Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Абе доста са си да ти кажа. За третото не позна обаче тоя път...

Е ще си сипя един Руски Стандарт в твоя чест ВЕДНАГА! Разгеле!!!

Между другото, трябва да те почерпя с новото ми откритие, пък тогава пак ми приказвай дали всичко което се "пробутва" е пикня!

Само да се прибера, че съм в Банкя тая седмица... И да ти кажа ХИЧ не се пие... biggrin1.gif

А съвсем междутретото - само аз ли съм в офиса на 1-ви май? :)

Кому к*ра търсиш там?!?! laughing1.gif

Аз си работя от вкъщи.

Пак ще напомня за особените дефиниции на думата "работа"... tounge.gif

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Е ще си сипя един Руски Стандарт в твоя чест ВЕДНАГА! Разгеле!!!

Пак ще напомня за особените дефиниции на думата "работа"... tounge.gif

Недей бе. Изобщо не съм горд ама затворих очите, стиснах зъби и си казах "майната му". Толкова алкохол бях изпил, че още ми се гади. 2 дни по-късно. Ужасна работа.

Аз си работя. Multi-tasking му се вика. :)

И пак се осра форумната сбирка на теферич...

Почвам пак да се зарибявам за покер, мамка му...

Айде, да идва 15-ти!

P.S. И нещо от фейсбука: "Когато БСП е на власт, на 1ви май има манифестация. Когато не е - има протест:)"

Недей бе. Изобщо не съм горд ама затворих очите, стиснах зъби и си казах "майната му". Толкова алкохол бях изпил, че още ми се гади. 2 дни по-късно. Ужасна работа.

Аз си работя. Multi-tasking му се вика. :)

Га си пил тряя силно да внимаваш да не засереш е*ането, че помнят после, тяхната кожа! laughing1.gif

Добър въпрос, драги ми господине.

Мащам са. Отивам да търся стълба!!!

За да си чистиш климатика ли? laughing1.gif

В духа на едни предишни твои постове би следвало да замениш думичката "кеф" с "удоволствие". ;) Но изречението сякаш спира да кефи толкова след тази смяна. :)
Е, не съм казал "густу" :)
Всичко публикувано в Булфорум става изключителна собственост на Булфорум. Политика тип Близард laughing1.gif
Нищо не ми коства да ги изтрия :) Отделно, аз не съм ги публикувал в Bulforum. Аз съм сложил само линкове ;)

Добър въпрос, драги ми господине.Мащам са. Отивам да търся стълба!!!

Иван..., чуваме ли се Иван?

Аз вече съм си налял, та ако не си намериш стълбата тутакси, веднага и на момента, пък (или нЕкоя сгодна женица за шерване), хич не ми се обаждай ;)

Ангеле, на тема алкохол

Аз пия същото бе. Просто само като му видя името написано в момента и ми се повдига.

Видене, на доста теми си

но не съм видял това да те е спирало :lol:

Силно неподготвено изак...казване laughing1.gif

Днес не се поддавам на евтини провокации. Между другото ти ся Пешо ли си, Антарес ли си? Да знам как да отреагирам. laughing1.gif

Аз пия същото бе. Просто само като му видя името написано в момента и ми се повдига.

Ооооооо - разбирам те. Лашни нЕкоя супа с бира-две и няма да се плашункаш. beer.gif

ЕДИТ: Сега се сетих как набиваше Савой на екс и на мен ми стана лошо.... biggrin1.gif

Ангеле, оплакни бурето със сок от хмел и ще си пич :)

Сок от хмел? То въпросното напиване (и последствия) се случиха в Неделя вечерта. Вече ми е втори ден на мъки, но е по-добре от вчера. Сега като ям ще се оправя, надявам се.

ЕДИТ: Сега се сетих как набиваше Савой на екс и на мен ми стана лошо.... biggrin1.gif

Аз така си ги набивам всичките. :)

БИРА бе!!!! laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Оу. Не пия бира.

Между другото ти ся Пешо ли си, Антарес ли си? Да знам как да отреагирам.
Ти как мислиш? Упс, извинявай, забравих, че умишлено бягаш от тази тежка отговорност :)

Наздраве, Галицин! Руски Стандарт в чаша YENI RAKI... laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Наздраве, Видене! Каберне Фран в чаша Old Smuggler.

Ти как мислиш? Упс, извинявай, забравих, че умишлено бягаш от тази тежка отговорност :)

Не мога да ти хвана спатиите сега, а пък както би трябвало да знаеш, айляка се БИЧИ и грам не ми се занимава laughing1.gif

Наздраве, Видене! Каберне Фран в чаша Old Smuggler.

Е те тва сме старите тимизчии.... beer.gif

Както се пее "оздоле иде ххххххх влак", та в момента от София пристигат още водки с някакви пелмени, та свинеенето да стане квалитетно... biggrin1.gif

Не мога да ти хвана спатиите сега, а пък както би трябвало да знаеш, айляка се БИЧИ и грам не ми се занимава laughing1.gif

Е те тва сме старите тимизчии.... beer.gif

Както се пее "оздоле иде ххххххх влак", та в момента от София пристигат още водки с някакви пелмени, та свинеенето да стане квалитетно... biggrin1.gif

тва е неоспорима теорема, ако ще Нютон, Бор и всички други откриватели да дойдат и да ме гледат лошо :D

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...