w00x Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Пешо, дай 5. Бях се обзаложил сам със себе си, че този път няма да познаеш, но и този път определено изгубих баса. Ангеле, непоправим си - пиши си колкото искаш, на никого не пречиш, освен на себе си. Само ми е малко кофти за теб, защото всъщност не го осъзнаваш, а след това започваш да се чудиш защо еди кой си така постъпвал с теб, защо не знам кой си те бил зарязал и т.н.. Надявам се до десетина години най-много, животът сам да те насочи в малко по-правилна посока...запомни - щом на един човек постоянно му се случват едни и същи неща, значи проблемът си е в него. Скоро бях писал в един пост как 100% от майсторите, които съм наемал за ремонти, в началото започват добре и съвестно и накрая винаги се пробват да ме работят с по-големи суми от уговорените и с несвършена работа, която представят за свършена...та в този пост уточних, че проблемът си е лично мой, защото явно с поведението си аз позволявам това да се случва всеки път и по тази причина не се сърдя на никого. Не се обзалагай другия път. Може да си сигурен, че ако има какво да отговоря, ще го направя. Не виждам смисъл да си мълча. А тоя другия абзац ме кара да си мисля, че ми се случват някакви неща, които явно само хората пишещи в тази тема виждат. Вредата не я усещам, а щом аз не я усещам, значи я няма. За какви "едни и същи неща" говориш? Кое е това "едно и също" дето ми се е случвало? 10439 пъти повторих какво ме дразни в цялата работа тука, но явно просто никой не чете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Не се обзалагай другия път. Може да си сигурен, че ако има какво да отговоря, ще го направя. Не виждам смисъл да си мълча. А тоя другия абзац ме кара да си мисля, че ми се случват някакви неща, които явно само хората пишещи в тази тема виждат. Вредата не я усещам, а щом аз не я усещам, значи я няма. За какви "едни и същи неща" говориш? Кое е това "едно и също" дето ми се е случвало? 10439 пъти повторих какво ме дразни в цялата работа тука, но явно просто никой не чете. Браво, Ангеле Типичен пример за "Дзен или изкуството да бъдеш бастун" Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 На мен тия неща ми правят впечатление. Ти като имаш желание оставяй по 5лв за 4лв малка водка. Явно ти става супер готино като ти вземат парите и дори не се постараят да ти върнат ресто. Извинявай, да отидеш на място където ти продават 50мл алкохол на цената на 1 бутилка и после да не оставиш бакшиш не мислиш ли че е не просто дребнаво ами тъпо? Ти замислял ли си се на колко идва в това заведения водката? А минералната вода? Няма да забравя в Де Ниро-то как приятелката ми извади една шепа жълти стотинки, за да докараме сметката точна. Ама преди това сигурно десет минути махах като регулировчик, два пъти ходих до бара, в търсене на сервитутка и накрая решиха да се смилят над нас и да ни вземат парите. Докато три сервитутки си пушеха цигарите на бара... Сигурно трябваше просто да станем и да си тръгнем, ама не съм чак толкова гаден... Компания 6 човека на 2 пъти си тръгнахме от 19ти век защото 30 минути чакахме да дойдат да ни донесат по още една бира или да ни вземат сметката. При това 2 пъти мина сервитьорка която обясни че не била на нашата маса и щяла да си извика колежката (или да и предаде за сметката) Това преди 10тина години, оттогава в тази дупка не съм стъпвал... Защо пък да не отговарям като нищо не ми коства? Щото те бъзикат пък ти се връзваш. По-добрия въпрос е защо се хабиш да отговаряш на всичко, понеже те бъзикат именно защото се връзваш , защото явно с поведението си аз позволявам това да се случва всеки път и по тази причина не се сърдя на никого. +1, но другия вариант за мен е излишно хабене на нерви и дребнавост... пък и моя човек последно се поправи по собствена инициатива Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Извинявай, да отидеш на място където ти продават 50мл алкохол на цената на 1 бутилка и после да не оставиш бакшиш не мислиш ли че е не просто дребнаво ами тъпо? Ти замислял ли си се на колко идва в това заведения водката? А минералната вода? Щото те бъзикат пък ти се връзваш. По-добрия въпрос е защо се хабиш да