RaptoR Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 А, не. От това ми зависи живота, няма да се ебавам с такива неща. Виниле, шукар тенкю. Тогава отиваш в МЕТРО (примерно) и си купуваш ВАРТА или Дюрасел и си спокоен. Аз така направих и вече ми прашасва зарядното... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 Ми може. Ама си предпочитам акумулаторните. Между другото...Помните за скъсаната стена в с.Бисер, нали? Помните, че имаше проверки, едно-друго? Долната снимка е от микро язовир над моето село, от миналата седмица.Язовирът се стопанисва от ДГС Пазарджик. Или по-скоро - не се стопанисва. Преливникът е обрасъл с папур и точно пред него расте дръвче. Което води до това на снимката. Ако не ви е ясно - това е язовирната стена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 Ако не ви е ясно - това е язовирната стена. Хубаво, че поясни, защото си мислех, че това е някакво блато или в краен случай река Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=hrWEenI_ozM&feature=plcp Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 Ми може. Ама си предпочитам акумулаторните. А ти за какво мислиш, че ти говоря??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 За обикновени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 През цялото време говоря за зарядни батерии! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 Аре да не се хващам за думата. Никъде не споменаваш акумулаторни, а аз мисли не мога да чета, все още.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 При положение, че през цялото време говорим за зарядни батерии би било тъпо да ти говоря за прости. Споменах ти, че след като държиш на тях е хубаво да си вземеш маркови и споменах марките, които ползвам аз и съм доволен. Работят толкова дълго между зареждания, че зарядното ми прашасва, както казах... Ти да не си на некви ракии бе, куре? В крайна сметка майната му - послушай съвета ми и си вземи маркови. Аз съм страшно доволен и от двете марки. Други боклуци се развалят бързо или се зареждат през 2-3 дена. Дюраселките са ми по 2500, Вартата са 2700 - страшно доволен съм. Ако ги сложиш на челник пък да видиш кво е весело... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 1,5в над 3000mAh. Устройва ме и 2500mAh.Имам чувството, че са им спрели доставките, или вече ги правят от злато... 1,5в над 3000mAh. Устройва ме и 2500mAh.Имам чувството, че са им спрели доставките, или вече ги правят от злато... наистина ли вярваш че съществува каквото и да е над 2000mAh в размер АА?! между другото колкото по-висок е амперажът в еднакъв цокъл толкова по-стръмна е характеристиката на саморазреждане без товар. имайки предвид че вероятно го търсиш за светлинен източник с горе-долу постоянна консумация (отгатвамч е е за челника с диодити) бих ти препоръчал да пробваш как ще ти понесат един чифт батерии Sanyo Eneloop. сред фотографите са доста популярни и признати за един от малкото продукти, при които рекламата се покрива в голяма степен с действителността. и не се подлъгвай по скромния им размер на амперчасовете. има ги на доста смислени цени в Конрад-а на бул. Победа, както и в Еликом (или нещо от сорта) на ул. Цар Асен срещу старата сграда на музикалното училище (сега някакво частно у-ще с чужди езици) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 Видене, Варта и Дюрасел са ...среден клас, да кажем. Аз искам да си взема Energizer, примерно, ма 20лв за бройка нещо ми се свидят, да ти кажа...И след 20мин започвам ракиджоса, засега съм само на бироци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 Видене, Варта и Дюрасел са ...среден клас, да кажем. Аз искам да си взема Energizer, примерно, ма 20лв за бройка нещо ми се свидят, да ти кажа...И след 20мин започвам ракиджоса, засега съм само на бироци. Слушай кво ти пее mobo, бай х♚й такъв! Истина ти казва човекът. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 наистина ли вярваш че съществува каквото и да е над 2000mAh в размер АА?! Да, вярвам. На долната снимка е това, в което вярвам. Батериите са у мен вече 3-та година и са подложени на сериозно ползване, като 2 пъти са давени, ама буквално давени. Слушай кво ти пее mobo, бай х♚й такъв! Истина ти казва човекът. Гадине, ша взема всяко мнение предвид. Не съм забравил и твоя съвет за енергийния пакет, до ТУ има едно магазинче, дето има подобни неща, ма няям време да ида до там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 Ето за какво му трябват на Атанас силни и надеждни батерии...