w00x Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Ма едното е дарк ембиънт блек метъл, а другото е хероик симфоник блек метъл...нема да се научите начи. Само дето тука говорим за сравнение като РОК и ХЕВИ МЕТЪЛ, а не разните му там измислени под-стилове. Много по-нагоре в дървото трябва да отидеш, за да направиш аналогично сравнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Ванка, страницата е html5 и mp4..няма проблеми с новите читави браузъри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 С какъв формат е? Не ми се зарежда. Директен линк? Чакам си и другият линк. mozilla и IE не зареждат и при мен. Линкът тръгна само с Chrome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Аз го отварям. Пациенти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 На телефона(iPhone) тръгва без проблеми. Интересно защо в браузъра(firefox) не иска. Някоя добавка освен да липсва. До сега не се е случвало. Ще видим утре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Има браузъри, които неподдържат .mp4 формата независимо, че са html5 компилант. Ванка, архивирвам ти компилацията и ти пускам линк Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Тва слънце как влияе на хората... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Галински, очаквам включване днес! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Тия Американци в голяма част са толкова елементарни, че се чудя как продължават да съществуват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 И да им се чудим, пак са доста по-напред от нас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Еми големия кеф да живееш на кредит не мога да го разбера Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Много просто - нищо не плащаш! Гърците са го измислили. Американците пък и печатат пари - още по-нагло. Ама няма кой да ги търпи вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Мисля си - ако приемат тоя закон за горите, дали да не почна да пълня бутилките с високотемпературен напалм и да формовам термит... Не срещу кордоните, а срещу строежите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Бира с Crysis 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Само дето тука говорим за сравнение като РОК и ХЕВИ МЕТЪЛ, а не разните му там измислени под-стилове. Много по-нагоре в дървото трябва да отидеш, за да направиш аналогично сравнение. Уоууу...., чешмеджийоууу... :bowdown: Верно ли ти я написа таз височашо, великолепна глупост? Галински, очаквам включване днес! ГРЕДА ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Най-бързата бяла жена в света покори Европа. Браво Ивет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Mozilla започва да ми лази по нервите. Все по-често забива, прозорците "блокират" и не мога да ги местя наляво-надясно. Обмислям да изневеря с Хром. Най-бързата бяла жена в света покори Европа. Браво Ивет. Браво наистина! Ако може сега и Пиронкова да обърне Шарапова! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Mozilla започва да ми лази по нервите. Все по-често забива, прозорците "блокират" и не мога да ги местя наляво-надясно. Обмислям да изневеря с Хром. Сякаш има голяма разлика Хрома да не мислиш, че не забива Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Човек може само да се надява. И да псува по скапания софтуер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 На работата държа и един firecocks, просто защото тъпанарите от Хари Потър си оптимизират iLO интерфейсите само за IE и FF. Е няма такова дърво. Никой не може ме върна на село... такова де, на FF (вкус). След като поработих с Chrome/Chromium - просто не знам какво може да ме върне на оная ламя, дето ми харчи повече ресурси от StarCraft-а... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Аз пък ги имам всичките и не ми пука кой ползвам. Но някак хрома ми тръгва най-бързо та повечето време него ползвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Mozilla започва да ми лази по нервите. Все по-често забива, прозорците "блокират" и не мога да ги местя наляво-надясно. Обмислям да изневеря с Хром. Браво наистина! Ако може сега и Пиронкова да обърне Шарапова! Освен да я обърне в леглото и да я счупи от секс, друго не виждам какво може да ѝ стори.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Освен да я обърне в леглото и да я счупи от секс, друго не виждам какво може да ѝ стори.... Силно поощрявам подобно развитие!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 ГРЕДА ! Ти да видиш...днеска само със сериозни хора говоря... От тоя тип, дето им трябва джакузи за да излязат от града. Дедо ряпа да яде пред тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Ct3N9VSdW4Q Марияяяяяя....мдааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.