Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Спеациален великденски поздрав за съфорумеца exabyte:

Агънце 10.7 кг

20120414133809m.jpg

В 20 годишна Горенье барабар с плънката devil.gif

20120414203541.jpg

beer.gifbeer.gifbeer.gif

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Не мога да заспя вече два часа, тъй като ми минава през главата, че съм на път да променя живота си коренно... заради жена :). И то не за друго, ами защото преди малко ми каза, че е готова да зареже работа, къща, приятели и да дойде да живее при мен в Пловдив. Познаваме се от 2 седмици и май ще ставам софиянец :).

Иначе наздраве :).

:beer:

Не мога да заспя вече два часа, тъй като ми минава през главата, че съм на път да променя живота си коренно... заради жена :). И то не за друго, ами защото преди малко ми каза, че е готова да зареже работа, къща, приятели и да дойде да живее при мен в Пловдив. Познаваме се от 2 седмици и май ще ставам софиянец :).

Лед опасен газиш, млад падуане! Освен това не разбирам - тя готова при теб в пловдив да дойде, ти софиянец ще ставаш... blush.gif

Аз да попитам само...това, че вече не е монтажник на климатици, значи ли, че е останал само прост или онова "прост" върви комплект с монтажника и ако да - като какъв понастоящем се явява Гадин? :lol:

--------------------------------

Уфффф, май ще лягам вече, че утре в 6 трябва да ставам и ако се успя става кофти положение...:zzz

Гадински, ей ти още един форумен некрофил - знам, че ги харесваш такива...и втора тема даже е вдигнал.

Хъм...., виждам, че мозъкът ти е направил нещо като троен лупинг с влизане в свредел и завършващ четворен тулуп, докато си формулирал този така живо терзаещ те въпрос.

Ще се опитам да бъда сбит в обяснението.

Прост и монтажник на климатици си вървят в комплект по дефолт. При мене обаче има и усложнения, понеже имам и вродена обремененост.

В резюме мога да ти кажа, че аз може и да съм прост, ама за сметка на това съм тъп. Пък този некрофил е слаба ракия! Щом не е вдигнал нещо от две и шеста поне...., хич не ми го показвай.

Видене!!! Ти си дебел бе, майна...Щи изям бузките! Ух, сладур... Как си на цици, че скоро не съм те проверявал?

После ела при бати, пък аз като една добра и поетична душа, щИ плесна два шамара зад врата, та белки ти доде акъла ;)

Познаваме се от 2 седмици и май ще ставам софиянец :).

Биеш ме :) Аз се преместих след 1 месец познанство. Оказа се, че това е най-доброто решение в живота ми :) Наздраве!

Защо трябва сега да се ровя из архивите, за да го ударя с тавата с баничките по главата!??!? ninja.gif

И като ровиш, какво ще намериш? Най-много да намериш нещо, гордо да го изтипосаш някъде, да потриваш доволно ръце и да се окаже, че само потвърждаваш това, за което говоря, защото не си разбрал аджеба какво съм казал. Отново.

Грешка ще направиш ми се струва.... За 2 седмици не си видял още и наченки на лош характер, а той може да не ти хареса.

Видене!!! Ти си дебел бе, майна...Щи изям бузките! Ух, сладур...

Абе, жигавицо, къде си тръгнал, дъскичке чамова! laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Между другото по Великден НЕ ядох два дни. Чак като се прибрахме опитах и агънцето...

И като ровиш, какво ще намериш? Най-много да намериш нещо, гордо да го изтипосаш някъде, да потриваш доволно ръце и да се окаже, че само потвърждаваш това, за което говоря, защото не си разбрал аджеба какво съм казал. Отново.

Не мога да разбера нагъл ли си, на интересен ли се правиш... Кой си ти да даваш наклон, при положение че сам ти си правил десетки пъти от едно въпросче говорилня в темата? Крадецът вика дръжте крадеца. Последно мисля с Ники някакво компютърно въпросче от съфорумец в 3 страници странични спорове го бяхте обърнали. Предимно защото при тебе спиране няма! Аз много добре съм разбрал какво си казал, но няма нищо да се променя - накратко казано.

Агънце 10.7 кг

20120414133809m.jpg

Агнето ясно, ма туй на вратът дето си го метнал, какво е ???

Тебе трябва някой да те прати спешно на лекар. 2 седмици познанство и айдее, готова работата. Тва не е точно като по телевизията, да знаеш :) Дано да си късметлия, но малко са такива. От друга страна, все ще е жена. Ако не е нещо откачена, голяма разлика няма да има дали е тя или някоя друга. Бе луда работа хаха.

Не мога да разбера нагъл ли си, на интересен ли се правиш... Кой си ти да даваш наклон, при положение че сам ти си правил десетки пъти от едно въпросче говорилня в темата? Крадецът вика дръжте крадеца. Последно мисля с Ники някакво компютърно въпросче от съфорумец в 3 страници странични спорове го бяхте обърнали. Предимно защото при тебе спиране няма! Аз много добре съм разбрал какво си казал, но няма нищо да се променя - накратко казано.

