Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

абе като чета последните страници (интересен форумен ден е било :laughing1: ), та се чудя, то има ли неизлашкани форумни женки? Все някой от форума се е записал, те да не би за това да бягат от форОма? :laughing1: :laughing1:

Хахаха... може и това да е проблема. Ама никоя не съм изгонил аз!

Мани, ми с някои пръчове сме и баджанаци по тая линия rolleyes.gif

Ред. След тая моя забележка нищо чудно и скандал да се завихри...Или поне двама-трима са се замислили. laughing1.gif

Сега ме замисли... Само за една съм сигурен, че съм единствен... :)

П.С ебаси гадния лаптоп...

Покри се Трити, захванахте Ангел :lol: Ама и той, като продължава да се връзва, кой му е виновен

(Знам знам, пак констатирам очевидното)

Този път си успял да пропуснеш някои очевидни неща. Като това, когато Трити съобщи, че изчезва за три месеца някъде без интернет. :laughing1:

Така и не ми отговори коя е третата. Едната е ясно, че не си единствен. За втората съм почти сигурен, че си единствен от форума, но така и не се знае коя е третата изобщо ;).

С тия лафове за това кой коя таковал ме връщате поне с 20 години назад, баси. Старост, нерадост. :laughing1:

По - скоро 30...

Този път си успял да пропуснеш някои очевидни неща. Като това, когато Трити съобщи, че изчезва за три месеца някъде без интернет. :laughing1:

Ти па да не мислиш, че чета всичко? Особено нейните фермани и любовни обяснения към този и онзи..

Имам още седмица до заминаването. Официално на 27 ми е полета, така че до тогава ще наминавам.

Искам да ви питам само защо така започнете да споделяте и - ОП! - се сецнете?! Като сте почнали, карайте докрай?! :)

Или жените ви четат тука и после две кофи мастило, два месеца носене на цветя и плюшки, един скъп пръстен, почивка поне за седмица на някой по-луксозен спа център и разбира се - никакъв секс?! :devil

Ще подскажа още веднъж, ако ще това да значи пак да се заяждаме малко: Спешно ви трябва скрита секция! B)

Kotora,к'во стана с тоя Cs бе ? :P

Еми нищо.Одеве трябваше да ям и след това излизах навън да пия биричка :D Утре по някое време.

На мен това ми прилича на хомосексуална електрическа крушка, готвеща се за обилно самозадоволяване...

Или жените ви четат тука и после две кофи мастило, два месеца носене на цветя и плюшки, един скъп пръстен, почивка поне за седмица на някой по-луксозен спа център и разбира се - никакъв секс?! :devil

Ех ако тази рецепта минаваше винаги, всичко щеше да е толкова лесно и всички щяха да са толкова спокойни...

Бах, комшията като се напие направо не е човек. Ама какво да го правиш хайвана, проблеми едно друго. Добре че е приятел от сума време, че да съм го пребил досега...

Поредната безсънна вечер, да му бера лайката... И до кога така ще изкарам, не е ясно...

Явно ще трябва да си намеря някое тихо хоби за през нощта, примерно като плетене на една кука или нещо подобно. Щото от четенето по някое време ме зацепва и без това празната глава, а ако седна по тези часове да си правя другите работи, то сигурно ще ме приберат с полиция.

Някой, някакви идеи?

П.п. А, да! И добро утро! Хехе..., този път аз го казах.

Боли ме кура, че сте ме изпреварили. Гадо, искаш ли да шиеш кукли? И книги ще ти дам laughing1.gif

Боли ме кура, че сте ме изпреварили. Гадо, искаш ли да шиеш кукли? И книги ще ти дам laughing1.gif

Аз никога не съм проявявал нежелание да изшия някоя кукла, Танасе, така, че не разбирам въпроса ти :blush: Пък и понякога така се получава, че това никак не е тихо занимание!

Бааахти... Кви хора сте вие, та и за това нещо книги да ви трябват?

П.п. Аоуу... болят ме и дрехите и косата....

П.п.2 Ха такаа.... Иранският посланник в Бразилия бил обвинен за блудство с малолетни... Хванали го да се пличка в компот от малки сливки, тоест, в басейн в компанията на маса малки гаджета. Според посолството обаче, тези обвинения се дължали на културни различия.... Бах тия различия, бах таз култура...

Хихи, никога не съм била в подпис на някого, пък било то и на Тръти :laughing1: Ама белите овчи къдрици как ми ходят само :laughing: :bowdown: СупИр :tongue

Пфффф, ти не знаеш за кви кукли иде реч :D Иначе - прави оригами ма.

Пффф..., тоя пък... В този форум има преживели свидетели на това, какви оригамита мога да правя :bgrin:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...