Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Започвам нов начин на живот! Край на мързела! Край на сланините! Заклех се!

Ти добре ли си ?!?!? laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Никога. Това ми е резервата против хипотермия.

Както казва Обеликс: "Тия римляни са полудели!" laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Започвам нов начин на живот! Край на мързела! Край на сланините! Заклех се!

Това ти намерение да няма връзка с написаното в този пост, но преди редакцията?

П.П. Форумът не пази логове след редакциите, но случайно видях какво беше написал, преди да оставиш само това, което сега е там...

laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Това не е майтап. На два пъти съм оттървал хипотермия благодарение на подкожната мас, както и съм я ползвал в условия на крайно обезводняване - 10 часа усилено(ама наистина) натоварване + 3 часа под слънцето на 35 градусова жега по едни "плоски" баири. Прибирайки се вкъщи, жената попита - "Защо вониш на ацетон?". Леталис мое да обясни кво значи това.

За да не пиша пълното си излияние ще кажа само следното:

ДОбър мениджър без внуци, 2 фалирали фирми и 3 процъфтяващи зад гърба си - НЯМА!

Не можеш да си шеф на 24, ако ще Господ да ти давал насоки.

Това не е майтап. На два пъти съм оттървал хипотермия благодарение на подкожната мас, както и съм я ползвал в условия на крайно обезводняване - 10 часа усилено(ама наистина) натоварване + 3 часа под слънцето на 35 градусова жега по едни "плоски" баири. Прибирайки се вкъщи, жената попита - "Защо вониш на ацетон?". Леталис мое да обясни кво значи това.

Абе аз в твоя подкрепа говорех, знаех си че няма да усетиш. Исках да кажа, че Борис е мръднал нещо, освен ако не е минал 120кг, примерно! laughing1.gif

За да не пиша пълното си излияние ще кажа само следното:

ДОбър мениджър без внуци, 2 фалирали фирми и 3 процъфтяващи зад гърба си - НЯМА!

Не можеш да си шеф на 24, ако ще Господ да ти давал насоки.

Може и на 22 да си, вярвай ми, но от всяко дърво свирка НЕ става. Както и всяка жена свирки не можа да прави. И горните глупости хич не са валидни. Кви внуци, кви 5 лева??? Стегни се малко.

Може и на 22 да си, вярвай ми, но от всяко дърво свирка НЕ става. Както и всяка жена свирки не можа да прави. И горните глупости хич не са валидни. Кви внуци, кви 5 лева??? Стегни се малко.

Как на 22 години ще имаш управленски опит, за да взимаш адекватни решения?

Нито на 24 нито на 26 даже имаш необходимия опит че да управляваш сериозна фирма (или дори екип). Като видя CV където човек с 2 години опит е сложил че е бил Team Leader и умирам от смях. Той с 2 години опит може в най-добрия случай да е по-добър от мърда с 5 години опит, но Team Leader е смехотворно. Или просто целия "team" e бил такъв майтап, че нямам думи.

А фирмите, за които тати е дал пари да се учи детето да е директор са изключително "весели". Има и попадения обаче. От друга страна колкото и да се осерат нещата спокойно може да дойде нова финансова инжекция, че да се оправят.

Ванчо, едно нещо научих до този момент - човек го юркат дотолкова доколкото той сам се остави. Юркали са ме много, щото съм се оставял. Напоследък чат пат отпускам да ме юркат, колкото да им направя кефа (само че в случая са ми клиенти, които искат неща от днес за утре).

Как на 22 години ще имаш управленски опит, за да взимаш адекватни решения?

Достатъчно е да не си малоумен, да си почнал 2-3 години преди това в АДЕКВАТНА среда с адекватен съветник и да имаш познания относно това, което ръководиш. Туй става в среда "предаване на факела" предимно, когато поне две от условията са налице.

Иначе Ники е прав - никой никога няма да наеме младеж на управленски пост. Младеж, който не е син, внук и прочее.

