Psihara^^ Posted June 10, 2012 Share Posted June 10, 2012 Лек и спокоен ден на всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 10, 2012 Share Posted June 10, 2012 Ох майкоооооо, някои хора колко много багаж носят. Чак не е реално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 10, 2012 Share Posted June 10, 2012 Добро утро. Галине ма, де са загуби? На майната си, Танасе..., на майната си. http://www.youtube.com/watch?v=bMN6CuB6R1c http://www.youtube.com/watch?v=rqhAgD3h8r4&NR=1&feature=endscreen Всъщност от няколко дена упорито се опитвам да изчистя дизайна на подвеската на канията към онова мое отроче, дет ти го показах там на масата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 10, 2012 Share Posted June 10, 2012 За 1-ви път в живота си заложих. Сложих 5 Евро на Джоко. Добре, че не залагам по принцип. За 1 такъв залог ще ми избухне сърчицето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 10, 2012 Share Posted June 10, 2012 Хм, аз се чудя отде да докопам малко стомана, към 4-5мм, че да спретна на един дряновец ножка...Обещал е 5 кила 20 годишна мешенарка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 10, 2012 Share Posted June 10, 2012 бау-бау-бау-бау-бау :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted June 10, 2012 Share Posted June 10, 2012 Да се излежаваш цял ден, да гледаш Испания - Италия и Гран При на Канада, в един ден... Безценно!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 10, 2012 Share Posted June 10, 2012 Да се излежаваш цял ден, да гледаш Испания - Италия и Гран При на Канада, в един ден... Безценно!!! а аз гледам реклами по РТЛ и тук таме Ф1....кюрдите да ги изопнат тия немци Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 10, 2012 Share Posted June 10, 2012 А за к'во просто не го гледаш на PC-то?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 10, 2012 Share Posted June 10, 2012 А за к'во просто не го гледаш на PC-то?! не ме кефи...насича. ето сега пак имаме реклами по РТЛ...дано отбора им от първенстото отпадне и всички немски пилоти и отбори отпаднат от това състезание...мамичката им мръсна :@ :@@@@ защо на шибаните мачове не пускат реклами? :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 10, 2012 Share Posted June 10, 2012 Еми, като "не те кефи", терзай! Да та е*а в шефа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 10, 2012 Share Posted June 10, 2012 Еми, като "не те кефи", терзай! Да та е*а в шефа. имам си ТВ кат слънце...бивало и на 15.4 инча да го гледам майна. Пак ше го сваля и пак ще видя пропуснатите моменти ама няма да се мъча с резолюция като на първия ми GSM :D edit: единия немец отпадна...остават още малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 10, 2012 Share Posted June 10, 2012 А за к'во просто не го гледаш на PC-то?! Разликата между гледане на 55 инчов телевизор и 24" монитор е огромна вервай ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 10, 2012 Share Posted June 10, 2012 Ами Canon са си най-добрите. Току-що метнах моя през прозореца...Оцеля. И снима. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted June 10, 2012 Share Posted June 10, 2012 не ме кефи...насича. Смени си доставчика. имам си ТВ кат слънце...бивало и на 15.4 инча да го гледам майна. Пак ше го сваля и пак ще видя пропуснатите моменти ама няма да се мъча с резолюция като на първия ми GSM :D През Sopcast всеки път пускат HD-стрийм. Качеството със сигурност е по-добро от на RTL. Ето запис от примерен стрийм от преди малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 10, 2012 Share Posted June 10, 2012 бивало и на 15.4 инча да го гледам майна. 15.4??? Само? Мизерия! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 10, 2012 Share Posted June 10, 2012 Разликата между гледане на 55 инчов телевизор и 24" монитор е огромна вервай ми Аз не ти вярвам. Докажи ми! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 15.4??? Само? Мизерия! Толкова отпуснаха еврофондовете. Настолен комп може да се каже, че нямам щото е на 8 години и малко , а нямам намерение да давам 1 мотор пари за друг лаптоп и ...те така. Смени си доставчика. През Sopcast всеки път пускат HD-стрийм. Качеството със сигурност е по-добро от на RTL. Ето запис от примерен стрийм от преди малко. Мда. И как я виждаш хавата да ида и да си платя някви неустойки и след това да мина на друг доставчик...само и само щото Ф1 ми насичала. Не ме пари куфара толкова много....все още Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 Много пих снощи, добре че съм втора смяна на работа. Явно комбинацията от футбол и Ф1 не ми се отрази добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 Басиииииииииииииии! Никъде няма читави акумулаторни батерии с висок ампераж Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 На какво напрежение търсиш и колко мощни? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 1,5в над 3000mAh. Устройва ме и 2500mAh.Имам чувството, че са им спрели доставките, или вече ги правят от злато... 1,5в над 3000mAh. Устройва ме и 2500mAh.Имам чувството, че са им спрели доставките, или вече ги правят от злато... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 За 12 лв. И един друг тип, но с 2x повече напрежение : 3.2v но пък доста по-мощни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 Всъщност има евтини китайски 2500, 3000, 3200 и нагоре mAh, но съм сигурен, че всяка китайска цифра написана в данните на каквото и да било (батерия, фенер, лазер, WiFi, тонколона и т.н.)...задължително трябва да я разделиш на 2 (минимум). Хубавото в случая е, че поне може да си вземеш много и да ги сменяш, а ако случиш някоя прецакана - да не те е яд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 А, не. От това ми зависи живота, няма да се ебавам с такива неща. Виниле, шукар тенкю. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.