Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

@netroot, не и ако лееш бетон в/у нея...

За какво им е да изливат бетон? Не може ли директно в земята да се забие металната конструкция? Няма ли и култури които да се отглеждат на сянка под панелите?

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Някои има ли си идея от термо дрехи. Трябва да си избера някакви за единият водолазен костюм, но се двоумя между няколко варианта. Проблемът е, че не са просто модели, а коренно различни варианти :(.

Кажи ми на какво си се спрял. Достатъчно добре запознат съм. По принцип на Craft има комплекти горнище и долнище, които са много добри.

http://www.craft.se/bg/produkti.html

Аз съм ползвал Warm и Cool - мога да дам само положителни отзиви.

За какво им е да изливат бетон? Не може ли директно в земята да се забие металната конструкция? Няма ли и култури които да се отглеждат на сянка под панелите?

няма много бетон. под и около панелите не се отглежда нищо специално, съответно пък се ръсят бая пестициди и и дори и само троскот да остане ще си е постижение..

та кат няма светлина/зеленина няма да има и буби и червеи, съответно хумусния слой ще изтънява, а след няколко проливни дъждове ще ерозира и ще се премести нанякъде, барабар с ценните си микроелементи за отглеждане на селскостопански култури.

та моето скромно мнение е че след 30 години обработка с пестициди и седене на сянка земята няма да е по-запазена, по-чиста или по-използваема. но пък инвеститорите ще са осезаемо по-богати.

те и сега не са много бедни щом могат да си позволят да плащат всички услуги по изграждането на поне двойни цени спрямо номиналните в отрасъла.

другото лошо, примерно за психара е, че си носят германски, турски или китайски PMи, а ние местните сме само за workforce,щото сме глупави и нямаме ноу-хау и други сложни думи.

Кажи ми на какво си се спрял. Достатъчно добре запознат съм. По принцип на Craft има комплекти горнище и долнище, които са много добри.

http://www.craft.se/bg/produkti.html

Аз съм ползвал Warm и Cool - мога да дам само положителни отзиви.

По принцип най - клоня към продуктите на Icebreaker. 100% мерино вълна. Ето ти горнището и долнището:

Icebreaker Bodyfit 260 LS Crewe - Mens Top

Icebreaker Bodyfit 260 Leggings - Mens

Другите варианти които ми харесаха са:

4th Element Xerotherm+ Complete

4th Element Arctic Complete

Fourth Element Halo 3D Undersuit

Изискването е да не са обемисти и да не задържат въздух. Същевременно да топлят максимално много, по възможност и мокри. Трябва ми за да ги обличам под костюма. От 3ламинат е и съответно няма термична изолация. Това е и целта на този тип костюми де. Не е недостатък. Фаворитът ми засега е Icebreaker. Евентуално 2 комплекта които да обличам един върху друг ако е много студено. Погледнах ги тези на Крафт. Layer 1 и 2 са може би в тази категория.

mobo, мерси за разясненията.

Я. целия интернет сега мрази диана найденова.

бенатова дали си отваря шампанско или само нов профил?

Я. целия интернет сега мрази диана найденова.

бенатова дали си отваря шампанско или само нов профил?

Направих си труда да и изгледам интервюто на въпросната журналистка. С право я тормозят в момента. По принцип хич не обичам и въпросната телевизия. По продажна от нея няма в Бг. Бил съм на няколко пъти свидетел как преиначават тотално реалността. Да се върна и на журналистката. От години имам усещането, че нещо не е много в час. Говори и мисли доста флегматично. Чак дразни.

там е парник ;)

няма много бетон. под и около панелите не се отглежда нищо специално, съответно пък се ръсят бая пестициди и и дори и само троскот да остане ще си е постижение..

това пък защо? какво пречат тези неща на панелите?

Търся нещо от сумати време и не мога да го намеря :( Изобщо не помня къде съм го скрил, а ако някой го е взел от там, където съм го скрил е много лошо...

Заглавието не е лошо, но ако иска алтернатива на процеса след призмичката, може да я кръсти и "Повече от новини". Тъкмо ще е в тон с техните рекламни слогани, с които от година насам ми надуват главата през 15 минути..."БТВ - повече от телевизия" ; "БТВ комеди - повече от забавление" ; "БТВ екшън - повече от емоция" ; "БТВ синема - повече от кино" и т.н....явно взимат пример от Гьобелс, дето беше казал, че като повториш 100 пъти една лъжа, накрая хората може и да я приемат за истина...

