djadomraz Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Тъкмо го похвалих и гледам тапетите на терасата ги е сложил така, че ще ги слага 2ри път. Май очила ще му купувам и на него... Хубаво, че тези бяха евтини та може да не го накарам да купува ролките за 2ри път... Понеже жена ми е харесала за спалнята едни които струват скромните 60 лири и ако осере за над 1000лв тапети не ми се мисли как ще ги купува такива... Щото ще стане като онзи виц "ти що си купуваш толкова скъпа кола" Абе аз те познавам, ама знам ли те - може да ти се е приискало малко силни усещания, прилив на адреналин, ей такива работи... Дума да не става. Аз замислям на следващата почивка да си взема дъската за тоалетна, че да се подмивам след като се облекча, че ми беше крайно дискомфортно само с хартия така - протрих се да му се не види. Като свикне човек на хубавото... И стола беше обикновен дървен, нямаше регулиране на наклона, нямаше възглавничка за врат... мизерия отвсякъде И студ, студ... ебаси там все едно зима беше - под 20 градуса ставаше вечерта. Но пък чевермето си го биваше. То компенсира всички неудобства Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 А най ми е любимо, когато извикаме някакви нови майстори вкъщи и те с мрачни погледи и зловещо прецъкване с език започнат да нареждат: "Кой идиот го е правил това?" И точно като си напът да припаднеш, а мозъкът бясно изличслява задаващите се разходи, с тежка въздишка допълват: "Ще се опитаме да го оправим, ама нищо не обещаваме." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Затова сам си правя ремонтите, макар и да искам акъл от познати и приятели(последно Гадин питах май за едни тръби и за едни слънчеви панели)... Досега нямам оплаквания от себе си, покрива 4-та година не е протекъл А пък изолацията е чук, да видим ква ще я свърша с дограмата Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Капчица вятър няма в тоя мизерен живот! Факъна лелина жега! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 http://bgtatko.bg/17085/anti-top-10-mesec-yuni-2012-g/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 А на мен ми минава през главата, че всякакви идиоти започнаха да се регистрират във форума... Още един, дето в момента пита за името на някаква чалга песен - обърнете внимание на ника... Търся една песен в главата ми остана само "ооо Шурия" ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Затова сам си правя ремонтите, макар и да искам акъл от познати и приятели(последно Гадин питах май за едни тръби и за едни слънчеви панели)... Досега нямам оплаквания от себе си, покрива 4-та година не е протекъл А пък изолацията е чук, да видим ква ще я свърша с дограмата Какво за дограмата ? Не е толкова трудно да си обърнеш прозорците сам.Пък взимат и доста солено за тази услуга Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Да си я сменя изцяло - това за дограмата Запознат съм с техническата част, ма още не съм го правил целия процес От дървена минавам на халюмин...В тухла.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Алуминият е само за цехове и халета брат, сложи си ПВЦ, за да имаш топлоизолирана дограма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Отидох одеве в аптеката да си купя някаква дреболийка. Пред мен имаше един мъж на средна възраст, солидно и благовидно изглеждащ. Застанах кротко зад него и зачаках търпеливо, когато той гордо заяви: "Дайте ми една кутия Виагра." Иииии така се смутих зад гърба му. Не знам защо реших, че в никакъв случай не трябва да засичаме погледи. Взех да шаря с очи навсякъде, но не и към него, забравих за какво бях влязла и купих първото нещо, на което ми се задържа погледът. И сега имам някакъв бинт, който ще си чукам в главата. Досега не бях присъствала на закупуване на Виагра. Чудя се защо ме притесни така цялата ситуация. Шматкава работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Аз пък вече имам едно разумно обяснение защо изведнъж се оказва важно затворената от 30 години улица "Богомил" да добави нов поток в трафика на претовареното кръстовище на Сточна гара, което магически ще се саморегулира с кръгово движение. с европейски пари естествено, щото на европейците много им е важно третия по големина град в най-бедната държава на съюза да има ново кръгово кръстовище. та тази идея ми хрумна прочитайки на една информационна табела "обект: Реконструкция на жилищна сграда на ул. Богомил №...... Възложител: Роза Тотева. " Ще взема да си я снимам утре да си знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 третия по големина град Все още сме втория по големина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Все още сме втория по големина. така или иначе не сме първи. втори номер е първия губещ Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Отидох одеве в аптеката да си купя някаква дреболийка. Пред мен имаше един мъж на средна възраст, солидно