Antares Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Честит ви празник Днес за мен е троен празник: Свети Паралей, деня на детето и забраната за пушенето Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Видене, буден съм. Просто разпределям приоритетите. Като те гледам до какви часове си будувал, не знам как ти се е отразило шумното ранно честване на детския празник в училището до нас. И още не са пуснали "Детство мое". Цвети, нищо не се чуваше като лягах освен птиците, а след това - няма значение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Бахти, на къде върви света? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 ...................... Асене, ти сега ли откриваш уродливите фетиши на откаченото общество? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 ДОЛУ ДЕСНО - Антарес. И май не само на тая. Фани земи си избери нещо твърдо, за да добиеш идентичност и да се познават работите ти. Аман от твоите multiple personalities! Ай стига офтопик Това Antares го слага пикасата. Мисля да го махна. Карикатурите мисля да ги подписвам с pest, което реално са началото на име и фамилия. Мисля, че ми е рано да си мисля такава идентичност, тъй като и самите карикатури не струват много. Тоест - има бая още да се работи върху начина, по който да изглежда крайния "продукт". Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Абе много са си добри те. Ти се спри на едно име, това ми е идеята, защото ей го как помислих, че са те окрали. ===================== Галицин, отнесох всичко метално Хващам и тоя занаят вече. Силно благодарско, че ми остави лепачката на 20мм ====================== Минава ми през главата....Малдивските атоли... Около 5-6 хилки 7 нощувки за двама души... Билети около 2500 лева... И ТИЯ ХОРА ВЕРНО ЛИ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ЩЕ СИ ТРЪГНА?!?!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Един колега беше там за близо месец. Уж на командировка, грам работа не можа да свърши, благодарение на организираните клиенти. Върна се с тен... Разправя, че най-високия връх там е 3 метра Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Аз съм се заклел, ще отида там, и то скоро ..Виден знае ...Зет да стана там ми е мечта :DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 побързай с реализацията, че като се стопят още малко снегове и ще трябва netroot да ти обяснява с какви бутилки да се гмуркаш да виждаш тъщата :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Минава ми през главата....Малдивските атоли... Около 5-6 хилки 7 нощувки за двама души... Билети около 2500 лева... Може и по-евтино да минеш. Имай предвид, че това заедно с Sheraton и Four Seasons е един от най-скъпите курорти на островите. Може и по-евтино от това. HILTON MALDIVES/IRU FUSHI RESORT & SPA Fri Oct 26–Fri Nov 2, 2 tickets, 6 nights King Beach Villa Total $4,192 King Water Villa Total $5,995.18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Навън вали като за последно, баси мамата.... Валеше толкова силно, че започна да пълни шадравана на копчетата Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Валеше толкова силно, че започна да пълни шадравана на копчетата Аз тука от нашия офис не можех да видя Тримонциум. Само до пощата стигаше видимостта и то едва, едва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Ммм даааа, определено се изместваме към Екватора...аман от дъжд всеки ден... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Галицин, отнесох всичко метално Хващам и тоя занаят вече. Силно благодарско, че ми остави лепачката на 20мм Бай х♚й..., какво си сторил?! Дали ще мога да възстановя пораженията през следващите 10 дена!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Според мен, това си е истинската пролет. Ти Пламене, човек на преклонна възраст може да споделиш, че преди не е било, както бяхме свикнали последните години . Веднага след зимата слагахме късите гащи. А според мен това си е то пролет..месец май да си е обилен с валежи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Ми...аз нямам против ледников период, нямам против и екваториален климат - кеф ми ледени пещери и ледено катерене, кеф ми по тениска и къси гащи в пещерите. А пък нека вали - хем ще отмие малко кал от дупките. Ред. Майтапа на страна, но дъждовното време е хубаво. Наистина сме отвикнали от нормално време. Да не говорим, че помня сняг по Великден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Днес е един от редките дни, в които ми се пие бира. Мисля да пробвам Гинес. Някой да сподели впечатления? Струва ли си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Не. Пий ракия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Някой знае ли защо цял ден минават самолети и хеликоптери над града? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Не ща твърдо. Искам да лоча нещо от бутилка. Няколко бутилки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Ми...Пилзнер Юркьойл Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Някой знае ли защо цял ден минават самолети и хеликоптери над града? 3-ти ден вече. едит: някво военно обучение било. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 ...човек на преклонна възраст може да споделиш, че преди не е било, ... Ееее...през '44-та, в края на май що дъжд се изваля... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Малко изворче, защото водава ни е малко тия дни. Предполагам, че там е имало пожарен кран.. на някой може да му е пречел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.