По принцип най - клоня към продуктите на Icebreaker.

Да, те са по-добри от Craft. Крафта си е за специфични активни дейности с засилено потоотделяне, докато айсбрийкъра си е точно за теб.

Да, те са по-добри от Craft. Крафта си е за специфични активни дейности с засилено потоотделяне, докато айсбрийкъра си е точно за теб.

При мен също се отделя много пот. Костюмът е херметически затворен и спарва адски много. Цялата влага от дишането на кожата остава вътре. Прегледа ли другите варианти? Icebreaker е 260г/м2 и се води, че се слага под нормалното за изолация. За това си мисля дали не мога да облека направо 2 едно върху друго. Хвалят ми обаче и много продуктите на 4 елемента. Не мога да реша какво да е.

Прегледах ги. Термо облеклото се дели на три слоя, на теб ти трябва само първия, или base. Цялата идея на термо бельото е да пази тялото сухо и топло(респ. охладено)като своевременно изкарва потта навън или към по-горен слой дреха. Мериното е по-добрият вариант, защото в херметична среда ще продължи да топли, дори и мокро. Няма смисъл да слагаш два слоя, освен ако не ти е много студено. Но тогава гледай да са основен и междинен.Ще те запази сух за известно време, но няма да е за дълго. Друг вариант е да опиташ с Aquaskin, на Artistic -> http://www.artistic-sportswear.de/en/c/186/aqua_skin/neoprene_shirt

Ама това само ще те топли.

Я дайте мнение?

Ами... Ако ще е карикатура, да е карикатура. Ако ще е на компютър, да е на компютър. Така е някакси недодялано. Направи го направо цялото на ръка. Ще стане по-добре.

То Е направено на ръка. Проблема е, че от скенера ми излиза с ужасно качество. Та ми се е наложило цялото да го повтарям на компютър. Бог да поживи съквартиранта и таблета му...

То Е направено на ръка. Проблема е, че от скенера ми излиза с ужасно качество. Та ми се е наложило цялото да го повтарям на компютър. Бог да поживи съквартиранта и таблета му...

Имах предвид "графика". Аз го виждам, че е правено на ръка, но е правено на компютър. Затова и казах, като ще е на компютър - да е на компютър.

Тоя часовник на форума пак се е бъгнал.

Ами да, преспокойно можех и да си го оставя, както е сканирано. Проблемът е, че линиите са излизат ужасно, на места са прекъснати. Реално, просто се уча да ги правя малко по-прегледни, шаренки и т.н. драсканиците.

Ами да, преспокойно можех и да си го оставя, както е сканирано. Проблемът е, че линиите са излизат ужасно, на места са прекъснати. Реално, просто се уча да ги правя малко по-прегледни, шаренки и т.н. драсканиците.

Използвай четките тогава и унифицирай контура на карикатурата, защото тук виждам 3 различни. 1 остър и 2 замазани.

И го направи на бял фон.

Ракът не прощава, мамка му. От началото на годината вече има четвърти смъртен случай в рамките на групата от познати на мои познати.

Да, контурите са единия проблем. Може би просто трябваше тази драсканица да я направя векторно и чак товага да правя някакви модификации. А фонът не може да е бял, защото има препратка към този албум.

Да, контурите са единия проблем. Може би просто трябваше тази драсканица да я направя векторно и чак товага да правя някакви модификации. А фонът не може да е бял, защото има препратка към този албум.

Ако ще я правиш векторна, трябва да е в Corel / Illustrator, за да може после да сменяш контурите, но там четките са по-малко. Ако я направиш векторна, няма да прилича толкова на карикатура.

Иначе препратката към албума я разбрах от самото начало, но тя ще се разбере и ако е бяло според мен. Карикатура на черен фон не съм виждал аз, а все пак трябва да седиш в нормите на стила, който си си избрал за основен.

Като приключа с африканския атлас (който го мъча от седмица) - ще се върна да я почопля още и тази драсканица. Съответно с цветове, метове и т.н. :)

Благодаря за критиката!

П.П. Много ли ще досадя на форума, ако създам тема, в която да пляскам карикатури и да очаквам мнения и критика там? Щото вече обмислям да пусна блогов сайт, в който да ги качвам, пък си мисля, че май ми е рано още...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...