gado Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 Ъ..., той и клекнал може, колко муй... Я вади ножицата направо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 Клекнал мога да ти се изтропкам в чехлите, скумрио космата. А и винаги мога да си бодна един катетър и пак ше ми е дълъг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 Клекнал мога да ти се изтропкам в чехлите, скумрио космата. А и винаги мога да си бодна един катетър и пак ше ми е дълъг. Дълъг ще ти е, ама мееекичък.... и ще трябва да го ръгаш сгънат на два ката и с обувалката Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 Наско, другата седмица мен ме няма ей! Задължително настоявай за следващата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 ЗорленЕбаваш се, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Дълъг ще ти е, ама мееекичък.... и ще трябва да го ръгаш сгънат на два ката и с обувалката Наско, другата седмица мен ме няма ей! Задължително настоявай за следващата! Щот не мога да му сложа по две арматурки от страни и да го омотам със шкурка, нали Видене, то най-вече от времето зависи, заради малката. Добро утро. Ред. Допълнително, ако модераторите в тракера не ги кефи, че давам критични и неласкави мнения за филмите, които качват, могат да го духат. А не да ме wach-ват 3 пъти подред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Щот не мога да му сложа по две арматурки от страни и да го омотам със шкурка, нали Мхъ..., инвалид.... с протези Добро утро. Ред. Допълнително, ако модераторите в тракера не ги кефи, че давам критични и неласкави мнения за филмите, които качват, могат да го духат. А не да ме wach-ват 3 пъти подред. Я!! Виждам, че си имал честта да попаднеш в полезрението на г-н Инджинерина Мишо :lol: Споко! Този човек има всички шансове да се превърне в новия Ник - Хилядатацифри. Взима се точно толкова на сериозно, но все още не съм на ясно с нивото на психичните му отклонения и съпътстващата ги инфантилност. От доста време наблюдавам с интерес кариерата му... Да си призная честно, на няколко пъти силно съм се изкушавал да влезна в ролята си на един наистина комплексиран модератор, ама съм се отказвал, щото човекът е мръднал по доста забавен начин.... Седи, гледай киното и хич да не ти пука, Танасе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 О, споко, аз вече започнах високоинтелектуален разговор с него. От рода на - "изцАпал си се с лютеница" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 ...да влезна в ролята си на един наистина комплексиран модератор, ... И ти ли, Бруте...тука нас са ни хванали комплексите от години и вече дори не ни е срам да си го признаем - Весо по едно време даже го беше написал отдолу в правилата, но го изтрих, понеже ми се стори твърде ексхибиционистично. С хаоса свикване няма. Само така си мислиш....трябва да те запозная със сина ми, да те открехне на някои мохабети......даже може да обмените опит и да си бъдете взаимно полезни - той, с теорията за хаоса ; ти - с теорията за граховото зърно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Започвам да тренирам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 От 120 до 80, хм.... 25 до 30 години... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 МРАЗЯ ДА ПЛАЩАМ ОСИГУРОВКИ И ДАНЪЦИ!!! МРАЗЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ Не че не го правя, но винаги когато го правя ми е крайно неприятно!!! ти - с теорията за граховото зърно. Искам някой ден да ми дойдеш на гости в офиса и да пробваш да поработиш малко на бюрото ми, после да те закарам в къщи и на лаптопа малко да те оставя и след това ми кажи че не е удобно или че няма особена разлика между обикновен стол и бюро и моята подредба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 КАК Е ВЪЗМОЖНО НЯКОЙ ДА НАРЕЧЕ БЕЗМИЛОСТНОТО КЛАНЕ В ЕДНА ИГРА - "ТЪПО"?!?! ЧЕ ЗА КАКВО ДРУГО ТИ ТРЯБВА ЕДНА ИГРА?!?!?!?!?!!?!??!??! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 МРАЗЯ ДА ПЛАЩАМ ОСИГУРОВКИ И ДАНЪЦИ!!! МРАЗЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ Ние пък как обичаме ако знаеш..... КАК Е ВЪЗМОЖНО НЯКОЙ ДА НАРЕЧЕ БЕЗМИЛОСТНОТО КЛАНЕ В ЕДНА ИГРА - "ТЪПО"?!?! ЧЕ ЗА КАКВО ДРУГО ТИ ТРЯБВА ЕДНА ИГРА?!?!?!?!?!!?!??!??! Много неща! Примерно иебань! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Много неща! Примерно иебань! Да бе. Често йебань. Играй 7 Sins. Няма такава скучнотия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Много неща! Примерно иебань! В игра? За компютърна игра ли говорим? Дан'са обърка нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Аз играя игри за неща, които не мога да правя в реалния живот. В реалния живот не мога да се превръщам в безсмъртно чудовище, което има вместо ръце - мечове, и което отива и избива цял Ню Йорк just for fun. Ето защо го правя в игра. Вдига ми самочувствието и ме успокоява. Тъпо било. Яяяяяяяяяя да си €!*§€*§№$€№ Б$№€*№$€*№$€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Ванчо, някой ден трябва да те поканя на гости - Mortal Kombat 3 на PS3 игран на 55" телевизор е един път. И особено като отвърти единия някакъв по-здрав на право пръските кръв падат върху теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 В игра? За компютърна игра ли говорим? Дан'са обърка нещо? Естествено! Leisure suit Larry не си играл? Duke Nukem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 И ти ли, Бруте...тука нас са ни хванали комплексите от години и вече дори не ни е срам да си го признаем - Весо по едно време даже го беше написал отдолу в правилата, но го изтрих, понеже ми се стори твърде ексхибиционистично. Мии..., да ти кажа..., в началото това отне за доста дълго време съня от очите ми (не, че сега спя повече, ама то това е от друго).... След това бавно и постепенно заживях с него и постигнах относителен мир със себе си. После ми стана по-леко, открих, че отрицанието на реалноста не води до нищо добро и те, така.... започнах да посещавам сбирките на анонимните комплексари... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Аз играя игри за неща, които не мога да правя в реалния живот. В реалния живот не мога да се превръщам в безсмъртно чудовище, което има вместо ръце - мечове, и което отива и избива цял Ню Йорк just for fun. Ето защо го правя в игра. Вдига ми самочувствието и ме успокоява. Тъпо било. Яяяяяяяяяя да си €!*§€*§№$€№ Б$№€*№$€*№$€ И аз за тва въртя обиколки на Ф1...и съм адски добър :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Аре да си взимам нова настолна ,и да качвам Fear 3 и Crysis 2 PS: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Аз играя игри за неща, които не мога да правя в реалния живот. Напълно те разбирам. Ако нямаше насилие в игрите, сигурно щях да направя някоя глупост IRL Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Естествено! Leisure suit Larry не си играл? Duke Nukem? Larry си беше quest, а всички са ми леко тъпи. Duke Nukem е за йебан? Класическа пуцалка ти ми говориш за секс... аз ли бъркам нещо, някакви нива съм изтървал ли какво, щото в офиса на едни приятели се спуквахме да се пуцаме на duke Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Larry си беше quest, а всички са ми леко тъпи. Duke Nukem е за йебан? Класическа пуцалка ти ми говориш за секс... аз ли бъркам нещо, някакви нива съм изтървал ли какво, щото в офиса на едни приятели се спуквахме да се пуцаме на duke Нищо не разбираш ти, майна! За един геймър пушката е равнозначна на пишката... И колкото е по-голяма пушката, толкова е по-голяма и пишката... Я внимавай! Мииирно! Имаме ново женско присъствие в темата.... Стадото павиани да бЕга по клоните.... и да се държи прилично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.