Grimjaur Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 Ам, чудесно. Само да не оставиш колата с работещ двигател, че да ми е топло Някой наясно с електролизата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 Този уикенд ще си направя филмов маратон с Джаки Чан! Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 Този уикенд ще си направя филмов маратон с Джаки Чан! Ти ми даваш добра идея да разнообразя малко, щото от едно известно време съм луднал по документални филми за извънземни и всякакви конспирации, че чак и като излизам се оглеждам нервно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 Ти ми даваш добра идея да разнообразя малко, щото от едно известно време съм луднал по документални филми за извънземни и всякакви конспирации, че чак и като излизам се оглеждам нервно. Пак хубаво щом не си облицовал тавана с алуминиево фолио и не си направил изолираща шапка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 Пак хубаво щом не си облицовал тавана с алуминиево фолио и не си направил изолираща шапка Откъде знаеш, че не е Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 ...."всички манекенкииии са на Тони фенкииии...." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 Бахти скуката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 Откъде знаеш, че не е Абе не знам ама щом все пак излиза има още надежда за него Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 Ваньо вие се осрахте бе Не ви ли заболяха тиквите от 6 часа игране Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 Вече - 7.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 Кво играете бе? Айде да пуцаме Диабло 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Я марш на работа. Добро утро. http://www.youtube.com/watch?v=9SUxq1kjvPM&list=FLi78cmUxQp8aMu3AyEFi3ww&index=153&feature=plpp_video&skipcontrinter=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 А, днес все пак е работен ден, мамицата му.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 За съжаление е точно така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Пак хубаво щом не си облицовал тавана с алуминиево фолио и не си направил изолираща шапка Откъде знаеш, че не е Абе не знам ама щом все пак излиза има още надежда за него Ама не, аз по принцип не се страхувам, даже съм стоял през ноща да гледам небето за летящи чинии, ама освен комшията който се беше маскирал като извънземен с едно шише водка, друго нищо не видях. Атанасе, Красная Плесень са ми големи любимци, благодаря, че ми напомни за тях, сега цял ден ще си ги въртя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 - Обувки, които не се мокрят и вътре има чорапче, дето се вади и се пере! ...тъп поглед от моя страна... - Както ми го обяснявате, се сещам само за гумен ботуш...А за какво ви трябват? - За дъжда! ...още по-тъп поглед от моя страна.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Всичките ви страхове, които първоначално не разбирах, изкристализираха пред погледа ми, след поста на Раптор, който съдържаше идея, че аз ще съм какъвто и да е семафор, при евентуален развой на мрънканиците ми за затворена секция. Светнах се най-после, че вие си мислите как аз мазно се докопвам до статут тук, който би определял нещо в предложената секция. Ние си мислим? Ние глупаците, дето ядем доматите с колците и луканката без хляб... Тук не липсват хора, които имат желание и намерение да си общуват сериозно и полезно, ама идеята че всичко е на всепрочитание малко ни/ги спира. Midex, от други форуми са ме канили преди време само за тези им "частни" секции, където са ставали много интересни дискусии. Но пък и забелязах, че многото народ в такава секция само развалят идилията и в един момент въпросната секция се превръща в кенеф. Това го пиша по повод критериите, за които ме питаш. Те би трябвало да са частни критерии също. Т.е. така си мисля де. Хора, които познаваш като поведение и светоглед, преценяваш, че им се общува малко по-сериозно на различни теми (или те самите изявяват желание, подплатено с предишно реноме, за достъп до такава секция) - поканваш ги. Лесно е. Хайде сега да видим какво значи това? Аз като просто парче си го превеждам по следния начин - хора, които познаваш, или с които се запознаваш тук, угодно ти е поведението им и не ти противоречат на блог статиите да четат някаква скрита секцийка с тях, без опасност от критика (примерно). Да, лесно е, но в Булфорум не става. Тук всички имат ЕДНАКВО право да пишат и забележи - също така ЕДНАКВО право да ЧЕТАТ. Така че тия номера със секцийката - моля не на нас. Пределно ясно е, че нито Пламен, нито пък друг колега ще тръгне да прави подбор между юзърите, което естестествено значи, че явно ти сама ще да си подбираш клакьорите (нарочно казвам клакьори, тъй като освен елиминиране на опониращите, друг смисъл от такава