Grimjaur Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=0prFicLgXxw Кво се води тва? Щот ми харесва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Най - обичам такива изказвания. Не само ми си има стил, но и подстилове. Колкото и да не ти харесва и да го отричаш, има доста хора които го слушат. Хахахахахахахахахха - ДОООООБРЕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 О, да бе. То може и да си запиша пръднята с тилифоня и да го обявя за музика. И после почвам с подстиловете: melodic death fart- нежна и лирична, която като се разнесе из стаята - да доведе до бавна и мъчителна смърт elektro fart - наподобява звука от размахвания меч на дарт Вейдър ambient fart - опитвам се да я смеся с околните звуци dubstep fart - "прррррр БАМ БАМ БАМ" - обикновено, след прекаляване с фасул rock fart - седя си на порцелановия трон с див запек и пускам по някоя-друга фъсня, докато се надявам скалната маса да излезне softcore fart - жертвите няма да умрат, но ще им се струва, че са и ще им се иска hardcore fart - с фатален изход progressive fart - уж тръгва тихо и потайно, докато с плавен преход се превръща до нещо, наподобяващо изтребител, прелитащ ниско над града при свръхзвукова скорост и т.н., подобни на чалгата стилове... На Ангел изискванията са изпълнени - бая пъти се е чувал подобен тип "музика". На Иван - също - доста хора я слушат, щат не щат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Какви стилове бе, Пеше?!?! Разни умни глави, разбиращи от музика, отдавна казаха, че такова животно нЕма, поради простата причина, че помията е 100 (СТО) процента кражба на сръбска, гръцка, турска и циганска музика, не непременно в тоя ред. Съответно е невъзможно да се самоопределя тая помия като каквото и да е, освен КРАДЕНА музика. Но пък нали много хора я слушат, рийш ли. Разбира се нито един човек освен селяндурията на България не я слуша, но това е една друга тема.... Мен друго ми става интересно, а именно как така Иван редовно защитава помията... Започвам да се притеснявам един вид... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Абе сериозно тези зациклени неща не ви ли изнервят? Едни и също нещо се повтаря всеки 4-5 секунди все едно прескача грамофонна плоча. Аз бих издържал по-дълго на чалга отколкото на това... ПС: Видене, някакви коментари относно обяненията ми за дограмите или ти дойдоха прекалено дълги и не си ги чел? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Абе сериозно тези зациклени неща не ви ли изнервят? Едни и също нещо се повтаря всеки 4-5 секунди все едно прескача грамофонна плоча. Аз бих издържал по-дълго на чалга отколкото на това... ПС: Видене, някакви коментари относно обяненията ми за дограмите или ти дойдоха прекалено дълги и не си ги чел? Абе Ники, ти какво по дяволите си мислиш, че слушаме? И какви циклажи ви гонят не знам - чуйте ако ви е мерак, па тогава приказвайте... Времето им мина на тия неща (за които говорите без дори да ги познавате), в момента нямат много почитатели. http://www.youtube.com/watch?v=gbYnvXsp7cA http://www.youtube.com/watch?v=-3jrdMIOKvQ http://www.youtube.com/watch?v=0dFz10R529g Какви циклажи, какви пет лева? Няма да ви обяснявам кои са Гарет Емери, Роджър Ша и Даш Берлин, но стотици милиони хора по света харесват и слушат такава музика в момента - факт. Защо е така - ами не е трудно да се прецени от някой, който не е глух... В последните години най-големите имена в музиката правят съвместни парчета с топ диджеите по света, именно защото това е най-популярната музика изобщо. След чалгата, естествено!!! ================================== Ники, не съм видял какво си писал, ще погледна после... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Кво се води тва? Щот ми харесва. Някъв Drum & Bass ще да е това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Някъв Drum & Bass ще да е това. Мдааа, малко Freestyler style http://www.youtube.com/watch?v=ymNFyxvIdaM Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Ангел, ти можеш да го видиш във фейсбук, разделен е на две части в профила ми. Не успях да ги намеря. Ще чакам линковете тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Основи на Модерната Ел. Музика Има някои леки неточности, но те се получиха от дистанцията между разказвача и мен..