Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Я дайте мнение, става ли като карикатура? Изключае, че е ужасно сканирано и трябва малко да се позачисти самото изображение, говоря за идея/рисунка.

https://lh3.googleusercontent.com/-0Z8O_i9tFbA/T558ziH24EI/AAAAAAAABIs/5psed9XY1CE/s800/Scan-120430-0001.jpg

Като идея ми харесва много, като изпълнение - не толкова, ако трябва да съм честна. Стилът е малко ученически. Съжалявам, ако съм прекалено откровена, но предполагам, че искаш искрено мнение.

В Събота излезнах със 100лв и се прибрах с 25.

Снощи излезнах с 85лв и се прибрах с 2.

Трябва да се запра малко.

напротив - прави си кефа... ;) живота копче РЕСТАРТ няма ;)

Днеска врътнах към 20км.....градско...Дупарата още ми е зле, но иначе се чувствам супер...А най-хубавото е, че можеш да пиеш биричка без да ти пука... :beer:

@Blair, благодаря за мнението. Опасявам се, че получавам прекалено малко критика и ще си повярвам прекалено рано.

Чудъ съ... Дали да си продам лаптопа, да набия още 1000 лева и да си взема Asus G55? Мнооооооого ми е мерак. Но да имам по-скъп лаптоп от колата, която карам е малко... Българска работа.

Мда, като това всеки 3-ти да е с телефон за хиляда лева...Няма пари да се усмихне, ама е важно да е в крак с модата...Ти си знаеш, щом можеш да си го позволиш...Ако питаш мен угоди си...

Така или инак се отказах от това да си купувам "нова" кола в момента. Не виждам нищо смислено в ценовия диапазон, който мога да си позволя на този етап. А след 1-2 години изобщо няма да имам мерак да си купувам подобен клас кола. Вече ще мисля за по-сериозни работи, а и най-вероятно няма да ме влече. А и аз не ползвам колата, за да ходя на работа. Не я ползвам, за да ходя на село. Само за гюзме я използвам. Докато на лаптопа и ще работя, и ДДС-то ще му върна, поне 10 часа на ден ще работи. А колата ще работи 10 часа... на месец. :)

В Събота излезнах със 100лв и се прибрах с 25.

Снощи излезнах с 85лв и се прибрах с 2.

Трябва да се запра малко.

Аз пък днес излезнах с 20 лв. и сега се прибрах с 400...ама пък като се сетя, че напоследък ми се случиха доста последователни дни с ежедневни разходи от по 200-300 лв. - все едно съм се прибрал с почти нищо. Наистина е вярна приказката, че не е важно колко вадиш, а колко харчиш (или колко са ти разходите). :zzz

За какво ли ще ти е толкоз мощна машина,ако ще пишеш на word,excel.Ама щом си го наумил.Според мен обаче трябва да намериш някакъв 17".Винаги е по-добре да работиш на по голям екран :laughing1:

Така или инак се отказах от това да си купувам "нова" кола в момента. Не виждам нищо смислено в ценовия диапазон, който мога да си позволя на този етап. А след 1-2 години изобщо няма да имам мерак да си купувам подобен клас кола. Вече ще мисля за по-сериозни работи, а и най-вероятно няма да ме влече. А и аз не ползвам колата, за да ходя на работа. Не я ползвам, за да ходя на село. Само за гюзме я използвам. Докато на лаптопа и ще работя, и ДДС-то ще му върна, поне 10 часа на ден ще работи. А колата ще работи 10 часа... на месец. :)

К-О-Л-А-Т-А...винаги ще има повече приложения...ако ще и за кърска любов да е :D :D

Ако правилно помня и сегашния ти лаптоп не е никак зле ;)

Галине, ти си глътнал въздух. Отварям го без проблеми.

Глеам две нови бухни се подмотват из форума :)

Чудъ съ... Дали да си продам лаптопа, да набия още 1000 лева и да си взема Asus G55? Мнооооооого ми е мерак. Но да имам по-скъп лаптоп от колата, която карам е малко... Българска работа.

