PSYCHOSIS Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Ще ми се да опитам Patron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Мамка му! Пивко ми е..... http://www.youtube.com/watch?v=Nj-H1RcgnfE&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Абе, Godfather-е, що за оператор е Wind? Че ми стана любопитно. Какво те интересува, да не си решил да идваш насам? Иначе Wind Mobile са сравнително нов мобилен оператор в Канада. Покритието им е все още доста скромно - само в някои от големите градове като Торонто, Ванкувър, Калгари и Едмънтън (даже още нямат мрежа в Монреал) и то не навсякъде по периферните зони на метрополисите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Някви игри прослушвах, помня ли вече, беше миналата година. Ясно ми е, че разлика ще има, но за да разгърнат потенциала си скъпите слушалки, мисля, че трябва и допълнителна звукова карта и т.н. и .т.н., и става дълга и широка, а както казах - не съм аудио манЯк, по-скоро съм видео junkie и graphics whore , то и затова 800 лева не са ми проблем за видео карта , но чуя ли 100+ лева за слушалки и получавам спазми . Не че е тъпнал тъпана за тия слушалки, моите си ми вършат работа, но с тоя кабел някой ден ще се удуша . Аз исках слушалки за лаптопа и пробвах 1 камара такива (нито една под 50лв, но все пак сравнението може да ти помогне). Всичките имат копчета на тях да управляват плеъра (работи с всички) да пуска/спира музиката, следваща песен, сила на звука и подобни. Плантроникс .Audio 995 : добри слушалки, солидно изработени, удобни, а това че микрофона се изключва като го вдигнеш ме кефи много. Единствения кусур е че receivera им е леко голям и доста стърчи от лаптопа. В момента съм ги ръгнал на USB-то отзад на монитора на голямата ми машина в офиса и изобщо не се вижда нито ми прави впечатление. Jabra Halo 2: УНИКАЛНИ слушалки. Не съм очаквал от нещо толкова компактно да свири толкова добре. Ползвам ги напоследък с телефона като ходя да бягам... не че ми се случва кой знае колко често Поддържат само bluetooth което е и проблема - нещо не се разбират с версията на MacOS и не мога да ги ползвам за разговори по скайп защото е прецакан моно кодека. Но звука който вадят тези слушалки е уникален. И най-готиното е, че никой в стаята не те чува както слушаш дори да ги надуеш яко. Не знам как го постигат и по какъв начин този велур изолира всичко, но докато са ми на ушите наоколо не се чува нищо (сложих ги на жена ми на главата на жена ми за проба защото не вярвах тя да не чува грам, но е факт) Logitech H800: пак добри слушалки с много миниатюрен receiver които имат и режим да работят като bluetooth. Те бяха последните които взех след като ми писна да се занимавам с Halo-то. Честно казано звука бледнее спрямо Halo2, но е приличен, микрофона не стърчи като на нормалните грозни евтини слушалки и се прибира тарикатски. Receiver-а се познава от всевъзможни OS, доволно компактен е и не стърчи кой знае колко от лаптопа което ми беше важно и хваща като се разхождам в цялата стая (само микровълновата му внася смущения). Та така, ако решиш все пак да даваш около 100тина лв за слушалки - избери си от тези на вид, вкус и с оглед моите отзиви Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Някви игри прослушвах, помня ли вече, беше миналата година. Ясно ми е, че разлика ще има, но за да разгърнат потенциала си скъпите слушалки, мисля, че трябва и допълнителна звукова карта и т.н. и .т.н., и става дълга и широка, а както казах - не съм аудио манЯк, по-скоро съм видео junkie и graphics whore , то и затова 800 лева не са ми проблем за видео карта , но чуя ли 100+ лева за слушалки и получавам спазми . Не че е тъпнал тъпана за тия слушалки, моите си ми вършат работа, но с тоя кабел някой ден ще се удуша . Абе момче, аз за саунд карта не съм си купувал от 10 години - карам с вградените. Но компромис с разстояние, заряд, интерференции и ПОНЕ приличен звук няма как да направя. Да не говоря че слушам музика от ютюб, както се сещаш с флагман на листата TWO STEPS FROM HELL.... Доволен съм от слушалките си и поне 5 пъти съм повтарял, че си струват всяка стотинка. Аз не мога да те разбера тебе - даваш хиляди левове за хардуеър и не си купуваш една прилична периферия, която НЯМА да ти се наложи да сменяш с години. ПОмисли си малко дали пък не е глупаво. Мамка му! Пивко ми е..... Ми НАЗДРАВЕ! Аз се прибрах разочарован от горе, дори на басейна имаше само чифт криви кози цици... Но пък минах през вилата и сега и на мен ми е пивко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 На вас ви е пивко, аз имам още бачкане... и вместо да го правя дращя по форума.