Killerincho Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Ебахти, ся за едно пикане и душ ли да взимам бе. Аз няма излезна от банята, особено лятото Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Тва може и да работи за хора с малки топки. За тия с по-големите няма да има място да се разкрачи човек като хората, да не говорим, че гарантирано си пикаеш по краката Ейго, на... аз премерно не мога да ги разлюлея там, кък си требе... Бах тая тема за мивките чешмопикането, майна... Тва ще вземе са надживее и сапунчетата за тоБки и всичките невероятно смотани приказки за антивирусни и чия пишка е по-голЕма, на Микродолара или на Нагризаната Ебълка. Момчета, знам, че можете и повече...,н'дейте са излага така.... П.п. А 30-ти наближава със страшна сила, баце... и щот, нълЕ, сме мноо сирьозни, та нищо се не казва, давабера и в кифлите смотани... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 П.п. А 30-ти наближава със страшна сила, баце... и щот, нълЕ, сме мноо сирьозни, та нищо се не казва, давабера и в кифлите смотани... Не беше ли някой декември края на света или ти за друго говориш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Абе кво беше сапунчето за ташаци? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Не беше ли някой декември края на света или ти за друго говориш? Тцъ! Говоря за пришествието на страшните буби, липсата на всякакви хигиенни удобства (освен ледена, изворна вода) и извършването на дивашки изцепки в благородната компания на подбрани простаци... Не'й за теб таз раота... П.п. Липсва всякакъв нет(дори и мобилен) както и всякакви столчета с гъделичкала и духалки на мъдурките... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 П.п. А 30-ти наближава със страшна сила, баце... и щот, нълЕ, сме мноо сирьозни, та нищо се не казва, давабера и в кифлите смотани... Значи трябва да излезнем на по бира , като миналата година , за да се разберем Иначе тука само ще се надлъгваме . edit : Времето засега го дават слънчево Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Значи трябва да излезнем на по бира , като миналата година , за да се разберем Иначе тука само ще се надлъгваме . Ми, аре де! Весо и ония дребните кво ми се скатават кат бити мъжеложци, а!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Наистина не мога да понасям жегата. Потя се като прасе. Снощи в 12 навън беше 29 градуса. Нечовешка работа. Вярно че тази зима беше ненормална, но предпочитам студа пред жегата. Мечтая за свят, където целогодишно температурата е 15-20 градуса. И аз така. Предпочитам да ми е студено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Ми, аре де! Весо и ония дребните кво ми се скатават кат бити мъжеложци, а!? Аз ви бех казал и преди. Имам един проблем с идването и не искам да го коментирам тука. Пишете ме под въпрос, ако имам възможност в края на седмицата, съм на линия. Ако не, здраве да е. Братята доколкото разбирам има много мерак, така че се съберете и се разберете Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Аз ви бех казал и преди. Имам един проблем с идването и не искам да го коментирам тука. Пишете ме под въпрос, ако имам възможност в края на седмицата, съм на линия. Ако не, здраве да е. Братята доколкото разбирам има много мерак, така че се съберете и се разберете Бай Този, аз тебе бих те онодил страстно..., молъ ти са да ма рабереш правилно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Бай Този, аз тебе бих те онодил страстно..., молъ ти са да ма рабереш правилно! Аз тЪ разбирам прекрасно, но пак казвам, разберете се с другите Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Наистина не мога да понасям жегата. Потя се като прасе. Снощи в 12 навън беше 29 градуса. Нечовешка работа. Вярно че тази зима беше ненормална, но предпочитам студа пред жегата. Мечтая за свят, където целогодишно температурата е 15-20 градуса. Най-много 23. Направо е ужасно. Зимата все ще се сгрееш, или някой ще те сгрее, лятото няма как да си съблечеш кожата, както ми се иска... А иде юли и август АМИН!!! Два амина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Май само аз искам да е вечно лято - постоянни 30С ме уреждат напълно. Абе кво беше сапунчето за ташаци? С таралеж не става ли...или той беше за чесане? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Абе кво беше сапунчето за ташаци? Едно такова с някакви морски треволяци вътре. Идеално за чесане. БОЖЕСТВЕНО направо! Тцъ! Говоря за пришествието на страшните буби, липсата на всякакви хигиенни удобства (освен ледена, изворна вода) и извършването на дивашки изцепки в благородната компания на подбрани простаци... Не'й за теб таз раота... П.п. Липсва всякакъв нет(дори и мобилен) както и всякакви столчета с гъделичкала и духалки на мъдурките... Аааа не'й за мен значи. Но като спомена хлад и се замислих за планина и сега ми се ходи на Боровец. По това време на годината е прекрасно там. Май само аз искам да е вечно лято - постоянни 30С ме уреждат напълно. И на 28 бих се съгласил аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Май само аз искам да е вечно лято - постоянни 30С ме уреждат напълно. +1 Обаче стане ли над 34/35 градуса почвам да се замислям Зимата е студено и скучно . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Зимата е студено и скучно . И плащаш много ток. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Май само аз искам да е вечно лято - постоянни 30С ме уреждат напълно. Ти не си човек, ти си модератор. На теб ти е простено! И не знам зашо, но модератор винаги ми е звучало като таратор. Just sayin`! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 Що се оплаквате от времето. В момента е просто прекрасно навън. Верно 4 сутринта е ... ПС: Преядох с диня... обожавам диня... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 От мен пък лека нощ, както не съм шпинкал от вчера, зарад пустото работа, сега мисля да откарам до следобедя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 Ето така се появяват лексусите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 Да пренеса дискусията тук: Пешо..., що мяташ камъни в рядко лайно...., оста'й го да си плува човека....Не мога да дам разумно обяснение. Поне не и такова, дето не е изсмукано от пръстите. Дори и не е да кажеш, че скучая - работа има... ПС: И както вече споменах преди - сериозните браузъри ги има за MAC, но IE вече нямат версия. ПС2: Пешо, не си прав. Сериозните браузъри имат версии за Линукс, МАС, Windows a на някои от тях и версия за таблети. Имаше една камара браузъри базирани на IE но с някакви менюта отгоре - за мен това не е сериозно. Разбира се, че се заяждам. За мен сериозния софтуер е този, който е мулти-платформен. Но и за това ме дразнят Ябъл - мъчат се да те обвържат... Утопичната ми мечта е един ден игрите да станат тотално съвместими с Linux. Тогава MS based лайната ще отлетят от моят компютър. Но това е утопия и едва ли ще доживея да я видя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 Утопичната ми мечта е един ден игрите да станат тотално съвместими с Linux. Тогава MS based лайната ще отлетят от моят компютър. Но това е утопия и едва ли ще доживея да я видя... На Blizzard игрите имат версии за МАС А MAC-а е unix-based така че би трябвало да се портнат лесно за linux но явно смятат, че нямат пазар все още. Иначе Microsoft ако изкарат версия на Visual Studio за MAC много бързо ще разкарам и аз всякакъв Windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 Изтрещехте, ще замените BSOD за kernel panic ? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 То тая жега какво ли не прави... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.