Antares Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 За спирката нямам проблем, дразни ме дима, ама мога да се мръдна. Ама имам голям проблем, когато се прибера след престой в заведение и дрехите и косата ми да смърдят на пепелник. Да не говоря за лисичарника, в който се превръщат голяма част от заведенията за пушене. Аз тоя дим не го поемам през филтър Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Пешо, ако се спазваше предишното разделение със залите, все си мисля, че нямаше нужда от крайни мерки. И аз съм била непушач, харесвам дрехите ми да миришат на прах, но сега съм пушач и не мога да не защитавам и тяхната гледна точка. Пламене, така е за доходите. Надявам се да не се стигне до крайни мерки у нас. Иначе за "затворите", мале мила. Гледах преди време по DW предаване за затворите, в които лежат убийци (мисля, че във Финландия). И аз не съм садист, ама убиец да го държиш в стая, по-голяма от старата ми квартира, да си плува в океана всеки ден (е, с надзор де), имащ достъп до нета, с ТВ, какъвто аз никога няма да си купя... Малко прекалено хуманно ми се вижда. И аз съм филантроп и съм против смъртното наказание, ама крайните действия си искат крути мерки (те не са измислени от хубаво, за жалост). Иначе да, трудът възпитава, да, трябва да сме човеци, да, нека и убийците имат свой живот, в който да могат да размислят и да се променят, ама дали гореизброеното е начинът? Благодаря ти за мнението за алкохола, аз наистина с ръка на сърцето ги мисля тия неща, не си ги смуча от пръстите, че да се заяждам и да доказвам правотата на някого. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Абе, Godfather-е, що за оператор е Wind? Че ми стана любопитно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Пешо, ако се спазваше предишното разделение със залите, все си мисля, че нямаше нужда от крайни мерки. И аз съм била непушач, харесвам дрехите ми да миришат на прах, но сега съм пушач и не мога да не защитавам и тяхната гледна точка. Къде е тва разделение по нощните заведения, че не ми е ясно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Е бахти гърците... Не мога да го проумея просто..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Вмятам, че на дискотека не съм ходила от повече от 2 години. Там не знам как е, наистина. Иначе за такива места съм по-съгласна да няма никакъв дим, хората да си танцуват. То и без това дискотеките не са място за оживени разговори, зависи от случая, но ако се кефиш на музиката, би следвало да си танцуваш, не да бърбориш. На дискотека по-малко биха ми липсвали цигарите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 За пушачите по спирките съм против.Онзи ден чакайки на спирката на гара Искър.Момче и момиче пафкаша цигарки,но не какви да е ми от ония най-долнопробните дето смърдят на спарени кочи м*ди...Като се тровят да дадът 30-40 стинки повече ама да пушат нещо нормално,а не нещо от времето на романа "тютюн". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Е бахти гърците... Не мога да го проумея просто..... И аз. Да не говорим, че това е тотално безхаберие и потъпкване на всякакви норми и закони. Още повече, че имам познати гърци-спасители... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 За пушачите по спирките съм против.Онзи ден чакайки на спирката на гара Искър.Момче и момиче пафкаша цигарки,но не какви да е ми от ония най-долнопробните дето смърдят на спарени кочи м*ди...Като се тровят да дадът 30-40 стинки повече ама да пушат нещо нормално,а не нещо от времето на романа "тютюн". Хаха, тук първата ми мисъл беше "А той откъде знае как смърдят 'кочи м*ди'"... Аз например не знам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 За пушачите по спирките съм против.Онзи ден чакайки на спирката на гара Искър.Момче и момиче пафкаша цигарки,но не какви да е ми от ония най-долнопробните дето смърдят на спарени кочи м*ди... Както Пешо ти каза : " Две крачки настрани и спират да ти пречат " . За заведенията и залите темата сме я обсъждали . Когато в една компания има пушачи и непушачи едните трябва да направят компромис , за да няма сърдити . Много по - приятно се чувствам , когато влезнах в заведение и нямаше цигарен дим . Обаче според мене в самото заведение трябва да има място , където да се пуше , защото е много грозно да видиш 15 човека пред входа как пушат . Стоят като изгонени... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Обаче според мене в самото заведение трябва да има място, където да се пуши, защото е много грозно да видиш 15 човека пред входа как пушат. Стоят като изгонени... + 1. За грозно не знам, ама малко като отритнати стоят пушачите. И пушачите могат да правят компромиси, в това съм сигурна (за компаниите и ходенето ту в зали за пушачи, ту за непушачи). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 + 1. За грозно не знам, ама малко като отритнати стоят пушачите. И пушачите могат да правят компромиси, в това съм сигурна (за компаниите и ходенето ту в зали за пушачи, ту за непушачи). НИКОГА...повтарям НИКОГА не сме сядали на маси за НЕпушачи, когато е имало пушач с нас, че все се цупят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 вуксе а.к.