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Ми НАЗДРАВЕ! Аз се прибрах разочарован от горе, дори на басейна имаше само чифт криви кози цици... Но пък минах през вилата и сега и на мен ми е пивко. Хъх.. Тъкмо заредих отново Каберне Фран и си взех за проба едно бЕло мускатче.... Мислим, дека да седнем да дегустираме таз вечер..., пък ку ще утре да ма глеат на урина в Софарма.... Една мноо тематична песен набарах... http://www.youtube.com/watch?v=W87Tp_gDhHM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Какво те интересува, да не си решил да идваш насам? Иначе Wind Mobile са сравнително нов мобилен оператор в Канада. Покритието им е все още доста скромно - само в някои от големите градове като Торонто, Ванкувър, Калгари и Едмънтън (даже още нямат мрежа в Монреал) и то не навсякъде по периферните зони на метрополисите.Имаме наши продукти там, и ми стана любопитно що за оператор е, щото все пак Канада е една от най-развитите държави в списъка с клиентите ни Иначе не съм се отказал напълно от идеята някой ден да хвана чужбинЯта, но ми се ще да съм подплатен с малко повече опит и стаж в областта, както и някой-друг сертификат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Мноо е прост народа..Ти му дадеш цял тактически план как да парализира столицата, той иде, та седне и чака да го арестуват... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Имаме наши продукти там, и ми стана любопитно що за оператор е, щото все пак Канада е една от най-развитите държави в списъка с клиентите ни Иначе не съм се отказал напълно от идеята някой ден да хвана чужбинЯта, но ми се ще да съм подплатен с малко повече опит и стаж в областта, както и някой-друг сертификат... А тогава ще те мързи Особено ако си се оженил, оправил си апартамент и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Марио Гомез, минава ми през главата, че не става нито за Байерн, нито за националния отбор. Тъкмо го наплюх и взе, че вкара гол. Така го наплю че се скъса да вкарва,явно имаш златна уста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 НИКОГА...повтарям НИКОГА не сме сядали на маси за НЕпушачи, когато е имало пушач с нас, че все се цупят. Стефчо, или грешна компания или грешен подход, не знам. Ако са разбрани хора, ще се цупят, ще се цупят и ще свикнат да правят компромиси. Ангеле, т.е. Sothbiss, засега не искам, но и не планувам да пуша цял живот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Стефчо, или грешна компания или грешен подход, не знам. Ако са разбрани хора, ще се цупят, ще се цупят и ще свикнат да правят компромиси. И при мен никога не се е случвало да седна на маса за непушачи ако има поне 1 пушач в компанията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Така го наплю че се скъса да вкарва,явно имаш златна уста. Абсолютен карък....добре че има доста ръбове по тялото си и топката го уцелва по правилните....Статист... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Вие нали сте наясно, че в раздел Футбол има тема за първенството? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Вие нали сте наясно, че в раздел Футбол има тема за първенството? Ами това ми минава през главата +ракия и таратор да не забравяме и цигарите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 предварителният план на протестиращите срещу промените в Закона за горите е предвидил втората фаза от гражданското неподчинение Благодаря, благодаря Ред. А ето и какво се прави: Атанас Раков Освен "Орлов мост", за по-голям ефект може да блокират кръговото на 4-ти километър, районът около НДК, Левски паметник, гара Подуене и още доста стратегически места - по този начин ще блокираме движението в по-голямата част от столицата, а полицията няма достатъчно сили, за да се справи с толкова много огнища на протести. Още нещо - когато блокираме "Орлов мост", нека позволяваме на службите за спешна помощ и пожарна защита да минават. И да не се притесняваме от "показната" агресия на полиция и жандармерия - това е част от тактиката при масови безредици. Един от вариантите за справяне с това(без агресия) е да се разпръсваме из околните улици и пак да се връщаме на мястото на протеста. Разбира се. Трябва да сме неотстъпчиви. А също така и мобилни - ако ни разгонят при Орлов мост, с лекота можем да преминем през Борисовата и да блокираме друго важно кръстовище в района - идеята да блокираме колкото се може повече точки, ако ще би и за 5 минути. Пак казвам - полицията и жандармерията нямат достатъчно ресурси.преди 8 часа · Харесва ми · 3 Атанас Раков Към организаторите и всички участници - изпринтете си по една карта от бгмапс на района на "Орлов мост" и като се съберем - да си определим и второстепенни обекти за блокиране. Прители, на групи - важното е да знаем какво ще правим. А не е толкова трудно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Вие нали сте наясно, че в раздел Футбол има тема за първенството? АбсИлютно наясно сме, ама по инерция така....в общата тема....