Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

...

http://www.ebay.co.uk/itm/Relaxus-Microbead-Cushions-Pillows-/400302336120?pt=UK_TravelTickets_Accessories_RL&var=&hash=item5d33e0e878#ht_2302wt_1156

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=microbead+travel+pillow&_sacat=0

И също така като седнеш пред компютъра си сложи една такава на вратлето стига облегалката на стола да ти е доволно висока.

Може и да съм "принцеса" ама съм наясно кое ми е удобно и как да си спестя някои "дреболии" като тази твоята. Замисли се как да седнеш по-удобно пред компютъра ако ти се напряга врата.

ПС: тези българските са долно менте смотани възглавници като тези в бриколаж от някаква вата а не с топченца. Разликата между 2та вида е ОГРОМНА!

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Пред компютъра е неприложимо, въпреки, че облегалката на стола на работата (поръчал съм си същия за вкъщи) е достатъчно висока. Просто постояннос е въртя, ставам, обръщам се към тоя, към ония колега и т.н.

Отделно, да дам 10 евро за нещо, което върши същата работа, като стар суичър... малко тъпо ми се струва.

Пред компютъра е неприложимо, въпреки, че облегалката на стола на работата (поръчал съм си същия за вкъщи) е достатъчно висока. Просто постояннос е въртя, ставам, обръщам се към тоя, към ония колега и т.н.

Отделно, да дам 10 евро за нещо, което върши същата работа, като стар суичър... малко тъпо ми се струва.

Не е толкова постоянно колкото си мислиш. Щом се схващаш от това, значи достатъчно дълго стоиш в една поза. Намери си някоя подобна възглавница ако ще и от най-евтините и после пак ми се обади, аз ще ти кажа кои са по-удобните :)

Минава ми през кофата, че да оправяш компютър на доктор, е може би най-досадната работа за която се сещам.

Също така, Joomla е мноо тъпа система ! По-добре човек сам да си разработва всичко.

Освен това ми се пие, пък няма с кой, а след малко ще настане ракиено време :)

И да не забравя да спомена, че Аваст също е мега зле !

И да не забравя да спомена, че Аваст също е мега зле !

Ти не разбираш. Виден я ползва цял живот и не му прави проблеми. Проблема е в теб с Аваста.

Аваста е перфектен. Вади шарени съобщения и една жена ти говори. НЯМА ГО в друга анти-вирусна тва.

Щом се схващаш от това, значи достатъчно дълго стоиш в една поза.
Схващам се от дълго седене пред компютър и тотален стоп на всякаква физическа активност, което ми се случи, плюс климатици.

Сега, като подкарах коу'уото - нещата взеха да се нормализират.

Минава ми през главата, че трябва да почна да чета шибаните API-та на android. Така няма да се чудя по половин час закво getColumnCount() не ми връща това, което ми трябваangry1.gif

Ти не разбираш. Виден я ползва цял живот и не му прави проблеми. Проблема е в теб с Аваста.

Аваста е перфектен. Вади шарени съобщения и една жена ти говори. НЯМА ГО в друга анти-вирусна тва.

Той Виден още си мисли, че Maxton страшен браузър, но тъй като е приятел, трябва да го приемам с всичките му странности... :)

Като цяло имам една дума за хора дето ползват антивирусни, ама няма да я споменавам тука, че ще има обидени :)

Заради Пешо и други като него сме на това дередже и със слаба икономика:

Велосипедист - това е истинско бедствие за икономиката. Той не купува автомобил и не взима за него кредит. Не купува бензин. Не ползва автосервизи и автомивки. Не си прави "гражданска отговорност", каско. Не ползва платени паркинги или синя зона. Не страда от затлъстяване. А и здрав, да му се невиди! Здравите хора не са нужни на икономиката. Той не купува лекарства. Не ходи и по доктори. Просто не увеличават БВП на страната.

Правилно, тоя щом си я купува на кутии, сигурно само като погледне жена...и вече има опасност жената да забременее. :laughing:

...Викаш нее кат тебе, по едно хапче да му стига за два дена... :rolleyes:

Това по твоя график ли е? Браво, държиш още! :punk :lol:

Не бее.., мен допинг ми не требе... Ама що, нали..., ти таковата, по четвъртинка преди пИкане, та да н'си окапваш чейлите..., та за тва... Средно кат пИкаш по два пъти на ден (то старите ора простатата ги алармира, ма хабер - йок) и те ти по бройка на два дена...

Знаеш ли какво е тероризъм? И знаеш ли как се режат стълбове на лифт?ninja.gif Щото аз знам и вече предадох тези знания на доста народ. biggrin1.gif

на някой да му се намира голяма раница - нещо от рода на 50 литра и нагоре? Трябва ми за един преход за тая събота и неделя :rolleyes:

Не мога да повярвам как ме обслужиха в техномаркет(до метро ) . Отидох да си купя монитор и момчето , което ме обслужи беше страхотно . Казах му какво съм си харесал , при което той ми обясни защо не тряя да си го купувам , след това ми показа няколко модела за същите пари и ми обясни доста неща , които не ги знаех . В крайна сметка взех модел , който той ми препоръча и останах много доволен . До сега не бях срещал такъв продавач консултант. Ако някой случайно го познава , да му каже , че има няколко бири от мене :)

edit : уфф дядо тука ме затрудни малко. Момчето беше високо около 1.80 , кафяви очи , обръснат и беше постриган 3/4 номер . И много разбираше от монитори и подобна техника ( явно доста се интересува и ги следи ). В 20:00 само той отговаряше за мониторите и лап топите .

И това те учудва? Някой да е пропускал да прави подобни неща?

.......

не ме учудва. просто намерих разумното обяснение за внезапния шум.

още по-яко е че днес табела вече няма :), за да не би случайно снимката да се появи в някой вестник, примерно. нищо че е преди крайния срок на закриване на площадката и по ЗУТ трябва да седи 3 месеца след това. ама аз не искам да се заяждам с комшията и нема да помня кой е надзора, и няма да преровя за копие на разрешението за строеж, щото ще вземе да се окаже, че такова няма и ще стане филм голям!

интересно ми е 1200 малоумници, които уж са се подписали за отварянето на въпросната улица и пускането на камиони покрай начално училище и 2 детски градини дали въобще са с адресна регистрация в района или тва са прекалено секретни лични данни?! щото нищо не им пречи да са от изгрев, примерно, ама да имат мнение относно организацията на движение в централната градска част.

...

Онази пък улица си беше по-добре затворена и изобщо не схващам идеята да я отварят. Ама грам. След кръговото си има чудни улици през които се стига до сточна гара, както и в другата посока. Що за тъпотия са съчинили в случая? Що ли питам като знам..

"Човек, който мрази стари хора - дядо мраз". Get it? :P

Хохохо и това е добро ;)

Нещо не мога да зацепя...ще отворят Богомил там, дето е кръстовището за към центъра и от ЦГ ли? На кьошето?blink.gif

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...