секция НЯМА). Между другото ако трябва да сме точни, целият раздел Размисли и Страсти е една секция на редовно четящите, лично познаващите се, седящите на една маса и дългогодишни потребители на Форума. Никога не се е налагало да го заключваме, да налагаме рестрикции или сегрегация по отношение на пишещите в него. Много хора покрай него вече са близки приятели. Изключително рядко външни хора се месят, а още по-рядко в негативна посока. Такива бързо си отиват. Ще кажа няколко думи и по въпроса с женския статут. Разбира се от свое име. Откровено ти казвам, че изобщо не ми пука дали си жена или не. Не ми пука дали си етиопска/еритрейска принцеса или селянка от Айдемир. Но няма как да толерирам надменното ти и нагло поведение. Не е имало такова чудо да дойде някой нов и от първата седмица да обяснява на всички (пардон - всички, дръзнали да опонират) какви тъпанари са. Естествено по тънката лайсна, Хентелегентно така... Няма юзър на Булфорум, който да е противоречил на твои писаници и да не е осмян и/или наречен глупак негласно. Оттук набързо се сещам за gado, zlobil, djadomraz, naka_g, Grimjaur, mIRCata, колегата Godfather, дори и Sandman, който така рядко пише... Да не говоря, че шашардиса и малкото редовни жени в Булфорум. И те ли имат сексистко отношение се чудя? И най-лошото е, че толкова отвисоко ни гледаш нас глупците, че дори смяташ, че не се усещаме какво става. Да ама не, както казва П. Бочаров. Затова аз подходих малко по-особено. И след като те хързулнах два-три пъти ми стана ясно, че не греша в преценката си. Оттам нататък - пълно игнориране на писанията ти и служебно четене. Колегата Killerincho се е уморил с годините да дава дълги обяснения и затова се изразява по-кратичко от мен, но общо взето е забелязал същата тенденция в поведението ти. А пък и не само той. Един друг колега - Sothbiss - даже директно зададе въпрос... Както и да е. Ако ми позволиш (бидейки сред топ глупците тук) да ти дам един съвет за след като се върнеш наесен - ако имаш наистина желание да останеш в това общество задълго, промени отношението си към потребителите на Булфорум. Представи си, че и те поне малко са пътували, чели, гледали филми и т.н. Ще е много по-полезно отколкото да се разпалват интриги с разни измислени секции. Ако пък решиш друго - здраве да е. Аз ще те запомня с топ изцепката да изпльоскаш челно името на един готин човек, който поради негови си причини не желае то да се споменава тук. Ние 10 години сме уважавали това му желание... След всичките ти писаници и претенции, в крайна сметка пак извъртаме мохабета, а. Целия свят се върти около тебе, няма тая няма оная. Всичко се прави само и единствено заради тебе в тоя форум. Смяташ че ме интересува как ще приемеш бана, след като съм решил да те банна ? И по-самовлюбени хора съм виждал, но ти се нареждаш в топ 10. Или топ 20 максимум. Но това е окей, поне си в някаква класация. Кратко, точно и ясно - както винаги. Ква беше тя, ква стана. Даваш предложение, обсъжда се. Всички не съгласни с теб са лоши модератори или целящи заяждане с теб потребители. Пак питам как се решава кой ще е в тая прословута скрита секция? Ти, модератор, формула, хвърляне на боб и рибени кости, ритуали някакви или някъв метод дето в момента не мога да го измисля? Логичен въпрос. Ще се решава явно на принципа харесващи/нехаресващи писаното от нея. Аз не виждам друг механизъм, който да не е грубо погазване на правата на поребителите. Това определено не е вярно и има доста примери за хора, които са напуснали форума по тази причина. Или са били напуснати. Мога да се подкрепя и с примери. Но като цяло съм съгласен. Пешо, ти изобщо разбираш ли какво казвам? Кой си е отишъл, защото му е отказана скрита секция? Я да видя тия примери? Въобще кой е предлагал подобни неща? Я дай малко по-сериозно. naka_g, просто скимуцам една идея, дето много форуми си я внедриха и намериха смисъл в нея, пък за това кой какво щял да определя - тук си има модове, админи и всякакви оторизирани лицове. Но към момента, както виждаш са заети да я заклеймяват основно (идеята де). Ама храня някакви надежди сега, че до края на август може и да са узрели, премислили и дори съзрели желание да си общуваме по-нормално. Така че като нищо да видиш преди мен как могат да се случат питаните от теб неща... Ле-леее... представяш ли си? Ето пак - значи дано, р'ийш ли, белким поумнеем ние тъпанарите дорде се върнеш! И 10 години не сме имали нормално общуване... а защо вместо модовете, админите и другите лицове да променят каквото и да било в начините си на комуникация, вербална или невербална такава, не се замислиш дали ти не би трябвало лееекичко така да промениш своя изказ до към края на Август, както казваш? И също така вместо те да узреят (аз лично предпочитам да си останат така както са си сега, зелени, неузрели) не се опиташ ти да поозрееш малко? Честно, звучиш ми като някакво 12-13 годишно момиченце, мислещо си, че земята се върти около нея и върха на носа и е най-далечната точка... Много добре казано! Да видим колко души трябва да го кажат, за да се забележи евентуално, че от много високо се гледа.... Само не разбирам, защо все още си мислиш, че това което пиша из форума е плод на някаква емоция. Ако бях толкова емоционален през изминалите години, сигурно вече щях да съм с два байпаса и един инсулт. Нещата са прости. Начина по който се държиш с хората във форума, не всички, но повечето, не ми харесва. Писах го и преди, но тебе ти е по-удобно да си мислиш, че съм някое детенце, дето такива работи много сериозно го нервират и не искаш да схванеш, че допускаш грешка като продължаваш да се държиш по същия начин. Искаш уважение предполагам, но уважението не пада от небето. Никой няма да те уважи защото си жена или защото обичаш животните или пък защото си много умна, интелигентна, красива и т.н. Уважение се печели когато човек покаже уважение. Не винаги, но обикновенно така се случват нещата. Предполагам ще споменеш, че аз самия не проявявам уважение към тебе и това е така. Но аз не съм ти длъжен с нищо и не ми необходимо твоето уважение. Не може да вървиш с рогата напред срещу мене, дето се занимавам с глупости като твоите в продължение на над 10 години, само и само да се запази тоя ми ти форум на някакво що-годе прилично ниво, и после да очакваш аз да те уважавам. Не можеш и да очакваш уважение от мене, след като ти гледам поведението във форума. И тук съм сигурен, че повечето колеги ще се съгласят с мене. В едно такова общество не можеш да влезеш с рогата напред. Бих ти написал и още някои неща, но не виждам смисъл. Ако до тук не си ме разбрала, какво имам предвид, очевидно никога няма да ме разбереш. Весело прекарване за там закъдето си се запътила и докарай някое ново животно за зоопарка, че да се развеселят малко и другите животни. Така и не го разбират някои хора това! И някои няма изобщо да го разберат. Само на мен ли ми заприличва на "Искренно и лично" цялата дискусия тук с Трити ? Не, но забележи - поне не е в скрита секция... Аз мисля, че Трити трябва да дойде на следващата форумна среща. Да заповяда, но подозирам, че ние сме твърде под нивото й.... Дойде ли Трити, идвам и аз Крайно време е !!! Мхъхъм... Този път ще наруша изконното си право на несериозност и ще вметна така между другото... Хора, защо след като сте учили толкова години (едни повече, други по-малко) така и не сте се научили да четете? Майната му..., не се хабете да отговаряте, аз така или иначе напоследък го заобикалям по-издалече този форум. Тук се надявам да си бил в състояние "пристъп на безумие" като си го писал това... Аз това имах предвид по-горе като казах, че жените получават различно отношение, но ме причислиха към жените.. ДА, спокойно може а те причислим към жените понякога... Аз лично чак такова специално отношение не съм забелязал. Особено откак липсва топ кретена, който ги гонеше същата вечер, а другия поузря и се поспря. Иначе тук съм съгласен с Ангел - в тая част от форОма вероятно не е лесно да си жена... Ако ще и мен да причислите към жените. В гръб никак не е трудно. И аз явно ще съм записан към жените, ама не разбирам какво толкова лошо има в това долу? "Та предложението ми е следното: 1. Скрита секция с достъп за редовни потребители. 2. В която да може да се позволи достъп на хората, които не ползват форума само за търговия, ебавки и прочее занимавки с егоистични цели и помисли. 3. Достатъчно е може би да има лист на потребителите с достъп до тази секция и смятам, че обществото ни ще стане една идея по-интересно и задружно. Утопично чак... 4. Относно сигурността на тази секция - според мене не бива да изпадаме в параноя. Че видите ли някой ще злоупотреби. Несъмнено ще има и такива, но злоупотребата обикновено не остава дълго незабелязана, а и има неща, с които няма никакъв смисъл да се злоупотребява, защото хората ги приемат за лични! В тази връзка, ако хората усетят личното в целия му смисъл, който влагам в това предложение, не виждам защо биха злоупотребили сами със собственото си разбиране за лично. 