отговаряш на всичко, понеже те бъзикат именно защото се връзваш Не говорим за оставяне на бакшиш, а за това, че никой не си прави труда да ми върне рестото. Казват ти 4лв, даваш 5лв и онази хуква да обслужда следващия клиент. Без дори да се опита да намери 1лв да ми върне. Защо пък трябва да се връзвам? Защото отговарям? Много интересна логика. С тия тролски изказвания и коментари дето ми ги пускат, аз ако се връзвах не трябваше да спирам да рева пред компютъра. Цялата гора тролове се е събрала в тая тема. Без мен разбира се. Аз не съм трол, както на всички ни е ясно. Последното го написах единствено, защото знам до къде стигат елементарните асоциации, а това е първата породена от 8-мото изречение в мнението ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 More dramah !!! Таман си сипах биричка Серия 87463 на форумните войни, може да започне. Ангел vs. .... тия дето си нямат работа ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Не говорим за оставяне на бакшиш, а за това, че никой не си прави труда да ми върне рестото. Казват ти 4лв, даваш 5лв и онази хуква да обслужда следващия клиент. Без дори да се опита да намери 1лв да ми върне. Ти най-вероятно говориш за шумни заведения, където сервитьорките са доволни от такива недоразбираници. Не бъди прекалено деликатен, дай се петте лева и просто кажи: "Върнете ми един." Това ще спести много нерви. Пробвай другия път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Ти най-вероятно говориш за шумни заведения, където сервитьорките са доволни от такива недоразбираници. Не бъди прекалено деликатен, дай се петте лева и просто кажи: "Върнете ми един." Това ще спести много нерви. Пробвай другия път. За барманките говоря. Много добре си знаят, защото ги питам колко им дължа преди да им дам парите. Всеки път. Аз изобщо не се притеснявам искам да ти кажа. Един път, една сервитьорка "нямаше да върне" 3 лв. Поръчах си едно малко (4лв), спомеха 3-те лв, тя потвърди, че е нямала да върне, дадох ѝ 1 метално левче съвсем културно и ѝ благодарих. Тия служители разчитат на клиенти, които се срамуват да си поискат рестото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 А всичко започна от едни 3 стотинки . Каква е идеята да се дразниш, но да си мълчиш за да го споделиш след това във форум? Това не те прави дребнав ли ? Иначе темата ме накара да се замисля, че никога не проверявам рестото до стотинка, дори не поглеждам колко точно ми връщат като монети и съответно не се дразня за глупости Факта, че трябва да се обясняваме тук за бакшиши по заведенията е просто тъжен ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Каква е идеята да се дразниш, но да си мълчиш за да го споделиш след това във форум? Това не те прави дребнав ли ? Това към мен ли беше отправено или по принцип си пишеш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Я, Аню пак е налял два кубика гипс.... Нищо ново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Това към мен ли беше отправено или по принцип си пишеш? Към всеки с личен опит ;“) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Към всеки с личен опит ;") Не е към всеки с личен опит, защото споменаваш конкретни неща като "дребнавост" примерно, в която само аз бях обвинен преди това. От друга страна пък, споменаваш и дразнене, което аз не съм изпитал до такава степен, защото никога и не съм си замълчавал.. Общо взето, много неточности, недомлъвки и неясноти има в цялото изказване. Ако имаш да отправиш конкретна нападка към някой го направи в прав текст. Не е нужно да коментираме в продължение на 3-4 мнения и да гадаем какво си искал да намекнеш с коментара и въпроса си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Свърших си работата, затворете форума.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Браво, Ангеле Типичен пример за "Дзен или изкуството да бъдеш бастун"АХАХАХАХАХХАХАХАХАХА :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Свърших си работата, затворете форума.... Не може! Вокса все още не е постигнал климакса в обясненията си и дотогава форума трябва да работи. Иначе ми минава през главата, че пичовете от ЦЕРН най-накрая откриха прословутия Хигс бозон! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Не е към всеки с личен опит, защото споменаваш конкретни неща като "дребнавост" примерно, в която само аз бях обвинен преди това. От друга страна пък, споменаваш и дразнене, което аз не съм изпитал до такава степен, защото никога и не съм си замълчавал.. Общо взето, много неточности, недомлъвки и неясноти има в цялото изказване. Ако имаш да отправиш конкретна нападка към някой го направи в прав текст. Не е нужно да коментираме в продължение на 3-4 мнения и да гадаем какво си искал да намекнеш с коментара и въпроса си. Трябва ли всичко да е насочено към теб ? И да, бих нарекъл дребнав всеки който опита дори да мрънка за 3 стотинки, а в какво си бил обвинен ти не ме вълнува особено много. "и дразнене, което аз не съм изпитал до такава степен" - все пак те дразни А изказването е напълно ясно, няма недомлъвки или неточности. Просто не е насочено към отделен индивид, а към всеки който вижда себе си в написаното. Бива его, но чак пък толкова... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Не може! Вокса все още не е постигнал климакса в обясненията си и дотогава форума трябва да работи. Иначе ми минава през главата, че пичовете от ЦЕРН най-накрая откриха прословутия Хигс бозон! Те не казаха ли, че са открили нов бозон и тепърва ще видят свойствата му дали е Хигс? Но било над 85% вероятно да е точно той. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Само да не се окаже като с онази история и теорията на Айнщайн. Уж били повторили безброй хиляди пъти тестовете и накрая се оказа грешка в единият от кабелите . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Само да не се окаже като с онази история и теорията на Айнщайн. Уж били повторили безброй хиляди пъти тестовете и накрая се оказа грешка в единият от кабелите .Лошото е, че всичките тия новини са ни предадени от журналисти... А всички знаем какви капацитети са... Добър утър, иначе Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Добър да ти е моргенът! Днес се очертава да бъде айляк ден, което много ме радва. Ето ви нещо за физзарядка Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Трябва ли всичко да е насочено към теб ? Просто не е насочено към отделен индивид, а към всеки който вижда себе си в написаното. Не, разбира се. Затова не реагирах, а попитах към кой е отправено. Мислех, че няма нужда от разяснение. А тия литературни приоми "всеки, който вижда себе си в написаното", малко късно ги вкара в играта. Не трябваше да е толкова конкретно от самото начало. Както и да е. Няма да се учим как да си конструираме изреченията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Не, разбира се. Затова не реагирах, а попитах към кой е отправено. Мислех, че няма нужда от разяснение. А тия литературни приоми "всеки, който вижда себе си в написаното", малко късно ги вкара в играта. Не трябваше да е толкова конкретно от самото начало. Както и да е. Няма да се учим как да си конструираме изреченията. Защо реши, че можеш да ме учиш на каквото и да е ? :“) Хайде седни си на дупето Всъщност беше единственият който скокна, че и започна да разсъждаваш кое е точен цитат отнасящ се за теб и кое не Та кое си харесваш последно? Писал съм конкретно или има неточности ? :“) Защото аз поне не виждам как едно твърдение може да е "толкова конкретно" но и "много неточности, недомлъвки и неясноти има в цялото изказване." Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Защо реши, че можеш да ме учиш на каквото и да е ? :") Хайде седни си на дупето Всъщност беше единственият който скокна, че и започна да разсъждаваш кое е точен цитат отнасящ се за теб и кое не Та кое си харесваш последно? Писал съм конкретно или има неточности ? :") Защото аз поне не виждам как едно твърдение може да е "толкова конкретно" но и "много неточности, недомлъвки и неясноти има в цялото изказване." Тука май със схема ще трябва да обяснявам, но нещо ми липсва желанието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Тука май със схема ще трябва да обяснявам, но нещо ми липсва желанието. Няма нужда, всички разбрахме, че виждаш себе си в първият ми пост ;“) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.