djadomraz Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 С риск да излезна човек с кофти хигиена, но защо? Аз само си го бърша че ме дразни номера с "последната капка", но защо да го мия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 С риск да излезна човек с кофти хигиена, но защо? Аз само си го бърша че ме дразни номера с "последната капка", но защо да го мия? Е как да ти помогна, брат, като не осъзнаваш ОЧЕВАДНОТО? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 На теб да ти омръзне? Аз ако почна да слушам такова ще стана сериен убиец... Също не лоша идея, но ме притеснява, че нещата ще станат прекалено брутални. Няма да те покажат по новините даже, щото ще има прекалено много кървища, черва и сополи и ще изгубят по-голямата част, от която и да е аудитория. По-добре се самоубий Ама аз не мога и това да издържа.. Че кой може ? Такива като тая .... група да речем, с лопата да ги ринеш. Даже тука на село две имахме до скоро, ама не знам дали не ги застреля някой, че да не мъчат хайваните. МИЕ се чепЪТ, след като уважи сифонЯ! А защо да се уважава сифоня, след като може две в едно. Всичко в мивката. Не мога да разбера, що навремето като ми казаха хората да стана политик, аз не станах. Гледай колко простотии написах за отрицателно време. Направо щях да съм перфектен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 А защо да се уважава сифоня, след като може две в едно. Всичко в мивката. Не мога да разбера, що навремето като ми казаха хората да стана политик, аз не станах. Гледай колко простотии написах за отрицателно време. Направо щях да съм перфектен. По точка ПРЪВА - няма как д го вкараме тоя в првилния КОЛовоз... Коя беше точка две? НАЛЕЙТЕ ВИНА!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Ама това е различно от онова дето започва моя сет с него. Едното е Techno/Minimal, а другото е Progressive House.Няма да ги научите значи... Ангеле, за човек, който не слуша подобен тип музика тия сравнения и разграничения са излишни.Все едно да започна да ти обяснявам за разликата между melodic death, progressive doom, death, black, symphinic black metal, grindcore и подобни стилове и разделения в метъла, които на Дон Чефо (например) му звучат абсолютно еднакво противно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Някой да е чувал песента ОБЛАЦИ? Слушай. http://www.youtube.com/watch?v=7TT27iSUBKA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 С риск да излезна човек с кофти хигиена, но защо? Аз само си го бърша че ме дразни номера с "последната капка", но защо да го мия? Дедо, няма смисъл да я бършеш тая капка, понеже тя е предпоследната - като вдигнеш гащите, чак тогава излиза последната (закон). А и каквото да опонираш по темата...бъди сигурен, че 80% от гостите ти, които са от мъжки пол, когато влизат в банята ти, всъщност ползват само мивката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 melodic death, progressive doom, symphinic black metal,. Е верно ли има такива "стилове"!!!! Слушай. 80% от гостите ти, които са от мъжки пол, когато влизат в банята ти, всъщност ползват само мивката. Ти уби всичко детско в него! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Е верно ли има такива "стилове"!!!! Съвсем определено.Melodic death - Dissection - Where Dead Angels Lie Symphonic Black metal - Dimmu Borgir - Eradication Instincts Defined. За това парче, а и албума като цяло, симфоничните партии са писани от самата група и са изпълнени от пражката филхармония. За progressive doom не мога да дам пример, тъй като всички прогресарщини, като Dream Theater са ми ужасно противни и въобще не ги слушам. Това, че ти не можеш да ги разграничиш, както за мен вашите цикли звучат еднакво далеч не означава, че това са стилове в кавички. Означава, че човек не е запознат с този тип музика. И всяко "компетентно" изказване по темата е просто автогол. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Аз много добре ги различавам по-горните 2 примера, но реално има ли достатъчно песни, за да запълнят всяко едно от тия стилови разграничения? Колко песни със симфонична музика има? 100? 1000? 10 000? Отделен стил за 100 песни (примерно) звучи несериозно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Това, че ти не можеш да ги разграничиш, както за мен вашите цикли звучат еднакво далеч не означава, че това са стилове в кавички. Означава, че човек не е запознат с този тип музика. И всяко "компетентно" изказване по темата е просто автогол. Благодаря за разясненията. Но тоя абзац е автогол за тебе. Дали мога или не мога да различа тия "стилове" (абсолютно нон стоп в кавички ще ги пиша) не мисля, че може ТИ да прецениш. Бил съм метъл фен още по времето, когато си сукал чорапки като насковата Еленка (примерно). Да не повярваш, но и с дълга коса съм бил и с кубинки съм ходил и до края на гимназията ученическата ми чанта беше мешка от противогаз. Тогава нямаше такова изродско мутиране и израждане и респективно се правеха и хубави неща. Между другото "нашите цикли" еволюираха и минаха този период на израждане. Възможно е още да съществуват подобни "стилове", но никой вече не обръща внимание. Аз много добре ги различавам по-горните 2 примера, но реално има ли достатъчно песни, за да запълнят всяко едно от тия стилови разграничения? Колко песни със симфонична музика има? 100? 1000? 10 000? Отделен стил за 100 песни (примерно) звучи несериозно. Нередно е да коментираш неща, които са идентични и от двете страни на реката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Бил съм метъл фен още по времето, когато си сукал чорапки като насковата Еленка (примерно)Аха, значи си прослушал метъл на пет години? Хайде не ставай смешен. Разликата във възрастта ни не е чак толкова, колкото сякаш ти се иска. Нередно е да коментираш неща, които са идентични и от двете страни на реката...