Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ама се губят пръсти...

Любимото ми е хидравличния нож за хартия... Трябва да натиснеш две копчета едновременно, които се намират отдолу на машината, за да падне ножа.

Ама се губят пръсти...

Ама пък като дойде някой да ти крещи, че вдигаш шум, и ти му отвориш със половинметрово мачете в ръце, дали ще дойде пак да се оплаче, а?

Ама пък като дойде някой да ти крещи, че вдигаш шум, и ти му отвориш със половинметрово мачете в ръце, дали ще дойде пак да се оплаче, а?

Ъм..., отдавна не ми се налага да употребявам подобни средства за респект спрямо комшиите си.... Още от както ги натренирах да се кефят на звука от 700 кубиков, работещ, мотоциклетен боксер под прозорците им, те си знаят, че по принцип съм си добра душа, ама...

Е, те и моите идват да им точа ножовите, ама ся кво, да оставя заготовката без надзор ли?

Ред. Гадине, след малко отивам да взема брезовите заготовки.

Ама се губят пръсти...

Любимото ми е хидравличния нож за хартия... Трябва да натиснеш две копчета едновременно, които се намират отдолу на машината, за да падне ножа.

Офф, не ми говори.Колко съм рязал с такова животно......

Споменах ли вече, че ме боли косата? А сега трябва и нещо умряло да съживявам... тия хора съвест нямат!

(или май беше това за темата с мрънкането?)

Пука ли ти? Гадине, намери малко месинг или бронз ма....С тия материали работиш, все пак...

Какъв е начина да се разправяш с мутри... кат' Митьо Райфъла примерно?

Tова дори не е въпрос... ей тъй си мисля само, че оправия няма...

А сега трябва и нещо умряло да съживявам... тия хора съвест нямат!

Чувал съм хората да казват, че виагра-та помагала в такива ситуации. :laughing1: :laughing1:

Не е пищова. Един пловдивски баровец е... имаше магазин на центъра който подпали след някакъв скандал с майка си май... нещо такова имаше

Чувал съм хората да казват, че виагра-та помагала в такива ситуации. :laughing1: :laughing1:

Мхъ, дете! Аз с това проблеми няма, бе. Все още като се будя сутрин и краката са ми отвити и стърчат от палатката :rolleyes: За мъртва машинария говорих. Толкова мъртва, че би било истински акт на милосърдие да я погребат по християнск в най-близката база за изкупуване на цветни метали... А, те тъпаците искат да я резоректват..., че и за без пари ако може, пък и да е за завчера, че и нЕкой лев да им дадеш по случая...

П.п. Танасе, ти път към Пловдив няямаш ли бе?

Ми...бем ли гъ, след седмица-две се каня да минавам, ама ще видим. Ко искаш да ти нося? Ракия има, мое се нажмурим drunk.gif

Ми...бем ли гъ, след седмица-две се каня да минавам, ама ще видим. Ко искаш да ти нося? Ракия има, мое се нажмурим drunk.gif

Хахахаха.... семпер идем, семпер фиделис!

Не бе, говедо :lol: Да те уреждам с месинг и бронз... Пък то напиването все някога трябва да го сторим, че вече бая се насъбра ;)

Ам...хубу. Тва значи, че тряя сам да дойда...Тряя намерите де да спя, ако се запием..То вярно, че времето се затопля, ма все пак..tounge.gif

Ам...хубу. Тва значи, че тряя сам да дойда...Тряя намерите де да спя, ако се запием..То вярно, че времето се затопля, ма все пак..tounge.gif

Таман подредих гаража, ще има място, няма се пуашиш :D

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...