Mockingbird Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Ч'ай, т'ва не е ли за футболната секция? А бе за там си е...ама тука нещо се заприказвахме... Честито на Гошовците....Много им здраве на всичките...От тук се сещам в частност за Assasin..'Си жив и здрав Жоре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Вчера отидох в Secrets и не видях Стефчо. Стефчоооооо, що не беше в Secrets бе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Сигурно е бил в Даяната... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Вчера отидох в Secrets и не видях Стефчо. Стефчоооооо, що не беше в Secrets бе? Щото бях на "Герганин ден"....домашно парти , а предния ден Евридей парти :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 как брутално се опеках поглеждам в огледалото и викам "Оооо, индианецо!" :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Тоя пък с мотора много отворен да го еба. Аз щях да настъпя газта до дупка и ако направи още 1-2 крачки пускам съединителя пък да видим какво ще направи с тая брадва срещу колата... Не стига че проспа зеленото ами и се отваря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Ей ся как ще се намаам с БОБ...И за десерт - салата от репички с варени яйца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Тогава жена ти наистина ще те изсели, смръдльо такъв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 По-скоро ще спи с противогаз Тя е добре дресирана жена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Предупреди я сутринта да стане преди тебе и да го свали, че ще е леко шокиращо да се събудиш до жена с противогаз.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 По-шокиращо ще е да се събудя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Ей ся как ще се намаам с БОБ...И за десерт - салата от репички с варени яйца. Гледай жена ти да не яде от същото, че каквато миризма може една жена да изкара ти не можеш и на малкия й пръст да стъпиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Нещо ме е ударила някаква странна носталгия. Цяла сутрин разцъквам култови стари игри за Apple ][ на емулатор. Започнах с Dung Beetles и Moon Patrol, минах Karateka-та и сега съм на Conan. Lode Runner бие всичко. След нея Digger е от най-култовите След малко ще почна и Lode Runner-a, тук май има всичко от онези времена. Не мога да спра да се възхищавам на гения на Боб Бишъп и уникалните му реализации на игри по онова време, когато доста участници в този форум още не са били родени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Нещо ме е ударила някаква странна носталгия. Цяла сутрин разцъквам култови стари игри за Apple ][ на емулатор. Започнах с Dung Beetles и Moon Patrol, минах Karateka-та и сега съм на Conan. Lode Runner бие всичко. След нея Digger е от най-култовите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 На тавана още имам някъде 2 торби с 5.25", с всичко изброено по-горе + още поне 50-60 подобни заглавия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 А Diamond Mine и Bolo имаш ли ги? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Помни ли някой вече преди 25 години какви игри съм имал - на наш'та възраст знай'ш как е... Болото със сигурност го имам понеже много ме нервеше диагоналното стреляне и постоянното въртене, дето не можех да го центрирам добре с клавишите....и другата май я имах също... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 "Я да си проверя гърнетата как са?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 На тавана още имам някъде 2 торби с 5.25", с всичко изброено по-горе + още поне 50-60 подобни заглавия. Хаха, дали изобщо са останали някакви читви битове в тези дискети? Хубавото е, че хората са запазили всичко популярно и излязло по онова време. Най-много се накефих на това, че варианта на Moon Patrol, който намерих в сайта е точно този, който навремето се разпространяваше у нас: "Cracked by the Glitch and Apple Bandit. Thanx: The Ninja, Disk Destroyer and The Godfather". Всъщност от там произхожда и ника ми, а не от популярния филм. Доколкото си спомян това беше играта, която бях хаквал най-подробно. Ахахахаха, сега се сетих за още една култова игра - Hard Hat Mack! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Истински игри с идея в тях. А не поредната мега-реалистична симулация на операция пустинна буря. Бяха страшно разнообразни. В момента единственото което ме кефи е StarCraft и Mortal Kombat на PS3-ката. То ми е и минало времето да играя де, но повечето ме отегчават след 5 минути има-няма. Случайно някой да иска да си купи такова колело? Струват само $100 с включен транспорт май... проблема е че мога да поръчам най-малко 100 бройки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Втори път вече споменаваш за това колело, явно голям мерак имаш. Имай предвид обаче, че дори и на това трябва да му се въртят педалите, за да върви, така че (доколкото те познаваме всички тука), за теб по-удачен вариант ще бъде едно акумулаторно моторче тип "Харли Дейвидсън", като ония детските на площада, но с 3 колела, за да не ти се налага да пазиш равновесие и малко по-голям, за да не ти е тясно...или пък по-добре направо един Авенсис с акумулатор - то, същата работа кат' моторчето, а и така няма да сменяш обстановката, но ще ти го поръчаме с мекичка седалка, че после да не се оплакваш, че бил неудобен и т.н.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Не се ебавай де. Кефи ме колелото, както и цената, ама някак тези 100 бройки минимална поръчка не ми харесват. Търсят се още 99 желаещи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Трудно ще се намерят толкова желаещи в нашия форум, а и като гледам това колело май само дизайн си има - скорости-морости, май-май липсват нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Пусти дъртаци! Върнахте ме и мен в детството. Добро утро, маймунарник. http://www.youtube.com/watch?v=HBOKWCpwGfM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.