Midex Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 Не знам...струва ми се, че модата на мъжките къси прически и обръснати глави започна отдавна (още когато Слави Трифонов си обръсна ритуално главата пред телевизионните зрители) и дойде от футболните агитки, но може и да се лъжа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 Лъжеш се. Освен това Галин например е далече от такива моди! Галицин, днес как процедираме с тебе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 Would you be so kind as to RELEASE THE MOTHERFUCKING KRAKEN!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 Между другото ТАЗИ компилация ми взе акъла, особено с хващането на бейзболната топка.... Това с топката го бяха обяснили някъде как е правено и, че си е fake. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 Като изключим световния рекорд за постигната скорост с велосипед, и едно-две freeride планински изпълнения, всичко останали колоездачни изпълнения по релси, рампи и т.н. са дело на Дани Макаскил, за който учените отдавна са доказали, че не е човек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 Като изключим световния рекорд за постигната скорост с велосипед, и едно-две freeride планински изпълнения, всичко останали колоездачни изпълнения по релси, рампи и т.н. са дело на Дани Макаскил, за който учените отдавна са доказали, че не е човек. Какъв е WR за скорост? Иначе по темата -> мразя диетите (за отслабване). И поради тази причина, обещавам официално, че спирам с контактните спортове и започвам да играя тенис на маса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 Какъв е WR за скорост? http://www.youtube.com/watch?v=dhAkj1UBY1c Иначе в онзи клип бяха сложили от . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 Айде на S.T.A.L.K.E.R Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 Nice! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 Nice! Под т'ва "3 LV" трябва да допишеш: Does not apply for Psihara^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 ЩЕ се опитам да дойда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 Демек трябва да съм трети левел, за да влезна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 Демек трябва да съм трети левел, за да влезна? Да. И no greenies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 10 минути ми обясняват по новините как петрола е паднал, но...няма да има намаляване на цените, щото вече било платено по старите цени...при повишение обаче дори с една милиардна от процента...още като мине 24-тия час на същия ден и вече има нови по-високи цени...кюрди мелези да им седнат на лицата, а анадолци да ги чекнат 3 пъти дневно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 Три са им малко...поне триста... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 А що не им седнем ние на лицата и не им чекнем щерките на карамбол? Ми си пускаме пяната по форОми? Щот на българина му е кеф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 Интересно напълнои подкрепя моите виждания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 Глупости на таркалета. Ще си пушим щото ми е кеф. Аз искам да се тровя и кой си ти да ми кажеш какво да правя. Пък който не му харесва да си взима шапката и у дома. И вече световен проблем че нямало да може да си пуши и да дразни околните, лозунги нацисти, тирания и прочее. То и на разни хора им е кеф да си показват гениталиите пред други, ама за подобно деяние може да те арестуват. На мен може пък да ми е кеф да покарам колата на комшията ама той има много против да го правя това и подобни деяния също са наказуеми. Та не може всеки да си прави хептен каквото му е кеф ами е редно да се съобразява с околните. Не смяташ ли така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Добрютро....Днес се успах... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Или пък като ме напъне боба - да си изпущя душицата, щото така ми е кеф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Добро да ви е утрото Свежо кафе с витамини и разни сладкарски изделия Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Аз относно забраната за тютюнопушене ще кажа : 1. Спазвам я, не ми харесва, но съм отговорна в това отношение. 2. Като човек, който не пие никакъв алкохол, за мен по-грозно (от човек, държащ цигара) е това да се мъкне алкохол по паркове, градинки, беседки и т.