и все пак, тоя Гомез си е пълно дърво. А между другото, днес следобед видях темата за евро 2012... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Стефчо, или грешна компания или грешен подход, не знам. Ако са разбрани хора, ще се цупят, ще се цупят и ще свикнат да правят компромиси. Ангеле, т.е. Sothbiss, засега не искам, но и не планувам да пуша цял живот. Точно ти да ми говориш за толерантност е абсурдно. Преди година когато предложиш на една форумна среща да сме в зала за непушачи точно ти беше най - много против това. Мнозинството от присъстващите бяхме непушачи. Нулева толерантност нямам по отношение на този навик. Според теб трябва да бъда толерантен да ме тровят просто защото има зависими хора. Това си е твой проблем. Не е мой. Когато си сама можеш да се тровиш колкото искаш. Хората около теб не са длъжни да ти поглъщат дима. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Точно ти да ми говориш за толерантност е абсурдно. Преди година когато предложиш на една форумна среща да сме в зала за непушачи точно ти беше най - много против това. Мнозинството от присъстващите бяхме непушачи. Нулева толерантност нямам по отношение на този навик. Според теб трябва да бъда толерантен да ме тровят просто защото има зависими хора. Това си е твой проблем. Не е мой. Когато си сама можеш да се тровиш колкото искаш. Хората около теб не са длъжни да ти поглъщат дима. Цигареният дим не е толкова опасен колкото го изкарваш.Като толкова не искаш да те тровят спри старите рейсове спри тецовете за да не те тровят,недейте да обвинявате пушачите че ви тровят защото не е така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Стефчо, или грешна компания или грешен подход, не знам. Ако са разбрани хора, ще се цупят, ще се цупят и ще свикнат да правят компромиси. Ангеле, т.е. Sothbiss, засега не искам, но и не планувам да пуша цял живот. Нещо си в грешка. Той не е единствен. Аз не познавам пушач прежалил се да седне в частта за непушачи. Точно ти да ми говориш за толерантност е абсурдно. Преди година когато предложиш на една форумна среща да сме в зала за непушачи точно ти беше най - много против това. Мнозинството от присъстващите бяхме непушачи. Нулева толерантност нямам по отношение на този навик. Според теб трябва да бъда толерантен да ме тровят просто защото има зависими хора. Това си е твой проблем. Не е мой. Когато си сама можеш да се тровиш колкото искаш. Хората около теб не са длъжни да ти поглъщат дима. BUSTED Цигареният дим не е толкова опасен колкото го изкарваш.Като толкова не искаш да те тровят спри старите рейсове спри тецовете за да не те тровят,недейте да обвинявате пушачите че ви тровят защото не е така. МИРИШЕ МИ ГАДНО БЕ ГАНЬО! Не искам като се върна от заведение да мириша на кенеф!!! Схвана ли проблема сега? Ти си пуши като искаш. Не ме бърка това. Не ме бърка че ме тровиш. Бърка ме че ми е неприятна миризмата и ако съм искал да пуша ЩЯХ да го правя. Когато аз пия ти не се напиваш нито усещаш вкуса на питието което аз пия. Аз не ти наливам в устата от него. Обаче когато ти пушиш аз също вдишвам ШИБАНАТА НЕПРИЯТНА МИРИЗМА!!! Стопли ли най-накрая за какво става дума? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Нещо си в грешка. Той не е единствен. Аз не познавам пушач прежалил се да седне в частта за непушачи. BUSTED МИРИШЕ МИ ГАДНО БЕ ГАНЬО! Не искам като се върна от заведение да мириша на кенеф!!! Схвана ли проблема сега? Ти си пуши като искаш. Не ме бърка това. Не ме бърка че ме тровиш. Бърка ме че ми е неприятна миризмата и ако съм искал да пуша ЩЯХ да го правя. Когато аз пия ти не се напиваш нито усещаш вкуса на питието което аз пия. Аз не ти наливам в устата от него. Обаче когато ти пушиш аз също вдишвам ШИБАНАТА НЕПРИЯТНА МИРИЗМА!!! Стопли ли най-накрая за какво става дума? Проблема си е лично твой,нали знаеш който го е страх от мечки не ходи в гората,както ти не ми наливаш в устата така и аз не ти духам в носа,пък и слабо ме интересува,че не ти понася цигареният дим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Имаме наши продукти там, и ми стана любопитно що за оператор е, щото все пак Канада е една от най-развитите държави в списъка с клиентите ни Иначе не съм се отказал напълно от идеята някой ден да хвана чужбинЯта, но ми се ще да съм подплатен с малко повече опит и стаж в областта, както и някой-друг сертификат... Бравос, макар и да са дребен оператор, все пак са сериозен клиент за всяко портфолио. За ходенето в чужбина не бързай толкова. В момента ситуацията е толкова спечена, че човек тепърва да тръгва да емигрира си е самоубийство според мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Но пък ако ти е писнало от такива като mordeath - чужбина е чудесен избор Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Искам да живея в New York Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.