djadomraz Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 А мивка, в която не може да се изпикаеш спокойно, не може да бъде удобна и функционална. Максима, доказана твърдо през годините... Обясни ми моля те защо трябва да пикая в мивката? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Ми освен Дедо да ни покани да полеем новата мивка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Факта, че ми задаваш този въпрос, прави всякакви обяснения излишни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Щот понякога всички видове кенефи са заети? Мога да ти обясня и защо трябва да се повръща във фритютника. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Не че нещо, но тази мивка е адски неудобна. Прекалено е плитка. Не може да се използва нормално. Също така е доста малка в диаметър. Най - добре е да я преработиш отново. Вдигни малко плота и сложи по - голяма и по - дълбока мивка. Искам да те поканя лично да дойдеш и да я изпробваш. Идеална си е. Имах подобна малка мивка в тоалетната... Нямаше начин да се ползва без да се намокри наоколо. Миналата година се ядосах и я изкъртих заедно със стената. Скоро ще ви покажа аз каква мивка ще сложа... При Ники обаче, ако не е имал избор, това мега неудобно решение се явява неизбежно. Настоявам лично да дойдеш да пробваш и пак да ми кажеш че ти е неудобна да си измиеш ръцете. И ако се опиташ да ми се изпикаеш в мивката мисля да ти резна пикалото! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Щот понякога всички видове кенефи са заети? Мога да ти обясня и защо трябва да се повръща във фритютника. Силно желая да го пробвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Факта, че ми задаваш този въпрос, прави всякакви обяснения излишни. Щот понякога всички видове кенефи са заети? Кенефа е точно до мивката. В смисал на едно 50см от нея... Мога да ти обясня и защо трябва да се повръща във фритютника. По този въпрос предпочитам да си остана неосведомен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Ами поне ти е до известна степен тактически разположен, ма е високо - докато дрискаш, да повръщаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 И към тавана, Весо...., и към тавана... Дано поне таваните са му високи.... Нямах сили да погледна у Виден към тавана, да проверя дали определени елементи могат да закарат до там. Но да ти кажа се съмнявам, щото хайвана едвам успя да си изкара главата от кенефа, че да може да оповръща и стените, че и ваната....не може да е толкова силен, че да си надигне главицата и да изкара струя до тавана. Не го вярвам това ! Обясни ми моля те защо трябва да пикая в мивката? А защо не ??? Мивката е доста удобна понякога, но само ако на правилната височина. Предлага ти комфортно и прохладно място, да си подпреш маркуча и да уринираш като бял човек. По-опитните даже го могат без ръце, но е рисковано, щото мое се отплесне шланга и си еба майката на хигЙента в банята. Ми освен Дедо да ни покани да полеем новата мивка... Ма трябва да има и винен кебап, че да станат тестовете качествени. Евентуално, ако Ники няма под ръка винен кебап, може да се тества с кисело зеле с мръви и мноо червено вино. Примерно. Ако все пак теста се очаква в близко бъдеще, мога да разработя някакви по-подходящи субстанции. Примерно нещо с фъстъци да речем. Така ще можем да тестваме, дали плочките се драскат лесно и дали издържат на пряк удар от струя с воден стълб около 12000мм. Хем ще знаем и дали са лепени както трябва. Силно желая да го пробвам Имах си аз да не желаеш. Ще има там някъде баня дето да не си одрайфал и ще си затраеш..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Мога да ти обясня и защо трябва да се повръща във фритютника. Защо ТРЯБВА да се повръща във фритюрника? Настоявам лично да дойдеш да пробваш и пак да ми кажеш че ти е неудобна да си измиеш ръцете. И ако се опиташ да ми се изпикаеш в мивката мисля да ти резна пикалото! Ще дойда бре, споко. В такава мивка и брат ми (196см) няма да може да се изпикае нормално.... Кенефа е точно до мивката. В смисал на едно 50см от нея... Значи особено такъв като тебе, който кукундрелства по цяла нощ, би трябвало да е експерт по пикане в мивки. А не да тропаш и скърцаш с врати и да шумиш с казанчета. В ПРАВИЛНА мивка пикането е по-естетично, хигиенично и тихо. Ама това само професионалисти го разбират. Ами поне ти е до известна степен тактически разположен, ма е високо - докато дрискаш, да повръщаш. Това е висш пилотаж... Нямах сили да погледна у Виден към тавана, да проверя дали определени елементи могат да закарат до там. Но да ти кажа се съмнявам, щото хайвана едвам успя да си изкара главата от кенефа, че да може да оповръща и стените, че и ваната....