ноoo риск Хостнал съм ги при мен, но днес на два пъти спира тока, та да ме извинявате ако има проблеми Ще се зарадвам ако хора, които не слушат такава музика изразят някакво мнение. Приятно гледане Ванка, после ще ти дам линк към компилацията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Основи на Модерната Ел. Музика Това за транс музиката, изтънчените и високо интелектуални личности, и високия коефициент на интелигентност най-много ми хареса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Няма да видиш wifi в църква, защото никоя църква не би се състезавала с невидима сила, която действително работи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Основи на Модерната Ел. Музика Има някои леки неточности, но те се получиха от дистанцията между разказвача и мен..ноoo риск Хостнал съм ги при мен, но днес на два пъти спира тока, та да ме извинявате ако има проблеми Ще се зарадвам ако хора, които не слушат такава музика изразят някакво мнение. Приятно гледане Ванка, после ще ти дам линк към компилацията. Харесва ми идеята,концепцията,интонацията на момичето.Браво ! Може да пробвате да го направите и на английски,да стане по-популярен в мрежата.Също така би послужил добре за образоване на масата чалга зависими,все пак показва смисъла в музиката,и нейната еволюция. Може ли само клиповете към,youtube,не се виждат, а искам да ги пратя на приятели. PS: едно вмятане относно - deep techno-то.В последните няколко години хора като John Digweed го измениха в Progressive Techno и Melodical Techno,както следва в хода на технологичната еволюцията ...и по мое наблюдение Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Благодаря! Десислава е ex-кадър на радио Фреш, а пък самото аудио е записвано в радио Витоша. В предишната страница писах, че филма го бях правил за една академия, като уоркшоп. И съм взаймствал цлеия видеоматериал от youtube и vimeo, но не съм питал всеки един от тях дали може или не може . Та филма не е публичен точно заради това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Руми, браво бе моето момче!!! Просълзих се от положителни емоции... Страхотен филм, дано повече хора го видят. Единствена забележка - тая девойка с приятното гласче е толкова зле и скарана с английския, колкото аз с цигулката... Но това са подробности. Страхотни семпли, страхотно образователно филмче. Браво! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 А за чалгата трябва да ти е празно между ушите нали nigga, please Чалгата има 1 стил. Лесно е. ЦИЦИ .....ей по баловете беше мед. Дори ме направиха на 21 години. Само като се сетя и .... М Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Руми, браво бе моето момче!!! Просълзих се от положителни емоции... Страхотен филм, дано повече хора го видят. Единствена забележка - тая девойка с приятното гласче е толкова зле и скарана с английския, колкото аз с цигулката... Но това са подробности. Страхотни семпли, страхотно образователно филмче. Браво! За нея или добро или нищо. Обичам Я :DDD. Сериозно, на моменти е прегирала с произношенията, както и е объркала на места, но както ти казах, бях й написал какво да говори, не бях там при записите, знам че щеше да се получи по-добре . А и наистина доста бързо го направих, в рамките а 2-3 дена. Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Ама това е различно от онова дето започва моя сет с него. Едното е Techno/Minimal, а другото е Progressive House. Няма да ги научите значи... Same shit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=qyAI7iWEJxk http://www.youtube.com/watch?v=qYDe86iFp7s Ма едното е дарк ембиънт блек метъл, а другото е хероик симфоник блек метъл...нема да се научите начи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Няма да видиш wifi в църква, защото никоя църква не би се състезавала с невидима сила, която действително работи! LOL Ваньо изби рибата Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 http://vbox7.com/play:baf70ea3 мед :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Руми, ти пак си я обичай, само й кажи да стои настрана от английския. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Ти ще видиш какъв трак ще искараме с нея Кристинчето Новели се губи :DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Ти ще видиш какъв трак ще искараме с нея Кристинчето Новели се губи :DDD Гледай да не е на английски само! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Основи на Модерната Ел. Музика С какъв формат е? Не ми се зарежда. Директен линк? Чакам си и другият линк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.