ако се омоташ в такова място и ти свършат батериите, не ми се мисли как ще се измъваш после от там... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 е именно за същото му препоръчвам енелупките, щото имат минимален саморазряд, т.е. нема го издънат ако му потрябват примерно 20 дни след като ги е заредил и забравил в джоба на жилетката. а и в експлоатация дават стабилен и силен ток за осезаемо по-продължително време спрямо класическите NiMH-ки. единствения им кусур е добре познатото издънване на литиевойонните акумулатори при много ниски температури (под -10), при което имат два пъти по-малка трайност, т.е. колкото на обикновени NiMH-ки, надписани като за 5 амперчаса. за 12-14 лева за чифт все ще може да си позволи да им направи един тестдрайв и да повярва. то и аз не вярвах, ама се оказа че са истина. Само да разясня - на електрика се влиза максимум за 20 часа. Батерии, които има шанс да умрат при минусови температури, отпадат директно. Преди всяко ходене батериите(и трите комплекта + 2-та за резервното осветление) се разреждат и се зареждат - за да не стават гафове. не че нещо ама сниманите от теб никел-метал-хидридни би трябвало да са още по-неустойчиви при студ и директно да смъкват напрежението на изводите си. при другите и тока и напрежението варират в много по-тесни граници, а практически само се ограничава времето/часовете/. всеки акумулатор не е на върха на способностите си при много ниски температури. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 Само да разясня - на електрика се влиза максимум за 20 часа. Батерии, които има шанс да умрат при минусови температури, отпадат директно. Преди всяко ходене батериите(и трите комплекта + 2-та за резервното осветление) се разреждат и се зареждат - за да не стават гафове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 Бах тея украинци...така здраво са затиснали шведите...че ще им направят нЕкоя тройка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 Швеците трябва да бъдат чукани и в ушите! Не че са лош отбор, но заради това, което са ни причинили... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 Сега ще видим..чака ни цяло второ полудреме... П.П.Дейба, мангала с благозвучното шведско име Златан взе че вкара...пфу. П.П.2 Шева изравнява... И ся, ако и този мач свърши 1:1 вече ще реша, че някой знае, кой ще е новия евро шампион....няма такава наредба...аман от т'ва тото вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 Нещо по въпроса за батериите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 Мдаам, ето защо човек не трябва да робува на марки. Иначе супер победа за Украйна.Страхотен Шева....С този приличен футбол, се заформя интересна група и май от аутсайдер, може да се превърнат в претендент за 1/8-на финалист... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 Почвам да се ядосвам, че не го изгледах тоя мач... ========================= Между другото ТАЗИ компилация ми взе акъла, особено с хващането на бейзболната топка.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 Добро утро. Мерси подобно! Току що от БТВ научих, че едно време като са ни дърпали ушите в клас, когато не слушахме, това всъщност не било наказание, а вид акупунктура, която сваляла стреса в децата. Звучи логично, предлагам да се въведе отново масово в българските училища...жалко, че не споменаха нищо за шамарите. П.П. За връщането на подстрижката "0"- номер няма да пледирам, понеже от доста години е на мода и няма да има възпитателен ефект. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 П.П. За връщането на подстрижката "0"- номер няма да пледирам, понеже от доста години е на мода и няма да има възпитателен ефект. Какво говориш... мода. Ако минеш покрай някое училище са като ембриони. Облечени еднакво с еднакви прически. Само по височина можеш да ги различиш. Всеки път ми напомнят на тоя филм: http://www.imdb.com/title/tt0399201/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.