w00x Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 .... че си по-предсказуем и от Ангел вече... Я пък този.. Предсказателя... Бая бира има да изпиете(Аню - ликьорче) докато схванете смисъла на постовете ми. Аз водка пия. От ликьора ме боли глава и цяла вечер трябва да се наливам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Бая бира има да изпиете(Аню - ликьорче) докато схванете смисъла на постовете ми.Тоест да унищожим достатъчно количество мозъчни клетки с алкохол? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Може и с куршум. Ама с алкохола е по-приятно. Което ме навежда на мисълта, че винаги, като правя мезета от този тип, имам раничка по ръцете и съответно откачам от лютото, киселото и солта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 И дори и да реша да зарадвам някой мъж :] Тцъ...., не ставаш!Ти си грозен дори и в основната плоскост в която ще те гледа предполагаемият мъж.... Танасейииии..... Мека, мараня....., морен манаф на миндер мърка: - Машалла, Танасе, машалла.... Да си ми жев и здрав, говедо такова и още пет пъти по 29 да ги празнуваш.... Повече не ти пожеравам, щот кат спре да става пишока и вече няма за кво да се живее.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Баси китайския принтер.2 седмици не е ползван и му се запуши дюзата за черното... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Галине, в неделя съм у Филибето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Виден с тая мешка отпред е доста назад в списъка :] Ай стига де. Много си е добре Виден даже. Айде мен да ме коментирате в това отношение да, ама него - някак... Вие хърбав ли искате да бъде? Камъка трябва да си тежи на мястото е казал народа. Пък и бирата нали трябва да има къде да я слага Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Ай стига де. Много си е добре Виден даже. Айде мен да ме коментирате в това отношение да, ама него - някак... Вие хърбав ли искате да бъде? Камъка трябва да си тежи на мястото е казал народа. Пък и бирата нали трябва да има къде да я слага Закачливи са станали децата напоследък, палави едни такива.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Готиното е, че мислите че ще го направя Сякаш досега ей така съм банвал хора, щото са ми правили забележки. .... сякаш пък не си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Ай стига де. Много си е добре Виден даже. Айде мен да ме коментирате в това отношение да, ама него - някак... Вие хърбав ли искате да бъде? Камъка трябва да си тежи на мястото е казал народа. Пък и бирата нали трябва да има къде да я слага То за т'ва от сумати години носим потури..'щото камъка си тежи на мястото.. Грим, ЧРД..много ти здраве и наздраве..И все да са ти влажни дупките, по които се вреш..... Хах, то и Тошето днеска бре..Аре Тоше, да си жив и здрав... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Не, че нещо, ма за един пещерняк влажна дупка си е чисто проклятие... Primer Примерно.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Абе, не че нещо, ама не говорих за пещерите.... Казвайте сега кога ще сформираме DADD ( БСБЗ)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Аз съм винаги готов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Добре, засега сме 4-ма. Аз, ти, Виден и Галин...други? Ще трябва да направим и сбирка на клуба... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Аз тъкмо днес изрязвах ръкохватката и чуках пластината на болстера на оня от ламината.... Ама съм му и хванал цаката вече.... Много възпитателен подход съм открил Провеждам съвсем приятелски и непринуден разговор с младежа, докато си точа ножа или полирам острие. Ефектът е вълшебен направо.... Някакси..., това, че аз съм толкова съсредоточен в това което правя, кара младежа също да се съсредоточи и да попива внимателно всяка моя дума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Атанасе, ЧРД, жив и здрав и каквото си пожелаеш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 сякаш пък не си... ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 абе хора...не че нещо..ма ша дойда в неделя в пловдив, не съм шфер, мое се напийм Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Някой има ли да ми услужи с какъвто и да е dSLR за утре вечер? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Аз тъкмо днес изрязвах ръкохватката и чуках пластината на болстера на оня от ламината....Ама съм му и хванал цаката вече.... Много възпитателен подход съм открил Провеждам съвсем приятелски и непринуден разговор с младежа, докато си точа ножа или полирам острие.Ефектът е вълшебен направо....Някакси..., това, че аз съм толкова съсредоточен в това което правя, кара младежа също да се съсредоточи и да попива внимателно всяка моя дума. Това звучи като онази сцена от "Лоши момчета 2", дето се разправяха с дългия хлапак на входната врата..... абе хора...не че нещо..ма ша дойда в неделя в пловдив, не съм шфер, мое се напийм Аммм, аз ако не съм се замел с колелото някъде, може и да подсигуря едно жадно гърло.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 То за т'ва от сумати години носим потури..'щото камъка си тежи на мястото.. Какво? Това не го схванах... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Главотръс... Добро утро, http://www.youtube.com/watch?v=dOmvx38ZqYU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Какво? Това не го схванах... Потури = големи и дълбоки гащи = под голям камък голяма риба се крие = на голЕм чеп, идващо от: високосамочувствена българска народопсихология у нашего мъж...в тоя смисъл..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=SyWydWLmszE Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 You breathe a word of this, to anyone, you mincing fucking cunt, and I will tear your fucking skin off, I will wear it to your mother's birthday party, and rub your nuts up and down her leg whilst whistling Bohemian fucking Rhapsody, right? Malcolm Tucker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.