Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

@Woox -Ти пък си целият у правота ... и малко брилянтин.

НЕ! Той гони 30 и не знае къде точно се намира! Болезнено е...

НЕ! Той гони 30 и не знае къде точно се намира! Болезнено е...

Малко му е рано простата да го алармира ама де да знае човек.

Абе човече, не бъди предубеден, а ми кажи ти кво ще направиш ако дойда при теб докато си работиш във фирмата и ти кажа "боклук. твойта мама д*ба. фашист. тъпанар нещастен." Дали ще седиш да ме гледаш като тия полицаи?

Аз бих те намазал със зехтин.

Щя трябва да минете на ЛС ми се струва tounge.gif

И не забравяй - той носи една кола дрехи в буквалния смисъл на израза!laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Насе, хайде да не скачаме толкова срещу момчетата с каски,

Видене? Аз съм протестиращ за пример - пазя си дистанция и спазвам нарежданията на служителите на реда. Още повече, че ченгето срещу мен снощи беше служил в бригадата, та си спретнахме един хубав разговор. Те са хора и си вършат работата. А и имам глава на раменете си, знам кога мога да си позволя да се сбия и кога - не. Снощи беше мирен протест, все пак.

Хайде - добро утро, аз съботно-неделно съм на рафтинг-карнавал. За палатка ше замислим нещо.

Ред. За Ангел и коментарите за задържания младеж с белега - това го е снимала някаква мацка, била е почти до мен. От 2-рата минута нататък.

http://www.youtube.com/watch?v=hjmHcw2yoYg&feature=youtube

Имало е грешка в линка. Сега е оправена.

@Woox -Ти пък си целият у правота ... и малко брилянтин.

Петкоооооо, Петко...

@Grimjaur: Нищо не виждам да има прикачено към поста ти.

Хахаха: Международен транспорт Логистикс предоставя групажни съдействия от и до интимни предназначения в Европа,Турция и компетенцията

Какви ли ще са интимните предназначения в Европа. Айде за Турция може и да е по-различно обаче "компетенцията" изкърти миФките просто

Повече тук: https://www.bulforum.com/index.php?app=blog&module=display&section=blog&blogid=83&showentry=113

:Facepalm: :Facepalm: :Facepalm:

Хахаха: Международен транспорт Логистикс предоставя групажни съдействия от и до интимни предназначения в Европа,Турция и компетенцията

Какви ли ще са интимните предназначения в Европа. Айде за Турция може и да е по-различно обаче "компетенцията" изкърти миФките просто

:Facepalm: :Facepalm: :Facepalm:

На мен по са ми интересни "групажните съдействия" - щом има "интимни", групажните вероятно са някакви групови интимни изпълнения. :laughing1:

П.П. И аз му оставих коментар, относно транслирането...:))

Аз като цяло съм навит, само ще видя дали ще имам възможност тогава да дойда.

Ба аз и като половина, пак съм навит.... Ама викам ония 6 (шест) кубика дрЪва да ги дирим кат Симеон - царски имоти, а?

Ба аз и като половина, пак съм навит.... Ама викам ония 6 (шест) кубика дрЪва да ги дирим кат Симеон - царски имоти, а?

Бай Стоил ще трябва да си напъне инджинйерното дупе и да се издължи на бандата :)

То така като гледам всички дето бяхме на Розово сме навити, така че трябва да се уточним само кой ден кога и как, а аз ще гледам да направя всичко възможно да дойда, но даже и да не успея, пак сте достатъчно хора да се качите.

Интересно, обед е , дори аз съм се събудил а на никой нищо не му минава през главата... верно събота е, сигурно половината са още махмурлии от купоните вчера ама да отбележа факта :)

При мен е толкова зле положението, че ако не ми беше мокра косата, нямаше да помня дали съм се изкъпал преди 15 минути.

Развален компютър, сватба, развален климатик на кола, смяна на масло, хвърляне на пари на ляво и на дясно...сега е момента да си ритна стола под краката :D :D :D :D

От друга страна - отивам да праскам хорце и еВал съм го всичкото :D :D

Развален компютър, сватба, развален климатик на кола, смяна на масло, хвърляне на пари на ляво и на дясно...сега е момента да си ритна стола под краката :D :D :D :D

Спокойно, понякога идва момент, в който ти се насъбират все такива неприятни ситуации...хубавото е, че все по някое време отминават.

П.П. А и съм сигурен поне за теб, че дори и в такъв момент, тутакси ще забравиш за всичкото изброено, стига да се качиш за един ден в нещо такова като онова на клипа...и по същия начин ще издаваш нечленоразделни звуци в пристъп на екстаз. :laughing1:

http://www.youtube.com/watch?v=lraQ6P82dd4&feature=iv&src_vid=JAtQSQJuWBQ&annotation_id=annotation_924854

Тамън ей ся, преди 2 часа някъде, се прибирам от баирите...40 км колоездене през гора, кър, асфалт..ммм.Горе е хладничко...и сега се чудя дали да се тровя и потя с бира или да праскам джинче с тониче....

Тамън ей ся, преди 2 часа някъде, се прибирам от баирите...40 км колоездене през гора, кър, асфалт..ммм.Горе е хладничко...и сега се чудя дали да се тровя и потя с бира или да праскам джинче с тониче....

Или мента със спрайт и лимон

Аз съм нахален - за 30 ще правлим ли палатки, или?!

Аз съм съгласен , само дано да нямам някъв изпит тогава :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...