Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ма едното е дарк ембиънт блек метъл, а другото е хероик симфоник блек метъл...нема да се научите начи. laughing1.gif

Само дето тука говорим за сравнение като РОК и ХЕВИ МЕТЪЛ, а не разните му там измислени под-стилове. Много по-нагоре в дървото трябва да отидеш, за да направиш аналогично сравнение.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

С какъв формат е? Не ми се зарежда. Директен линк?

Чакам си и другият линк.

mozilla и IE не зареждат и при мен. Линкът тръгна само с Chrome.

На телефона(iPhone) тръгва без проблеми. Интересно защо в браузъра(firefox) не иска. Някоя добавка освен да липсва. До сега не се е случвало. Ще видим утре.

Има браузъри, които неподдържат .mp4 формата независимо, че са html5 компилант.

Ванка, архивирвам ти компилацията и ти пускам линк

Много просто - нищо не плащаш! Гърците са го измислили. Американците пък и печатат пари - още по-нагло. Ама няма кой да ги търпи вече.

Мисля си - ако приемат тоя закон за горите, дали да не почна да пълня бутилките с високотемпературен напалм и да формовам термит... Не срещу кордоните, а срещу строежите...

Само дето тука говорим за сравнение като РОК и ХЕВИ МЕТЪЛ, а не разните му там измислени под-стилове. Много по-нагоре в дървото трябва да отидеш, за да направиш аналогично сравнение.

Уоууу...., чешмеджийоууу... :bowdown: :bowdown: Верно ли ти я написа таз височашо, великолепна глупост?

Галински, очаквам включване днес!

ГРЕДА !

Mozilla започва да ми лази по нервите. Все по-често забива, прозорците "блокират" и не мога да ги местя наляво-надясно. Обмислям да изневеря с Хром.

Браво наистина! Ако може сега и Пиронкова да обърне Шарапова! :)

Mozilla започва да ми лази по нервите. Все по-често забива, прозорците "блокират" и не мога да ги местя наляво-надясно. Обмислям да изневеря с Хром.

Сякаш има голяма разлика :) Хрома да не мислиш, че не забива :)

На работата държа и един firecocks, просто защото тъпанарите от Хари Потър си оптимизират iLO интерфейсите само за IE и FF. Е няма такова дърво. Никой не може ме върна на село... такова де, на FF (вкус). След като поработих с Chrome/Chromium - просто не знам какво може да ме върне на оная ламя, дето ми харчи повече ресурси от StarCraft-а...

Браво наистина! Ако може сега и Пиронкова да обърне Шарапова! :)

Освен да я обърне в леглото и да я счупи от секс, друго не виждам какво може да ѝ стори.... :lol:

Освен да я обърне в леглото и да я счупи от секс, друго не виждам какво може да ѝ стори.... :lol:

Силно поощрявам подобно развитие!!! beer.gif

ГРЕДА !

Ти да видиш...днеска само със сериозни хора говоря... От тоя тип, дето им трябва джакузи за да излязат от града. Дедо ряпа да яде пред тях :ninja:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...