Midex Posted May 25, 2012 Share Posted May 25, 2012 Настръхна ми козината и пуснах сълза от радост. За всички израстнали през 90'те Слушайте го на някви читави колони. Качеството е убийствено, за вокално изпълнение няма да говоря... Много оригинално...смях се с глас! Най ме изкефи дедето с брадата долу в средата... Ако го имах на канали, бих пипнал малко някои от гласовете, понеже си е чист live...ама и така пак мога да се пробвам като ми остане време, нищо че вече е смесено полифонично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted May 25, 2012 Share Posted May 25, 2012 Много оригинално! Най ме изкефи дедето с брадата долу в средата... Ако го имах на канали, бих пипнал малко някои от гласовете, понеже си е чист live...ама и така пак мога да се пробвам като ми остане време, нищо че вече е смесено полифонично. Той Дядо Коледа май го играе бийтбоксер в по-голямата част от медлито Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 25, 2012 Share Posted May 25, 2012 А ти успя ли да отвориш http://localvocal.com/bandcamp.com, понеже исках да им дам съпорта от $1, ама получих само 404. П.П. 25,508 харесвания и все пак има 176 нехаресвания....може и да са от глухите всъщност... Link to comment Share on other sites More sharing options...
future Posted May 25, 2012 Share Posted May 25, 2012 А ти успя ли да отвориш [_http://localvocal.com/bandcamp.com"], понеже исках да им дам съпорта от $1, ама получих само 404. Ами няма как да стане така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 25, 2012 Share Posted May 25, 2012 Мня...лоча раки я цял ден, ма са справям..само да не ме шибне тока като го пусна в електроилта...ма той слаб....стискайте палци да стране. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 25, 2012 Share Posted May 25, 2012 Ами няма как да стане така Баси, колко ком-а съм написал...че чак и наклонена черта съм добавил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 25, 2012 Share Posted May 25, 2012 Под прозореца ми едно хипопотамче на кокили, омотано в хотелска завеса и целата му пъстроцветна рода, броят, реват подскачат в ритъма на 'бяла роза'. Умилително Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 25, 2012 Share Posted May 25, 2012 Състоянието на определени участъци от магистралата е под всякаква критика. Такива големи дупки има - все едно някой нарочно е копал с кирка. Не срам, не позор, ами направо лайнарщина, другари и другарки, лайнарщина! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 25, 2012 Share Posted May 25, 2012 Настръхна ми козината и пуснах сълза от радост. За всички израстнали през 90'те Слушайте го на някви читави колони. Качеството е убийствено, за вокално изпълнение няма да говоря... http://www.youtube.com/watch?v=CMNDdnYOjWw&feature=related В-Е-Л-И-К-О....Благодаря Румене...точно от това имах нужда, след като цяла вечер ме заливаха с чалгаро-византийска помия...Напълни ми душата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 25, 2012 Share Posted May 25, 2012 Космическият апарат Dragon на компанията SpaceX днес извърши успешно скачване с Международната космическа станция, което вече е повратен момент в комерсиализацията на космоса. Рекордно ниските цени на килограм полезен товар за изнасяне в орбита, предлагани от компанията (и вероятно от други бъдещи конкуренти) ще промени изцяло бъдещето на космическите технологии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 Яко...и ще се започне едно замърсяване на космическото пространство около планетата... Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 Мнават ми през главата такива работи: а в действителнопст ме чакат тежки ВиК ремонти..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 кой по дяволите го измисли тоя дъбстеп ... след като има Chemical Brothers http://www.youtube.com/watch?v=dIgzu8vlLmM Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 В духа на вчерашните вълнения ЕВОЛЮЦИЯ НА ОБРАТНО Според чича ви Дарвин от маймуна човек произлязъл е, ала в тоя нашия век става точно обратно виж по балове как от момиче приятно произлиза макак ... Източник: ПИЯНИЯТ БАРД Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 Абе по вашите балове да не би да са били с фереджета или със зимни дрехи? Вие какво очаквате? Дънки и яке ли? Или да се облекат като монахини...ебаси зора и обсъждането и всичкото. Грозни били, такива били, онакива били. Както винаги - има си уникални, има си красиви, има си ставащи, има и гаднички Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 Господин донът е мноу прав - и тази година имаше всякакви. Имам преки наблюдения от три училища в града и мога да кажа, че момичетата от спортното бяха много добре барнати, нямаше извращения. От Лиляната - и нормални и курви, но за там си е ОК, от ПГБТ маса коч и тук-таме по някое курве. 2K posts Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 2K posts Хахахахахахахаха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 Господин донът е мноу прав - и тази година имаше всякакви. Имам преки наблюдения от три училища в града и мога да кажа, че момичетата от спортното бяха много добре барнати, нямаше извращения. От Лиляната - и нормални и курви, но за там си е ОК, от ПГБТ маса коч и тук-таме по някое курве. Любопитно ми е какво е било положението в МГ-то и Английската... че там ужким се водят по-интелигентни... 2K posts Слаба ракия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 Слаба ракия. мда Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 A ти кой от тези си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 A ти кой от тези си? Така по никовете не се ли ориентираш. Първия - VIVA_FERRARI Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 Предположих но не бях особено сигурен ПС: Не знам що тази песен ме кефи толкова, другите на същия мушмурок не ме кефят толкова, но тази ми харесва страшно: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 Къде е иконката на синьото човече с ръчичката?! Дядо мраз го заслужи напълно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 Къде е иконката на синьото човече с ръчичката?! Дядо мраз го заслужи напълно! Не беше ли лилаво? ---------------------- Edit: Произведение на изкуството е тая песен... http://www.youtube.com/watch?v=qNugjm0iNxU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 мда Ти си болен - иди да се прегледаш...сериозно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.