Killerincho Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 То пък все едно са голяааамата работа тия реклами ебахти. Сякаш се намирам в ерата на dial-up модемите. Видене, другата седмица трябва да се организира едно събиране in the club, че аз пропуснах едно и имам да си наваксвам !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Весо от моя страна грижи няма - ще пусна предложение, дано само и Иван да си е тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Минава ми през тиквата,че хърватите са изключително железни балкански корави копелета Ето така се унижава и изхвърля Англия от европейското насред митичния Уембли Защо ли не сме балкански лъвове като тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Минава ми през тиквата,че хърватите са изключително железни балкански корави копелета Ето така се унижава и изхвърля Англия от европейското насред митичния Уембли Защо ли не сме балкански лъвове като тях Жалко за Англия . Сега ще гледаш Дядо Пршо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Yes, англия отпада. Ше ги скъсам от бъзици тука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 И кое е толкова голям кеф, че Англия отпадна. Русия - кои бяха тия Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Мисля си , че сега се прибирам от някЪв умрял бар на име "Exit" в превод изход, демек бегай да си легаш, бях се зарекък да не стъпвам в такива селски места, но май вече окончателно си минавам на наистина купонджийските запои , а не селските Дискотячници !!! по-добре да си резервираме някое заведение от колкото да се занимаваме с тъпи ,комплексарски сборища , с кеФ го казах на всички, СЕЛЯНИИИИИИИИ , пуснаха няква гнусна чалга почнах да викам като ненормален че всички са селяни , все пак на хорАта не се кефят толкова , колкото на гнусните гюбеците, всичките са за ................. и все пак Наздраве и Все пак хубавият живот продължава, какво да кажа освен лека нощ сега и пак ще се срещнем на кафенце на по някой пост Българин съм и не ме е срам да слушам и пея по улиците Петкоольооо Капитанинееее ЕДИТ: пил съм но не съм пиян , хората с който съм пил от тук знаят че не се уливам като пеленаче, просто се дразня на тъпото потурчване на българина, тихо и мирно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Мисля си , че сега се прибирам от някЪв умрял бар на име "Exit" в превод изход, демек бегай да си легаш, бях се зарекък да не стъпвам в такива селски места, но май вече окончателно си минавам на наистина купонджийските запои , а не селските Дискотячници !!!по-добре да си резервираме някое заведение от колкото да се занимаваме с тъпи ,комплексарски сборища , с кеФ го казах на всики, СЕЛЯНИИИИИИИИ , пуснаха няква гнусна чалга почнах да викам като ненормален че всички са селяни , все пак на хората не се кефят толкова на хората , колкото на гнусните гюбеците, всичките са за ................. и все пак Наздраве и Все пак хубавият живот продължава, какво да кажа освен лека нощ сега и пак ще се срещнем на кафенце на по някой пост Българин съм и не ме е срам да слушам и пея по улиците Петкоольооо Капитанинееее Оф пич и аз съм пил ма не се словолизлеявам във форума... Иначе мисля че утре ще е забавен ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Питбула снощи се е нарязал Бахти кефа, от 100 години не бях пил кафе вкъщи, на спокойствие.Седя, дзяпам изгрева над гетото и се радвам на живота.Е, все пак трябва да отида на работа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Питбула ей сега преди малко го качих в такси Пихме си питиетата както подобава - до сутринта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 mm...coffee... http://www.youtube.com/watch?v=k1wojzlUuKA ...same thing every morning... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 На кой кучи син му трябваше в 9 и 30 да пуска бормашина не знам, а как блъсках по стълбите с един чук не е истина. Отивам да им го кажа в очите. Топките да им се свият. И ние сме правили ремонти и ние сме къртили, но никога преди 11 сутринта не сме започавли, винаги е било лятно време, когато хората могат и спокойно да не са в тях...........много боклуци има във входа ей. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nojara Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 A komshiite nad nas vsqka ve4er kam 01:30 si prenarejdat mebelite no dnes ve4e shte se ka4a i az gore da im pomogna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Само хубави неща да се чуват А пък може да се видим на по чаша ____ (попълни по избор) тия дни. Мерсим Ромът, който ще запълни празното пространство в цитираното по-горе изречение, ще бъде изпит със завидна доза кеф! Даже съм измислил и мястото - един бар до БНТ, остава да уточним времето Псучосис - честито! biggrin.gifВъзхищавам се на хора, които могат да живеят в София повече от 2-3 дни без да се самоубият. И на теб мерсим, колега Софията не е толкова зле - засега единственият проблем, който ме тормози, е движението. То си е бая сериозен проблем, особено за хора, които са свикнали за 5 мин пеша да си стигат до офиса А сега не ми мърда 1 час в претъпканите рейсове. Здраве да е, не се оплаквам Всичко друго засега е не на 6, а на 16 PSYCHOSIS, къде сте? В коя част? Да не сме станали съседи... и ние сме в "юютен" двустаен xmas.gif Намираме се в квартал Витоша, на 5 мин от мястото в студентски град, в което бяхме досега Кооперацията е нова, апартаментчето клони към луксозно ( ), махалата още не сме я огледали, но със сигурност на 30 секунди от нас има хранителен магазин . В общи линии - доволен съм - това ми минава през главата Лек ден на всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Mайчице мила, ще ми се пръсне с толкова обич сърцето!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 По дяволите, кой даде на тези диплома за висше образование... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 кафеее , прекрасно кафееее, прекрасно е да пиеш кафенце с нещо сладко Лек и усмихнат ден на всички хора, животни , командоси , машинисти , пилоти , и всички за които не съм се сетил Едит: спецялно за TAZ , нека се наслади и днес на вкуса на тази ободряваща напитка It`s coffe time Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 И кое е толкова голям кеф, че Англия отпадна. Русия - кои бяха тия Братушките бяха тия,които за две минути обърнаха прехвалените англичани на Лужники със състав,който въобще не може да се мери с мултимилионния английски такъв-Въобще руснаците се представиха доста прилично,и с малка късмет т.е. с малко братска славянска помощ,се класираха и справедливостта е налице. Та дори ние имаме повече точки като трети отбор от англичаните ..малка утеха,като гледаме първенството по ТВ-то заедно едит: и в работните дни ли пиете до сабалян бре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Еврика! Разбрах още една причина да съм толкова зъл в София! Нямам куче! През последните 17 години съм свикнал покрай мен винаги да има нещо рошаво, космато... да има куче. В ръцете ми са се родили 12 палета, отгледал съм три кучета... И винаги през тези години, в тежки и във весели моменти до мен е имало куче. Едно топло и безрезервно обичащо те същество, което със самото си присъствие ти показва, че не е нужно много, за да си щастлив. Ако човек се замисли колко малко му трябва на едно куче за да е щастливо и колко много ти дава в отплата за "причиненото" щастие... Май много съм научил от тези животни и в момента адски ми липсва топлото космато присъствие на псето ми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 ...манджата изгоря... ...вдигна се скандал... ...изядох изгорялото... ,,,ядох и още нещо... ...от депресия само ям... ...разни неща които... ...цигарата е сладка... ...цветята раждат мухи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Добро Утро на всички ранобудници It`s time for work гледам мъглата леко се е вдигнала от снощи , виждам си ръцете , кафенцето има приятен вкус Усмихнете се на деня за да ви се усмихне и той Подарете цвете ако имате възможност на любимата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 В тоя студ...да отивам за едно физическо в студения салон...бах мааму и живот Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Я, нови раздели! Да видим какво ще се сипе там?И един въпрос - в XXX може ли да се псува на воля?Нали е за големи Mod. Edit: И в този раздел важат Правилата на Форума, точките 1 и 2 отхвърлят възможността за такъв вид изразяване, което е против общоприетите порядки. Надявам се, че ти отговорих напълно на въпроса. Остани със здраве! Мда, достатъчно изчерпателен беше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Чакам Карамана да открие сезона в новата XXX секция! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Минава ми през главата, че след като си прекараме нет вкъщи, няма да има повече пиене на капучино в интернет кафе, докато се сваля последният епизод на Декстър. Но това не е чак толкова трагично като се има предвид алтернативата - гушане под топли завивки и сваляне на последния епизод на Декстър с хиляда и осемстотим мегабайта в секунда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.