Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Букурещ и преди години беше по-добре... А за Прага дори не искам да споменавам на какви светлинни години са от нас а ужким също бяха източна европа...

Да бе, точно Прага пък е ебахти противния град. Това да не е да обиколиш стария град и разните му забележителности. Такава помиярщина е, че не е истина просто. Графити няма само на небето, мръсотия почти навсякъде, супер скапана организация на движението. Като развитие е на светлинни години, но като място за живеене е отвратително. Много големи фирми имат офиси там и са инвестирани пари, очевадно е, но това е лъскавата част. Автогарите, бил съм на всичките, са по-зле от автогара Родопи. По-мизерни и зле организирани. ЖП гарите са същата трагедия. Изобщо не ми я хвали Прага, че това е само дето се сещам ей така, набързо.

П.С. Сега се сетих още нещо. Имах нещастието да карам из Прага. Имаше улици с такива дупки по тях, дето и в България не съм виждал на живо. Да не споменавам, че скапаните им табели са само на чешки и хал-хабер си нямаш къде се намираш по някое време.

Преди време когато бях там беше доста чисто поне това, което видях. Явно сме минавали през различни места. Това, което ти описа е впечатлението ми от Виена.

Съгласен съм с Весо. Прага в много отношения е отвратителен град. Но пък от друга страна и нашите не са китка...

Абе я да му еба майката и да си сипя ракия. Всеки народ си заслужава управниците, аз винаги мога да метна молотовката, имам топки за това.

Пак ли бе? ....

То да е само това....не стига, че ще го плащаме по-скъпо, ами сега по новините ни подготвят и за друго: "- Разбира се, че това повишение на тока ще доведе до повишение на цените на почти всички стоки, защото производителите трябва отнякъде да компенсират повишените си разходи, така че задължително трябва да се очаква известна инфлация...". Така че контрата както винаги остава в крайния потребител... :pirate

Така че контрата както винаги остава в крайния потребител... :pirate

За справка - горният ми пост. ninja.gif

Преди време когато бях там беше доста чисто поне това, което видях. Явно сме минавали през различни места. Това, което ти описа е впечатлението ми от Виена.

Виж, то това е универсално правило за всяка една голяма столица. Без значение каква е държавата, столицата винаги е мазало. Лондон да не би да беше по-добре. Дори централната им част беше мръсна. Да, може и да хванеш момента между 5 и 7 сутринта и да се кефиш на чистотата, и то не навсякъде, но това е, после става страшно. Имах приятел там, който снимаше места в Лондон, които не са почистени от години. И говорим за сериозна мръсотия, не просто два фаса на земята. Ами бая сериозно албумче имаше и някои от местата се случи да ги видим година след като е правил снимите. Ами още си бяха кочина. Та в столиците е така. По-малките градове са супер в Чехия, но точно Прага е мизерия. Бърно също.

Малките градчета в Австрия и Швейцария са най-чистите места които съм виждал през живота си. Къщите там приличат на рисунки от детска книжка с приказки и като ги гледах имах чувството, че са боядисани преди най-много 6 месеца. И къщите и оградите.

А на мен ми минава през главата, че всякакви идиоти започнаха да се регистрират във форума...

Newest Member: Burkan Kompot

=============================================================================

...

Дедо, ти нали контактуваш с разни американци...я кажи някакъв начин да взема 2-3 неща от едни техни сайтове, но без да ми излезе накрая нещо такова: $25 + $102 S&H. Всъщност тези неща ги има и в Амазона с безплатна доставка за USA, но реално той доставя от същите сайтове и положението там е подобно - или ми изписва, че продавачът не доставя до BG, или пък ако намеря такъв, дето доставя...продуктът ми се оскъпява 4-5 пъти. :ghost

А на мен ми минава през главата, че всякакви идиоти започнаха да се регистрират във форума...

Като стана въпрос за идиотски никове, може ли да ми смениш ник-а на Овчар?