не може да е толкова силен, че да си надигне главицата и да изкара струя до тавана. Не го вярвам това ! А защо не ??? Мивката е доста удобна понякога, но само ако на правилната височина. Предлага ти комфортно и прохладно място, да си подпреш маркуча и да уринираш като бял човек. По-опитните даже го могат без ръце, но е рисковано, щото мое се отплесне шланга и си еба майката на хигЙента в банята. Ма трябва да има и винен кебап, че да станат тестовете качествени. Евентуално, ако Ники няма под ръка винен кебап, може да се тества с кисело зеле с мръви и мноо червено вино. Примерно. Ако все пак теста се очаква в близко бъдеще, мога да разработя някакви по-подходящи субстанции. Примерно нещо с фъстъци да речем. Така ще можем да тестваме, дали плочките се драскат лесно и дали издържат на пряк удар от струя с воден стълб около 12000мм. Хем ще знаем и дали са лепени както трябва. Имах си аз да не желаеш. Ще има там някъде баня дето да не си одрайфал и ще си затраеш..... До тавана не е докарвано, но до последния ред на плочките - ДА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Силно желая да го пробвам Ю кен ду ит, бейбиии... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Еми бирени фъстъци за уплътняване Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=26667&view=findpost&p=1495532734 Мнения? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 http://www.bulforum....st&p=1495532734 Мнения? 1. Включи се в разговора - умееш ли да пикаеш в мивката? 2. Много добре, но защо по дяволите остави молива?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 http://www.bulforum....st&p=1495532734 Мнения? Защо ги оцветяваш? Поне оцветявай карикатурно. Така: И пак си смесил стиловете. Слънцето ти е идеално кръгло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=26667&view=findpost&p=1495532734 Мнения? Графиката и на мен ми харесваше повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
future Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 Гледам поредната тъпа реклама по телевизията и си мисля накъде върви бирената индустрия: бира -> бира с лимон -> бира с грейпфрут... -> бира с минерална вода -> 12.12.2012-та Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 A бира с грозде? Не мисля и да я пробвам даже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 Джинче с тониче...нямам търпение да дойде утре за плажчето и ментичките :D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 В тоя момент как ми трябват 2 монитора... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 Гледам поредната тъпа реклама по телевизията и си мисля накъде върви бирената индустрия: бира -> бира с лимон -> бира с грейпфрут... -> бира с минерална вода -> 12.12.2012-та пробвах бира с лимон ... то като лимонада бира с грейпфрут ... сокче Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 В тоя момент как ми трябват 2 монитора... Ела при мен в офиса Link to comment Share on other sites More sharing options...
future Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 пробвах бира с лимон ... то като лимонада бира с грейпфрут ... сокче Мен ако питаш, тия кретени дето пускат подобни бълвочи - бира с банан требе да ги черпят, предимно банан... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 Друго си е с по-хубави слушалки, квото и да ми разправяте. След 4 часа слушане, нямам чувството, че няма да чувам никога повече и че ушите ми са се изместили с няколко милиметра надолу. Да не говорим, че не трябваше да ги увеличавам с по 10% на всеки 30 минути слушане, защото иначе почваха да ми се губят честотите. След 4 часа, предните бяха на максимума увеличени, че не си чувах музиката. Тия не съм ги пипнал. Дори ги намалях на всеки час, защото ушите ми свикваха и ми ставаха силни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 Ангеле, никога недей да пестиш от нещо с което работиш. Много основополагащ принцип е това. Вторият е: "кеф цена няма". В този ред на мисли кога ли ще ми дойде новия MacBook с хубавия дисплей Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.