djadomraz Posted June 17, 2012 Share Posted June 17, 2012 Mortal Kombat, Street Fighter X Tekken, GT5, God of War? MK3 вече ми забрани жена ми - прекалено много кръв, хвърчат глави и какво ли не... малкия се впечатли толкова много че цяла седмица говори за "онзи жълтия чичо дето му ВВВРРРРътна един на синия чичо" (и подобни). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 17, 2012 Share Posted June 17, 2012 БАН ЗА ФЕРАРИ ОТ ВСИЧКИ СПОРТОВЕ! по случая спечелиха двойна победа в GTEpro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 Как да работя... след уикенд, като изтеклия... Изкаран сред планина, прекрасна природа, прекрасни хора, любим човек... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 За една по-добра България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 Пешо, честито! Вече и сайтове почнаха да разпространяват твоите карикатури Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 Можеш ли да кажеш кои/къде? Щото ми споделиха, че карикатурата ми за Блатечки е била публикувана в жълт вестник... Ама за съжаление не можах да разбера кой, че да си поговоря с тях на тема авторски права... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 Можеш ли да кажеш кои/къде? Щото ми споделиха, че карикатурата ми за Блатечки е била публикувана в жълт вестник... Ама за съжаление не можах да разбера кой, че да си поговоря с тях на тема авторски права... Пешо, пожелавам ти да ти потръгне сериозно и да се забавляваш много с това ти хоби пък ако се превърне в професия - още по-добре. Точно вчера се сетих за подобна случка: Преди време, в една от предните фирми, където работех, кандидатства един момък за програмист и общо взето ставаше. Та тогава той ми каза, че е решил да пробва нещо съвсем различно, защото имал една особена идея и ако потръгнело щели да се занимават с жена му и някакви роднини още, но като начало можел да почне след месец някъде. Та идеята му беше "малка книжка за ...." (той даже ми остави като сувенир една - не помня коя). Тогава още търсеше кой да ги разпространява. В момента гледам продължават да вадят нови и нови "малки книжки" и ги има в повечето книжарники и явно се купуват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 Благодаря ти, Ники. За момента нямам никакви цели и амбиции. Освен да се науча да рисувам по-добре. И разбира се - да пресъздавам хрумналите ми идеи на листа Честно казано, предпочитам да се изхранвам от нещо сигурно, като настоящата ми работа. Не съм авантюрист, предпочитам сигурните неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 PM хейтър. Буууу! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 Пеше, кажи от къде да измъдря две капли 28-ци за планинско?Ъъъ с гумите.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 Миии... от магазинЪ? Ти сигурен ли си, че ще ти станат на рамката? ------------- Ваньо, какво означаваше това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 PM - Project manager. Мислех, че ще се сетиш отраз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 Миии... от магазинЪ? Ти сигурен ли си, че ще ти станат на рамката? ------------- Ваньо, какво означаваше това? Ъъъ да де, от магазина, ама пусто не мога да намеря из пловдивските... Не са за мен.За вуйчо ми.Обикаляме си ние из балканите, пък той горкия с едни градски жанти и гуми...кара едно бавничко и внимателно...Та сега търсим решение да го оборудваме...26-ци бол, ама 28-ци...тц. Накрая ще вземем да му купим един планински и да решим проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 На Данаил Николаев (като тръгнеш от Руски - в ляво) има едно low-budget магазинче, където може и да има такива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 Аз пазарувам от този сайт и съм доволна. Коректни са с изпращането, парите и всичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 Ето това е истински велосипед My link Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 Ето това е истински велосипед My link Ако имаше и снимка.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 Ако имаше и снимка.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 Това не е в никакъв случай колелото, но пък е Е*АТИ ВЕЛИКАТА ИДЕЯ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 Виден е като ловджийско куче, никакъв го няма, но иначе надушва бирата само от една капка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 Ако питаш мен, бирата надушва Виден... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 най-забавното е че се хващат именно за равни, плодородни земеделски земи, висока категория, защото имат по-добра инфраструктура. никой не ще примерно в полите на Рила по ненаселени/неизползваеми чукари да работи, а не е кат да няма такива. да бяхме арабско емирство да имаме обезлюдени площи в изобилие, ама не сме. и площта е ограничена и плодородната част от нея също. Стана ми интересно относно изграждането върху земеделска земя. И идея си нямам от земеделие. Доколкото знам на всеки няколко години е добре да се сменя това което се отглежда на дадена площ. За да можело да се възстанови земята. В случая с изграждането на тези централи няма ли да има благоприятно въздействие върху същата тази земя? След 15-20 години когато им изтече експлоатационният период няма ли да е по - плодородна тази земя? И един друг коренно различен въпрос. Някои има ли си идея от термо дрехи. Трябва да си избера някакви за единият водолазен костюм, но се двоумя между няколко варианта. Проблемът е, че не са просто модели, а коренно различни варианти . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 @netroot, не и ако лееш бетон в/у нея... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 За бетон не знам ама нали ще се засенчи от панелите а на сянка не виреят кой знае какви растения... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.