Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Брилянтин

Аз

Хубава жена

Запознанство

Тя: "Може да ми се обадиш да излезем ако искаш. Аз съм тук до края на седмицата"

Аз: "?"

Сутрин

Добавям в Скайп

Разглеждам Туитър

Момичето явно е от Испания и е тук за месец.

Половината е минал.

Facepalm14.gif

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

На Мирката:

birthday004.gif

--------------------------------------------

Света ми се подиграва...

Познавам една рускиня Свéта - за нея ли говориш? :P

А иначе Светът няма как да ти се подиграва, щото е пич...по-скоро Съдбата е виновна за тая работа, понеже от женски род. ;)

Т'ва, че толквоа я харесваш, пък не е еня за нея та да заминеш за Испания е твой проблем, не нейн. Света какво общо има с нежеланието за компромис?!

Т'ва, че толквоа я харесваш, пък не е еня за нея та да заминеш за Испания е твой проблем, не нейн. Света какво общо има с нежеланието за компромис?!

WTF!?!

Твърде много кафе с джин от рано сутринта??

Хахахаха. Какъв компромис бре!? Аз се запознах с нея снощи, този за заминаване за Испания ми говори. Аз дори не я познавам. Говорили сме си 10 минути. Толкова отчаян не съм.

А светът има общо, че ми ги праща все от Пазарджик, София, Асеновград. В случая - Испания.

Бахти, сестра ми като преподавател в университет в Далас, може да си позволи такава къща, а тук трябва да си някакъв мафиот или незнам какъв за да си позволиш такова нещо.

Бахти, сестра ми като преподавател в университет в Далас, може да си позволи такава къща, а тук трябва да си някакъв мафиот или незнам какъв за да си позволиш такова нещо.

Надали ще я вземе кеш.

Кво против Пазарджик, бе Аньо?

И не светът ти се подиграва, той подаръци ти прави, като ти праща путки от далече за по седмица-две(респ. една нощ), а ти се цупиш. Да си смениш кремовете, действат ти депресиращо. И иди да си подредиш розовите чорапки, знам, че ти харесва.

Ами всъщност, къщата в която живее банката я взима и рефинансира тази. Вчера е капарирала 20% и после някакъв моргидж. Но тъй като сегашната къща е почти изплатена, там има някакви облекчения за тази. Абе няма значение, важното е, че след като работиш, значи има начин да си го позволиш. За разлика от тук. :confused

Хайде сега да видим какво значи това? Аз ...

Raptor, сега ще ти отговоря само от човеколюбие и смирение - все неща, дето не можеш да схванеш явно.

Менделеев за 3 месеца е открил таблицата си, а ти за цяла една година не можа повече от един мой пост да прочетеш и разбереш като хората. Единственият ми пост, дето не изтръгна тълкувателните ти похвати, беше тоя за розето.

И докато се чудя 'що така само за вино си склонен да си адекватен спрямо мене, то взе, че чуденето ми се саморазреши. :)

То в крайна сметка, човек е изграден от отношения, а за теб специално каквото и да напиша, отношението ти няма да мръдне нито на йота. Ще продължиш все така с тълкувателни похвати и подскоци да си правиш странни умозаключения и унизителни за мен изводи. И ще внимаваш да спазваш реда, по който сигурно сте решили да ме "плашункате". ;-) Като наскачате 10 човека едновременно си пречите повече, като при боя; та чак дори ми става тъжно, че точно установихте графика и се налага да развалям мелето. a066.gif (та и затова така се налага да се изразявам - симвоалегорообразнометафорически - от безпомощност)

-------------------------------

Толкоз ще е изявата ми тъдява, ако и да има още малко дни, преди да се сбогувам с цивилизацията. Повече не ща да си замърсявам кармата (каквото и да значи това ;) ).

За хората, дето успяхме да си полафим и разнищим някой друг въпрос от безумен характер:

Благодаря ви за вниманието, времето и отношението!

Приятно лято! :)

Съдбата, светът - не ме харесват явно и тва то.

И после вика слагате ме при жените! Е къде да те сложим бре, момче?!?!?! laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Кво против Пазарджик, бе Аньо?

И не светът ти се подиграва, той подаръци ти прави, като ти праща путки от далече за по седмица-две(респ. една нощ), а ти се цупиш. Да си смениш кремовете, действат ти депресиращо. И иди да си подредиш розовите чорапки, знам, че ти харесва.

Нищо против нямам. Далеч ми идва само.

Толкоз ще е изявата ми тъдява, ако и да има още малко дни, преди да се сбогувам с цивилизацията. Повече не ща да си замърсявам кармата (каквото и да значи това ;) ).

За хората, дето успяхме да си полафим и разнищим някой друг въпрос от безумен характер:

Благодаря ви за вниманието, времето и отношението!

Приятно лято! :)

Айде леко ти прекарване и на теб. :)

И после вика слагате ме при жените! Е къде да те сложим бре, момче?!?!?! laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

До това пък как стигна от цитираното?

И да не забравяме, че когато съдбата ни обърне гръб, не трябва да се отчайваме и да губим надежда.Просто трябва да я изчакаме да се наведе......

И да не забравяме, че когато съдбата ни обърне гръб, не трябва да се отчайваме и да губим надежда.Просто трябва да я изчакаме да се наведе......

Хохоооо....., от кога я чЕкам, мамицата и :tongue Даже бурканче с вАаазелин и шепа пясък съм си приготвил...

Ако питаш мен, заеби вазелина...ползвай само пЕсъка...Много сме ѝ набрали ми се струва...

Мммм...., вАаазелинът е класика!

Първом мажеш с вазелин, после мЕташ пясъка, накрая и опъваш потника на долу... и после Ггаааасссссссссс през него, та да не вземе да хване пущината!

Трябва да седна да изпиша няколко реда за мениджмънта в Източна Европа и за това кога можеш да си мениджър.... Просто ме е яд и трябва да си го напиша... И аз като малките момиченца!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...