__smirnoff__ Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 плюс това Фукушима е на другия край на света, а при Чернобил тука е духал радиоактивния вятър и е валял радиоактивния дъжд, та затова се споменава много повече и много по-често Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 При потъването на ядрена подводница останки от горивните пръти са намирани на хиляди километри от мястото на аварията. Сега са изпуснати тонове радиоактивна вода и вие питате - какво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 Тъкмо си мислех, че през годините съм изпил толкова радиоактивен алкохол, че спокойно мога да приема работа във Фокушима. То повече мутиране от това няма на къде...така, че мога да им помогна на братята Джапонци. EDIT: Наздраве на всички. Като пия от тази водка, даже и котката бяга от мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 При потъването на ядрена подводница останки от горивните пръти са намирани на хиляди километри от мястото на аварията. Сега са изпуснати тонове радиоактивна вода и вие питате - какво? Абе Атанасе, тази проява на невежество нарочна ли е или просто си прекалил с домашната тази вечер? Как може да сравняваш едното с другото? Знаеш ли как се разрежда концентрацията на тези тонове вода в световния океан? Освен това огромната разлика при Фукушима е, че радиоактивния облак се разнася над Тихия океан, благодарение на специфичните въздушни течения. Сравни това със ситуацията в Чернобил, когато радиоактивния облак преминава над цялата гъстонаселена територия на Европа. Стегни се малко де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 Тъкмо си мислех, че през годините съм изпил толкова радиоактивен алкохол, че спокойно мога да приема работа във Фокушима. То повече мутиране от това няма на къде...така, че мога да им помогна на братята Джапонци. EDIT: Наздраве на всички. Като пия от тази водка, даже и котката бяга от мен. Аз си пия Каберне Фран и хич не ми дреме... Котката ми отодеве се опитва дасе настани върху лаптопа, ама аз се отнасям грубо и я замитам на пода.... Тва животно ми се радва като си пийвам така.... Ще трябва да се пробвам да се отрежа някоя вечер и да и видя тогава реакциите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 Не, не, не, не, не, не, не!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 Споменаваше се. Имаше доста новини и материали по темата. Пак не мога да разбера защо днес трябва да се отделя внимание на Фукушима? Освен, че и двете са ядрени аварии какво друго общо имат?Имат общо с това, че всичко руско е най-велокото във вселената, руснаците не грешат, те са най-висшата раса... К'во спорите, Атанас е втора Triti на тема военно и руско... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 http://www.stromer.ch/site/start Пешо това като го видях и първо за теб се сетих. Много ме накефи мотото им! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 Имат общо с това, че всичко руско е най-велокото във вселената, руснаците не грешат, те са най-висшата раса... К'во спорите, Атанас е втора Triti на тема военно и руско... Аз се сещам за няколко уникални руски марки с вселенска популярност. Автомобилите Лада и Москвич, телевизорите Юность и Електрон, както и велосипедите Школьник и часовниците Полëт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 И други популярни неща имат руснаците, не е като да нямат Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 Кръстник, въпреки че си прав, имат руснаците доста мозъци. Това че и при тях корупцията е толкова на ниво колкото при нас, че май и в повече е друга тема. Но имам спомени за нещо свързано със "Сините Ангели", които отказали да участват в авиошоу, в което ще участват и не помня кой модел руски самолети. Имаше нещо за миговете че електрониката им може да е пълен кенеф, но двигателите им са съвсем друга тема. Аз имам някаква теория, че на определени нации, определени неща им се удават а други изобщо. Примерно германци да правят автомобили - други като тях няма, но да пишат софтуер - дума да не става. То като гледам разни драйвери писани от китайци, сингапурци и тайванци общо взето по-добре да им забранят да ти кажа. Ей на самсунг програмистите примерно (преди да се намесят гугъл) помниш ли в какво състояние беше софтуера на SGS? Виж индийците са друга тема - те просто са много а оттам и идиотите са с количества, иначе имат и свестни, но като цяло има ли намесени индийци значи са го правили за евтино на малки екипи по 100 човека по 3ма работещи на 1 компютър да си помагат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 Ше ми се пръсне тиквата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 Не, не, не, не, не, не, не!!!!!!! They tried to make you go to rehab? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 Добро утро Началото на един прекрасен ден с AJAX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 Абе Атанасе Говоря в глобален мащаб. Имат общо с това, че всичко руско е най-велокото във вселената, руснаците не грешат, те са най-висшата раса... К'во спорите, Атанас е втора Triti на тема военно и руско... Глупости на търкалета...Всичко най-велико във вселената е македонско. Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 Аз се сещам за няколко уникални руски марки с вселенска популярност. Автомобилите Лада и Москвич, телевизорите Юность и Електрон, както и велосипедите Школьник и часовниците Полëт. Култовите Смяана 8 и Смяна Символ Аз имам някаква теория, че на определени нации, определени неща им се удават а други изобщо. Примерно германци да правят автомобили - други като тях няма, но да пишат софтуер - дума да не става. За германските автомобили можем да поспорим доста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 http://www.manager.bg/komentarite/bezrabotitsata-zastrashitelno-prerastva-v-bezakalitsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 Култовите Смяана 8 и Смяна Символ За Зенит да не говорим Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 За Зенит да не говорим Швейцарските Зенит ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 Швейцарските Зенит ли? Не, руските Зенит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 Не, руските Зенит. За две марки Зенит ли говорим в момента или за една и съща, която ти твърдиш, че е Руска, а аз твърдя, че е Швейцарска? Не разбирам така без интонация. Тъпа онлайн комуникация.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 Говорим за руските фотоапарати Зенит. Аз не твърдя че фотоапаратите са руски, ами го знам. Най-малкото съм горд собственик на такъв. Може швейцарците да са купили руската комапния , нямам идея. Апарата е доволно стар, още от комунистическо. Черно-бял е даже. Но прави страхотни снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 Говорим за руските фотоапарати Зенит. Аз не твърдя че фотоапаратите са руски, ами го знам. Най-малкото съм горд собственик на такъв. Може швейцарците да са купили руската комапния , нямам идея. Апарата е доволно стар, още от комунистическо. Черно-бял е даже. Но прави страхотни снимки Извинявай. Моя грешка. Бях се заблудил, че Смяна и Смяна 8 са часовници. Ама който чете по диагонала... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 Извинявай. Моя грешка. Бях се заблудил, че Смяна и Смяна 8 са часовници. Ама който чете по диагонала... Не, просто си много малък. За хората над една определена възраст, "Смяна" може да означава единствено фотоапарат и нищо друго, както за теб "Галакси" може да означава...знаеш какво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 Освен да се похваля с моето Зорки 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.