Antares Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 толерастияАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХА Тоя лаф директно го крада! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Forzaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Как може да играят балканци срещу някакви жабари и да викаш за жабарите?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Как може да играят балканци срещу някакви жабари и да викаш за жабарите?! еВал съм ги...точно па балканците. Единствено ако нашия национал играеше, щях да викам против Италианците. Все пак в светО има два отбора: Бразилия и Италия То по тая логика ще трябва и за братушките да викам...а аз не ща и да ги вида и тях и техниката им и всичкото пък и по аватара трябва да си личи за кой отбор съм :D. Сектата е на ниво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Стефчова работа! Стефчо, ти ходил ли си в Италия изобщо или просто стадото влече? И аз съм за Хърватите, но много силна преса ги мачка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Наздраве на пиющите в момента... Тази вечер имам двоен повод да си сипя http://www.youtube.com/watch?v=01IaKb6DmTw&feature=autoplay&list=PLDDF45DCEC5CA00B9&playnext=4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Наздраве gado може или не може да организираме едни палатки с чистачите , бат весо и който друг желае ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Ето лицето на българският Народ - смазано, унижено, притиснато до тенекията на полицейския бус. Съжалявам, че фотоапаратът ми не е качествен, щях да заснема противозаконното насилие от страна на полицая, и лицето на младежа, изкривено от болка. Споделяйте тази снимка, само споменавайте автора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 На младежа тоя белег на главата по рождение ли му е, извинявай? Що все такива "младежи" с къси коси и белези излизат на всичките му там протести ми е много интересно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 "Безплатно сиренце има само в капана" Много верен лаф Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Ангеле - боли ме кура от кво му е белега. Имах съученик, с много по-грозен белег на главата - беше го нахапало куче. Аз също имам доста белези по главата и съм с бръсната глава. Когато отидеш на протест, за да се изявиш като личност, а не като форумен пеперуд, тогава можеш да питаш защо все такива хора са там. Или трябва да пусни снимки с лицата на майките и децата, и пищящите момичета, когато жандармерията изблъскваше протестиращите? Що не се замислиш, примерно, дали обикновения хулиган има пари за телефона, който държи младежа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Малко си прозт. Моя белег е само 1 идея по-малък и аз ходя 1-ви номер. А ся и брада имам. И к'во? Обличам се 10 пъти по-добре от теб. Ебаси простото мнение. Т'ва е за Ангел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Наздраве gado може или не може да организираме едни палатки с чистачите , бат весо и който друг желае ? Не само, че можем..., ами е и крайно време вече! Ама Волният Уили ми се прави нещо на девица уй не видЕла, а дребосъците нещо се скатават по тъча... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Ангеле - виж девойката в центъра на снимката. Мога и клипче да ти кача. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Не само, че можем..., ами е и крайно време вече! Ама Волният Уили ми се прави нещо на девица уй не видЕла, а дребосъците нещо се скатават по тъча... Офертирам за 29-ти вечерта тоя месец тръгване и прибиране на 1-ви, стига да нямате други планове. Идеята ми е да има изглед посока изток и открит хоризонт В най-лошия случай, ако колите няма да са ни до гъза, тръгваме на 30-ти сутринта. Edit: Ай СИКТИР с тея бонуси на византийците. И аз искам! На младежа тоя белег на главата по рождение ли му е, извинявай? Що все такива "младежи" с къси коси и белези излизат на всичките му там протести ми е много интересно? Интересно, че само тея хора ти правят впечатление. На протести има всякакви хора. Просто тея с белезите винаги са в обективите на репортерите, както и в ръцете на полицаите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Ангеле - боли ме кура от кво му е белега. Имах съученик, с много по-грозен белег на главата - беше го нахапало куче. Аз също имам доста белези по главата и съм с бръсната глава. Когато отидеш на протест, за да се изявиш като личност, а не като форумен пеперуд, тогава можеш да питаш защо все такива хора са там. Или трябва да пусни снимки с лицата на майките и децата, и пищящите момичета, когато жандармерията изблъскваше протестиращите? Що не се замислиш, примерно, дали обикновения хулиган има пари за телефона, който държи младежа? Айде моля ти се, тия приказки. Нали съм виждал и аз по протестите кви има. Има и нормални хора, но голяма част са там просто за сеира и не знаят за какво протестират. Аз ако реша, че има за какво да протестирам ще излезна, що да не излезна. Самоче повече ще ме е страх от пияните индивиди в талпата, а не от полицията. 