Psihara^^ Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Напълно те разбирам. Ако нямаше насилие в игрите, сигурно щях да направя някоя глупост IRL Аз говоря конкретно за игри от типа на Прототип. Какво по-голямо удоволствие да убиеш 500-600 души, ей така, за разнообразие? Мен ми действа релаксиращо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 А не омръзва ли? Навремето когато все още имах време да играя, цъках 'праволинейната' "Пейнкилър", дето всяко ниво или нова част, само това правиш...ама ми писна бързо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Тя играта омръзва. За това се появява нова. Но насилието в ГОЛЕМИ дози е важен фактор. И не нещо реалистично като военните екшъни... Трябва задълже да има ПОНЕ измислени оръжия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Тя играта омръзва. За това се появява нова. Но насилието в ГОЛЕМИ дози е важен фактор. И не нещо реалистично като военните екшъни... Трябва задълже да има ПОНЕ измислени оръжия. Порастни бе, Ваньо! Големи оръжия WTF!? А едно време си беше къде, къде по-интересно да трепеш тахтабите с някакви миниатюрни корабчета... Edit. Бах мааму... тва не може ад е вярно! Пише, че днес аз съм топ спамера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Къде точно съм написал ГОЛЕМИ?! Чукча писател, чукча nein читател. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Аз говоря конкретно за игри от типа на Прототип. Какво по-голямо удоволствие да убиеш 500-600 души, ей така, за разнообразие? Мен ми действа релаксиращо. Hexen! Няма по-голям кеф да превърнеш другарчето в кокошка и да му светиш маслото гледайки го отсреща как се гърчи и псува! Или теб да те направят на кокошка, но да успееш да избягаш а после от упор да го изненадаш и да му напълниш задника с каквото имаш под ръка. Най-голям кеф от пуцането е било на едно култово ниво на Hexen 6 човека. A и на quake-arena нивото със скачането но хексена си беше класика. Я внимавай! Мииирно! Имаме ново женско присъствие в темата.... Стадото павиани да бЕга по клоните.... и да се държи прилично. Тази тема очевидно не я е открила още ПС: Галине за момент беше изпаднал от челното място на спамърите, но гледам пак си го заел Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Тази тема очевидно не я е открила още М..., беше тука, ама избЕгА... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Не ми се чете толкова, затова ---> . Всичко е любов! Да ва полюбят...да не казвам кои, че Аню ша са обиди, той нали е с претенции... Галине, малко стомана да ми намериш? От кътлерите? 10х8см ми тряя. Ред. Както пеят Delate - яки путки на хоризонта!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Не ми се чете толкова, затова ---> . Всичко е любов! Да ва полюбят...да не казвам кои, че Аню ша са обиди, той нали е с претенции... Галине, малко стомана да ми намериш? От кътлерите? 10х8см ми тряя. Ред. Както пеят Delate - яки путки на хоризонта!! Хъ! С удоволствие, Танасе, ама и на мене ми тряа такава разфасовка... Това което мога да ти предложа ще е около 120 - 130 х 30 х 3 ламинат, чист размер. Формата на самия нож е много шибана и не може да се извади голяма пластина. П.п. Днес се оредих с бая месинг на плоча дебела към 4мм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Месинга - супер...Аз значи, ще трябва да бастисам някой кухненски...За подарък ще правя една въшка, и затова ми трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Я внимавай! Мииирно! Имаме ново женско присъствие в темата.... Стадото павиани да бЕга по клоните.... и да се държи прилично. Аз говоря конкретно за игри от типа на Прототип. Какво по-голямо удоволствие да убиеш 500-600 души, ей така, за разнообразие? Мен ми действа релаксиращо. На мен Prototype много ми дотъпя много бързо. Прекалено еднообразна беше и много млатене беше нужно, което от своя страна - също беше еднообразно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Абе... погледах, тоест послушах 10-на минути от "Столичани в повече". Само на мен ли ми се струва, че това е мега простотия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Човекът който подбира sound track-овете за House MD e гений ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Абе... погледах, тоест послушах 10-на минути от "Столичани в повече". Само на мен ли ми се струва, че това е мега простотия? Трябваха ти цели 10 минути?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Абе... погледах, тоест послушах 10-на минути от "Столичани в повече". Само на мен ли ми се струва, че това е мега простотия? Пешо, аз това го установих още в първата минута на първи епизад и след това винаги съм си намирал нещо по-интересно по другите канали... (като женски предавания, примерно ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Излишно е да коментираме безсмислени казуси. Ангеле точно ти не се обаждай, че не знам колко пъти си правил говорилня от тая тема в страници, та се е налагало и забележки да правя. От въпрос, който аз съм задал? Nigga please! И не става въпрос за това кой прави говорилнята, а че някои въпроси могат да са в собствена тема, а не да се задават по 4 пъти или да се обсъждат в рамките на 3 страници. Самия факт, че се е получавала говорилня, а отговора не е бил в рамките на 2 мнения, показва единствено, че съм прав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Вечерях в кухнята. Наш'те гледаха въпросната боза в хола. И ща не ща - слушам. И се чудя, на какво по дяволите се хилят?! Това беше съпоставимо тъпо със Супершоу Невада... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Вечерях в кухнята. Наш'те гледаха въпросната боза в хола. И ща не ща - слушам. И се чудя, на какво по дяволите се хилят?! Това беше съпоставимо тъпо със Супершоу Невада... Няма да говориш така за Къци!!! Той е титан. П.п. А каква ракия си открих в запасите.... мани-бегай... тряа да е над десет годишна.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 П.п. А каква ракия си открих в запасите.... мани-бегай... тряа да е над десет годишна.... Аз тъкмо приключих с моята. Завиждам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Завиждай! Имам находки още от времето когато бях прост монтажник на климатици..., а това беше преди много, много години в една далечна галактика... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 От въпрос, който аз съм задал? Nigga please! И не става въпрос за това кой прави говорилнята, а че някои въпроси могат да са в собствена тема, а не да се задават по 4 пъти или да се обсъждат в рамките на 3 страници. Самия факт, че се е получавала говорилня, а отговора не е бил в рамките на 2 мнения, показва единствено, че съм прав. Не си прав. Ти да не си набор на слънцето Горе-долу там някъде. Бе дърт е ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Горе-долу там някъде. Бе дърт е ...... ...когато бях прост монтажник на климатици... Аз да попитам само...това, че вече не е монтажник на климатици, значи ли, че е останал само прост или онова "прост" върви комплект с монтажника и ако да - като какъв понастоящем се явява Гадин? -------------------------------- Уфффф, май ще лягам вече, че утре в 6 трябва да ставам и ако се успя става кофти положение... Гадински, ей ти още един форумен некрофил - знам, че ги харесваш такива...и втора тема даже е вдигнал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Не си прав. Добре де, Весо, защо вечно трябва да им се обяснява в подробности?!?!? Защо трябва сега да се ровя из архивите, за да го ударя с тавата с баничките по главата!??!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Добре де, Весо, защо вечно трябва да им се обяснява в подробности?!?!? Защо трябва сега да се ровя из архивите, за да го ударя с тавата с баничките по главата!??!? Не виждам що си губиш времето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Дося драсках... Главата ми бучи и май ще лягам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.