Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

...направо топките ми се свиха от ужас :D

Гле'й к'во нещо, колко сме различни хората...Борис се е ужасил, а някой като Чефо например, съм сигурен, че ще получи оргазъм. :laughing:

Между другото преди 2 години имах възможността подробно да разгледам един такъв на Калояново....и повече ми хареса като дизайн от Ариел-Атом...целият беше в карбон.

Като мръдна волана с няколко милиметра, без значение на коя страна, ремъка на хидравличната помпа спира да се върти и се чуват мноооого страшни шумове. WTF

Като мръдна волана с няколко милиметра, без значение на коя страна, ремъка на хидравличната помпа спира да се върти и се чуват мноооого страшни шумове. WTF

Audi....

Дубрутру. Вчера - ядене на пържоли и пиене на бира. Кеф.

Днес - същото - пак кеф.

Айде агитка, аз отивам на теферич на вилата :)

Какво значи "теферич"? Сори, вероятно не съм достатъчно пловдивчанин, за да владея така добре турския :]

На въздух, на открито, на проветрение.

В тази връзка е и лафът "Ачик минджик на теферич" :D

Добре, хубаво. Но с какво е по-специална тази дума, че да изберат нея, пред "навън" примерно? Щото и баща ми си умира да я използва. Както и други дългогодишни пловдивчани. Понякога имам чувството, че могат да гледа новините на турски без превод...

Майна, не знам за теб ама тази дума някам познат, който да не я употребява. Означава навън, на открито. Даже не съм се замислял каква е. А това с турския - ти като толкова искаш да се разграничиш почни да говориш на е - хлеб, млеко, а да и слагай по едно е след глаголите - ходиме, говориме, пиеме... Шопите са голЕма раота, трЕбе да им се подражава, щото да не те мислЕт че си от провинцията, а следователно си прозд...

Айде стига бре....сега ако кажа, че отивам да сипя малко "тунджа" и ще питате какво е :) :)

Чефо, веднага хващай някое гадже и тутакси й направи едно дете - така имаш шанс малко преди пенсия да се обзаведеш и ти. :f1:

40 000 евра майна....нищо не са за една нормална заплата :(

40 000 евра майна....нищо не са за една нормална заплата :(

Пфу, това долното не го бях прочел....мислех, че му го е купил....

За съжаление на ДеПало старши, Ник не разполага с достатъчно средства за подобна покупка - колата е взета под наем.

Пфу, това долното не го бях прочел....мислех, че му го е купил....

Бахти и дявола бих онодил и то във въздуха за едно Ферари. :( :(

Доволно добре си изкарах на Боровец.beer.gif

Ред. Както е казал Алеко:"Какво, Швейцария ли?"

149713_3901905104735_1192422260_3140663_1921050741_n.jpg

Някой мераклия да ми отвинти два шамара, има ли???

Аз, Аз,Аз . Поради каква цел е необходимо физическо приземяване!

Аз, Аз,Аз . Поради каква цел е необходимо физическо приземяване!

Донаместване на багажа в таванското помещение...

Майна, не знам за теб ама тази дума някам познат, който да не я употребява. Означава навън, на открито. Даже не съм се замислял каква е. А това с турския - ти като толкова искаш да се разграничиш почни да говориш на е - хлеб, млеко, а да и слагай по едно е след глаголите - ходиме, говориме, пиеме... Шопите са голЕма раота, трЕбе да им се подражава, щото да не те мислЕт че си от провинцията, а следователно си прозд...
Дубре, пичелиш! Щом тъй придпочиташ, така ши говора :)

П.П. Не може ли да говоря за рънътъ, борбътъ, на д'ге, за сраньето, да пратим коня у барата? Далеч не съм тръгнал да меря шопския диалект с тилифонити, просто тия турцизми са ми малко байгън, викам сиктир вече, аферим, анджък, искам да ида на тифирич :)

Днеска пак ходихме на еко-пътеката и беше егаси гъча.Толкоз народ никога не е имало.Някой път трябва на бяла река да си направим форумна среща.

Едит:Снимката е :bowdown:

Ред. Както е казал Алеко:"Какво, Швейцария ли?"

Въобще не мога да се съглася. Вярно е, че имаме хубава природа, но само човек, който не е излизал навън може да величае толкова България.

Дубре, пичелиш! Щом тъй придпочиташ, така ши говора :)

П.П. Не може ли да говоря за рънътъ, борбътъ, на д'ге, за сраньето, да пратим коня у барата? Далеч не съм тръгнал да меря шопския диалект с тилифонити, просто тия турцизми са ми малко байгън, викам сиктир вече, аферим, анджък, искам да ида на тифирич :)

I LOLed :D

Въобще не мога да се съглася. Вярно е, че имаме хубава природа, но само човек, който не е излизал навън може да величае толкова България.

Ами аз съм излизал доста извън България и продължавам да величая природата на България. Зависи от какво се печатляваш, разбира се.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...