Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Кое ви е грубото не знам. На мен ми действаше леко приспивно през цялото време...

И аз не съм особено сигурен, но на повечето хора Tech Trance-а им идва тежък и еднотипен.

И аз не съм особено сигурен, но на повечето хора Tech Trance-а им идва тежък и еднотипен.

Особено като си е точно такъв :) Мани, има хора и музика му викат чак.

Eми сам се сещаш, че не можеш да гониш голяма аудитория с Tech Trance и Electro като за начало :D

Как 15 минута? Електро са 7-ма и 17-та песен.

В събота се бяха събрали познати и приятели.Една част от тях се занимават с музика и клубна култура.Бяха на едно мнение,такава музика не е за клуб :P, дано приемаш критики .Просто с т'ва електро ни върна 5 години назад ,и повече :laughing: Кирил заби добре тоя път,но май трябваше да пие повече ...

И сигурно ще кажеш - Ама бяха само 3 електрота...Да ама и едно парче понякога може да ти помрачи настроението .Примерно как ще реагира нормален човек,ценящ електронната музика ,ако чуе Lady Gaga ,Adele по средата на вечерта.Ми ще си тръгне.

DNA Extractor

Phunk Investigation ? Ай стига бе :confused Направо да те взимат от italo business :)

В събота се бяха събрали познати и приятели.Една част от тях се занимават с музика и клубна култура.Бяха на едно мнение,такава музика не е за клуб :P, дано приемаш критики .Просто с т'ва електро ни върна 5 години назад ,и повече :laughing: Кирил заби добре тоя път,но май трябваше да пие повече ...

Хммм, интересни неща стават по тия клубове...май трябва да отида някоя вечер, стига да няма възрастови ограничения на входа. :laughing1:

А за какво е такава музика, защото Tiesto, Sander Van Doorn, Hardwell и разни други си ги пускат тия тракове по клубове. Този на Tommy Trash в частност. Приемам критики по принцип. След на Кирил техното, какво да пусна? Предния път пуснах лек транс и мрънкаха, че нямало да спят. То след ония циклещ хаус...

Първия път пусках Прогресив Хаус/Транс.

Втория път пусках главно Транс.

Сега пусках главно Тек Транс.

Все имаше недоволни. Явно хората си харесват музиката за кафене и тва е. Мен тя не ме кефи да я пускам. Няма динамика. Циклеща е.

Мен тя не ме кефи да я пускам. Няма динамика. Циклеща е.

Воксе, аз се опитах да послушам малко от това, което си пуснал и да ти кажа честно не знам какво по-циклещо може да съществува, честно. На петата минута вече почнаха да ми идват идеи за самоубийство. Предполагам подобни сетове могат да се използват при психологически тормоз или други подобни мъчения. Моля, не го приемай лично, просто говоря изцяло за този тип "музика". :laughing1:

Момчиле, винаги може да си пуснеш хитове на Бари Уайт и да се усамотиш с питие, бумтяща камина и стик 9 ....laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Воксе, аз се опитах да послушам малко от това, което си пуснал и да ти кажа честно не знам какво по-циклещо може да съществува, честно. На петата минута вече почнаха да ми идват идеи за самоубийство. Предполагам подобни сетове могат да се използват при психологически тормоз или други подобни мъчения. Моля, не го приемай лично, просто говоря изцяло за този тип "музика". :laughing1:

Не се обиждам. Това през първите 5 минути е мелодично даже.

Чуй това:

http://youtu.be/oHvvwI3jEtM

Може да тестваш до колко е еднотипна музиката като прескачаш на различни точки от песента и сравняваш до колко се различава от това дето е свирело преди 1-2 минути.

Момчиле, винаги може да си пуснеш хитове на Бари Уайт и да се усамотиш с питие, бумтяща камина и стик 9 ....laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Видене, за да ме накараш да слушам тази "музика" няма да ти е достатъчна една девятка, защото това е най-малкото желязо преди клиновете. Трябва някаква тройка рядък хибрид, защото са с по-големи и тежки глави, та белким има някакъв ефект. :laughing1:

Чуй това:

Мдам, мани, не е за мен това. Както вече казах, бих прибегнал до тази музика само в случай, че ми омръзне живота. :laughing1:

Мдам, мани, не е за мен това. Както вече казах, бих прибегнал до тази музика само в случай, че ми омръзне живота. :laughing1:

В смисъл като решиш да се самоубиваш и имаш леки съмнения, пускаш сета и скачаш от небостъргача :) Което ще е вън, щото музиката ще намаля по време на полета и няколкото стотни преди да се размажеш, поне ще си щастлив, че си се отървал от тая "музика" :)

Ама това е различно от онова дето започва моя сет с него. Едното е Techno/Minimal, а другото е Progressive House.

Няма да ги научите значи...

Ама това е различно от онова дето започва моя сет с него. Едното е Techno/Minimal, а другото е Progressive House.

Тц, няма. Няма и смисъл да ги учим даже :)

Кога ще пускаш чалга? Та да дойда да пия едно питие. :D :D Щото на тия прогресив, техно, мехно, и т.н ....есвен Ц200, друго не ми трябва :D :D :D

Кога ще пускаш чалга? Та да дойда да пия едно питие. :D :D Щото на тия прогресив, техно, мехно, и т.н ....есвен Ц200, друго не ми трябва :D :D :D

Много си зле миличък... laughing1.gif

http://www.youtube.com/watch?v=7GwixwVgQqw

То за тва и учене ли трябва бе? Карай, както каза Весо, няма смисъл. Явно сме изчезващ вид. :laughing1:

Не се притеснявайте, все още има хора, на вашите години, които не разбират МИВКАТА като такава...

Някой да е чувал песента ОБЛАЦИ? laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Чуй това:

http://youtu.be/oHvvwI3jEtM

Може да тестваш до колко е еднотипна музиката като прескачаш на различни точки от песента и сравняваш до колко се различава от това дето е свирело преди 1-2 минути.

Това верно ли има хора които биха го издържали над 45 секунди?

бих прибегнал до тази музика само в случай, че ми омръзне живота. :laughing1:

На теб да ти омръзне? Аз ако почна да слушам такова ще стана сериен убиец...

Не се притеснявайте, все още има хора, на вашите години, които не разбират МИВКАТА като такава...

Да се уточним веднъж за винаги. Мивката е за да се МИЯТ разни неща там... писоара е за пикаене и мисля да си монтирам един в банята за по-удобно

Да се уточним веднъж за винаги. Мивката е за да се МИЯТ разни неща там... писоара е за пикаене и мисля да си монтирам един в банята за по-удобно

МИЕ се чепЪТ, след като уважи сифонЯ!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...