Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Аз примерно се сещам да си пусна тва:

http://vbox7.com/play:ea8d5f1aeb

"дай му маааа, нИ го мъчиии...." :D

Едва ли. Тая мацка не може да ти го вдигне. Първо силно ме съмнява да е кючекиня и второ няма силикон. Нито в джуките, нито в циците, в задника, в ушите, в пръстите на краката и където още се слага силикон.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Не искам да се уча, не искам да работя, не искам да строя живота нов. Мое гордо знаме не е Ботев, нито пръв учител - Георги Димитров.

gangstah.gif

Деба..нито пияно човече, нито пикаещо такова...

Бахмааму, седя си и си мисля, защо по дяволите вече отдавна се изгубиха хората, способни да правят такава музика:
Не са.

Просто или създават музика, с която да се изхранват (тоест комерс), или създават такава, която не би харесал, или просто никой не знае за тях.

Добро утро с

http://www.youtube.com/watch?v=nS3Cxg7AMtg

Стоим си тука и си мислим - ако ламята има повече от една глава (да речем три), дали има три гъза... и съответно 3 п**ки... и в този ред на мисли ако мъжкото на ламята е змей дали пък той съответно е подобаващо "надарен" :)

Не. Иначе нямаше да е три-глава ламя, а щеше да е "сиамска ламя".

8 MB/s скорост на сваляне. Как да не обичаш неделните сутрини :)

Че ние тука у Пловдив на Куулбокс, спокойно си ги вдигаме към 10-11 през цялото време. За торенти говорим, нали?

Ейййй, това хората изкрейзиха тотално....да те убият за 2 пити кашкавал, да те да те ограбят междувременно, да те разфасоват на части, да те набутат във варел и да ти запалят останките, а каквото не е изгоряло...да го изхвърлят в реката. :wacko:

Става дума за онова 22-годишно момче с буса, дето беше изчезнало преди 2 седмици...

Не. Иначе нямаше да е три-глава ламя, а щеше да е "сиамска ламя".

Че ние тука у Пловдив на Куулбокс, спокойно си ги вдигаме към 10-11 през цялото време. За торенти говорим, нали?

Дедо явно не е гледал картинки на триглавата ламя, иначе нямаше да задава такива въпроси. :P

А по повод скоростите - и ние "тука в Пловдив" си сваляме с 10...не през цялото време, ама и на 8-те сме доволни. :bgrin:

Edit: Горе съм дал грешен линк към триглавата ламя - нямах предвид благоевградската триглава ламя, а само приказната. :laughing1:

Така, че дедо, ако иска да осъществи мечтите си относно триглавата ламя, която има 3 г... и 3 п.... - само трябва да прескочи до Благоеврад, ей го къде е...има-няма 250 километра. :lol:

Ако си бачкал цяла събота и неделя (а най-много "обичам" да съм втори смени целия уикенд), хич няма да ти е труден понеделникът. Благодарете се, че почивате в събота и неделя... :ninja:

Ако си бачкал цяла събота и неделя (а най-много "обичам" да съм втори смени целия уикенд), хич няма да ти е труден понеделникът. Благодарете се, че почивате в събота и неделя... :ninja:

Отивам в Планета след малко...ама ше се пазя де :D

Аз в оня раздел съм казал, че повече няма да пиша, щото е пълно с "разбирачи", а пък и това ми минава през главата тая вечер:)

Гадно е на хотел. Кофти столове, няма свестен диван... изобщо да се работи с компютър не става (а имах подобни идеи).

Гадно е на хотел. Кофти столове, няма свестен диван... изобщо да се работи с компютър не става (а имах подобни идеи).

Да не те е изгонила жена ти? :laughing1:

Не бе... отидохме за уикенда на Боровец и мислех да остана още 2 дена като си работя от тук ама няма да стане. На този стол ще се схвана тотално. Дивана и той не струва...

Доколкото ме познаваш дали ще ида в стая? :)

ПС: Най-удачното нещо, което може да направиш ако имаш добри майстори и правиш ремонт е да се изнесеш за няколко дни докато те си оправят мизериите. Този майстор поне е изпитан и сериозен. Взима ми подобаващо, но мога спокойно да му кажа какво искам и грам да не гледам какво прави, после всичко е перфектно изпълнено както съм го поискал без да се е опитал да мине "метър" някъде.

Доколкото ме познаваш дали ще ида в стая? :)

ПС: Най-удачното нещо, което може да направиш ако имаш добри майстори и правиш ремонт е да се изнесеш за няколко дни докато те си оправят мизериите. Този майстор поне е изпитан и сериозен. Взима ми подобаващо, но мога спокойно да му кажа какво искам и грам да не гледам какво прави, после всичко е перфектно изпълнено както съм го поискал без да се е опитал да мине "метър" някъде.

Абе аз те познавам, ама знам ли те - може да ти се е приискало малко силни усещания, прилив на адреналин, ей такива работи...:laughing1:

А за майстора, дано издържи по същия начин докрая. И при мен когато започнат ремонти (почти винаги големи и продължителни...и многобройни във времето), отначало всичко е точно и така продължава докъм средата, но като видят, че съм ларж, че не ги следя и винаги закръглям исканите суми нагоре, към края практически всички майстори се пробват да ми искат суми, далеч над уговорените в началото, измисляйки си разни свършени работи, които не влизали в първоначалните уговорки, извънредни разходи за бензин и все от тоя род. Не им се сърдя - щом ми се случва постоянно и много пъти, значи вината е в мен, като предизвиквам това с държането си. :ninja:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...