Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

П.п. А 30-ти наближава със страшна сила, баце... и щот, нълЕ, сме мноо сирьозни, та нищо се не казва, давабера и в кифлите смотани...

Войводо, да та онодят... Аз като питах миналата седмица за 30ти, ти ми разправяше за някви кану-каяци, че ша ходиш, и за това съм те отписал! Обмислям някъде на високо да ходим и да бягаме от жегите. Хвърли едно предложение, щото аз се сещам по пътя към хижа Здравец имаше една поляна - там да забием. Другото е към 40-те извора над ХасанГрад.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Войводо, да та онодят... Аз като питах миналата седмица за 30ти, ти ми разправяше за някви кану-каяци, че ша ходиш, и за това съм те отписал! Обмислям някъде на високо да ходим и да бягаме от жегите. Хвърли едно предложение, щото аз се сещам по пътя към хижа Здравец имаше една поляна - там да забием. Другото е към 40-те извора над ХасанГрад.

Теб да та онождат дано хасанградските манафи, ама на тежки миндерлъци. Пък аз ши им нося шербет, та да са отморяват докът ти са менкат.

Кви каяци, ква ратанова мебел и сини парцали бе, този? Оста'й мисленето за тия дет го могат, пък ти не са товари толкоз... Кво ше кажете за онзи джендем, дет си бяхме и миналата година?

Теб да та онождат дано хасанградските манафи, ама на тежки миндерлъци. Пък аз ши им нося шербет, та да са отморяват докът ти са менкат.

Кви каяци, ква ратанова мебел и сини парцали бе, този? Оста'й мисленето за тия дет го могат, пък ти не са товари толкоз... Кво ше кажете за онзи джендем, дет си бяхме и миналата година?

Млади неопитни хасанградски манафи да та онождат, та сифтето с теб да си направят. После вмирисан шербет да ти дават, да са подмиеш, мухите да та кацат, да не мож ги изгони.

Онзи джендем, де бяхме, ша го оставим на горския, че мноо пуца, може на отстреля. Предлагам да сменим мястото на катуна с нещо по-"хардкор" - разбирай кръчмата да е на 5 минути а не на 1 от нас :D Волния Уили предлага Върховръх.

Млади неопитни хасанградски манафи да та онождат, та сифтето с теб да си направят. После вмирисан шербет да ти дават, да са подмиеш, мухите да та кацат, да не мож ги изгони.

Онзи джендем, де бяхме, ша го оставим на горския, че мноо пуца, може на отстреля. Предлагам да сменим мястото на катуна с нещо по-"хардкор" - разбирай кръчмата да е на 5 минути а не на 1 от нас :D Волния Уили предлага Върховръх.

Начи, виж ся... Дат'са връща ама и два - три катуна мангасари да ти са изрЕдят. От най-дъртия, та до най-малкия рошав и сополив мангал да та прекарат, та кат фанеш да виеш от кеф, сите бременни кучки по хорските дворища да пометнат и рибата по Чая втори път за таз година да си метне хайверя.... Аз миналата година на онзи горски му взех страха... както и на селяците с чалгата. Пък ако са забравили, пак ше им припомня силата на тъмната страна. Тъй, че не плашойся мой янг падауан... Ама щом е рекъл тъй, Волният Уили..., нямам нищо против и на Върховръх да ва е..., тоест, онождам...

Волния Уили не го гледайте, вие решете къде искате, а аз ако мога ще дойда, казах ви да ви го нафърфоля и аз. На Върховръх съм бил на палатки и има яки местенца, даже ако не се мотаете много, което е леко невъзможно, като ви знам какви сте мотни, може катуна да е навреме горе, че да хване перфектното място.

Волния Уили не го гледайте, вие решете къде искате, а аз ако мога ще дойда, казах ви да ви го нафърфоля и аз. На Върховръх съм бил на палатки и има яки местенца, даже ако не се мотаете много, което е леко невъзможно, като ви знам какви сте мотни, може катуна да е навреме горе, че да хване перфектното място.

Ем затова ни трябваш ти да ни организираш :D

Едит : И според мене трябва да разнообразим :)

Сите дръта спинозна монахиня да ви ебе! Баш га съм на работа ли бе? Галине, пак та питам - колко ракия да нося?

Чини ми се, че за мъжки ласки сте загоряли - всичките фантазии си казахте покрай чуденето де да ходите. :laughing1: :laughing1: :laughing1:

То за дедо всичко на 1 км в страни от главен път или населено място са Тилилейските гори :laughing1:

Цял километър?! Неее, 300 метра, или до загуба на визуален контакт с най-близкия мол :lol:

Та като споменах мол, съботата бях да обикалям за дрехи в мола и след т'ва гледахме кино с половинката ми laughing1.gif В какво се превръщам :O

Та като споменах мол, съботата бях да обикалям за дрехи в мола и след т'ва гледахме кино с половинката ми laughing1.gif В какво се превръщам :O

Пешо, NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!......

