w00x Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Брилянтин Аз Хубава жена Запознанство Тя: "Може да ми се обадиш да излезем ако искаш. Аз съм тук до края на седмицата" Аз: "?" Сутрин Добавям в Скайп Разглеждам Туитър Момичето явно е от Испания и е тук за месец. Половината е минал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 На Мирката: -------------------------------------------- Света ми се подиграва... Познавам една рускиня Свéта - за нея ли говориш? А иначе Светът няма как да ти се подиграва, щото е пич...по-скоро Съдбата е виновна за тая работа, понеже от женски род. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Ами зависи какво търсиш, ако е просто приключение без обвързване, би трябвало да се радваш, че заминава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Т'ва, че толквоа я харесваш, пък не е еня за нея та да заминеш за Испания е твой проблем, не нейн. Света какво общо има с нежеланието за компромис?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Т'ва, че толквоа я харесваш, пък не е еня за нея та да заминеш за Испания е твой проблем, не нейн. Света какво общо има с нежеланието за компромис?! WTF!?! Твърде много кафе с джин от рано сутринта?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Т'ва, че толквоа я харесваш, пък не е еня за нея та да заминеш за Испания е твой проблем, не нейн. Света какво общо има с нежеланието за компромис?! Хахахаха. Какъв компромис бре!? Аз се запознах с нея снощи, този за заминаване за Испания ми говори. Аз дори не я познавам. Говорили сме си 10 минути. Толкова отчаян не съм. А светът има общо, че ми ги праща все от Пазарджик, София, Асеновград. В случая - Испания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Това е съдбата мой човек, не светът.А нали знаеш...съдбата е кучка и просто чака да се наведеш.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Съдбата, светът - не ме харесват явно и тва то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Ами той и Мърфи го е казал: "Майката природа е кучка!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Бахти, сестра ми като преподавател в университет в Далас, може да си позволи такава къща, а тук трябва да си някакъв мафиот или незнам какъв за да си позволиш такова нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Бахти, сестра ми като преподавател в университет в Далас, може да си позволи такава къща, а тук трябва да си някакъв мафиот или незнам какъв за да си позволиш такова нещо. Надали ще я вземе кеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Кво против Пазарджик, бе Аньо? И не светът ти се подиграва, той подаръци ти прави, като ти праща путки от далече за по седмица-две(респ. една нощ), а ти се цупиш. Да си смениш кремовете, действат ти депресиращо. И иди да си подредиш розовите чорапки, знам, че ти харесва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Ами всъщност, къщата в която живее банката я взима и рефинансира тази. Вчера е капарирала 20% и после някакъв моргидж. Но тъй като сегашната къща е почти изплатена, там има някакви облекчения за тази. Абе няма значение, важното е, че след като работиш, значи има начин да си го позволиш. За разлика от тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Хайде сега да видим какво значи това? Аз ... Raptor, сега ще ти отговоря само от човеколюбие и смирение - все неща, дето не можеш да схванеш явно. Менделеев за 3 месеца е открил таблицата си, а ти за цяла една година не можа повече от един мой пост да прочетеш и разбереш като хората. Единственият ми пост, дето не изтръгна тълкувателните ти похвати, беше тоя за розето. И докато се чудя 'що така само за вино си склонен да си адекватен спрямо мене, то взе, че чуденето ми се саморазреши. То в крайна сметка, човек е изграден от отношения, а за теб специално каквото и да напиша, отношението ти няма да мръдне нито на йота. Ще продължиш все така с тълкувателни похвати и подскоци да си правиш странни умозаключения и унизителни за мен изводи. И ще внимаваш да спазваш реда, по който сигурно сте решили да ме "плашункате". ;-) Като наскачате 10 човека едновременно си пречите повече, като при боя; та чак дори ми става тъжно, че точно установихте графика и се налага да развалям мелето. (та и затова така се налага да се изразявам - симвоалегорообразнометафорически - от безпомощност) ------------------------------- Толкоз ще е изявата ми тъдява, ако и да има още малко дни, преди да се сбогувам с цивилизацията. Повече не ща да си замърсявам кармата (каквото и да значи това ). За хората, дето успяхме да си полафим и разнищим някой друг въпрос от безумен характер: Благодаря ви за вниманието, времето и отношението! Приятно лято! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Съдбата, светът - не ме харесват явно и тва то. И после вика слагате ме при жените! Е къде да те сложим бре, момче?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Кво против Пазарджик, бе Аньо? И не светът ти се подиграва, той подаръци ти прави, като ти праща путки от далече за по седмица-две(респ. една нощ), а ти се цупиш. Да си смениш кремовете, действат ти депресиращо. И иди да си подредиш розовите чорапки, знам, че ти харесва. Нищо против нямам. Далеч ми идва само. Толкоз ще е изявата ми тъдява, ако и да има още малко дни, преди да се сбогувам с цивилизацията. Повече не ща да си замърсявам кармата (каквото и да значи това ). За хората, дето успяхме да си полафим и разнищим някой друг въпрос от безумен характер: Благодаря ви за вниманието, времето и отношението! Приятно лято! Айде леко ти прекарване и на теб. И после вика слагате ме при жените! Е къде да те сложим бре, момче?!?!?! До това пък как стигна от цитираното? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Благодаря на всички за пожеланията. Аз почвам с почерпването. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 И да не забравяме, че когато съдбата ни обърне гръб, не трябва да се отчайваме и да губим надежда.Просто трябва да я изчакаме да се наведе...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 И да не забравяме, че когато съдбата ни обърне гръб, не трябва да се отчайваме и да губим надежда.Просто трябва да я изчакаме да се наведе...... Хохоооо....., от кога я чЕкам, мамицата и Даже бурканче с вАаазелин и шепа пясък съм си приготвил... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Ако питаш мен, заеби вазелина...ползвай само пЕсъка...Много сме ѝ набрали ми се струва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Жив и здрав Мирка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Ако питаш мен, заеби вазелина...ползвай само пЕсъка...Много сме ѝ набрали ми се струва... Мммм...., вАаазелинът е класика! Първом мажеш с вазелин, после мЕташ пясъка, накрая и опъваш потника на долу... и после Ггаааасссссссссс през него, та да не вземе да хване пущината! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Трябва да седна да изпиша няколко реда за мениджмънта в Източна Европа и за това кога можеш да си мениджър.... Просто ме е яд и трябва да си го напиша... И аз като малките момиченца! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Ми напиши си го, белким ти олекне... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.