Godfather Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 Няма кой да каже добро утро, баси. Чудя се след узото и бирата Карлсберг, дали да не ударя един скоч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 Забелязох днес на моного места плаката из целия Пловдив. Право в десетката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 Ееееебааааахти и ревльовците, честно! Ореваха въртълъка! Кое било по-вредно. Гей парада е веднъж-дваж в годината. И не ми вреди по никакъв начин, защото просто може да не ходя на мястото, където го провеждат. А тютюневия дим беше навсякъде! Т'ва да не забраниш със закон на наркоман дрогата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 Педерастите на сапун ! ВМРО и те !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 Ееееебааааахти и ревльовците, честно! Ореваха въртълъка! Кое било по-вредно. Гей парада е веднъж-дваж в годината. И не ми вреди по никакъв начин, защото просто може да не ходя на мястото, където го провеждат. А тютюневия дим беше навсякъде! Т'ва да не забраниш със закон на наркоман дрогата... И това при положение, че не е забранена изцяло и всеки може да си турми, стига да не дразни и трови останалите... Келеши. А тоя тъпанарски лозунг пак ще ни издигне в очите на Европа. Изключително "умна" крастава тиква пак се е проявила... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 Ееееебааааахти и ревльовците, честно! Ореваха въртълъка! Кое било по-вредно. Гей парада е веднъж-дваж в годината. И не ми вреди по никакъв начин, защото просто може да не ходя на мястото, където го провеждат. А тютюневия дим беше навсякъде! Т'ва да не забраниш със закон на наркоман дрогата... Аз дори не знаех, че се провеждат гей паради, но пък за сметка на това сериозно си вонях на цигари като влезна в каквото и да е заведение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 Работа за дърводелци във фабрика за мебели в Асеновград. Работно време: Понеделник-Петък 07:50 - 16:40 Заплата: 350 лв За извънреден труд се плаща КЕШ Може да се осигури служебен транспорт от/до Пловдив. Само на мен ли ми се струва, че това си е жива експлоатация, при положение, че минималната работна заплата е 290 лв. и не е уточнен какъв е "кеша" за извънреден труд... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 Не. Не само на теб. Абсолютна експлоатация е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 Само на мен ли ми се струва, че това си е жива експлоатация, при положение, че минималната работна заплата е 290 лв. и не е уточнен какъв е "кеша" за извънреден труд... Пламене, според мен това е "официалната" заплата, а колко всъщност е истинската е отделен въпрос Ама пък ако е реалната..., верно тия си падат малко нещо, майтапчии... Link to comment Share on other sites More sharing options...
future Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 Само на мен ли ми се струва, че това си е жива експлоатация, при положение, че минималната работна заплата е 290 лв. и не е уточнен какъв е "кеша" за извънреден труд... Човека сигурно има в предвид седмично възнаграждение от 350 лева. Щото ако е месечно е закъснял с обявата има няма 25 години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 Ако ножа опре до кокала и аз бих работел за 350 лева. Не подценявайте сегашното състояние на икономиката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 Мдааам, гъз знае 2 и 200.Така че в даден момент може и за по-малко да се работи....Все пак говорим за оцеляване..защото тука това правим, оцеляваме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 Ееееебааааахти и ревльовците, честно! Ореваха въртълъка! Кое било по-вредно. Гей парада е веднъж-дваж в годината. И не ми вреди по никакъв начин, защото просто може да не ходя на мястото, където го провеждат. А тютюневия дим беше навсякъде! Т'ва да не забраниш със закон на наркоман дрогата... Евала. По-добре не би могло да се каже! Link to comment Share on other sites More sharing options...
future Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 Ако ножа опре до кокала и аз бих работел за 350 лева. Не подценявайте сегашното състояние на икономиката. 24 дена по 4 лева за транспорт (ако се сменят два автобуса) са 96 лева. Като пиеш и две кафета по 40 стотинки са още 20 лева на месец. Като си купиш и някакъв смотан сандвич за обяд за 1.50 са още 36 лева. 152 лева разходи за да отидеш да работиш за 350. По-скоро бих отишъл в Англия за 50 паунда на ден общак, щото толкова е минималната надница. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 24 дена по 4 лева за транспорт (ако се сменят два автобуса) са 96 лева. Като пиеш и две кафета по 40 стотинки са още 20 лева на месец. Като си купиш и някакъв смотан сандвич за обяд за 1.50 са още 36 лева. 152 лева разходи за да отидеш да работиш за 350. И това при положение, че си сам и не храниш/обличаш/учиш деца. Недей забравя ежемесечните сметки....ето сега например токът скачал от 01.07 с 13% за дневната (и 15% за нощната, доколкото разбрах). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 Мдааам, гъз знае 2 и 200.Така че в даден момент може и за по-малко да се работи....Все пак говорим за оцеляване..защото тука това правим, оцеляваме. Не, че нещо..., ама я вземи ма открехни колко, аджеба, точно ще оцеляваш с такива пари? Щот аз както и да ги смятам все ми излизап по десет и нещо на ден. Аре ся извади елката и си сметни за кое по-напред ще ги харчиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 Човека сигурно има в предвид седмично възнаграждение от 350 лева. Щото ако е месечно е закъснял с обявата има няма 25 години. Много се надявам в най-скоро време да стигна до тая кота(350 на седмица)...ама едва ли. Лично познавам хора дето взимат тази и малко по-малка заплата от тази за месец(350), че и през събота се работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
future Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 И това при положение, че си сам и не храниш/обличаш/учиш деца. Недей забравя ежемесечните сметки....ето сега например токът скачал от 01.07 с 13% за дневната (и 15% за нощната, доколкото разбрах). Аз визирах само преките разходи за да получиш заплата от 350 лева. Другите разходи няма да коментирам защото на мен само телефоните, интернет, телевизия, ток, вода и транспорт са: - телефони: средно 60 лева на месец (само моите) - интернет 12,50 лева - телевизия 7 лева (при нормална такса 20) - ток: средно месечно 85 лева (за целия сезон, като всички консуматори са минимум енергиен клас А, включително електрическите крушки) - вода: 16-17 лева. - транспорт: 100-120 лева (само за мен) Това са все неща без които не може. Може и без тях, но в Африка, в Европа - не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 Много се надявам в най-скоро време да стигна до тая кота(350 на седмица)...ама едва ли. Лично познавам хора дето взимат тази и малко по-малка заплата от тази за месец(350), че и през събота се работи. Я ме открехни какво работят тези хора и какво са завършили, че ние страдаме от друг проблем - даваме добри заплати пък няма кой да дойде да работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 ето сега например токът скачал от 01.07 с 13% за дневната (и 15% за нощната, доколкото разбрах). Пак ли бе? Еби му майката. Тия хора наистина искат да изселят населението на България. Последните 5-6 години имах възможността да пообиколя малко някои от по-развитите страни в Европа и с всяко следващо излизане навън разбирах все повече колко зле сме тук. А да не ви казвам, че силно плютата ни северна съседка пак е доста пред нас, а Букурещ е на светлинни години пред София. Въобще ние наистина сме си последна дупка на кавала... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 Не, че нещо..., ама я вземи ма открехни колко, аджеба, точно ще оцеляваш с такива пари? Щот аз както и да ги смятам все ми излизап по десет и нещо на ден. Аре ся извади елката и си сметни за кое по-напред ще ги харчиш Има хора, които живеят месечно и с по-малко...Така че да, говоря точно за оцеляване.Защото това не е живеене... Но нека не навлизаме в тази тема, в която всеки си гледа от неговата камбанария и си мисли, че никога не би работил за без пари и т.н. Кажете ся' ша одите ли на палатки или се разпърдя работата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 Я ме открехни какво работят тези хора и какво са завършили, че ние страдаме от друг проблем - даваме добри заплати пък няма кой да дойде да работи айде де...веднага се преквалифицирам майна. почвам да чета де що книга има издадена и НЕ издадена за програмиране...колкото и зор да ми беше "Паскала" в ТЕТ-а... другото, за което ме пита, няма да го кажа тука Link to comment Share on other sites More sharing options...
future Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 Пак ли бе? Еби му майката. Тия хора наистина искат да изселят населението на България. Последните 5-6 години имах възможността да пообиколя малко някои от по-развитите страни в Европа и с всяко следващо излизане навън разбирах все повече колко зле сме тук. А да не ви казвам, че силно плютата ни северна съседка пак е доста пред нас, а Букурещ е на светлинни години пред София. Въобще ние наистина сме си последна дупка на кавала... Хех, сега има предложение цената на тока да се коригира на 3 месеца. И ще се приеме, вервай ми А за Букурещ си много прав. Абсолютна истина е. Преди 3-4 години не можеше да намериш нискоквалифициран работник за под 500-600 долара на месец. Много са зле в Букурещ... по нашите медии Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 Букурещ и преди години беше по-добре... А за Прага дори не искам да споменавам на какви светлинни години са от нас а ужким също бяха източна европа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 Има хора, които живеят месечно и с по-малко...Така че да, говоря точно за оцеляване.Защото това не е живеене... Но нека не навлизаме в тази тема, в която всеки си гледа от неговата камбанария и си мисли, че никога не би работил за без пари и т.н. Кажете ся' ша одите ли на палатки или се разпърдя работата? Ония гьеюви нека одат... Аз отнесох гредата... горната... с чело. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.