Това е щото колата ти е толкова кола. Ама да не ти пука. Щом не ти трябва... То и аз колко време карах с таксита и бях далече по-спокоен. А лаптопа като го гледам с тези 4 кг и вероятно още толкова за захранване - по-добре не го разнасяй изобщо. Аз моя големия даже ме мързи вече да го свалям от секцията...

Галине, ти си глътнал въздух. Отварям го без проблеми.

Глеам две нови бухни се подмотват из форума :)

Значи одеве самия сайт е бил дълбоко в анала... Щот сега и аз вече го отварям спокойно.

WTF - бухни?

Върти ми се разходка са лодка....ама ми е студено още......

Върти ми се скара бира.....ама хората избягаха вече и сигурно по....щат вече...

Май закъснях с въртележките в главата аз :laughing1: :blink:

Да разбираме, че търсиш доброволци да те поразходят с яхтите си? Ми пусни една снимка поне. Аз вече съм дрът, женен и т. н. ама какви напети момци имаме тука ум ша ти зайде :)

Значи одеве самия сайт е бил дълбоко в анала... Щот сега и аз вече го отварям спокойно.

WTF - бухни?

Галин, климатика мирише СКАНДАЛНО като го пусна! Няк'ва пита тряало да му се изчисти? Или де да знам?! WTF?!

Галин, климатика мирише СКАНДАЛНО като го пусна! Няк'ва пита тряало да му се изчисти? Или де да знам?! WTF?!

Иван, когато пуснеш климатикът си да работи в режим охлаждане, нормално е по топлообменника му да започне да кондензира влага. Тази влага се стича в кондензната ваничка и от там по кондензния маркуч, изтича навън... До тук добре! Обаче, преминаващият през топлообменника въздух носи със себе си и прахови частици (люспици човешка кожа, пърхут, текстилни власинки и обикновен уличен прахоляк), точно тази смес от прах и вода се превръща в кал, която е идеалната среда за развитието на микроорганизми. Сега стигаме и до съществената част. Тъй като повечето от тези микроорганизми са доста елементарни, те изцяла са загърбили всякакви хигиенни навици и им се вмирисват крачетата и дупЕтата. От там ти иде и таз СКАНДАЛНА миризма... Фатката е да ги изловиш и да им подмиеш поне дупЕтата, така миризмата ако не намалее, то поне ще стане по-малко скандална.

Надявам се с това си кратко изложение да съм ти бил от помощ.

Поздрави.

Галин.

Иван, когато пуснеш ..........

..... пърхут, .....

.......Фатката е да ги изловиш и да им подмиеш поне дупЕтата...........

Поздрави.

Галин.

Галин, Иван няма пърхут - питай го...освен това мрази да си цапа ръцете, за да подмива нечии задници. :bgrin:

Галин, Иван няма пърхут - питай го...освен това мрази да си цапа ръцете, за да подмива нечии задници. :bgrin:

Мхъхъм...., Пламен..., трябва ли да ти разказвам вица за това, как поручик Ржевски разбрал, че Наташенка под балната си рокля е без гащи!?

Иван, а също и всичките кифли, франзели и дърти типови лЕбове..., а, да - и мазни бан'ци, дет бачкат там, имат пърхут!

http://www.youtube.com/watch?v=Vo3D4OCqPXc

Бог да даде вечно място от дясната си страна на човека селекционирал Каберне Фран...! :bowdown:

Да разбираме, че търсиш доброволци да те поразходят с яхтите си? Ми пусни една снимка поне. Аз вече съм дрът, женен и т. н. ама какви напети момци имаме тука ум ша ти зайде :)

Дядо....абе момци с лопата да ги ринеш....за моми да не говорим.....само дето са се запиляли по празниците....па ние работарите седим тука и си правим въртележки в главите :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...