Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ъ..., той и клекнал може, колко муй... Я вади ножицата направо...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Клекнал мога да ти се изтропкам в чехлите, скумрио космата.laughing1.gif А и винаги мога да си бодна един катетър и пак ше ми е дълъг.

Клекнал мога да ти се изтропкам в чехлите, скумрио космата.laughing1.gif А и винаги мога да си бодна един катетър и пак ше ми е дълъг.

Дълъг ще ти е, ама мееекичък.... и ще трябва да го ръгаш сгънат на два ката и с обувалката :D

Дълъг ще ти е, ама мееекичък.... и ще трябва да го ръгаш сгънат на два ката и с обувалката :D

Наско, другата седмица мен ме няма ей! Задължително настоявай за следващата! devil.gif

Щот не мога да му сложа по две арматурки от страни и да го омотам със шкурка, нали laughing1.gif

Видене, то най-вече от времето зависи, заради малката.

Добро утро.

Ред. Допълнително, ако модераторите в тракера не ги кефи, че давам критични и неласкави мнения за филмите, които качват, могат да го духат. А не да ме wach-ват 3 пъти подред.

%25D0%2591%25D0%25B5%25D0%25B7%2520%25D0%25B8%25D0%25BC%25D0%25B5.jpg

Щот не мога да му сложа по две арматурки от страни и да го омотам със шкурка, нали laughing1.gif

Мхъ..., инвалид.... с протези

Добро утро.

Ред. Допълнително, ако модераторите в тракера не ги кефи, че давам критични и неласкави мнения за филмите, които качват, могат да го духат. А не да ме wach-ват 3 пъти подред.

Я!! Виждам, че си имал честта да попаднеш в полезрението на г-н Инджинерина Мишо :lol: :lol: Споко! Този човек има всички шансове да се превърне в новия Ник - Хилядатацифри. Взима се точно толкова на сериозно, но все още не съм на ясно с нивото на психичните му отклонения и съпътстващата ги инфантилност. От доста време наблюдавам с интерес кариерата му... Да си призная честно, на няколко пъти силно съм се изкушавал да влезна в ролята си на един наистина комплексиран модератор, ама съм се отказвал, щото човекът е мръднал по доста забавен начин.... Седи, гледай киното и хич да не ти пука, Танасе!

О, споко, аз вече започнах високоинтелектуален разговор с него. От рода на - "изцАпал си се с лютеница" laughing1.gif

...да влезна в ролята си на един наистина комплексиран модератор, ...

И ти ли, Бруте...тука нас са ни хванали комплексите от години и вече дори не ни е срам да си го признаем - Весо по едно време даже го беше написал отдолу в правилата, но го изтрих, понеже ми се стори твърде ексхибиционистично. :rolleyes:

С хаоса свикване няма.

Само така си мислиш....трябва да те запозная със сина ми, да те открехне на някои мохабети...:zzz...даже може да обмените опит и да си бъдете взаимно полезни - той, с теорията за хаоса ; ти - с теорията за граховото зърно. :lol:

МРАЗЯ ДА ПЛАЩАМ ОСИГУРОВКИ И ДАНЪЦИ!!! МРАЗЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

Не че не го правя, но винаги когато го правя ми е крайно неприятно!!!

ти - с теорията за граховото зърно. :lol:

Искам някой ден да ми дойдеш на гости в офиса и да пробваш да поработиш малко на бюрото ми, после да те закарам в къщи и на лаптопа малко да те оставя и след това ми кажи че не е удобно или че няма особена разлика между обикновен стол и бюро и моята подредба.

МРАЗЯ ДА ПЛАЩАМ ОСИГУРОВКИ И ДАНЪЦИ!!! МРАЗЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

Ние пък как обичаме ако знаеш..... laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

КАК Е ВЪЗМОЖНО НЯКОЙ ДА НАРЕЧЕ БЕЗМИЛОСТНОТО КЛАНЕ В ЕДНА ИГРА - "ТЪПО"?!?! ЧЕ ЗА КАКВО ДРУГО ТИ ТРЯБВА ЕДНА ИГРА?!?!?!?!?!!?!??!??!

Много неща! Примерно иебань! laughing.gif

Аз играя игри за неща, които не мога да правя в реалния живот.

В реалния живот не мога да се превръщам в безсмъртно чудовище, което има вместо ръце - мечове, и което отива и избива цял Ню Йорк just for fun. Ето защо го правя в игра. Вдига ми самочувствието и ме успокоява.

Тъпо било. Яяяяяяяяяя да си €!*§€*§№$€№ Б$№€*№$€*№$€

Ванчо, някой ден трябва да те поканя на гости - Mortal Kombat 3 на PS3 игран на 55" телевизор е един път. И особено като отвърти единия някакъв по-здрав на право пръските кръв падат върху теб. :)

И ти ли, Бруте...тука нас са ни хванали комплексите от години и вече дори не ни е срам да си го признаем - Весо по едно време даже го беше написал отдолу в правилата, но го изтрих, понеже ми се стори твърде ексхибиционистично. :rolleyes:

Мии..., да ти кажа..., в началото това отне за доста дълго време съня от очите ми (не, че сега спя повече, ама то това е от друго).... След това бавно и постепенно заживях с него и постигнах относителен мир със себе си. После ми стана по-леко, открих, че отрицанието на реалноста не води до нищо добро и те, така.... започнах да посещавам сбирките на анонимните комплексари...

В реалния живот не мога да се превръщам в безсмъртно чудовище, което има вместо ръце - мечове, и което отива и избива цял Ню Йорк just for fun. Ето защо го правя в игра. Вдига ми самочувствието и ме успокоява.

Тъпо било. Яяяяяяяяяя да си €!*§€*§№$€№ Б$№€*№$€*№$€

И аз за тва въртя обиколки на Ф1...и съм адски добър :D :D :D

Напълно те разбирам. Ако нямаше насилие в игрите, сигурно щях да направя някоя глупост IRL :)

Естествено! Leisure suit Larry не си играл? Duke Nukem?

Larry си беше quest, а всички са ми леко тъпи.

Duke Nukem е за йебан? Класическа пуцалка ти ми говориш за секс... аз ли бъркам нещо, някакви нива съм изтървал ли какво, щото в офиса на едни приятели се спуквахме да се пуцаме на duke

Larry си беше quest, а всички са ми леко тъпи.

Duke Nukem е за йебан? Класическа пуцалка ти ми говориш за секс... аз ли бъркам нещо, някакви нива съм изтървал ли какво, щото в офиса на едни приятели се спуквахме да се пуцаме на duke

Нищо не разбираш ти, майна! За един геймър пушката е равнозначна на пишката... И колкото е по-голяма пушката, толкова е по-голяма и пишката...

Я внимавай! Мииирно!

Имаме ново женско присъствие в темата.... :blink:

Стадото павиани да бЕга по клоните.... :bgrin: и да се държи прилично.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...