н. Много по-грозно е някой да драйфа или да има махмурлук. В Пловдив, бидейки туристически град, в който целогодишно има туристи, какво ли впечатление им правят деца (буквално) непълнолетни и малолетни, които си фиркат на воля, където им падне. Хубаво, грозно е да има фасове, ама не е ли грозно да има по всички тепета празни двулитровки бира, наркомани и пияници? Знам, че сега ще ме обори пак някой върл непушач, ама това си е мое мнение. И двете неща не ни представят в добра светлина. Алкохолът не трови околните, обаче за мен е достатъчно противно. По заведенията няма как да не се предлага, защото това е основна част от оборота. Но след лятото (сега е по-лесно за заведенията с лятни градини и няма да се усети голям спад на посещения заради забраната за тютюнопушене), съм сигурна, че ще има малък отлив, докато не свикнем. Човек с всичко свиква, и с това ще свикнем пушачите, но и според мен забраната е малко пресилена и нещата се изопачават малко в полза на непушачите и двойния стандарт, който се налага от тях. И аз пуша, ама не съм по-малко продуктивна на работа, нито съм по-глупава заради този навик. Няма пушач, който да не осъзнава рисковете за себе си и за околните. Просто не мисля, че това беше начинът, по който да покажем отговорност към околните и да не ги тровим. Проблемът беше назрял и се реши. Сега малко повече приличаме на европейци (ако това беше популистката идея, да се доближим до техния стандарт), обаче ми се ще да се направят и някои неща за стандарта на живот, за битовизмите, за това как да се почувстваме европейци, преди да започнем да им подражаваме. Можеше и с други неща да се започне според мен. Нека не се пуши, но нека и да имаме по-добро здравеопазване, нека имаме по-високи пенсии, по-високи заплати, е тогава никой пушач няма да каже "защо ми отнехте правото" и "това ли беше най-важното за оправяне в държавата". Дават се пари за цигари, така е, но те не са толкова много, че да сме по-добре финансово (кой знае колко). Съдя по моята заплата, на Жоро и на мои познати. Ако за някой е много готино да пие 100-левови уискита, за мен си е готино да запаля цигара след тежък ден (примерно). Кефът си е кеф. Ако съм си у нас и не тровя никого, пак ли трябва някой да ми дудне на главата, че е грозно и вредно и т.н. И за мен е безсмислено да се дават пари за скъпи питиета точно толкова, колкото за един непушач да се дават пари за цигари всеки ден. П.С. : С тези редове не целя някакви протести, нито да се правя на интересна, просто си споделям мнението. Била съм и от двете страни на бариерата - пушачи и непушачи. И се чувствам малко репресирана, че хора, които не знаят какво е от другата страна, трябва да ми дават тон в живота. Ама това е, продължаваме и така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Аз относно забраната за тютюнопушене ще кажа : Дър, дър, дър.... Как пък не те домързя, бее... Тва слънце не влияе никак добре на хората.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 .......... Алкохолът не трови околните.................. ...само дето нанася повече преки щети на околните във вид на пострадали от катастрофи, пиянски побоища, нещастни семейства и т.н. .....обаче ми се ще да се направят и някои неща за стандарта на живот, за битовизмите, за това как да се почувстваме европейци, преди да започнем да им подражаваме. Спокойно, довечера по новините за n-ти път ще те уведомят, как сме на последно място по доходи в ЕС, как пред нас е Румъния или пък как в Дания били с двуцифрена стойност в пъти пред нас... П.С. : С тези редове не целя някакви протести, нито да се правя на интересна, просто си споделям мнението. Била съм и от двете страни на бариерата - пушачи и непушачи... Забележка: Авторът на червените редове също не пуши от близо година и също споделя мнението си. Не мисля, че отново някога ще запаля нормална цигара (електронните ми харесват повече), но ако случайно някой ден го направя на някоя автобусна спирка или в близост до детска площадка, не съм убеден, че цигарата ми ще нанесе повече вреда на стоящите метри от мен хора, отколкото минаващия в пушеци камион или пък изядения от тях пакет чипс например. Всяко нещо, което безсмислено е доведено до крайност е грешно. За пример мога да дам оня изрод, който уби 77 човека в Норвегия, когото настаниха в "затвор" с фитнес зала, басейн и "килия" с условия, по-добри, отколкото бяха в хотелската ми стая на морето, когото ще хранят с парите на данъкоплатците години наред и за капак - щели да наемат специални хора да му правели компания, за да не се чувствал самотен по време на престоя си там, защото по разбиранията на норвежкия съд това било жестоко...а 77-те човека...тях кучета ги яли. Ето...за мен това горното е доведено до крайност и вече е изродено. С пушенето е същото - засега е крайно, а като ти сложат една камера у вас да те следи дали няма да си навредиш с някоя цигара - тогава ще е изродено ; надявам се да не стигнем дотам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.