Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Да, ама на екран изглежда красиво - знаеш, че е 101% невъзможно, но те кефи. :)) Ще напомня и за абсурдното стреляне с пушка от упор, когато убитият излита на около 10 метра, но с финес. :laughing:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

убитият излита на около 10 метра, но с финес. :laughing:

С финес излитат червата му в реалния свят, но е "прекалено" кърваво и насилствено.

Това google latitude някой ползва ли го?

Аз.

Аз го ползвам.Мога да видя къде се намират хората,които търся.

Ако те ти позволят.

Това google latitude някой ползва ли го?

По-безсмислена история не съм виждал. Зорлен да си включвам следене. Не че има от кой да се крия, но защо?

По-безсмислена история не съм виждал. Зорлен да си включвам следене. Не че има от кой да се крия, но защо?

Да не се изгубиш по пътя между вкъщи и офиса :D Щото шерпите знаят пътя, ама ти ....

Да не се изгубиш по пътя между вкъщи и офиса :D Щото шерпите знаят пътя, ама ти ....

За целта трябва да раздаде телефони с latitude на шерпите и да следи точиците на неговия latitude.

За целта трябва да раздаде телефони с latitude на шерпите и да следи точиците на неговия latitude.

Всичко в името на новите технологии. Каквото трябва ще раздаде ! И шерпите на обучение да прати, да схванат и те какво е телефон и другите там работи дето им трябват :)

Другата или по-другата седмица ще идвам до Плд, с целия панаир. Ма тва не ми пречи laughing1.gif

Другата или по-другата седмица ще идвам до Плд, с целия панаир. Ма тва не ми пречи laughing1.gif

Освен да предупредим пловдивчани - BE AFRAID, BE VERY AFRAID! laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Освен да предупредим пловдивчани - BE AFRAID, BE VERY AFRAID! laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Да не казвам голяма дума, но съм убеден, че Пловдивчани дори няма да усетят присъствието му.

Да не казвам голяма дума, но съм убеден, че Пловдивчани дори няма да усетят присъствието му.

Които трябва, Аньо, ще го усетят. Те са Пловдивчаните с П, не пловдивчани. laughing1.gif

Макар, че ако шофира жената, ще го усетят всички ghost.gif

Таман ще донеса от оная, хубавата, дето дадох на Галиен, ама по-млада.

Които трябва, Аньо, ще го усетят. Те са Пловдивчаните с П, не пловдивчани. laughing1.gif

Макар, че ако шофира жената, ще го усетят всички ghost.gif

Таман ще донеса от оная, хубавата, дето дадох на Галиен, ама по-млада.

...И дан'си забраиш чейлити!

...оная, хубавата, дето дадох на Галиен, ама по-млада.

Подозирам за скрит разврат във форума, ама пък като ви знам какви смокове сте...пак става дума за нещо скучно и тривиално като пийенйето - пу, таман си мислех да заформя няк'ва нова форумна клюка. :woot

Подозирам за скрит разврат във форума, ама пък като ви знам какви смокове сте...пак става дума за нещо скучно и тривиално като пийенйето - пу, таман си мислех да заформя няк'ва нова форумна клюка. :woot

Тиии.... уж си стар и мъдър човек, пък как така не знаеш, че там дет се мерят пишки, никой не бива да си пъха задника? Всъщност то не, че не бива... Чувал съм, че било въпрос на личен избор, пък и отваряло нови хоризонти. Ама лошо няма де..., кво толкова...

Ахъм, ама ме сърбяха пръстите да напиша нещо, та реших да е тук...а и даже да ме онодите виртуално, няма да ви гоня карез я - аз не съм като някои, дето като им кажат нещо, все едно наживо са ги :hump:.

П.П. С последното не визирам никого, а говоря обобщено! Много държа да го уточня! :excl:

Не знам за колко време ще сме, че имаме една камара народ да обиколим(под влиянието на поста на Пламен, за малко да напиша "онодим"). Но винаги мога да звънна на Галин или Виден и да предам ракията за унищожение в условията на контролирана дето..дегустация.

Ахъм, ама ме сърбяха пръстите да напиша нещо, та реших да е тук...а и даже да ме онодите виртуално, няма да ви гоня карез я....

Няаама, няааама...Требе ти мислим за здравето все пак...

Тиии.... уж си стар и мъдър човек, пък как така не знаеш, че там дет се мерят пишки...

Галине ти недей, че Пламен чуе ли за мерене на пишки и вади ножицата :laughing1:

То от такива като него половината тука ходим с по 20тина сантима курове...Щот все им ръбато, голямо, неудобно и все реват да се резне по малко...

Ти не се оплаквай, щото има какво да скъсявам, а я си представи ако по дефолт ти беше 20 - сега вече нямаше да имаш с какво да влизаш в тоалетната. :lol:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...