Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Напълно те разбирам. Ако нямаше насилие в игрите, сигурно щях да направя някоя глупост IRL :)

Аз говоря конкретно за игри от типа на Прототип. Какво по-голямо удоволствие да убиеш 500-600 души, ей така, за разнообразие? Мен ми действа релаксиращо.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

А не омръзва ли? Навремето когато все още имах време да играя, цъках 'праволинейната' "Пейнкилър", дето всяко ниво или нова част, само това правиш...ама ми писна бързо...

Тя играта омръзва. За това се появява нова. :) Но насилието в ГОЛЕМИ дози е важен фактор. И не нещо реалистично като военните екшъни... Трябва задълже да има ПОНЕ измислени оръжия.

Тя играта омръзва. За това се появява нова. :) Но насилието в ГОЛЕМИ дози е важен фактор. И не нещо реалистично като военните екшъни... Трябва задълже да има ПОНЕ измислени оръжия.

Порастни бе, Ваньо! Големи оръжия WTF!? А едно време си беше къде, къде по-интересно да трепеш тахтабите с някакви миниатюрни корабчета...

Edit. Бах мааму... тва не може ад е вярно! Пише, че днес аз съм топ спамера.

Аз говоря конкретно за игри от типа на Прототип. Какво по-голямо удоволствие да убиеш 500-600 души, ей така, за разнообразие? Мен ми действа релаксиращо.

Hexen! Няма по-голям кеф да превърнеш другарчето в кокошка и да му светиш маслото гледайки го отсреща как се гърчи и псува! Или теб да те направят на кокошка, но да успееш да избягаш а после от упор да го изненадаш и да му напълниш задника с каквото имаш под ръка.

Най-голям кеф от пуцането е било на едно култово ниво на Hexen 6 човека. A и на quake-arena нивото със скачането но хексена си беше класика.

Я внимавай! Мииирно!

Имаме ново женско присъствие в темата.... :blink:

Стадото павиани да бЕга по клоните.... :bgrin: и да се държи прилично.

Тази тема очевидно не я е открила още :)

ПС: Галине за момент беше изпаднал от челното място на спамърите, но гледам пак си го заел :laughing1:

Тази тема очевидно не я е открила още :)

М..., беше тука, ама избЕгА...

Не ми се чете толкова, затова ---> finger.gif . Всичко е любов! Да ва полюбят...да не казвам кои, че Аню ша са обиди, той нали е с претенции...

Галине, малко стомана да ми намериш? От кътлерите? 10х8см ми тряя.

Ред. Както пеят Delate - яки путки на хоризонта!!

Не ми се чете толкова, затова ---> finger.gif . Всичко е любов! Да ва полюбят...да не казвам кои, че Аню ша са обиди, той нали е с претенции...

Галине, малко стомана да ми намериш? От кътлерите? 10х8см ми тряя.

Ред. Както пеят Delate - яки путки на хоризонта!!

Хъ! С удоволствие, Танасе, ама и на мене ми тряа такава разфасовка...

Това което мога да ти предложа ще е около 120 - 130 х 30 х 3 ламинат, чист размер. Формата на самия нож е много шибана и не може да се извади голяма пластина.

П.п. Днес се оредих с бая месинг на плоча дебела към 4мм.

Месинга - супер...Аз значи, ще трябва да бастисам някой кухненски...За подарък ще правя една въшка, и затова ми трябва.

Я внимавай! Мииирно!

Имаме ново женско присъствие в темата.... :blink:

Стадото павиани да бЕга по клоните.... :bgrin: и да се държи прилично.

laughing.giflaughing.gif

На мен Prototype много ми дотъпя много бързо. Прекалено еднообразна беше и много млатене беше нужно, което от своя страна - също беше еднообразно.

Абе... погледах, тоест послушах 10-на минути от "Столичани в повече". Само на мен ли ми се струва, че това е мега простотия?

Абе... погледах, тоест послушах 10-на минути от "Столичани в повече". Само на мен ли ми се струва, че това е мега простотия?

Трябваха ти цели 10 минути??

Пешо, аз това го установих още в първата минута на първи епизад и след това винаги съм си намирал нещо по-интересно по другите канали... (като женски предавания, примерно :bgrin: )

Излишно е да коментираме безсмислени казуси. Ангеле точно ти не се обаждай, че не знам колко пъти си правил говорилня от тая тема в страници, та се е налагало и забележки да правя.

От въпрос, който аз съм задал? Nigga please! И не става въпрос за това кой прави говорилнята, а че някои въпроси могат да са в собствена тема, а не да се задават по 4 пъти или да се обсъждат в рамките на 3 страници. Самия факт, че се е получавала говорилня, а отговора не е бил в рамките на 2 мнения, показва единствено, че съм прав.

Вечерях в кухнята. Наш'те гледаха въпросната боза в хола. И ща не ща - слушам. И се чудя, на какво по дяволите се хилят?! Това беше съпоставимо тъпо със Супершоу Невада...

Вечерях в кухнята. Наш'те гледаха въпросната боза в хола. И ща не ща - слушам. И се чудя, на какво по дяволите се хилят?! Това беше съпоставимо тъпо със Супершоу Невада...

Няма да говориш така за Къци!!!

Той е титан.

П.п. А каква ракия си открих в запасите.... мани-бегай... тряа да е над десет годишна....

П.п. А каква ракия си открих в запасите.... мани-бегай... тряа да е над десет годишна....

Аз тъкмо приключих с моята.

Завиждам.

Завиждай!

Имам находки още от времето когато бях прост монтажник на климатици..., а това беше преди много, много години в една далечна галактика...

От въпрос, който аз съм задал? Nigga please! И не става въпрос за това кой прави говорилнята, а че някои въпроси могат да са в собствена тема, а не да се задават по 4 пъти или да се обсъждат в рамките на 3 страници. Самия факт, че се е получавала говорилня, а отговора не е бил в рамките на 2 мнения, показва единствено, че съм прав.

Не си прав.

Ти да не си набор на слънцето beer.gif

Горе-долу там някъде. Бе дърт е ......:)

Горе-долу там някъде. Бе дърт е ......:)

...когато бях прост монтажник на климатици...

Аз да попитам само...това, че вече не е монтажник на климатици, значи ли, че е останал само прост или онова "прост" върви комплект с монтажника и ако да - като какъв понастоящем се явява Гадин? :lol:

--------------------------------

Уфффф, май ще лягам вече, че утре в 6 трябва да ставам и ако се успя става кофти положение...:zzz

Гадински, ей ти още един форумен некрофил - знам, че ги харесваш такива...и втора тема даже е вдигнал.

Не си прав.

Добре де, Весо, защо вечно трябва да им се обяснява в подробности?!?!? Защо трябва сега да се ровя из архивите, за да го ударя с тавата с баничките по главата!??!? ninja.gif

beer.gif

Добре де, Весо, защо вечно трябва да им се обяснява в подробности?!?!? Защо трябва сега да се ровя из архивите, за да го ударя с тавата с баничките по главата!??!? ninja.gif

beer.gif

Не виждам що си губиш времето.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...