Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ч'ай, т'ва не е ли за футболната секция?

А бе за там си е...ама тука нещо се заприказвахме...

Честито на Гошовците....Много им здраве на всичките...От тук се сещам в частност за Assasin..'Си жив и здрав Жоре.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Вчера отидох в Secrets и не видях Стефчо. Стефчоооооо, що не беше в Secrets бе?

Щото бях на "Герганин ден"....домашно парти :D, а предния ден Евридей парти :D :D

Тоя пък с мотора много отворен да го еба. Аз щях да настъпя газта до дупка и ако направи още 1-2 крачки пускам съединителя пък да видим какво ще направи с тая брадва срещу колата... Не стига че проспа зеленото ами и се отваря.

Ей ся как ще се намаам с БОБ...И за десерт - салата от репички с варени яйца. laughing1.gif

Тогава жена ти наистина ще те изсели, смръдльо такъв :laughing1:

Ей ся как ще се намаам с БОБ...И за десерт - салата от репички с варени яйца. laughing1.gif

Гледай жена ти да не яде от същото, че каквато миризма може една жена да изкара ти не можеш и на малкия й пръст да стъпиш.

Нещо ме е ударила някаква странна носталгия. Цяла сутрин разцъквам култови стари игри за Apple ][ на емулатор. Започнах с Dung Beetles и Moon Patrol, минах Karateka-та и сега съм на Conan. :laughing1: :bowdown:

Lode Runner бие всичко. След нея Digger е от най-култовите

След малко ще почна и Lode Runner-a, тук май има всичко от онези времена. Не мога да спра да се възхищавам на гения на Боб Бишъп и уникалните му реализации на игри по онова време, когато доста участници в този форум още не са били родени. :bowdown:

Нещо ме е ударила някаква странна носталгия. Цяла сутрин разцъквам култови стари игри за Apple ][ на емулатор. Започнах с Dung Beetles и Moon Patrol, минах Karateka-та и сега съм на Conan. :laughing1: :bowdown:

Lode Runner бие всичко. След нея Digger е от най-култовите

Помни ли някой вече преди 25 години какви игри съм имал - на наш'та възраст знай'ш как е...:lol:

Болото със сигурност го имам понеже много ме нервеше диагоналното стреляне и постоянното въртене, дето не можех да го центрирам добре с клавишите....и другата май я имах също...

На тавана още имам някъде 2 торби с 5.25", с всичко изброено по-горе + още поне 50-60 подобни заглавия. :love

Хаха, дали изобщо са останали някакви читви битове в тези дискети? Хубавото е, че хората са запазили всичко популярно и излязло по онова време. Най-много се накефих на това, че варианта на Moon Patrol, който намерих в сайта е точно този, който навремето се разпространяваше у нас: "Cracked by the Glitch and Apple Bandit. Thanx: The Ninja, Disk Destroyer and The Godfather". Всъщност от там произхожда и ника ми, а не от популярния филм. Доколкото си спомян това беше играта, която бях хаквал най-подробно. :laughing1:

Ахахахаха, сега се сетих за още една култова игра - Hard Hat Mack! :punk

Истински игри с идея в тях. А не поредната мега-реалистична симулация на операция пустинна буря. Бяха страшно разнообразни. В момента единственото което ме кефи е StarCraft и Mortal Kombat на PS3-ката. То ми е и минало времето да играя де, но повечето ме отегчават след 5 минути има-няма.

Случайно някой да иска да си купи такова колело? Струват само $100 с включен транспорт май... проблема е че мога да поръчам най-малко 100 бройки :laughing1:

AOS-2024S-7.jpg

Втори път вече споменаваш за това колело, явно голям мерак имаш. Имай предвид обаче, че дори и на това трябва да му се въртят педалите, за да върви, така че (доколкото те познаваме всички тука), за теб по-удачен вариант ще бъде едно акумулаторно моторче тип "Харли Дейвидсън", като ония детските на площада, но с 3 колела, за да не ти се налага да пазиш равновесие и малко по-голям, за да не ти е тясно...или пък по-добре направо един Авенсис с акумулатор - то, същата работа кат' моторчето, а и така няма да сменяш обстановката, но ще ти го поръчаме с мекичка седалка, че после да не се оплакваш, че бил неудобен и т.н....:P

Не се ебавай де. Кефи ме колелото, както и цената, ама някак тези 100 бройки минимална поръчка не ми харесват. Търсят се още 99 желаещи...

Трудно ще се намерят толкова желаещи в нашия форум, а и като гледам това колело май само дизайн си има - скорости-морости, май-май липсват нещо...:huh:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...