А нима ти правиш нещо различно? Ангеле, това стилово разделение за мен е излишно, няма да тръгна да броя колко банди има, които се пречисляват към даден стил. Просто защото различните източници класифицират различно. Бандата, от първия пример различни сайтове ги класифицират като "black", "melodic death", докато покойния й създател класифицира сам музиката си като "metal of death". За мен това няма особено значение. Не вярвам в това стилово разделение. Ако трябва Dimmu Borgir (например) да им слагам класификация на всеки отделен албум, може и да събера четири-пет стила. Но да слагаш подобни стилови етикети на музика, която сама по себе си е доста относително понятие за мен е тъпо. За мен музиката или ми харесва, или не. Има доста парчета в електронната музика, които ми харесват, без да имам и най-бегла представа дали са електро, дали са транс, техно и т.н. Да не говорим за банди като Pink Floyd, Amorphis, които са преминали през толкова стилове, които са неповторими сами по себе си и пак ще се намери някой, който да им плясне някакво етикетче. Хоук! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Аха, значи си прослушал метъл на пет години? Хайде не ставай смешен. Разликата във възрастта ни не е чак толкова, колкото сякаш ти се иска. Знаеш добре, че нарочно преувеличавам. А нима ти правиш нещо различно? Естествено, Ангел например не познава "тъмната страна". Представи си ако му пусна Forest of Equilibrium как ще си удари главата в тавана... (нещо, което мечтая да направя със Стефчо ) Да не говорим за банди като Pink Floyd, Amorphis, които са преминали през толкова стилове, които са неповторими сами по себе си и пак ще се намери някой, който да им плясне някакво етикетче. Това е един вид престъпление, осъществявано предимно от малоумници... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 И аз съм слушал метъл бе. Какво си мислиш. Не съм се разхождал с тениски на банди и мешка, но съм си слушал Helloween, Iron Maiden и Manowar примерно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 И аз съм слушал метъл бе. Какво си мислиш. Не съм се разхождал с тениски на банди и метъл, но съм си слушал Helloween, Iron Maiden и Manowar примерно. Щом не си ходил с кубинки лятото, хич не ми говори Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Що се карате като и двете "течения" не стават :D За едното трябва лепило в огромни дози, а за другото - добри приятели, които да ме гръмнат, че да не се гърча от "музиката" :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 А за чалгата трябва да ти е празно между ушите нали Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Чалгата има 1 стил. Лесно е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Представи си ако му пусна Forest of Equilibrium как ще си удари главата в тавана... (нещо, което мечтая да направя със Стефчо )За него имам разни други неща. Единия ми съвкратирант от време на време пуска някакъв "puke metal"*, за който искрено се учудвам, как човешко същество с нормално функциониращ слух (да, чува ме, като му говоря), може да се подложи на това доброволно... Това е един вид престъпление, осъществявано предимно от малоумници...По скоро хора, които не могат да почувстват музиката и се стараят да я класифицират, подредят в колонки, редове, редици, лавици. __________________________ * puke metal - това са "стилове" в метъла, при които разстроени китари са изтезавани от некадърни идиоти, докато някакъв хуманоид доказва каква е причината за близкото анатомично родство между човека и прасето, грухтейки в микрофона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Желаещи има ли да пусна 30 минутния филм който направих за модерната електронна музика и си спичелих удостоверение .. Филма се прие добре от хора, които въобще не слушат такава музика, което ме зарадва. Не съм го пуснал публик, защото ползвам кадри от тубата и вимео. Иначе материяла е писан от мен с женски наратор от радио съсловието. Чисто технически вложих доста работа по аудио дубинга (нещо на което може би Пламен би обърнал внимание . Обхващам само общите стилове и някой подстилове, които раждат. Аудио откасите са къси и с което не застрашават от отегчаване Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Аз искам да го видя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Желаещи има ли да пусна 30 минутния филм който направих за модерната електронна музика и си спичелих удостоверение .. Филма се прие добре от хора, които въобще не слушат такава музика, което ме зарадва. Не съм го пуснал публик, защото ползвам кадри от тубата и вимео. Иначе материяла е писан от мен с женски наратор от радио съсловието. Чисто технически вложих доста работа по аудио дубинга (нещо на което може би Пламен би обърнал внимание . Обхващам само общите стилове и някой подстилове, които раждат. Аудио откасите са къси и с което не застрашават от отегчаване Дай линк. Също и за компилацията за колата която беше направил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Чалгата има 1 стил. Лесно е. Това твърдение само по себе си е абсурд. Не може нещо, което не съществува да има стил. Но и помията си има слоеве! Например вече има определения като "турбо" и "ретро" чалга Желаещи има ли да пусна 30 минутния филм който направих Що за тъп въпрос?!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Ангел, ти можеш да го видиш във фейсбук, разделен е на две части в профила ми. След малко, като се приберя ще ги ембедна в една страничка и ще ги пусна тук за останалите ако има такива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Не може нещо, което не съществува да има стил. Най - обичам такива изказвания. Не само ми си има стил, но и подстилове. Колкото и да не ти харесва и да го отричаш, има доста хора които го слушат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.