а. уоксе, браво. Много добре се е получило. ПС Кажете някакви евтини и добри безжични слушалки. Попаднах на някакви изключително евтини ТУК, но ме съмнява, че ще са пълен боклук. Галче, спри да пушиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 https://www.facebook...28219683919287/ Аз ще съм там. За тези, на които не им се чете във фейса: " Днес 19:30 [*]Езерото Ариана, изхода на подлеза на Орлов мост[*]Днес е рожденият ден на бат'Бойко. ПоДУПЕчните му депутати направиха най-добрия подарък на него и близките до него олигарси - гласуваха промените в закона за горите. Заради един човек и една банка, заради финансирането на една предизборна кампания, против природата на България, против всички нас! Как: елате за предпочитане с колела, но ако нямате - с кучета, детски колички, пеша... Какво правим: събираме се на езерото Ариана точно в 19:30 и точно в 19:40 излизаме на платното на Орлов мост (ще разберете как намясто). Ако решим се местим на друго място. Стоим там докато всички медии разберат за това, че след 2 години няма да остане гора в България, докато започне диалог за скандалните промени. Защо: защото медиите са купени, но няма вечно да мълчат. Защото това е начинът да върнем подаръка на Бойко обратно. Защото няма парламент - под строй депутатите на бат'Бойко гласуват без да мислят. Защото Емо Фаса в дебатите в НС каза, че протестиращите били точно 6 и че ние не сме гражданско общество. Разпространявай спешно по мейли, ФБ, скайп, sms. Само днес можем да защитим Гората на България!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Аз смятам да протестирам, карайки колело. Чудно ми е колко от протестиращите са запознати с текста на закона. П.П. тоя лаф, като го прочетох, баш за сАтанас се сетих: На страха очите са големи. На запека още повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Аз смятам да протестирам, карайки колело. Чудно ми е колко от протестиращите са запознати с текста на закона. П.П. тоя лаф, като го прочетох, баш за сАтанас се сетих: Хааааааахаххаааааааааахахаххахааааааа!!!! Пешо, между другото, това си е моя реплика, ако помниш квартирата в Плд, със списъка на стената - те там се роди, след едно преяждане с дренки.. А за закона - мнооого малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Мен това ме озадачава. Не чел текста на закона, пък излезнал да протестира, щото прочел някойси написал едикакво си. Че аз мога да напиша, че закона, за горите задължава собствениците на хотели да купуват на скиорите и туристите нуга халва и боза... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 НИКОГА...повтарям НИКОГА не сме сядали на маси за НЕпушачи, когато е имало пушач с нас, че все се цупят. именно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 пък излезнал да протестира, щото прочел някойси написал едикакво си Стадното чувство, Пешо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 ПС Кажете някакви евтини и добри безжични слушалки. Попаднах на някакви изключително евтини ТУК, но ме съмнява, че ще са пълен боклук. Приготви си около 100 лева ако искаш да имаш хубави слушалки за дълги години. Така няма да имаш и проблем с разстояния, препятствия и интерференции. Иначе по-хубаво не си давай парите изобщо. Митко магданоза последно купува едни за около 90 лв за подарък - не бяха с лоши параметри. Моите Сони са на 120 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Видене, това беше (май) човека, който не прави разлика между слушалки за 20 лева и такива за 200. Тъй че, Мотбисе - дийлекстрийм и гепиш най-евтиното и после ме псуваш на воля Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Същия е . Просто никога не съм бил фен на аудио джиджавките. И сравнението беше с 30 и 120 лева - едни мои на microlab и 120-левови сони на едно приятелче. Бога ми, аз ли съм глух, разлика нямаше! И ако наистина за под 100 лева не може да се намери нищо добро, май ще мина без безжични слушалки . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Щом не правиш разлика търси евтини.Но вярвай ми ще ги хвърлиш на втората седмица..Най-малко заради разхода за батерии.Да не говорим, че като идеш в другата стая и се влоши сигнала ще има да се ядосваш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Същия е . Просто никога не съм бил фен на аудио джиджавките. И сравнението беше с 30 и 120 лева - едни мои на microlab и 120-левови сони на едно приятелче. Бога ми, аз ли съм глух, разлика нямаше! И ако наистина за под 100 лева не може да се намери нищо добро, май ще мина без безжични слушалки . Пич, ти ако си прослушвал мерезе (mp3) с дебилно качество - ако ще и с тапи от руския пазар да го слушаш - качеството ще е същото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Някви игри прослушвах, помня ли вече, беше миналата година. Ясно ми е, че разлика ще има, но за да разгърнат потенциала си скъпите слушалки, мисля, че трябва и допълнителна звукова карта и т.н. и .т.н., и става дълга и широка, а както казах - не съм аудио манЯк, по-скоро съм видео junkie и graphics whore , то и затова 800 лева не са ми проблем за видео карта , но чуя ли 100+ лева за слушалки и получавам спазми . Не че е тъпнал тъпана за тия слушалки, моите си ми вършат работа, но с тоя кабел някой ден ще се удуша . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.