Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

изтрополя репликата: "Обаче си сложи високи затворени обувки, че тук има два вида пепелянки. Но ти не се притеснявай, ние с мъжът ми ги различаваме." :) Е кво ме грее, аджеба, че ги различават. :) А иначе на екскурзиантите приятно прекарване! :)

Ти моме знаеш ли колко надалече бягат и се крият пепелянките като ни видят нас? laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Само от джибровите изпарения дават фира...

Елено, преди да ми отхапеш ръката, трябва да ти поникнат зъбки.

И да не забравите да се напарфюмирате с Рефан192. За непросветените и групата която ще ходи е специален поздрав:

http://www.youtube.com/watch?v=xz30NfuL7LA

Я оди са гръмни... Или не! Азис и нещото дет му е приятел/ка да та гушкат дано..., и да ти мъркат нежно на ушенце.

Я оди са гръмни... Или не! Азис и нещото дет му е приятел/ка да та гушкат дано..., и да ти мъркат нежно на ушенце.

Баси, това и най-лошия си враг не бих го пожелал! :ghost

Иначе толкова работа ми се насъбра днес, че май с дедо ще посрещаме заедно изгрева :D и ПОЗДРАВ!

Смяташ, че ние, ветераните от толкова перверзни похождения из горите, не сме помислили за подсигуряването с бира, без значение къде се намираме, дали е ден или нощ, пияни, трезвени или махмурлии ?

Колкото и добра да е планировката, бирата винаги свършва в един момент и то не в най-подходящия обикновено. :) Обаче изобщо не ми е била идеята да споря с професионалисти в броденето и пиенето из пущинаци. Само споделих лаишкия си опит от миналата година. Тръгнахме с 40 бири и едно сирене (още нямам идея за какво беше това сирене) към вила, където вече имаше към още толкова бири. И в крайна сметка се наложи да се дозарежда.

А, Видене, аз не се и съмнявам, че вие гоните змиите отдалеч, чудех се аз дали ще мога да го направя. :)

Най-"дивото" място на което мога да се прежаля да ида е над хижа Здравец горе поляните на "преспите" и то само с джип щото със старото Поло един път ходих и съжалявах после.

Аз предпочитам да ида на Боровец, да си седна в някоя хубава градинка и току някоя сервитьорка да ми донесе нова студена биричка. Като ще мързелувам поне да е качествено, не ща да се хабя дори бирата да си отварям :)

По принцип и аз като теб си представям почивката, но вече ме пребориха да бродим по някакви еко-пътеки и из някакви пещери, макар че в пещера бих влязла само с професионалист, защото ме тресе яко клаустрофобия. Хубаво е да се пробват различни неща и да се трупат преживявания от всякакъв характер.

Ям вегетариански наденички :sick: Сам съм си ги купил сам ще си ги ям... ама като не гледам така ще е...

Едит: Ааааа не. Не мога да се прежаля. Това ми разваля бирата мамка му

Колкото и добра да е планировката, бирата винаги свършва в един момент и то не в най-подходящия обикновено. :)

А, Видене, аз не се и съмнявам, че вие гоните змиите отдалеч, чудех се аз дали ще мога да го направя. :)

Както сама си обяснила, аматьорска работа :) А змиите по принцип си бягат от хората, освен ако не са принудени по някакъв начин да се защитават.

Ям вегетариански наденички :sick: Сам съм си ги купил сам ще си ги ям... ама като не гледам така ще е...

Едит: Ааааа не. Не мога да се прежаля. Това ми разваля бирата мамка му

дедо, да ти имам проблемите :D

Усещам как са на път да осерат и класика като JUDGE DREDD... Някакво 3Д ще излиза, което като гледам трейлъра ще е резил...

Каква ти е самооценката за сета?

Малко е хард в началото с 4-та и 5-та песен. И после електрото го вкарах малко рано, но като цяло не мисля, че е толкова зле. А ти?

Аз все още съм си на мнението, че не можеш да събреш публика с тоя интензивен транс. Нямаш контрасти, нямаш почивки и става еднообразно. На места имаш добри включвания, но се губят в еднообразието. Иначе добре ти се получава на freestyle, но не трябва да пиеш докато пускаш :lol: . Иначе виж с началото как добре се получи, просто перфектно. Експериментирай, вкарай вокали повечко и ще се получи още по-добре. Това е моето мнение, не го взимай зе миродавно. Добре ще е ако още някой коментира за да имаш повече представа за нещата, а не само от мойта гледна точка.

Ще го преслушам сета още веднъж за да мога да коментирам конкретни моменти.

Аз все още съм си на мнението, че не можеш да събреш публика с тоя интензивен транс. Нямаш контрасти, нямаш почивки и става еднообразно. На места имаш добри включвания, но се губят в еднообразието. Иначе добре ти се получава на freestyle, но не трябва да пиеш докато пускаш :lol: . Иначе виж с началото как добре се получи, просто перфектно. Експериментирай, вкарай вокали повечко и ще се получи още по-добре. Това е моето мнение, не го взимай зе миродавно. Добре ще е ако още някой коментира за да имаш повече представа за нещата, а не само от мойта гледна точка.

Ще го преслушам сета още веднъж за да мога да коментирам конкретни моменти.

Мен човека преди мен ме бърка последните 2 пъти, защото гледам да се съобразявам с него. Предния път като имаше паузи, мрънкаха, че имало паузи.

Мен човека преди мен ме бърка последните 2 пъти, защото гледам да се съобразявам с него. Предния път като имаше паузи, мрънкаха, че имало паузи.

Както и тогава ти казах - пълна угодия няма. В крайна сметка ти преценяш по коментарите, които получаваш, дали си си свършил работата, на кое трябва да наблегнеш, кое да избягваш и т.н.

Колкото с това, че се съобразяваш с предишния - не виждам смисъл. В крайна сметка ти прекъсваш неговия сет и започваш твоя сесия, в която си имаш интро, развитие и всичко.

P.S. Tва електро харабия няма място на 15-тата минута...мноо рано за грубости. Тука вече почваш да губиш публика.

P.S. Tва електро харабия няма място на 15-тата минута...мноо рано за грубости. Тука вече почваш да губиш публика.

Как 15 минута? Електро са 7-ма и 17-та песен.

My bad, нещо не съм гледал часовника как трябва. Че към 15-та минута избруталяваш си е така, но че електрото малко рязко ми влиза след Tears също си е вярно

My bad, нещо не съм гледал часовника как трябва. Че към 15-та минута избруталяваш си е така, но че електрото малко рязко ми влиза след Tears също си е вярно

Към 15-та тези двете парчета по принцип ги пазя за края на сетовете, но тоя път ги пуснах заради предния, щото свърши с някво техно. Иначе винаги за края ги пазя и двете.

И DNA Extractor и 507.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...