300-400лв от кога са много за телефон не ми е ясно само? Пък и хулиганите да не би да нямат дневни работи? Аз съм виждал безработни да ми се разхождат с iPhone 4 дето не знаят за какво им е. Гъзарията тресе, телефона няма нищо общо с дохода. Малко си прозт. Моя белег е само 1 идея по-малък и аз ходя 1-ви номер. А ся и брада имам. И к'во? Обличам се 10 пъти по-добре от теб. Ебаси простото мнение. Какво се изживяваш и ти като Рамбо бе. Белег имал. Къде е тоя белег? 10 пъти по-добре се обличаш само докато си си у вас. Мунчо. Намерил за какво да се заяжда. Ангеле - виж девойката в центъра на снимката. Мога и клипче да ти кача. Какво да видя на девойката в центъра на снимката? И нея ли са я задържали докато мирно е седяла и си е протестирала? Интересно, че само тея хора ти правят впечатление. На протести има всякакви хора. Просто тея с белезите винаги са в обективите на репортерите, както и в ръцете на полицаите. Нищо интересно няма. Аз точно това исках да кажа. Че само те са в ръцете на полицаите по някаква много интересна причина. Това коментираме в момента. "Полицейското насилие". Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Нищо интересно няма. Аз точно това исках да кажа. Че само те са в ръцете на полицаите по някаква много интересна причина. Това коментираме в момента. "Полицейското насилие". Еми обикновено те са пироните, които трябва да се набият обратно в редичката. А и полицая как да подпука някой с риза и панталон? Да не е луд? Като нищо може да се окаже, че господина с ризата е с "връзки"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Нали за това си говорим бе човек? Нали и аз това искам да кажа? Не може да се постват такива снимки на такива младежи и да се казва "вижте ги лошите полицаи какво правят". Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Изпростяваш, Ангеле..., изпростяваш.... А ако можеш да се чуеш отстрани, колко снобарски звучиш, направо би се изчервил като подсечен задник.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Нали за това си говорим бе човек? Нали и аз това искам да кажа? Не може да се постват такива снимки на такива младежи и да се казва "вижте ги лошите полицаи какво правят". Aма точно там е проблема. "Такивата" младежи и те са хора, в крайна сметка. Знаеш ли го тоя човек какъв е, колко е голямо детето му и дали не чака второ? И дали евентуално счупената му ръка няма да го доведе до уволнение, поради това, че не може да работи? За мен няма разлика дали човека е с белег на главата или не, той все още е човек. Едит: А ако на снимката имаше бизнесмен с костюм? Повече респект ли щеше да "лъха"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Беше уникално Самоче повече ще ме е страх от пияните индивиди в талпата, а не от полицията. 300-400лв от кога са много за телефон не ми е ясно само? Каква ли ще да е тази тАлпа?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Каква ли ще да е тази тАлпа?! Дървена ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Aма точно там е проблема. "Такивата" младежи и те са хора, в крайна сметка. Знаеш ли го тоя човек какъв е, колко е голямо детето му и дали не чака второ? И дали евентуално счупената му ръка няма да го доведе до уволнение, поради това, че не може да работи? За мен няма разлика дали човека е с белег на главата или не, той все още е човек. Едит: А ако на снимката имаше бизнесмен с костюм? Повече респект ли щеше да "лъха"? Никой не е казал, че не са хора. Аз просто попитах защо все такива са притиснати към бусовете и задържани от полицаите? Все има някаква причина... Дали можеш да ми кажеш каква е? Ако на снимката имаше бизнесмен с костюм щеше да е по-убедително, че има реално "полицейско насилие" по време на мирен протест, а не нормалното укротяване на буйстващите. Аз от цялата история искам да кажа, че голяма част от протестиращите са там за тарпаната и са само подстрекатели на по-глупавите и наивните. И също, че с такива снимки не може да се освидетелства "полицейско насилие". Така, както аз не знам дали тоя човек има две деца и ще остане без работа заради счупена ръка, ти не знаеш дали не е мятал камъни (или нещо друго) по полицията охраняваща протеста. Виждаме само една снимка на измъчената му физиономия и трябва да видим в нея "измъченото лице на България, несправедливо мачкано от полицията". Все едно горкия си е говорил на 4-ти ред вътре в тълпата с някой за филми, докато са си протестирали мирно, а лошите полицаи са разбутали хората и са го закопчали с белезниците. Пропаганда му се вика на това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Абе как не ви пречи тая смрад в Стамболийски? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Каква ли ще да е тази тАлпа?! Засрами се. Плачеш, че всички са срещу теб, а се заяждаш с тези, които те щадят. И то за глупости. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.