djadomraz Posted April 30, 2012 Share Posted April 30, 2012 Дядо....абе момци с лопата да ги ринеш....за моми да не говорим.....само дето са се запиляли по празниците....па ние работарите седим тука и си правим въртележки в главите Аааа не знам за вас работарите, аз тези дни само ям, пия и правя леки разходки за по-добро храносмилане Чак от скука седнах да поработя малко сега ама ми е едно такова неделно някак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 30, 2012 Share Posted April 30, 2012 Иван, когато пуснеш климатикът си да работи в режим охлаждане, нормално е по топлообменника му да започне да кондензира влага. Тази влага се стича в кондензната ваничка и от там по кондензния маркуч, изтича навън... До тук добре! Обаче, преминаващият през топлообменника въздух носи със себе си и прахови частици (люспици човешка кожа, пърхут, текстилни власинки и обикновен уличен прахоляк), точно тази смес от прах и вода се превръща в кал, която е идеалната среда за развитието на микроорганизми. Сега стигаме и до съществената част. Тъй като повечето от тези микроорганизми са доста елементарни, те изцяла са загърбили всякакви хигиенни навици и им се вмирисват крачетата и дупЕтата. От там ти иде и таз СКАНДАЛНА миризма... Фатката е да ги изловиш и да им подмиеш поне дупЕтата, така миризмата ако не намалее, то поне ще стане по-малко скандална. Надявам се с това си кратко изложение да съм ти бил от помощ. Поздрави. Галин. Галин, Всичко това ми бе напълно ясно. Идеята на поста ми беше с цел да ми кажеш дали ще го подмиеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ninince Posted April 30, 2012 Share Posted April 30, 2012 Аааа не знам за вас работарите, аз тези дни само ям, пия и правя леки разходки за по-добро храносмилане Чак от скука седнах да поработя малко сега ама ми е едно такова неделно някак... абе то утре може и празнично да ти е....ако вземеш да организираш една манифестацийка....със балони и знаменца..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 30, 2012 Share Posted April 30, 2012 абе то утре може и празнично да ти е....ако вземеш да организираш една манифестацийка....със балони и знаменца..... Аз да не би да работя в централата на БСП? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ninince Posted April 30, 2012 Share Posted April 30, 2012 Аз да не би да работя в централата на БСП? е ти какво искаш да кажеш ...че на тоя празник само те празнуват ли ....та те ли са най-работните в тая държава Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted April 30, 2012 Share Posted April 30, 2012 Колкото е досадно да се работи с италианци, защото са убер скатавки, дваж по-досадно е с дебели американски лелки. А същите да опитват да ме ръчкат и бучкат - мразя. Крайният резултат - 6 мейла с нулев ефект. 5 минути в чата и възприе това което искам. Апф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 30, 2012 Share Posted April 30, 2012 Галин, Всичко това ми бе напълно ясно. Идеята на поста ми беше с цел да ми кажеш дали ще го подмиеш. Ще, Ваньо, ще... Само кажи кой ще плаща, та да знам кой сатър да взема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 30, 2012 Share Posted April 30, 2012 Чудъ съ... Дали да си продам лаптопа, да набия още 1000 лева и да си взема Asus G55? Мнооооооого ми е мерак. Но да имам по-скъп лаптоп от колата, която карам е малко... Българска работа.Компютърът ми е по-скъп от на майка ми чудовището. А колелото ми струва колкото пет такива "коли". За мен - кефа е първостепенен. Поне и докато изхранваш само себе си и няма жени и деца намесени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 30, 2012 Share Posted April 30, 2012 е ти какво искаш да кажеш ...че на тоя празник само те празнуват ли ....та те ли са най-работните в тая държава Всички празнуващи трябва да излизат на манифестации със знаменца? Някъде другаде освен в соц. страните да е имало манифестации по случай 1ви май? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 1, 2012 Share Posted May 1, 2012 Всички празнуващи трябва да излизат на манифестации със знаменца? Някъде другаде освен в соц. страните да е имало манифестации по случай 1ви май? Хамериканците имат паради по случай разни поводи Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 1, 2012 Share Posted May 1, 2012 Хамериканците имат паради по случай разни поводи Абе така строени като едно време със знаменца и балони и с маршова стъпка всички чавдарчета и пионерчета да ходят на манифестация не знам другаде да е имало.. то в Китай още има всъщност Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 1, 2012 Share Posted May 1, 2012 Абе така строени като едно време със знаменца и балони и с маршова стъпка всички чавдарчета и пионерчета да ходят на манифестация не знам другаде да е имало.. то в Китай още има всъщност САЩ. И не само. Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted May 1, 2012 Share Posted May 1, 2012 За мен - кефа е първостепенен. В духа на едни предишни твои постове би следвало да замениш думичката "кеф" с "удоволствие". Но изречението сякаш спира да кефи толкова след тази смяна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 1, 2012 Share Posted May 1, 2012 Галин, Аз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 1, 2012 Share Posted May 1, 2012 Галин, Аз. Т.