RaptoR Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Само предупреди Даринка да си скрие манджите Щот после да няма пак.... Ауе мисирииии, кой ми изплюска тас кебапа.... Няма проблеми с тая работа!!! Само искам ти да обещаеш, че няма да носиш зерги за ядене! Мисля вече бихме могли да спретнем едно цялостно roof party (още малко мебели ни трябват) Наскооо - нещо от мен за твоята Еленка като поотрасне още малко - Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Няма проблеми с тая работа!!! Само искам ти да обещаеш, че няма да носиш зерги за ядене! А, кровососи..., може ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Наскооо - нещо от мен за твоята Еленка като поотрасне още малко - This video is unlisted. Only those with the link can see it. WTF? Views: 3,291,235 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 This video is unlisted. Only those with the link can see it. WTF? Views: 3,291,235 И какво? Не виждаш всички серии в екрана долу ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 И какво? Не виждаш всички серии в екрана долу ли? Ясно. И все пак. Тва си е бая гледаемост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Ше искам 5% от Евридея баси. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Абе, Видене...! Ти кво против зергите имаш?! Никви скариди тогава! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Ша са мисли по въпроса. Сега натискам една пъклена смес (дето дядо поп ми я каза навремето, лека му пръст). Възпали ми се гърлото. Лечението е следното - 65-70 градусова ракия, 2 лъжичка черен пипер, една лъжичка червен такъв, лют, и две супени лъжици лайка. По една чаша на всеки час. Чашата - ракиена(50-тина грама). Може и със спирт, ма спирта не е толкова качествен, па и е скъп. А иначе за оставането - не бе, хора. Имах предвид, че мое за една седмица да се запием... А за Маша и Медведь( и Еленка) - > Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Ясно. И все пак. Тва си е бая гледаемост. Да. И филмчето е жестоко! Другото честно казано не ме грее... Абе, Видене...! Ти кво против зергите имаш?! Никви скариди тогава! За скариди хора трепа и ти го знаеш! Ама тия хидри дето ги донесе що мъки видях с тях, дълго ще ги помня. Иначе и те са си вкусни. А иначе за оставането - не бе, хора. Имах предвид, че мое за една седмица да се запием... Е и??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Е и??? Без семейство ще остана, на работата майната и Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 оф утре ще давам нощна смяна в един нон стоп. Дразня се ,че имам един критически момент рано сутрин в 5~5:30 и супер много ми се доспива Кафето и енергиите питиета не винаги ми действат. ееее ми кой ще е на касата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Пий разхлабителни. Ред. Бах тва люкарство... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Ред. Бах тва люкарство... Печен праз, Танасе, му е майката, печен праз.... Цери всичко! От кърчан, та до преждевременна еякулация и напукани пети. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Не знам за вас, ама аз така се напих, че ако стана навреме за формулата. ще е ебахти и чудото ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Мирка, Честит Рожден Ден !!! Здрав и щастлив още мнооооооого , много години !!! И повечето хубави работи да са пред тебе, не зад тебе П.С. Ся се сещам, че на комшията овчарката и викаме Мирка. Мноо яко пес, само мангалите лае ! Научен пес е !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 ЧРД и от мен, колега! Жив, здрав, прав и корав и само хубави работи да ти се случват! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Миро, жив и здрав и от мен! Желая ВИ щастие на цялото домочадие Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Миро, Слакър, да си ни жив и здрав! ================== Гугъл както винаги размазва с лого! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Добър ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Светът ми се подиграва... едит: честит рожден ден на Мирката. Да е жив и здрав Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Света ми се подиграва... Що...? ЧРД и от мен, жив и здрав и дано всички хубави мечти да ти се сбъднат. http://www.youtube.com/watch?v=0PaJdGeYGpk Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Що...? Ми и аз не знам вече. Явно съм му направил нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Или не си му направил нищо...Въпроса е кой свят?Този вътре в теб или околния.... Мирка, ЧРД, много ти здраве..и все хубави работи.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Ще перефразирам въпроса на Чармок - КАК?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.