Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Особено съм доволен, че Зенита работи, щото навремето баща ми не ми го даваше много-много.

Аз имах подобен зенит (т.е. баща ми) но с по-хубав обектив. Помня че на късмет бях направил уникална снимка на излитаща ракета (от онези модели с барутните двигателчета) при това СРЕЩУ слънцето. Ей тъй гледах, че ги пускат, слънцето срещу мен - на скорост 1/1600 или нещо такова, максимално затворена бленда и цъкам (бил съм 12-13 годишен тогава)... и на късмет ракетата точно в средата на кадъра. Шах и мат с пешката. Всички майстори тогава щракали 100 пози и нито една кой знае колко добра, аз я бях уцелил точно излетяла при това по средата на слънцето :) Още го помня това. Майтапа е, че май исках да пробвам да снимам слънцето, а не ракетата и на късмет беше станало всичко.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

То си е закон във фотографията това :) Спонтанните снимки стават най-хубави :)

+1

А мен ми е чудно друго - с ония аналогови фотоапарати, дето нямаха никакви системи за оптична стабилизация, как практически всички снимки излизаха фокусирани и контрастни без blur-ефект, а да речеш, че все от статив съм снимал....не.

Ето това "чудовище" имах, можеше да снима 4Х6 или 6Х6 (последните се водеха "панорамни" и обхващаха доста голям ъгъл) - сега като си го гледам, направо ме е яд, че го подарих на един преди години.

Защото сензорите са зле все още. И им е по-лесно да направят 12 мегапиксела за да компенсират шума. ДСЛР-ите с неколкократно по-голям сензор виж как снимат добре. Отделно процесорите не винаги могат да преценят кое е важното и как да балансират нещата а пък с обикновените апарати нямаш много настройки

Освен мен, Галин и Жоро, за неделя други мераклии има ли за езерото ???

Явно не...

Едни мои авери се събират за Неделя. Те поне са сериозни - ходят с палатки и т.н.

Ако искате може да обединим нещата. Те са весела компания, ще се впишете без проблеми. И без това, форумна сбирка, явно няма да се получи.

Те поне са сериозни - ходят с палатки и т.н.

Баир будали с други думи :)

Не ми се спи, скучно ми е, не ми се и работи (не че нямам тонове работа)

Толкова ми е скучно, че взех да защитавам Ангел в търговския раздел, не че той има нужда...

Толкова ми е скучно, че взех да защитавам Ангел в търговския раздел, не че той има нужда...

Хахаха, явно наистина много ти е скучно. :laughing1:

Не е бе Ангеле, просто ако не ми беше скучно нямаше да тръгна да го правя.

Между другото ти кога ще престанеш да се връзваш на бъзици като 17 годишна девойка?

Между другото ти кога ще престанеш да се връзваш на бъзици като 17 годишна девойка?

Сега като почне да ти обяснява в дълги фермани колко си заблуден относно горния факт и ще забравиш тутакси за скуката. :laughing1:

Като порасне, може би...Народе, аз са мащам за Рила, ай!

П.С. Аньо и да слушкаш дедо си laughing1.gif

Добро утро.

http://www.youtube.com/watch?v=Wcq0D03sOVw

Това първо го прочетох като - да гушкаш дядо си :)

Мъхъм... и аз....

Почти успях да си представя Аню как гушка Ники седнал в скута му. :bgrin:

Ти пък защо реши, че се връзвам? :) Това, че отговарям, изобщо не означава, че съм се вързал на каквото и да било. А и дефинирай "връзвам".

не, Шкодичка, 105L :)

Нашата я взехме на 15-20к километра.За 3 години сме навъртяли 20к.Преди това имахме още 2.

Едит:Ваньо следващият път гледай да си купиш комп с нвДивия.Аз имам 3D поддръжка :laughing1:

Ти пък защо реши, че се връзвам? :) Това, че отговарям, изобщо не означава, че съм се вързал на каквото и да било. А и дефинирай "връзвам".

Вече си се вързал, щом питаш за дефиниция на "вързал" :D

Едит:Ваньо следващият път гледай да си купиш комп с нвДивия.Аз имам 3D поддръжка :laughing1:

С лаптоп съм. С нвдивия съм. Питам чисто теоретично. Любопитно ми е. А и тая 3д поддръжка на нвдивия е само с техни очила, поне до колкото разбрах...

Това първо го прочетох като - да гушкаш дядо си :)

Мъхъм... и аз....

Почти успях да си представя Аню как гушка Ники седнал в скута му. :bgrin:

Гиди дърти .... и 2мата :lol:

Да спреш да се обясняваш/отговаряш когато няма нужда. Ей го на сега това. Казах ти едно нещо ти веднага с обясненията почна. На теб малко да ти каже нещо и почваш да обясняваш че не било така. Половината пъти и аз си правя майтап, ти почваш сериозно да ми отговаряш.

ПС: Темата с обясненията в любов в алъш-вериш форума е интересна за наблюдение - Ангел и един дървен философ се обясняват взаимно в любов :lol:

С лаптоп съм. С нвдивия съм. Питам чисто теоретично. Любопитно ми е. А и тая 3д поддръжка на нвдивия е само с техни очила, поне до колкото разбрах...

Според това има.Аз си бях качил и софтуера.Трябва ти какъвто и да е 3D монитор с очила(според сайта).Нямам идея дали ще може да работи с 3D монитор без очила.

едит:Намерих тука някакъв блог за 3D монитори.

Правилно си разбрал, Ванчо. То и аз се избъзиках за Нвдивя с 3D подръжка, съответен монитор... и на края - фафла... Оказа се, че трябва да се дават и N на брой кинти за тяхни цайси.... Пълни педали, мен кУ ма питаш....

Правилно си разбрал, Ванчо. То и аз се избъзиках за Нвдивя с 3D подръжка, съответен монитор... и на края - фафла... Оказа се, че трябва да се дават и N на брой кинти за тяхни цайси.... Пълни педали, мен кУ ма питаш....

Те очилата по едно време вървяха с монитора комплект за 600лв. Първия монитор 120Хз. На Самсунг един.

Те очилата по едно време вървяха с монитора комплект за 600лв. Първия монитор 120Хз. На Самсунг един.

Да, ама в мамента ония гейове искат, мисля - 280 кинта само за цайсите....Педали мръсни...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...