Аз не мога да разбера, що все още си губиш времето. Ангел може с всичкия си акъл да ти спори в следващите 15 страници и да ти доказва, че е прав. Не че ще докаже нещо смислено, освен че разполага с много свободно време. От друга страна и ти го можеш това, та да вземете да си го продължите тоя спор на лични, че тука ще дразните :) Да ви банна и двамата и да ви оставя само личните да си довършите мохабета хахаха.

Преди малко очевидец ми се обади да ми сподели, че единият от Миговете в Графа се е разбил край базата...:(

С това изказване друго, освен да покажеш как изобщо не си разбрал какво съм казал, не направи.

Някой може ли да му обясни моля, че мен не ме чете? Pls?

Особено полезно беше за здравословното ти състояние, да. И най-вече за талията ти, да.
Ти не се обаждай за фигура :P
Грешка ще направиш ми се струва.... За 2 седмици не си видял още и наченки на лош характер, а той може да не ти хареса.
Може и години да минат, преди да се появят наченките. Т'ва си е до немалка степен лотария.

Агнето ясно, ма туй на вратът дето си го метнал, какво е ???

Аз не мога да разбера, що все още си губиш времето. Ангел може с всичкия си акъл да ти спори в следващите 15 страници и да ти доказва, че е прав. Не че ще докаже нещо смислено, освен че разполага с много свободно време. От друга страна и ти го можеш това, та да вземете да си го продължите тоя спор на лични, че тука ще дразните :) Да ви банна и двамата и да ви оставя само личните да си довършите мохабета хахаха.

Туй на врата ми е от калибъра на Галицин! laughing1.gif

Този път няма да повтарям грешката си от оня ден като ти се обадих! ninja.gif

С това изказване друго, освен да покажеш как изобщо не си разбрал какво съм казал, не направи.

Някой може ли да му обясни моля, че мен не ме чете? Pls?

Facepalm14.gifFacepalm14.gifFacepalm14.gif

Може и години да минат, преди да се появят наченките. Т'ва си е до немалка степен лотария.

До 6 месеца при ежедневен контакт, започва да се показва. Между 3 и 6 месеца трае тоя начален honeymoon период.

Пляскай, пляскай. Дано се получи. Приеми го като CPR за мозъка и блъскай, докато не ти просветне.

Ти наистина си като момичетата... Не знаеш кога да спреш.

Ти си като момичетата. Пука ти кво мислят другите, особено като не са прави. На 3-тия пост ли да спра? 3 поста много ли са?

И с каква цел да спирам? Щото Виден така казал, след като си изплякал акото и не е прав?

Ти наистина си като момичетата... Не знаеш кога да спреш.

Аз вече знам решението - оставяш го да пасе. Да видим дали сам ще си говори. Няма да се учудя... laughing1.gif

Туй на врата ми е от калибъра на Галицин! laughing1.gif

Този път няма да повтарям грешката си от оня ден като ти се обадих! ninja.gif

Онуй на врата ти е от калибъра на черяслото на Галицин. ;) (Тук следват подробни обяснения кое да ми Идеш...) Аз вече дебелея бе, шаран! Ама на цици няма да го докарвам кат тебе...

Аз вече знам решението - оставяш го да пасе. Да видим дали сам ще си говори. Няма да се учудя... laughing1.gif

А. Да паса? Какво да паса? Първо трябва да ми дадеш нещо и тогава да ме пускаш да паса бе, гений.

Много разумно решение е това. И другите конфликти ли така ги решаваш? С игнориране? Забелязал съм я тая тенденция. Като се набуташ в тинята не се осещаш веднага, но по някое време си поглеждаш крачетата и виждаш, че нещо не е наред. Тогава вече се опитваш да обясниш на хората около теб как тинята е много куул и ти още от самото начало си искал да си там.

Много мразя тая черта в хората - неумение да губят по никакъв начин. Женска черта по принцип, но я забелязвам и в много мъже напоследък. За съжаление, явно и в такива с приличен житейски опит зад гърба си.

Аз отивам да паса, но пак сам ще трябва да си слагам, щото ти освен, че не си прав, не разбра какво съм казал снощи и бягаш от проблема, не можа дори да ми сложиш и продукт за паша.

Няма пък. Ти си като момичетата!

Баси, хич не си в час. Май трябва да пораснеш малко..

Не. Ти си като момичетата!

А ти явно или не си разбрал за какво беше спора първоначално, или се застъпваш по пристрастие, без дори да си се поинтересувал. Още една тенденция в тоя форум. Застъпване по пристрастие независимо от каузата. Да плюем срещу набедения, за да се почувстваме силни и част от цялото. mordeath стил.

Много добе разбрах, латерно немлъкваща и ти казах, че няма да допуснем да има безброй тъпанарски теми за всеки безсмислен въпрос, та да може и там да не млъкваш. Това сега по-ясно ли е??? Ти си непоправим случай, момче. На теб вечно трябва да ти се обяснява по 187263845 пъти или направо да те тресне теслата в главата, за да се сетиш да млъкнеш, евентуално.... И се съобразявай как ми говориш, защото почваш да прекаляваш. Разбирам, че не можеш друго, но не значи, че ще те трая.

===================

Галицин - ще трябва да те видя колко дебел си станал! laughing1.gif

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...