и благовидно изглеждащ. Застанах кротко зад него и зачаках търпеливо, когато той гордо заяви: "Дайте ми една кутия Виагра." Иииии така се смутих зад гърба му. Не знам защо реших, че в никакъв случай не трябва да засичаме погледи. Взех да шаря с очи навсякъде, но не и към него, забравих за какво бях влязла и купих първото нещо, на което ми се задържа погледът. И сега имам някакъв бинт, който ще си чукам в главата. Досега не бях присъствала на закупуване на Виагра. Чудя се защо ме притесни така цялата ситуация. Шматкава работа. Много грешно си постъпила. Трябвало е да го попиташ дали се е консултирал с лекар понеже Виагра-та е кофти за сърцето и може да е противопоказно да я приема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Много грешно си постъпила. Трябвало е да го попиташ дали се е консултирал с лекар понеже Виагра-та е кофти за сърцето и може да е противопоказно да я приема. а що да не му предложи да му помогне в инсталацията и тест-драйва на хапа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Отидох одеве в аптеката да си купя някаква дреболийка. Пред мен имаше един мъж на средна възраст, солидно и благовидно изглеждащ. Застанах кротко зад него и зачаках търпеливо, когато той гордо заяви: "Дайте ми една кутия Виагра." Иииии така се смутих зад гърба му. Не знам защо реших, че в никакъв случай не трябва да засичаме погледи. Взех да шаря с очи навсякъде, но не и към него, забравих за какво бях влязла и купих първото нещо, на което ми се задържа погледът. И сега имам някакъв бинт, който ще си чукам в главата. Досега не бях присъствала на закупуване на Виагра. Чудя се защо ме притесни така цялата ситуация. Шматкава работа. Цвети, мила, ти все едно хероин е поискал човека.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 а що да не му предложи да му помогне в инсталацията и тест-драйва на хапа? Ако си го е харесала с този въпрос гарантирано ще има успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Цвети, мила, ти все едно хероин е поискал човека.... Хероин да беше поискал, сигурно по нямаше да ме шашне. Някак си ми стана жал, че пред мен седи някакъв, който не може да го... а пък му се... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Не знам защо реших, че в никакъв случай не трябва да засичаме погледи. Правилно, тоя щом си я купува на кутии, сигурно само като погледне жена...и вече има опасност жената да забременее. По тоя повод един виц - от руски сайт е и ще се опитам да го преведа подходящо (доколкото ми е възможно): Живели щастливо баба и дядо - дядото орял с воловете нивичката си, а бабата готвела и чистила в къщата. Скъсал дядото галошите си и пратил бабата да му купи нови. Отишла бабата в града, купила му галоши, но понеже били последните в магазина, били без кутия и на излизане от магазина, бабата влезнала в близката аптека и поискала да й дадат каквато и да е кутия, за да ги прибере. Дали й някаква кутия, а на нея пишело "100 презерватива". Качила се бабата в автобуса с кутията под мишница и един от пътниците с неудобство в гласа я попитал: "- Бабо, за колко време ще ви стигне това в кутията?" "- А...за колко...Като го знам моя как оре - и 1 седмица да издържат, пак добре..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 та тази идея ми хрумна прочитайки на една информационна табела "обект: Реконструкция на жилищна сграда на ул. Богомил №...... Възложител: Роза Тотева. " Ще взема да си я снимам утре да си знам. И това те учудва? Някой да е пропускал да прави подобни неща? Аз пък си седя на диванчето и си мисля колко е по-удобно от всевъзможни други дивани. A да и тиквички с подлучено мляко са просто убиец. Само да не бях прекалил с чесъна че сега съм като огнедишащ змей... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Аз мразя тиквички. Добро утро! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Аз мразя тиквички. Добро утро! Добр'ютро! (напоследък пак се заглеждам по "Ало, ало.") Аз пък мразя чесън...и тиква. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 A да и тиквички с подлучено мляко са просто убиец. Само да не бях прекалил с чесъна че сега съм като огнедишащ змей... С изцедено става още по-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 След като около месец имах от слаби до доста сериозни болки във врата, вероятно от ужасното заседяване пред компютъра (и не смеенето да се кача на колелото заради рамото), най-накрая намерих спасението. Оказа се ужасно просто - една навина на руло фанела, сложена под врата, вместо възглавница. В последствие я хванах с пенсионирани ластици за коса (прекалено разтегнати), за да сети навита на руло. Само като легна, усещам огромно облекчение в целия гръбнак. Просто се родих, като го приложих това... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Познайте колко струва този "шедьовър"! Отговор: $ 37 000 000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.