При положение, че на 23-24-25 трябва да си завършил училището за мениджмънт, как да стане хавата на 22 ?? Или тука в Бг няма нужда да се учат тия работи :) Да не говорим по колко стаж искат в белите страни за да стигнеш на ръководен пост, пък бил той и на ниско ниво. Ай нема нужда. За 2-3 години може само да се научи да си чеше топките, без да го забелязват всичките му колеги, че точно това прави. Който ще да му е съветник.

Ще ме извинявате ама на 24 или на 26 дори толкова вятър те вее на бял кон, че няма накъде. Съдейки по себе си на никой под 30 не трябва да му се гласува особено доверие, още по-малко пък свързано със СЕРИОЗНИ управленски решения. Нарочно казах сериозни, защото има една камара работа която може да я върши всеки с глава на раменете и малко акъл. Аз и на 22 бях достатъчно отговорен, но определено не мисля че съм бил готов за поемането на кой знае каква отговорност. Човек съди за другите по себе си а знаейки какво диване съм бил преди 15 години... по-добре да спра до тук :)

Иначе както каза Виден - ако има до кой да се допиташ и кой да измете осраното, ако случайно нещо се обърка, положението е доста по-различно.

Ай нема нужда. За 2-3 години може само да се научи да си чеше топките, без да го забелязват всичките му колеги, че точно това прави. Който ще да му е съветник.

Зависи от човека. На 22 може да му се гласува доверие за нещо, което и да съсипе няма да е особено голямо поражението, но да се тренира човека в тази област така, че да може да си направи изводите сам - все пак уроците на живота са много по-ценни отколкото наливането на акъл и суха теория.

PS: Такова дърво каквото съм ял от eclipse тези дни, второ не помня в живота си да е имало. Ебаси простотиите на всяка крачка. Що трябва да е сложно като може да просто де***а м***а му *******. Ааааааааааааааааааааааааааааа

Съгласен съм, че във възрастовата граница 22-30г много рядко, с единици на хиляди, се среща човек, който да има необходимите качества. Но пък обикновено няма необходимите връзки.

Кураци, я дайте един акъл, как да си пусна сървър от машинарията, че съм забравил...Това съм го правил преди 5-6 години сигурно за последно.

Тази сутрин, докато медитирам над паницата кафе, реших да надникна тука и да видя какво е родила със задружни напъни, форумната интелектуална мощ. Очаквах да се израдвам на сериозни количества фекална маса в разнородни форми (топки, буци, пльохлюви и стандартни малки пацулчета), ама не би. Язък за големите очаквания дето имах. Стегнете се бе, момци, можете много повече. Мениджмънтът не е подходяща храна за залинялата форумна, отделителна система. Къде изчезнаха така благодатните теми за чесане на топки, пръдни, миришещи крака, подмивалки за задници, пък дори и за анювите, розови чорапи!? Ся ще трябва да гледам едни други форуми, та да си направя деня, ама надеждата ми и за тях е слаба... Скудоумието явно е заляло цялото Бг. интернет пространство.... Добре, че се задават абитурентските празници (от които имам огромни очаквания ), та не съм си прегризал вените все още...

Иначе, Добро утро и хубав ден на всички.

Ред. Насьооу..., ама няма да е същото бе, майна...., да т'са изтръскам по траверса, да т'са изтръскам...

Галиен...б аси, по грешка го написах, ма виш кво убу звучи, направо травеститско...Държи ме ракията, иначе по средата на деня, като ми се е зел акъла от пилене и фрезоване, стой та гледай цирк...

Ако знам кое шибано, нещастно, дребно, дръпнатооко, миризливо, набиващо оризови топки и саке, жълтогъзо, смрадливоусто, кривококрако копеле, плод на некачествена сперма на тираджия и прогнила яйцеклетка на пристанищна курва, пръкнало се в боклучава болница, е правило тая шкурка, ще му я пъхна в задника, навита на телена четка и ще търкам, докато не се скъса, а след това ще му набия четката в устата, за да усети вкуса на собствените си лайна, примесен с вкуса на кръвта от спуканите му хемороиди....