Дето се вика - ще ми отива :)

====================

Въпросът ми е сериозен.

Сменете му ника на Оператор на вълнодайни биологични единици laughing1.gif

Дубрутру.

То да е само това....не стига, че ще го плащаме по-скъпо, ами сега по новините ни подготвят и за друго: "- Разбира се, че това повишение на тока ще доведе до повишение на цените на почти всички стоки, защото производителите трябва отнякъде да компенсират повишените си разходи, така че задължително трябва да се очаква известна инфлация...". Така че контрата както винаги остава в крайния потребител... :pirate

Пак по ТВ новините току що ме "научиха" как да пестя още повече от ток след последното повишение - да съм си изключвал монитора от щепсела, а да не го оставям на стендбай...и това при положение, че в стендбай ми харчи 1 ват, което се равнява на 0.001 киловат. Направих си труда да го умножа по 30 дена, 24 часа и 0.13 стотинки, което изобщо не е и реално, защото тия уреди не стоят 30 дена, 24 часа само на изчакване, а се и ползват междувременно...та..."пестенето" направо е умопомрачаващо, при положение, че и да търча като луд по всичките си уреди, дето седят в стендбай и да им дърпам щепселите, само бойлерът ми за 1 включване ще компенсира всичкото това месечно "пестене". То пестене, пестене...ама с мярка, щото нали се сещате за фразата "Икономията е майка на мизерията", няма да казвам откъде е...:ninja:

Като стана въпрос за идиотски никове, може ли да ми смениш ник-а на Овчар?

Дето се вика - ще ми отива :)

====================

Въпросът ми е сериозен.

На 'Овчар" - не мога ; на "Овчарин" - да.

Носа ли искаш да ти порастне?

тена бре...за кво ми е голям нос :D...а ако нос е друга дума за чепче...и тва не искам....по-добре голяма банкова сметка :D :D :D

На 'Овчар" - не мога ; на "Овчарин" - да.

Не видях такъв потребител, но и твоето предложение става :beer:

едит

между другото и ТеКеЗеСар е добре, . Оставям на теб да решиш :rolleyes:

между другото и ТеКеЗеСар е добре, . Оставям на теб да решиш :rolleyes:

Последно, за ника ли говориш или за титлата под ника...щото титлата може да си я смениш и сам.

@Вокс, мани т'ва "т", че ей сега ще се появи литературният критик и радетел за точен правопис Иван и....нали знаеш какво ще последва. emoticon-uglystick.gif

Последно, за ника ли говориш или за титлата под ника...щото титлата може да си я смениш и сам.

За ника, титлата ми е много добра :P

..., че ние страдаме от друг проблем - даваме добри заплати пък няма кой да дойде да работи
Мълчи там, изедник такъв! Всички ви научиха вас, експлоататори мръсни! Не стига, че искате от хората наистина да работят, не стига, че искате от тях да знаят нещо повече от това, да могат да пазят равновесие при дъвчене на дъвка, ами и искате нови неща да учат! Това е долно експлоататорство и никой балък няма да хванете да се мъчи на вашите безумни условия!

Пешо, прав си - ходенето, съчетано със синхронно дъвчене на дъвка не е лесна работа, а ония искат да може да правиш и трето нещо освен това...

Стоим си тука и си мислим - ако ламята има повече от една глава (да речем три), дали има три гъза... и съответно 3 п**ки... и в този ред на мисли ако мъжкото на ламята е змей дали пък той съответно е подобаващо "надарен" :)

За ника, титлата ми е много добра :P

Така си е! А след евентуална стъпка две, има и потенциална стъпка три, след което идва красивата па дЮ дЮ.

Видене поздрав! Като я видиш тази девойка, сещай се какво да си пуснеш. Нзадраве бате :)!

528813_10150919449317123_1175688906_n.jpg?dl=1

"The silence shouts so loud.."

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...