5. Такава секция би била и вид стимул за потребителите, които приемат форума като място за вид общо общуване, без характерните типично български злобни похвати. И току-виж сме станали и по-добри хора. 6. Обществото, което си изгражда своя утопия в този овълчен свят, е винаги по-щастливо от онези, които нямат среда, в която да се усещат сред свои." Да отричаш предубеденото отношение към жените в този форум, особено към тези, които си позволяват да се изразяват по-добре, е просто смешно... Жоре, ти сякаш не си бил тук от толкова години... С какво ще станем по-добри хора? Като изгоним половината и им забраним да четат? Ми те какво ще правят тогаз? Или и на тях скрита секция. Кога в тази секция са идвали външни лица, особено пък от Търговския раздел? Или пък с цел търговия и ебавки. Колко дълго (предимно в часове) са оставали такива? Сегрегацията по каквито и да било критерии в този Форум няма да ни направи никога по-добри хора. Ще ни направи само по-лоши хора. Налагането на ЗАБРАНИ и ОГРАНИЧЕНИЯ е изцяло против идеята на Булфорум като цяло. Тези, които нарушават Правилата биват съответно предупреждавани, наказвани, а в крайна сметка ако прекалят - изгонвани. Не знам доколко следите развитието на нещата в дългосрочен план, но с времето има все по-малко наказани и още по-малко изгонени... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Ууааауууу.... Видене бе...., как не те домързя толкоз нещо да изпишеш с неща дето са отдавна сдъвкани, някои от тях вече са повърнати, а други изсрани? Кому е нужно това? Или викаш, кат си изтървал момента - Дай да обобщим матрЯла от целия конспект? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Честно казано от петте ми години тук, това е най-дългия пост на Виден, който чета/виждам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Минава ми през главата тва държавната(общинската) администрация колко не и пука за хората и колко ще им струва разкарването до там. Обяснявам случката във вторник ми се обаждат по телефона "Да знаете, че искането ви мина през общинска сесия и може да дойдете да си го вземете), аз не знаейки, че в събота се работи, па и се отработва понеделник, си правя планове ок другата седмица понеделник ще ида да си го взема и да го закарам до друга тоя път областна аднинистрация, дето пък приема само в понеделник и сряда до обяд (тук вече коментар нямам, на сайта им такова нещо не пише и щях да вдигна бати и скандала ако просто не минавах да задам въпрос, а да ида до Варна и не ме приемат). В петък (вече съм разбрал че се бачка в събота) приключил със заплануваната работа и пропаднала друга която мислех да свърша, си викам и без тва съм със 100 км. по-близо що да не скоча до там само още 250 км.са. Карам като луд и ги хващам в 5 без 15, и ми казват "Ми то май още не са го написали, чакай да проверя. Връща се и ми се казва най-рано в понеделник. Все пак свърших малко работа днес по път към вкъщи, ама можех да си я свърша и с два телефона и 10 лева за куриер. Та да обобщя 700 км. минати, 170 лв. гориво, хотел, загубен ден и половина вместо загубени 15 минути разговори по телефона и 10 лв. за куриер. ДА ТИ ЕБА И АДМИНИСТРАЦИЯТА. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Бе и аз се чувствам като отцепник, ама кво ми пречи да се домъкна до Пловдив, да се напием животински до сутринта, сутринта да си фана някъв влак и една двулитровица, и кротко да си пропътувам до Софето... Ред. Сега се сетих кво ми пречи - няма да се свърши само с едното напиване до сутринта, да го еба... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Нищо не ти пречи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Бе и аз се чувствам като отцепник, ама кво ми пречи да се домъкна до Пловдив, да се напием животински до сутринта, сутринта да си фана някъв влак и една двулитровица, и кротко да си пропътувам до Софето... Ред. Сега се сетих кво ми пречи - няма да се свърши само с едното напиване до сутринта, да го еба... 2 и нещо пак има влак. Ако ще се пие цяла нощ и аз нямам грижи да се домъкна до Пловдив. Че иначе много чакане за скапания влак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Ууааауууу.... Видене бе...., как не те домързя толкоз нещо да изпишеш с неща дето са отдавна сдъвкани, някои от тях вече са повърнати, а други изсрани? Кому е нужно това? Или викаш, кат си изтървал момента - Дай да обобщим матрЯла от целия конспект? Нещо такова. Само не искам да се плашункате и да се притеснявате! Честно казано от петте ми години тук, това е най-дългия пост на Виден, който чета/виждам... Има само един по-дълъг, но той е виждан само от колеги. Не се плашункай - винаги може повече! Бе и аз се чувствам като отцепник, ама кво ми пречи да се домъкна до Пловдив, да се напием животински до сутринта, сутринта да си фана някъв влак и една двулитровица, и кротко да си пропътувам до Софето... Ред. Сега се сетих кво ми пречи - няма да се свърши само с едното напиване до сутринта, да го еба... И какъв е проблема?!?!? Няма да те прибера ли, що ли? Айде не бъди тиквеник. 2 и нещо пак има влак. Ако ще се пие цяла нощ и аз нямам грижи да се домъкна до Пловдив. Че иначе много чакане за скапания влак. Тая схема сме я отработили добре ми се струва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Тая схема сме я отработили добре ми се струва! Само предупреди Даринка да си скрие манджите Щот после да няма пак.... Ауе мисирииии, кой ми изплюска тас кебапа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.