Ред. Пламене, хич не си помисляй за цензура, че да не почна и по адрес на цензурата.

Ред2. Аре бе, сичкото програмист - дайте акъл за тъпия сървър, че и да чета ме мързи, па и време нямам.

Ред2. Аре бе, сичкото програмист - дайте акъл за тъпия сървър, че и да чета ме мързи, па и време нямам.

Искаш да си пуснеш сървър за какво? Web, CS, Diablo, MySQL, някъв друг SQL, за приемане на данни от нещо. За какво? На Linux, Windows?

Все едно да те питам искам да си взема въже, кажи какво? Без да ти кажа за какво и къде ще го ползвам, ще успееш ли да ме посъветваш? Дай малко повече информация, та който може да ти даде съвет.

http://fakti.bg/biznes/37159-s-10-skacha-grajdanska-otgovornost-ot-uli

Всичко дигайте...и не само с тия 10 мижави процента...майка ви ненаядена гнусна. Анадолци в семействата ви да влезнат и от към миризливата част на гърба да ви налазят :angry:

едит: още двама приятели, с които съм израснал казаха, че след 10 дена им е полета за Англия...и не за няколко месеца...баси мамата. Бройката набъбна до около 10 човека

Според Златев основната причина за скъпите горива е цената на петрола. В момента, общо взето, има тенденция тя да се успокои. Но не може да не ни безпокоят слуховете за възможен военен конфликт в Иран. Ирак работи с ограничен износ на нефт. Либия все още не достига равнището на своите квоти за експорт. Изваждането на един от основните нефтопроизводители от световните пазари несъмнено ще се отрази неблагоприятно върху цената на нефта, обясни още той.

Добре де, цената на петрола...Защо преди две години, когато беше към 150 долара за барел, бензина не струваше 3 лева, а беше 2,20-2,30...И защо сега когато петрола е по-евтин с около 20-30 долара, горивата са на тези цени?

Аз съм тъп и не разбирам.Може ли някой, който ги разбира нещата да ми обясни...Моля.

http://fakti.bg/biznes/37159-s-10-skacha-grajdanska-otgovornost-ot-uli

Всичко дигайте...и не само с тия 10 мижави процента...майка ви ненаядена гнусна. Анадолци в семействата ви да влезнат и от към миризливата част на гърба да ви налазят :angry:

едит: още двама приятели, с които съм израснал казаха, че след 10 дена им е полета за Англия...и не за няколко месеца...баси мамата. Бройката набъбна до около 10 човека

Виж тук какви хубави суми са подготвили :laughing:

Какво искаш да се случи със сървъра? За какво ще го използваш? Дай повече информация :)

Искаш да си пуснеш сървър за какво? Web, CS, Diablo, MySQL, някъв друг SQL, за приемане на данни от нещо. За какво? На Linux, Windows?

Все едно да те питам искам да си взема въже, кажи какво? Без да ти кажа за какво и къде ще го ползвам, ще успееш ли да ме посъветваш? Дай малко повече информация, та който може да ти даде съвет.

Ще ме прощавате, с махмурлук съм и ми е крив света - виновен съм. Трябва ми за ftp сървър(повярвайте ми - вичко съм забравил), за да мога да пусна голям обем информация за сваляне, без да минавам през всякакви торенти и прочие...засега.

Под Windows.

Виж тук какви хубави суми са подготвили :laughing:

A aз като НЕ карам мощна кола или джиБ и от 8 години имам само един фиш за ЗАБРАВЕН син талон....каква трябва да бъде моята цена....не успях да я видя в техните "ценови листи". Сигурно щото те на мен трябва да ми плащат :D :D

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...