RaptoR Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Наздраве на пиющите в момента... Тази вечер имам двоен повод да си сипя НАЗДРАВЕ, брат! Днес прекарах пак 3 часа в силно ватена среда. Смених крана, пуснах трите линии, вързах топлата вода, пуснах линия за цветята и капковото, остава аквариумита да захраня, защото ПАК не стигнаха 12 метра тръба... Накрая полях цветята с кеф от новия щранг. Утре имаме мащабно централно спиране на водата и ще се възползвам да затапя банския щранг в тоя момент. Остава да дойдеш да пуснем топла към банята със специалната мека връзка и сме напълно готови за начало на довършителните работи. След днешното централно спиране на студената за модификации, след рестарта манометъра показваше 0.75 бара... Как по дяволите го търпях това близо 10 години?!?!? Е как да не изпия 16 бири, примерно! Нов занаят научих! =================== Ангел пак е метнал кофа пресни, недоузрели лайна срещу индустриалния вентилатор! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Засрами се. Плачеш, че всички са срещу теб, а се заяждаш с тези, които те щадят. И то за глупости. Да пишеш правилно не е глупост. Не ме е срам. И точно ти да кажеш, че ме щадиш, принце на безсмислените коментари, който не оставя един пост във форума, без да му е отговорил. Не знам за спамър на века ли се бориш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Ангеле? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Стефчова работа! Стефчо, ти ходил ли си в Италия изобщо или просто стадото влече? И аз съм за Хърватите, но много силна преса ги мачка... Технически бях....за няколко часа само...ама бях :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Ама пак отклонихме въпроса с палатковия лагер... Галински? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Да пишеш правилно не е глупост. Не ме е срам. И точно ти да кажеш, че ме щадиш, принце на безсмислените коментари, който не оставя един пост във форума, без да му е отговорил. Не знам за спамър на века ли се бориш? Глупости са. Да не е умряло някое кученце като съм объркал във форума дума, която пиша 1 път на 4 месеца? Ти "форума" ли стана извинявай? Ех тва его... И не знам дали си изпитала трудност с разгадаването на моята дума, дали е тАлпа или тЪлпа, но вземи сложи на последното си изречение една зепетая, щото ако няма запетая след "не знам", не трябва да има на края въпросителна. И тук вече се получава трудност в четенето. Колкото до постовете във форума и моите коментари на всеки форумен такъв: Total Forum Posts: 1101852 Active Posts: 13567 Да ти сметна ли разликата или като идеш на работа ще си ги чукнеш на касата? Ангеле? Ок. Съгласих се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Рядко се вижда пост, след който да не следва твоето мнение. Ама много рядко. И като не е умряло кученце, дай да не пишем грамотно... Това за касата беше уникално. Добре си ги смучеш от пръстите, ама не винаги И да, егото ми е голямо, както и други части от мен, и к'во от това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Наздраве на пиющите в момента... Тази вечер имам двоен повод да си сипя http://www.youtube.com/watch?v=01IaKb6DmTw&feature=autoplay&list=PLDDF45DCEC5CA00B9&playnext=4 Тоз поздрав го приемам лично, щото цяла вечер слушам Attero Dominatus на Sabaton. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Рядко се вижда пост, след който да не следва твоето мнение. Ама много рядко. И като не е умряло кученце, дай да не пишем грамотно... Това за касата беше уникално. Добре си ги смучеш от пръстите, ама не винаги И да, егото ми е голямо, както и други части от мен, и к'во от това? Е колко да е рядко. Ако искаш мога да ти наредя около 1 000 000 след които не следва мой. Ако не визираме тая спамерска тема, ще са още повече. Как така какво от това???? Втъкни си го тва его някъде, че ти замъглява разсъдъка и пишеш глупости. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Направо ме кефи как ми даваш съвети аз да се справя с моето его Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Без Paul Van Dyk събота вечер... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Направо ме кефи как ми даваш съвети аз да се справя с моето его Като търсиш мнение го получаваш. Ако не търсиш мнение, не задаваш въпроси. Без Paul Van Dyk събота вечер... Егати, пък аз се чудех дали да дойда и да те търся, но така или иначе май клонях повече към НЕ. Крива работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Егати, пък аз се чудех дали да дойда и да те търся, но така или иначе май клонях повече към НЕ. Крива работа. Ще има нова дата вероятно, но криво е наистина с тия операции...не е просто настинка. Но аз така или иначе ще ходя нататък, даже утре по някое време след работа тръгвам. Но се обаждай за следващия път Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Без Paul Van Dyk събота вечер... Той е с мен вече около 15 години! Една събота не ме тревожи! Руми, ETERNITY e страхотен албум! Както само той си го може - да ти бръкне дълбоко в душата.... ========================== Ангеле, още ли ще питаш що няма да те земат в Ню Йрок Те в Булфорум ще те наплескат, камо ли там... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Бахти, гледай каква драма се вихри във форума, аз мачове гледам... Бтв, тия коментатори нашите дали не ги подбират от някое медицинско заведение за слабоумни, а ?? Щото нямам никакво обяснение иначе. Те в Булфорум ще те наплескат, камо ли там... Ако се стигне до бой или ебан или и двете, аз си залагам всички пари на Галя !