е да вземе по-голямата брадва? И така през кръста ПП Ама една плитка си пуснал на тая брада... оня ден щях да те отнеса до Green...там каквото беше заведението до вас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 1, 2012 Share Posted May 1, 2012 Хммм, Не удубряаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 1, 2012 Share Posted May 1, 2012 Ба, какво значение има дали одобрявам или не? Странно ми беше, но това е всичко. Това си е твоята брада/глава - ти си правиш каквото си искаш с нея, както аз с моята си и т.н. Никой не може да ти дава акъли(макар някои жени усилено да се опитват да правят така ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 1, 2012 Share Posted May 1, 2012 Галин, Аз. Хъм...., Иван...., жалко! Струва ми се, че след това, скоро няма да можеш да си позволиш нов лаБтоБ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted May 1, 2012 Share Posted May 1, 2012 Бахти не е истина просто как се напих снощи. Един литър водка с два литра студен чай. Сега като се замисля, май прекалих със студения чай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 1, 2012 Share Posted May 1, 2012 Я дайте мнение, става ли като карикатура? Изключае, че е ужасно сканирано и трябва малко да се позачисти самото изображение, говоря за идея/рисунка. Пеше, става, не е като да не става. Ама гледам подписче си тургнал, да не си тръгнал в пресата да я продаваш, защото ке те плескаме! Всичко публикувано в Булфорум става изключителна собственост на Булфорум. Политика тип Близард В Събота излезнах със 100лв и се прибрах с 25. Снощи излезнах с 85лв и се прибрах с 2. Трябва да се запра малко. Ангеле, слаба работа. Първо - прибираш се в рамките на 24 часа. Второ - тия пари не са за споменаване. И трето и най-важно - схемата показва, че ПАК не си е*ал!!! Засрами се! Чудъ съ... Дали да си продам лаптопа, да набия още 1000 лева и да си взема Asus G55? Мнооооооого ми е мерак. Но да имам по-скъп лаптоп от колата, която карам е малко... Българска работа. Земи си бе, батьовата, но първо за лично душевно и джобно успокоение разкарай кошницата! К-О-Л-А-Т-А...винаги ще има повече приложения...ако ще и за кърска любов да е :D Как да не го обичаш Стефчо!!! Едно изречение ще напише и ще те разсмее с глас и ще ти оправи настроението! Глеам две нови бухни се подмотват из форума И още не са почнати! Къде е оная еритрейската принцеса от Айдемир да отрази тоя факт.... Да разбираме, че търсиш доброволци да те поразходят с яхтите си? Ми пусни една снимка поне. Аз вече съм дрът, женен и т. н. ама какви напети момци имаме тука ум ша ти зайде Ама се обаждаш, нали дрът фроле, в смисъл ако напетите момци пропуснат... Галин, климатика мирише СКАНДАЛНО като го пусна! Няк'ва пита тряало да му се изчисти? Или де да знам?! WTF?! В тая пита, както се доказа у нас, могат да съжителстват повече и по-бързо еволюиращи цивилизации, отколкото можем да си представим. Ще, Ваньо, ще... Само кажи кой ще плаща, та да знам кой сатър да взема FORTE хеви блек едишън и по-дебел сап от копач. Щото е по-къс така.... В духа на едни предишни твои постове би следвало да замениш думичката "кеф" с "удоволствие". Но изречението сякаш спира да кефи толкова след тази смяна. Цвети, безсрамниците забравиха АЙЛЯКА!!! Как може да не го споменат!?!? Между другото снощи пих едно каберне совиньон от Хан Крум (втф?!?) и за пореден път се убедих какви пикни ни набутват и почувствах липсата на виното от Брестник... Истинското вино.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 1, 2012 Share Posted May 1, 2012 Ангеле, слаба работа. Първо - прибираш се в рамките на 24 часа. Второ - тия пари не са за споменаване. И трето и най-важно - схемата показва, че ПАК не си е*ал!!! Засрами се! Абе доста са си да ти кажа. За третото не позна обаче тоя път... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 1, 2012 Share Posted May 1, 2012 FORTE хеви блек едишън и по-дебел сап от копач. Щото е по-къс така.... Между другото снощи пих едно каберне совиньон от Хан Крум (втф?!?) и за пореден път се убедих какви пикни ни набутват и почувствах липсата на виното от Брестник... Истинското вино.... Хъм..., подозирам, че и във ваньовата пита ще има поне три процъфтяващи цивилизации, които вече са подминали етапа с откриването на огъня и колелото и навлезли в далеч по-цивилизованата епоха в която екзистенциалният въпрос - Ко шъ ям, бива изместван постепенно от - А, къде ще обядваме... Между другото, трябва да те почерпя с новото ми откритие, пък тогава пак ми приказвай дали всичко което се "пробутва" е пикня! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 1, 2012 Share Posted May 1, 2012 А съвсем междутретото - само аз ли съм в офиса на 1-ви май? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 1, 2012 Share Posted May 1, 2012 А съвсем междутретото - само аз ли съм в офиса на 1-ви май? Аз си работя от вкъщи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted May 1, 2012 Share Posted May 1, 2012 Ми и неска бил работен ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.