Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

А мивка, в която не може да се изпикаеш спокойно, не може да бъде удобна и функционална. Максима, доказана твърдо през годините...

Обясни ми моля те защо трябва да пикая в мивката?

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Щот понякога всички видове кенефи са заети? Мога да ти обясня и защо трябва да се повръща във фритютника.

Не че нещо, но тази мивка е адски неудобна. Прекалено е плитка. Не може да се използва нормално. Също така е доста малка в диаметър. Най - добре е да я преработиш отново. Вдигни малко плота и сложи по - голяма и по - дълбока мивка.

Искам да те поканя лично да дойдеш и да я изпробваш. Идеална си е.

Имах подобна малка мивка в тоалетната... Нямаше начин да се ползва без да се намокри наоколо. Миналата година се ядосах и я изкъртих заедно със стената. Скоро ще ви покажа аз каква мивка ще сложа... devil.gif

При Ники обаче, ако не е имал избор, това мега неудобно решение се явява неизбежно.

Настоявам лично да дойдеш да пробваш и пак да ми кажеш че ти е неудобна да си измиеш ръцете. И ако се опиташ да ми се изпикаеш в мивката мисля да ти резна пикалото! :pirate

Щот понякога всички видове кенефи са заети? Мога да ти обясня и защо трябва да се повръща във фритютника.

Силно желая да го пробвам

Факта, че ми задаваш този въпрос, прави всякакви обяснения излишни. laughing1.gif

Щот понякога всички видове кенефи са заети?

Кенефа е точно до мивката. В смисал на едно 50см от нея...

Мога да ти обясня и защо трябва да се повръща във фритютника.

По този въпрос предпочитам да си остана неосведомен :)

Ами поне ти е до известна степен тактически разположен, ма е високо - докато дрискаш, да повръщаш.

И към тавана, Весо...., и към тавана... Дано поне таваните са му високи....

Нямах сили да погледна у Виден към тавана, да проверя дали определени елементи могат да закарат до там. Но да ти кажа се съмнявам, щото хайвана едвам успя да си изкара главата от кенефа, че да може да оповръща и стените, че и ваната....не може да е толкова силен, че да си надигне главицата и да изкара струя до тавана. Не го вярвам това !

Обясни ми моля те защо трябва да пикая в мивката?

А защо не ??? Мивката е доста удобна понякога, но само ако на правилната височина. Предлага ти комфортно и прохладно място, да си подпреш маркуча и да уринираш като бял човек. По-опитните даже го могат без ръце, но е рисковано, щото мое се отплесне шланга и си еба майката на хигЙента в банята.

Ми освен Дедо да ни покани да полеем новата мивка... :laughing1:

Ма трябва да има и винен кебап, че да станат тестовете качествени. Евентуално, ако Ники няма под ръка винен кебап, може да се тества с кисело зеле с мръви и мноо червено вино. Примерно. Ако все пак теста се очаква в близко бъдеще, мога да разработя някакви по-подходящи субстанции. Примерно нещо с фъстъци да речем. Така ще можем да тестваме, дали плочките се драскат лесно и дали издържат на пряк удар от струя с воден стълб около 12000мм. Хем ще знаем и дали са лепени както трябва.

Имах си аз да не желаеш. Ще има там някъде баня дето да не си одрайфал и ще си затраеш.....

Мога да ти обясня и защо трябва да се повръща във фритютника.

Защо ТРЯБВА да се повръща във фритюрника? laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Настоявам лично да дойдеш да пробваш и пак да ми кажеш че ти е неудобна да си измиеш ръцете. И ако се опиташ да ми се изпикаеш в мивката мисля да ти резна пикалото! :pirate

Ще дойда бре, споко. В такава мивка и брат ми (196см) няма да може да се изпикае нормално....

Кенефа е точно до мивката. В смисал на едно 50см от нея...

Значи особено такъв като тебе, който кукундрелства по цяла нощ, би трябвало да е експерт по пикане в мивки. А не да тропаш и скърцаш с врати и да шумиш с казанчета. В ПРАВИЛНА мивка пикането е по-естетично, хигиенично и тихо. Ама това само професионалисти го разбират. ninja.gif

Ами поне ти е до известна степен тактически разположен, ма е високо - докато дрискаш, да повръщаш.

Това е висш пилотаж... laughing1.gif

Нямах сили да погледна у Виден към тавана, да проверя дали определени елементи могат да закарат до там. Но да ти кажа се съмнявам, щото хайвана едвам успя да си изкара главата от кенефа, че да може да оповръща и стените, че и ваната....не може да е толкова силен, че да си надигне главицата и да изкара струя до тавана. Не го вярвам това !

А защо не ??? Мивката е доста удобна понякога, но само ако на правилната височина. Предлага ти комфортно и прохладно място, да си подпреш маркуча и да уринираш като бял човек. По-опитните даже го могат без ръце, но е рисковано, щото мое се отплесне шланга и си еба майката на хигЙента в банята.

Ма трябва да има и винен кебап, че да станат тестовете качествени. Евентуално, ако Ники няма под ръка винен кебап, може да се тества с кисело зеле с мръви и мноо червено вино. Примерно. Ако все пак теста се очаква в близко бъдеще, мога да разработя някакви по-подходящи субстанции. Примерно нещо с фъстъци да речем. Така ще можем да тестваме, дали плочките се драскат лесно и дали издържат на пряк удар от струя с воден стълб около 12000мм. Хем ще знаем и дали са лепени както трябва.

Имах си аз да не желаеш. Ще има там някъде баня дето да не си одрайфал и ще си затраеш.....

До тавана не е докарвано, но до последния ред на плочките - ДА!

post-12-1234436715.gif

Ю кен ду ит, бейбиии...

Гледам поредната тъпа реклама по телевизията и си мисля накъде върви бирената индустрия:

бира -> бира с лимон -> бира с грейпфрут... -> бира с минерална вода -> 12.12.2012-та

Гледам поредната тъпа реклама по телевизията и си мисля накъде върви бирената индустрия:

бира -> бира с лимон -> бира с грейпфрут... -> бира с минерална вода -> 12.12.2012-та

пробвах бира с лимон ... то като лимонада :laughing1:

бира с грейпфрут ... сокче :laughing:

пробвах бира с лимон ... то като лимонада :laughing1:

бира с грейпфрут ... сокче :laughing:

Мен ако питаш, тия кретени дето пускат подобни бълвочи - бира с банан требе да ги черпят, предимно банан... :)

Друго си е с по-хубави слушалки, квото и да ми разправяте. След 4 часа слушане, нямам чувството, че няма да чувам никога повече и че ушите ми са се изместили с няколко милиметра надолу. Да не говорим, че не трябваше да ги увеличавам с по 10% на всеки 30 минути слушане, защото иначе почваха да ми се губят честотите. След 4 часа, предните бяха на максимума увеличени, че не си чувах музиката. Тия не съм ги пипнал. Дори ги намалях на всеки час, защото ушите ми свикваха и ми ставаха силни.

Ангеле, никога недей да пестиш от нещо с което работиш. Много основополагащ принцип е това. Вторият е: "кеф цена няма".

В този ред на мисли кога ли ще ми дойде новия MacBook с хубавия дисплей :wub: :love

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...