Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Много народ чете скришно, внимавайте да не стане някой семеен скандал :)

Никакъв такт Ве, майнаа.... Няма да излязат хора от тия....

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

За ебане ли си говорите? И аз съм шибал няколко от форумните женки. Ма не се фаля. То, не че е за фалене де...Иначе ако ше караме темата за ебането - най-яко е да ебеш на теферич, след буря.

Мани другото, говорим за ебане на ФОРУМНИ женки, това е по-интересното...

Танасееее, не ти прави чест да използваш това, че съм в цикъл, за да пишеш по няколко пъти в пост от ония думички, които много обичам да редактирам като съм в кондиция. :woot

П.П. Някой спомня ли си все още сапунената опера преди време между Фарел и Бай Михал? Скоро мярнах неин пост и се сетих какво преследване из темите и разделите беше. :laughing:

Айде ся. Аз съм в период и ползвам такива нецензурни думички като п♛тка и ебане. Фарел..Не, с Фарел нямах зимане-даване...

Танасееее, не ти прави чест да използваш това, че съм в цикъл, за да пишеш по няколко пъти в пост от ония думички, които много обичам да редактирам като съм в кондиция. :woot

Мхъхъм... що не ползваш от онези с крилца след като си в един от "онези" дни? Хем до колкото разбирам от тези неща, имало и с различни аромати и помади. Хем ще се чувстваш и по-комфортно и ще си модерираш Танас колкото си щеш. То и нагъната на няколко ката хартия Емека би свършила работа като се замисля сега... Както и да е..., споменавам Емека щото хората са се погрижили да имат чешит за всякакви ситуации и личности. Кеф ти да ис откривател, кеф ти да си дзен философ, та дори и приключенски настроена личност... Само ще трябва да спреш и четвъртинките Виагра, щот, нали...

П.п. Няма да сА притесняваш, пак съм си той.... :rolleyes:

Сега като се замислих, даже бая културно го давам. Иначе.. laughing1.gif

Възможностите ти ги знам - развихриш ли се, бая "Емека" ще ни трябва после...

Мхъхъм... що не ползваш от онези с крилца след като си в един от "онези" дни?

Само ще трябва да спреш и четвъртинките Виагра, щот, нали...

Галине, не се бъзикай, че както ми е зле...:pirate

...а може и да съм така, понеже замених четвъртинките с половинки...:lol:

Едит: Баси, не може да ми е толкова зле, а не съм няк'во гевезе...:sick...трябваше да се връщам тази вечер до Пловдив, че утре рано сутринта имам ангажимент, ама няма да стане както върви работата...

...а може и да съм така, понеже замених четвъртинките с половинки...:lol:

Простинал си докато си забърсвал опиканото около чинията?

Емеката няма да помогне, тя е само за леко насиране. А за това каква словесна дрисня мога да блъвна, ще трябва цял лайновоз...Поне.

Е...., то кой не може да се носи с по един вагон лайна в час из форОма?

Аню не може. Нали е високоинтелигентен, той не сере, той дефекира. И не отделя лайна, той отделя екскременти. Па и не само той е от тоя тип... shithappens.gif

Аню не може. Нали е високоинтелигентен, той не сере, той дефекира. И не отделя лайна, той отделя екскременти. Па и не само той е от тоя тип... shithappens.gif

Благодаря Ви мили Господине, че изразихте възгледите ми и не се наложи аз да използвам тези пошли и мръсни думи. mellow.gif

Да ама това е защото е достатъчно смел мъж за да носи розови чорапи и да се разкрасява с помади...

За което му отдавам нужното уважение. Но това не ми пречи да ми изглежда пълна пеерастия.

Ауе няма ли някъв начин долу в списъка името ми да излиза в розовко? :P Хубаво да подчертае силната ми мъжественост.

Ауе няма ли някъв начин долу в списъка името ми да излиза в розовко? :P Хубаво да подчертае силната ми мъжественост.

Да бе..., давай им ти идеи ва Весо или Иван... Найш колко им трябва!? Ама после да не седниш да мрънкаш?

http://www.youtube.com/watch?v=dxFIQSZpqcY&feature=autoplay&list=AL94UKMTqg-9CoItyKPvUE2s3yWoVTC1DB&playnext=17

Може, ама не вярвам другите от Members+ групата да го оценят подобаващо. Което ми напомня, че това лилаво и мене ме дразни адски много !

Покри се Трити, захванахте Ангел :lol: Ама и той, като продължава да се връзва, кой му е виновен

(Знам знам, пак констатирам очевидното)

Може, ама не вярвам другите от Members+ групата да го оценят подобаващо. Което ми напомня, че това лилаво и мене ме дразни адски много !

Дядо ти мраз изобщо няма да възразява. :D

абе като чета последните страници (интересен форумен ден е било :laughing1: ), та се чудя, то има ли неизлашкани форумни женки? Все някой от форума се е записал, те да не би за това да бягат от форОма? :laughing1: :laughing1:

Мани, ми с някои пръчове сме и баджанаци по тая линия rolleyes.gif

Ред. След тая моя забележка нищо чудно и скандал да се завихри...Или поне двама-трима са се замислили. laughing1.gif

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...