A moment of silence for our fallen brother! :lol: :lol: :lol:

В кво мое да се превръщаш...Аз още не съм ходил май с жената на кино...В къщи - да, ма иначе - тц, кат са замисля...

Сите дръта спинозна монахиня да ви ебе! Баш га съм на работа ли бе? Галине, пак та питам - колко ракия да нося?

Ам' то що е лято, все напред е бре, Танасе... Пък за ракията... колкот ти се от сърце откъсне :devil

Чини ми се, че за мъжки ласки сте загоряли - всичките фантазии си казахте покрай чуденето де да ходите. :laughing1: :laughing1: :laughing1:

Ти ку искаш мое са присъединиш... Да видиш как приблизително 600 кила (+/- 100) ща прилаская съвсем мъжката. Па после кви фантазии ще имаш.... мани-бегай... истинска магия.

/laughing1.gif[/img] В какво се превръщам :O

В шушляк?

A защо не се качите на Равнища, тиквеници? laughing1.gif

Ако качиш на вилата и бирения автомат..., що пък да не!? Ам'чи ко му'й, дет са вика...

Работата върви на биропиене и решаване на проблема на маса, щото иначе само ша си подхвърляме хасанградските манафи, катуните с мангали от шекера и хайвера на рибата в Чая, ама от второто мятане, а Уили е съгласен на всякви извращения по принцип. Галински, утре ако си свободен вечерта, завърти една шайба и да решим въпроса.

Работата върви на биропиене и решаване на проблема на маса, щото иначе само ша си подхвърляме хасанградските манафи, катуните с мангали от шекера и хайвера на рибата в Чая, ама от второто мятане, а Уили е съгласен на всякви извращения по принцип. Галински, утре ако си свободен вечерта, завърти една шайба и да решим въпроса.

Тая думичка "свободен", отнесена към това време на годината... звучи доста нецензурно и сериозно се питам, имали аджеба модератори в тоз форум или, не..., та не са те банирали още... Ама за всеки случай ще те докладвам. И тъй като положението с моята заетост е тупартс, то по-добре като се сберете да ми звъннете, та да видим текущия ми статус...

За разните му бродения из пущинаците подкрепям дядо Мраз на сто процента. :) Дручко си е все пак да има наблизо циливилизация. Дето се вика, ако бирата или друго жизненоважно нещо свърши, да има откъде да се вземе. Наскоро една приятелка едвааааааа ме нави да й ходя на гости в някакви гори тилилейски и тъкмо взехме да планираме ден и час, кагото в разговора небрежно изтрополя репликата: "Обаче си сложи високи затворени обувки, че тук има два вида пепелянки. Но ти не се притеснявай, ние с мъжът ми ги различаваме." :) Е кво ме грее, аджеба, че ги различават. :) А иначе на екскурзиантите приятно прекарване! :)

За разните му бродения из пущинаците подкрепям дядо Мраз на сто процента. :) Дручко си е все пак да има наблизо циливилизация. Дето се вика, ако бирата или друго жизненоважно нещо свърши, да има откъде да се вземе. Наскоро една приятелка едвааааааа ме нави да й ходя на гости в някакви гори тилилейски и тъкмо взехме да планираме ден и час, кагото в разговора небрежно изтрополя репликата: "Обаче си сложи високи затворени обувки, че тук има два вида пепелянки. Но ти не се притеснявай, ние с мъжът ми ги различаваме." :) Е кво ме грее, аджеба, че ги различават. :) А иначе на екскурзиантите приятно прекарване! :)

Смяташ, че ние, ветераните от толкова перверзни похождения из горите, не сме помислили за подсигуряването с бира, без значение къде се намираме, дали е ден или нощ, пияни, трезвени или махмурлии ?

И тъй в смях и забавни закачки, мисля, че въпросът бе решен...

Утре очаквам включване когато имате готовност и сте на сборен пункт.

http://www.youtube.com/watch?v=eFO0Xo9TZ54&feature=relmfu

И тъй в смях и забавни закачки, мисля, че въпросът бе решен...

Утре очаквам включване когато имате готовност и сте на сборен пункт.

Палавниците ми те...

Или поне с "Мухозол" се напръскайте. Кат ше е коч-гювенди, да си е както требе. А не там с някви си гейски рефанчета laughing1.gif Мухозола си е за баш манафлъка.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...