Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Mortal Kombat, Street Fighter X Tekken, GT5, God of War?

MK3 вече ми забрани жена ми - прекалено много кръв, хвърчат глави и какво ли не... малкия се впечатли толкова много че цяла седмица говори за "онзи жълтия чичо дето му ВВВРРРРътна един на синия чичо" (и подобни). :(

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Как да работя... след уикенд, като изтеклия... love.gif Изкаран сред планина, прекрасна природа, прекрасни хора, любим човек...

Пешо, честито!

Вече и сайтове почнаха да разпространяват твоите карикатури :beer:

Можеш ли да кажеш кои/къде? Щото ми споделиха, че карикатурата ми за Блатечки е била публикувана в жълт вестник... Ама за съжаление не можах да разбера кой, че да си поговоря с тях на тема авторски права...

Можеш ли да кажеш кои/къде? Щото ми споделиха, че карикатурата ми за Блатечки е била публикувана в жълт вестник... Ама за съжаление не можах да разбера кой, че да си поговоря с тях на тема авторски права...

Пешо, пожелавам ти да ти потръгне сериозно и да се забавляваш много с това ти хоби пък ако се превърне в професия - още по-добре.

Точно вчера се сетих за подобна случка:

Преди време, в една от предните фирми, където работех, кандидатства един момък за програмист и общо взето ставаше. Та тогава той ми каза, че е решил да пробва нещо съвсем различно, защото имал една особена идея и ако потръгнело щели да се занимават с жена му и някакви роднини още, но като начало можел да почне след месец някъде. Та идеята му беше "малка книжка за ...." (той даже ми остави като сувенир една - не помня коя). Тогава още търсеше кой да ги разпространява. В момента гледам продължават да вадят нови и нови "малки книжки" и ги има в повечето книжарники и явно се купуват :)

Благодаря ти, Ники.

За момента нямам никакви цели и амбиции. Освен да се науча да рисувам по-добре. И разбира се - да пресъздавам хрумналите ми идеи на листа :)

Честно казано, предпочитам да се изхранвам от нещо сигурно, като настоящата ми работа. Не съм авантюрист, предпочитам сигурните неща :)

Миии... от магазинЪ? Ти сигурен ли си, че ще ти станат на рамката?

-------------

Ваньо, какво означаваше това?

Миии... от магазинЪ? Ти сигурен ли си, че ще ти станат на рамката?

-------------

Ваньо, какво означаваше това?

Ъъъ да де, от магазина, ама пусто не мога да намеря из пловдивските...

Не са за мен.За вуйчо ми.Обикаляме си ние из балканите, пък той горкия с едни градски жанти и гуми...кара едно бавничко и внимателно...Та сега търсим решение да го оборудваме...26-ци бол, ама 28-ци...тц.

Накрая ще вземем да му купим един планински и да решим проблема. :laughing1:

На Данаил Николаев (като тръгнеш от Руски - в ляво) има едно low-budget магазинче, където може и да има такива.

Аз пазарувам от този сайт и съм доволна. Коректни са с изпращането, парите и всичко :)

най-забавното е че се хващат именно за равни, плодородни земеделски земи, висока категория, защото имат по-добра инфраструктура. никой не ще примерно в полите на Рила по ненаселени/неизползваеми чукари да работи, а не е кат да няма такива.

да бяхме арабско емирство да имаме обезлюдени площи в изобилие, ама не сме. и площта е ограничена и плодородната част от нея също.

Стана ми интересно относно изграждането върху земеделска земя. И идея си нямам от земеделие. Доколкото знам на всеки няколко години е добре да се сменя това което се отглежда на дадена площ. За да можело да се възстанови земята. В случая с изграждането на тези централи няма ли да има благоприятно въздействие върху същата тази земя? След 15-20 години когато им изтече експлоатационният период няма ли да е по - плодородна тази земя?

И един друг коренно различен въпрос. Някои има ли си идея от термо дрехи. Трябва да си избера някакви за единият водолазен костюм, но се двоумя между няколко варианта. Проблемът е, че не са просто модели, а коренно различни варианти :(.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...