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Аз ако реша, че има за какво да протестирам ще излезна, що да не излезна? Тука има два варианта, или всичко ти е ок и няма за какво да протестираш, или не ти се намират сили и желание да излезнеш на протест. Ако е второто поне уважавай това, за което тълпата се бори, в повечето случаи е за нещо свързано с народния интерес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Тука има два варианта, или всичко ти е ок и няма за какво да протестираш, или не ти се намират сили и желание да излезнеш на протест. Ако е второто поне уважавай това, за което тълпата се бори, в повечето случаи е за нещо свързано с народния интерес.По често стадото е водено от една групичка овчари, които са го убедили какво иска и срещу какво протестира. Чудно ми е, от събралите се масовки, дали някой е прочел закона? Дали някой от тях знае срещу какво реално протестира? Аз се съмнявам. Това не е протест. Това е дружно блеене на стадо овце. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Аз се съмнявам. Това не е протест. Това е дружно блеене на стадо овце. Добре че са овцете да поддържат тая скапана страна,още малко за овцете. Сега пак стадото овце ще заблее. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Насе, хайде да не скачаме толкова срещу момчетата с каски, не забравяй, че и ние сме обучавани за борба с "безредици". Много добре познаваме комплексарщината на бездействащата жандармерия (примерно), ти сам знаеш, че пуснеш ли кучетата - така става. Кой пусна кучетата днес срещу хората? И в крайна сметка не бе ли нарушение на реда тоя иначе справедлив протест? Да погледнем на запад при такива нерегламентирани и спонтанни протести колко повече демидж нанасят момците с шлемове? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Ще има нова дата вероятно, но криво е наистина с тия операции...не е просто настинка. Но аз така или иначе ще ходя нататък, даже утре по някое време след работа тръгвам. Но се обаждай за следващия път Ама то партито е отменено изцяло? Аз мислех, че ти няма да ходиш по някаква причина. Дали пък съдбата не ми казва, че трябва да отида?! Ангеле, още ли ще питаш що няма да те земат в Ню Йрок Те в Булфорум ще те наплескат, камо ли там... Не е показателно. Щом тук съм оцелял и там ще оцелея. Там поне всеки е егоист и го няма предубеденото стадно поведение, което се наблюдава тук в повечето случаи. Ако се стигне до бой или ебан или и двете, аз си залагам всички пари на Галя !!! Имаш време да преосмислиш, че ще ми е криво да си изгубиш парите заради тая глупост. Тука има два варианта, или всичко ти е ок и няма за какво да протестираш, или не ти се намират сили и желание да излезнеш на протест. Ако е второто поне уважавай това, за което тълпата се бори, в повечето случаи е за нещо свързано с народния интерес. Ами няма за какво да протестирам. Честно казано, дори не знам за какво са тия протести. Щом аз, който не гледам телевизия и не чета Интернет медии не съм разбрал, значи не е за нещо жизнено важно или нещо, което мога да променя. Запълвам си времето с достатъчно глупости, за да отделям час и половина, че да чуя 3 версии за една и съща случка, съответно от 19:00, от 19:30 и от 20:00 часа. А аз нищо не съм умаловажил. Просто, също като Antares, твърдя, че половината не знаят за какво протестират точно. Както и аз нямаше да знам, ако се бях юрнал с останалите да правя калабалък и да си вдигам адреналина като се изправям срещу полицията. Защото може да си сигурен, че някои и за последното ходят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Ангеле, много вата изгълтах днес и много бира пийнах под облачното небе на покрива, та няма да си развалям ХАТЪРА - провери тая дума и не ме занимавай с глупости... Друго си е да полетя с: http://www.youtube.com/watch?v=IMepLfEJu6w Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Сега видях едно клипче. Седят си някакви и псуват полицаите, а полицаите ги гледат и нищо не правят. После насилие имало. Вдигнаха една жена, която беше седнала на улицата, съвсем културно. С 2 ръце, внимателно под мишниците. Обаче: "70 годишната жена, която днес полицаите извлачиха с груба сила от протеста, скъсаха чантата й и счупиха часовника й." http://www.youtube.com/watch?v=8S3iedKta4E Може да видите как полицията я вдига от земята, а тя замахва и ги удря. Блъска с ръката, на която е часовника. Директно с китката, а с другата си държи чантата. Чудя се при кой удар се е счупил тоя часовник ... Ако някой ми каже къде вижда грубо насилствено извлачване на тая жена в тва видео, моля да сподели, защото аз явно се отнасям много грубо с хора паднали на земята. После медиите преиначавали нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Ангеле, съветвам те да си направиш константен пас по отношение на протестите (защото много сгафи) и да обърнеш внимание повече на силната ти страна - музиката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Ангеле, съветвам те да си направиш константен пас по отношение на протестите (защото много сгафи) и да обърнеш внимание повече на силната ти страна - музиката. Абе човече, не бъди предубеден, а ми кажи ти кво ще направиш ако дойда при теб докато си работиш във фирмата и ти кажа "боклук. твойта мама д*ба. фашист. тъпанар нещастен." Дали ще седиш да ме гледаш като тия полицаи? Тая жена на средата на улицата като я блъсне някой превъзбуден младеж или я смаже тълпата, кой ще е виновен? Полицията, нали? Щото не са опазили реда. Тия дето са прави и не са на средата на улицата що не ги бутат и нищо не им правят? Не си прав тоя път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Ангеле - не осъзнаваш какви глупости говориш, дано ти ги простят останалите... Аз съм на облак 9 с Даш Берлин! От година насам съм ви казал, че той ще наследи големите... Той ще бъде номер едно! http://www.youtube.com/watch?v=-3jrdMIOKvQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.