Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Бахмааму за какво говорите бе момци? Какво изобщо е фотоволтаик (имам някаква идея но ако може малко по-подробно ще съм благодарен).

ПС: Вица за гърците прочетохте ли го в другата тема? Мисля си колко е верен ебаси.

ПС2: Бирата ногу убуу нещо

Бахмааму за какво говорите бе момци? Какво изобщо е фотоволтаик (имам някаква идея но ако може малко по-подробно ще съм благодарен).

В общи линии е това слагат ги да вземат някой лев от европейските програми а също така и да узаконят някой лев.В момента около Пловдив има засилено строителство на фотоволтаици .

Дейба тия прости аматьори от Ферари! За малко не убиха човека! Ферари трябва да ги забранят, когато опре до състезания, особено важни такива като Льо Ман или Ф1. Само пречат!!!

В общи линии е това слагат ги да вземат някой лев от европейските програми а също така и да узаконят някой лев.В момента около Пловдив има засилено строителство на фотоволтаици .

.....блокирайки плодородна земеделска площ за десетилетия.

Не точно.

Отдавна забраниха да се строят върху земеделска земя.

За да вземеш пари от тези мерки, ти трябва поне тон търпение и няколко милиона тона нерви за да успееш.

Цялата работа е в преференциалната цена, на която се закупува електричеството произведено от ФЕЦ.Сега всички бързат да хванат последния влак с добрите цени, че след 1-ви юли, както казах цените стават наполовина от сегашните и този бизнес ще умре, както доста други...

Не точно.

За да вземеш пари от тези мерки, ти трябва поне тон търпение и няколко милиона тона нерви за да успееш.

Цялата работа е в преференциалната цена, на която се закупува електричеството произведено от ФЕЦ.Сега всички бързат да хванат последния влак с добрите цени, че след 1-ви юли, както казах цените стават наполовина от сегашните и този бизнес ще умре, както доста други...

Аз друго чета My link.My link

Гледам колко красиви са били Nokia Е51, E52, 6500 и 2та варианта, сещам се за първите ми телефони какви уникални бяха и като функции и като визия и като качество... И гледам какви боклуци са изкарали сега и си мисля, че напълно си заслужават фалита. А майкрософт да си натикат некадърната ОС (за телефони) както и метро интерфейса на новия desktop OS някъде по-надълбоко където слънцето не ги огрява.

Гледам колко красиви са били Nokia Е51, E52, 6500 и 2та варианта, сещам се за първите ми телефони какви уникални бяха и като функции и като визия и като качество... И гледам какви боклуци са изкарали сега и си мисля, че напълно си заслужават фалита. А майкрософт да си натикат некадърната ОС (за телефони) както и метро интерфейса на новия desktop OS някъде по-надълбоко където слънцето не ги огрява.

Мдаааа, и на мен ми липсва бенефона. Ся човек няма с кво ухото да си почеше ако му се наложи... с тия вътрешни антени.

Наистина, много функционални бяха. Ся - гъзарийки некви: андроиди, мандроиди, виндовси, не нам си кво.

Мда. Ако имаше Nokia с Android - щях да съм първи там. Макар че и HTC най-накрая направиха телефон с хубава изработка, с тия One X и One S.

Не точно.

да, именно. работят денонощно за да стартират преди 01.07. откачени, нахални, но богати немци в моя случай. нови 500 дка вече не са в Натура2000

дядо, направи една разходка до морето ама мини през Карлово Баня и после по подбалканския път - ще видиш поне 10 ФЕЦ-а всяка поне по 20 КVA, т.е. заемаща поне 150дка... това си е бая площ. дори не ми се мисли какво е на юг. покрай Струма чух, че са ги блокирали, ама не знам как и защо, но иначе и там е имало планове за неколко хиляди декара да станат на огледало.

най-забавното е че се хващат именно за равни, плодородни земеделски земи, висока категория, защото имат по-добра инфраструктура. никой не ще примерно в полите на Рила по ненаселени/неизползваеми чукари да работи, а не е кат да няма такива.

да бяхме арабско емирство да имаме обезлюдени площи в изобилие, ама не сме. и площта е ограничена и плодородната част от нея също.

Малоумна история. Водата и плодородната земя са най-ценното нещо. Само дето корупцията тука е на висоти..

"Момко" за ветерана на булфорума? :bowdown:

Струва ми се, че Midex трябва да почерпи сега :lol:

С промените от миналата година забраниха строежа върху земя от 1-ва до 4-та категория...

mordeth, информацията която даваш не е актуална.Цените са съвсем други, както и срока на договорите.

Тези които са изградени или се изграждат в момента, са взели разрешитлно за строеж, преди промените в закона.Сега в момента изобщо не можеш да припариш до плодородна земя.

И както споменах вече, след две седмици всичко свършава.След 1-ви не знам кой луд ще тръгне да инвестира в нещо, което ще му донесе първата печалба след 15-тина години и ще работи само още 5.

Тези които са изградени или се изграждат в момента, са взели разрешитлно за строеж, преди промените в закона.Сега в момента изобщо не можеш да припариш до плодородна земя.

То и тези е трябвало да се спрат ама карай...

Пффф.... Днес се нагледах на трипластови шкембета, виснали цици и късокраки, трътлести пикли. Тва..., мое ли двадесетина годишни трътки да изглеждат по-виснали и раздрусани от раждали жени на по 35-40 години!?

Ами не е редно да го еа... Ай, нека малките пичове да си ги шибкат тия, то и без тва от тях хора няма да станат. Ама нас, чичетата, що ни тормозят с подобни убиващи либидото гледки...

Пффф.... Днес се нагледах на трипластови шкембета, виснали цици и късокраки, трътлести пикли. Тва..., мое ли двадесетина годишни трътки да изглеждат по-виснали и раздрусани от раждали жени на по 35-40 години!?

Ами не е редно да го еа... Ай, нека малките пичове да си ги шибкат тия, то и без тва от тях хора няма да станат. Ама нас, чичетата, що ни тормозят с подобни убиващи либидото гледки...

Да не си обикалял по главната :) Че там отдавна гледките не са каквото бяха :)

Да не си обикалял по главната :) Че там отдавна гледките не са каквото бяха :)

Мне.... По-лошо..., бях на плаж, мамицата му... И никви подробности от тия потресаващи гледки не ми бяха спестени :tongue

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...