Killerincho Posted June 30, 2012 Share Posted June 30, 2012 Аз примерно се сещам да си пусна тва: http://vbox7.com/play:ea8d5f1aeb "дай му маааа, нИ го мъчиии...." Едва ли. Тая мацка не може да ти го вдигне. Първо силно ме съмнява да е кючекиня и второ няма силикон. Нито в джуките, нито в циците, в задника, в ушите, в пръстите на краката и където още се слага силикон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 1, 2012 Share Posted July 1, 2012 Не искам да се уча, не искам да работя, не искам да строя живота нов. Мое гордо знаме не е Ботев, нито пръв учител - Георги Димитров. Деба..нито пияно човече, нито пикаещо такова... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 1, 2012 Share Posted July 1, 2012 Бахмааму, седя си и си мисля, защо по дяволите вече отдавна се изгубиха хората, способни да правят такава музика: http://www.youtube.com/watch?v=JsHy6MA416Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 1, 2012 Share Posted July 1, 2012 8 MB/s скорост на сваляне. Как да не обичаш неделните сутрини Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 1, 2012 Share Posted July 1, 2012 Бахмааму, седя си и си мисля, защо по дяволите вече отдавна се изгубиха хората, способни да правят такава музика:Не са. Просто или създават музика, с която да се изхранват (тоест комерс), или създават такава, която не би харесал, или просто никой не знае за тях. Добро утро с http://www.youtube.com/watch?v=nS3Cxg7AMtg Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 1, 2012 Share Posted July 1, 2012 Стоим си тука и си мислим - ако ламята има повече от една глава (да речем три), дали има три гъза... и съответно 3 п**ки... и в този ред на мисли ако мъжкото на ламята е змей дали пък той съответно е подобаващо "надарен" Не. Иначе нямаше да е три-глава ламя, а щеше да е "сиамска ламя". 8 MB/s скорост на сваляне. Как да не обичаш неделните сутрини Че ние тука у Пловдив на Куулбокс, спокойно си ги вдигаме към 10-11 през цялото време. За торенти говорим, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 1, 2012 Share Posted July 1, 2012 Ейййй, това хората изкрейзиха тотално....да те убият за 2 пити кашкавал, да те да те ограбят междувременно, да те разфасоват на части, да те набутат във варел и да ти запалят останките, а каквото не е изгоряло...да го изхвърлят в реката. Става дума за онова 22-годишно момче с буса, дето беше изчезнало преди 2 седмици... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted July 1, 2012 Share Posted July 1, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 1, 2012 Share Posted July 1, 2012 Не. Иначе нямаше да е три-глава ламя, а щеше да е "сиамска ламя". Че ние тука у Пловдив на Куулбокс, спокойно си ги вдигаме към 10-11 през цялото време. За торенти говорим, нали? Дедо явно не е гледал картинки на триглавата ламя, иначе нямаше да задава такива въпроси. А по повод скоростите - и ние "тука в Пловдив" си сваляме с 10...не през цялото време, ама и на 8-те сме доволни. Edit: Горе съм дал грешен линк към триглавата ламя - нямах предвид благоевградската триглава ламя, а само приказната. Така, че дедо, ако иска да осъществи мечтите си относно триглавата ламя, която има 3 г... и 3 п.... - само трябва да прескочи до Благоеврад, ей го къде е...има-няма 250 километра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 1, 2012 Share Posted July 1, 2012 А това е за дедо. Търся и отговора на въпроса му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 1, 2012 Share Posted July 1, 2012 http://toptravellists.net/wp-content/uploads/2012/02/copacabana-beach-at-rio-de-janeiro-brazil.jpg Баси, може ли толкова много да ме иска живота майна. :D Понеделника ще е адски труден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 1, 2012 Share Posted July 1, 2012 Той винаги е труден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 1, 2012 Share Posted July 1, 2012 Ако си бачкал цяла събота и неделя (а най-много "обичам" да съм втори смени целия уикенд), хич няма да ти е труден понеделникът. Благодарете се, че почивате в събота и неделя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 1, 2012 Share Posted July 1, 2012 Ако си бачкал цяла събота и неделя (а най-много "обичам" да съм втори смени целия уикенд), хич няма да ти е труден понеделникът. Благодарете се, че почивате в събота и неделя... Отивам в Планета след малко...ама ше се пазя де Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 1, 2012 Share Posted July 1, 2012 Цял ден зверско главоболие... най-накрая ми мина... ебаси облекчението, честно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 1, 2012 Share Posted July 1, 2012 La furia roja!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 1, 2012 Share Posted July 1, 2012 https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=115508 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 1, 2012 Share Posted July 1, 2012 Аз в оня раздел съм казал, че повече няма да пиша, щото е пълно с "разбирачи", а пък и това ми минава през главата тая вечер Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 1, 2012 Share Posted July 1, 2012 Гадно е на хотел. Кофти столове, няма свестен диван... изобщо да се работи с компютър не става (а имах подобни идеи). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Гадно е на хотел. Кофти столове, няма свестен диван... изобщо да се работи с компютър не става (а имах подобни идеи). Да не те е изгонила жена ти? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Не бе... отидохме за уикенда на Боровец и мислех да остана още 2 дена като си работя от тук ама няма да стане. На този стол ще се схвана тотално. Дивана и той не струва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 В стая или апартамент? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Доколкото ме познаваш дали ще ида в стая? ПС: Най-удачното нещо, което може да направиш ако имаш добри майстори и правиш ремонт е да се изнесеш за няколко дни докато те си оправят мизериите. Този майстор поне е изпитан и сериозен. Взима ми подобаващо, но мога спокойно да му кажа какво искам и грам да не гледам какво прави, после всичко е перфектно изпълнено както съм го поискал без да се е опитал да мине "метър" някъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Трябва да ми го пратиш и на мене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Доколкото ме познаваш дали ще ида в стая? ПС: Най-удачното нещо, което може да направиш ако имаш добри майстори и правиш ремонт е да се изнесеш за няколко дни докато те си оправят мизериите. Този майстор поне е изпитан и сериозен. Взима ми подобаващо, но мога спокойно да му кажа какво искам и грам да не гледам какво прави, после всичко е перфектно изпълнено както съм го поискал без да се е опитал да мине "метър" някъде. Абе аз те познавам, ама знам ли те - може да ти се е приискало малко силни усещания, прилив на адреналин, ей такива работи... А за майстора, дано издържи по същия начин докрая. И при мен когато започнат ремонти (почти винаги големи и продължителни...и многобройни във времето), отначало всичко е точно и така продължава докъм средата, но като видят, че съм ларж, че не ги следя и винаги закръглям исканите суми нагоре, към края практически всички майстори се пробват да ми искат суми, далеч над уговорените в началото, измисляйки си разни свършени работи, които не влизали в първоначалните уговорки, извънредни разходи за бензин и все от тоя род. Не им се сърдя - щом ми се случва постоянно и много пъти, значи вината е в мен, като предизвиквам това с държането си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.