожата на Барак Обама :D...и също толкова ми и дреме за хорското мнение :D

Освен това не за всичко се иска проба, че да не ти хареса. За другото си има...ХОЛАНДИЯ :D :D

edit: Midex-e, пиши отговори бре, че рядко се качвам нагоре да гледам кво съм писал :D :D. Ся стана случайно :rofl:

много добре :D. А аз се влияя от хорското мнение толкова колкото ускорителя на частици от цвета на кожата на Барак Обама :D.

Аз не те обвинявам в такова нещо. Само в предразсъдъци. Това го написах, за да изкажа идеята си цялостно.

А защо непременно държиш да ходиш в тая 'каручка' (и си ходил преди), след като е била лисичарник и е трябвало да си изхвърляш дрехите? На мен като не ми е приятно да ходя еди къде си по някаква причина (каквато и да е) - просто не ходя там. Явно не ти е било чак толкова зле в тоя лисичарник...;)

Не си прав. Не е сам, пък и както вече сме били свидетели - пушачите трудно се прежалват да ходят в заведения където не се пуши.

Иначе да - има избор - или да ходи с приятели или сам. Аз от известно време избирам второто, ама той е още малък...

edit: Midex-e, пиши отговори бре, че рядко се качвам нагоре да гледам кво съм писал :D :D. Ся стана случайно :rofl:

То пък щото в последните си 3 поста казах нещо съществено, че да пиша и четвърти...:beer:

Да ама като отвориш темата то автоматично ти показва от следващия отговор и твоя рядко се вижда освен ако не си направиш труда да скролнеш нагоре. Нещо което нормалните хора не правят освен по случайност.

Днес за пръв път минах по магистрала "Люлин". Ето това е магистрала! Припомних си какво е да караш с усмивка и да се наслаждаваш на пътуването, вместо да си впил нокти във волана и да се дзвериш напред в търсене на поредния кратер. Даже шевовете по мостовете (сигурно си имат друго име, ама аз така им казвам) едва се усещаха.

Ето това е магистрала!

Това е пералня за много пари. Мостове(високи метър) и прочие, оскъпяващи крайния продукт. Както и АМ Струма с двата тунела....

Някои или мислят проверяващите за малоумни, или са намерили на кого да си плащат - нямам друго обяснение за чак такова безочие...

Масово укриване на обороти в нощните заведения по морето.

Сред фрапиращите случаи са ресторант в Слънчев бряг с персонал от 12 души и средно дневен оборот от 19 лв., заведение на крайбрежната алея във Варна с приходи на ден от 16 лв. и други подобни.

Забравяш Моцарт:

http://www.agro.bg/article13779.html

и "ефектът на Моцарт":

http://www.epochtimes-bg.com/2012-01/2012-01-14_03.html

обаче да не забравяме и силата на "медиите", като световноизвестният вестник Труд, според който (цитирайки друг вестник), ефектът на Моцарт е блъф.:

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=491252

Добре, че са свръхЕнтелЕгентните Джурналисти та да ни открехнат за Истината :)

Забравяш Моцарт

Мислиш ли? ;)

Просто реших да не добавяме още салфетки и за Моцарт, че ще го обърнем в гроба, а Бетовен....той глух човека, даже няма и да разбере. :music...пък и нали Чефо вече го е приел като сборна фигура от всичките класически композитори, както класическата музика често се олицетворява единствено с думата "опера", та....:inqn

Мислиш ли? ;)

Просто реших да не добавяме още салфетки и за Моцарт, че ще го обърнем в гроба, а Бетовен....той глух човека, даже няма и да разбере. :music...пък и нали Чефо вече го е приел като сборна фигура от всичките класически композитори, както класическата музика често се олицетворява единствено с думата "опера", та....:inqn

За всеки влак си има пътници....класическата музика не е моя влак ;)

Правилно, а и никой не иска да те сваля от влака, пък и трудно ще бъде, щото е бързият...тоя, дето не спира много-много из гарите...B)

Най-якото клипче в историята на клипчетата :lol:

Ти пък откога започна да гледаш, там дето ний гледаме с Танас? :P

....а клипчето съм го гледал вече и е фейк.

Midex, не съм сигурен дали помниш, но преди 7-8 години аз ви открехнах за фишкито...

Силно се съмнявам мен да си ме открехвал за него.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...