Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Е, какво толкова? Момичето явно има по-задълбочен контакт с това момче Антарес! Не виждам защо я критикувате толкова - след като си имат телефоните, значи не са просто интернет приятелчета.

Е, какво толкова? Момичето явно има по-задълбочен контакт с това момче Антарес! Не виждам защо я критикувате толкова - след като си имат телефоните, значи не са просто интернет приятелчета.

Изпускаш момента, че на него телефонния номер, който му е звъннал е непознат :) Явно размяната на номера е протекла само в една посока :)

Това с аквариумите е супер яко.

............

Как ли пък не съм учуден, че написа сума изречения без да кажеш нищо съществено. Никой не те иска сервилна, ако мислиш по тоя начин, наистина имаш сериозен проблем. В крайна сметка пак нищо не си разбрала или по-скоро си разбрала, но не искаш да си признаеш. Но и това е нормално. Не съм очаквал нещо друго. Предполага се, че когато човек претендира да е интелигентен, поне ще се опита малко от малко да вникне в това което му се казва, но понякога за съжаление, интелигентността не помага за такъв тип разсъждения. Прекаленото самочуствие също. Здраве да е, поне опитах да обясня, като не разбираш - не разбираш. Работата е там, че аз няма нужда да те асимилирам. Няма и нужда да питам Гадо за каквото и да е свързано с тебе. Засега те оставям да дишаш свободно, но си на още едно-две оплаквания, преди да излетиш. Така и в крайна сметка не стопли, че или ще се интегрираш някак си в това общество или ще излетиш. Така е във всеки нормален форум по света.

Между другото, ще се учудиш с колко много хора в този форум се уважаваме, както и да си го мислиш, че не стават по форумите тия работи. Предполагам за тебе не работи тая работа, като се има предвид какво твориш поне из този форум.

Мирката ме изпревари.

Площад "Македония" е в София. Нарицателно е като място, дето се събират ...хм, хамалите. Ама Хамалите, не хамалите. Нещо като стоянка на бакшиши, само дето се събират хамали от старата генерация. Също е и нарицателно за клюкарник.

Трити, жено! Какъв ти е проблема? Ако Пешо не може, мога аз да пробвам да ти отговоря.

Ааа недей така. Тя ни беше търсила снимки в нета да ни види. Явно не е разбрала на снимките кой си. Което не знам какво говори - такова издирване на снимки, информация, едно друго, на мен ми е странно. Като пиша в няколко форума и да тръгна да издирвам хората вътре.

о дааа, интересно :) Жалко, че повечето от архивните снимки от форумните срещи бяха на вареза преди, и ги няма, та да ни гледа на спокойствие момичето :laughing1:

Само на мен ли ми заприличва на "Искренно и лично" цялата дискусия тук с Трити ? :D

само дамата в червено ни липсва :D

едит:

Мирката ме изпревари.

Площад "Македония" е в София. Нарицателно е като място, дето се събират ...хм, хамалите. Ама Хамалите, не хамалите. Нещо като стоянка на бакшиши, само дето се събират хамали от старата генерация. Също е и нарицателно за клюкарник.

Трити, жено! Какъв ти е проблема? Ако Пешо не може, мога аз да пробвам да ти отговоря.

ааа сега вече схванах напълно :) ама то щом е в София няма как и да го знам :rolleyes:

Аз мисля, че Трити трябва да дойде на следващата форумна среща. :)

Дойде ли Трити, идвам и азninja.gif

Хора, не бъдете толкова крайни. Може да има любовни отношения в цялата тази история, а когато има такива - ледът е много тънък, хората става свръхчувствителни, раними и раздразнителни. Не прибързвайте, за да не се засегне някой! Може би нямам право да се меся в тази дискусия, ако е така - простете.

Не се сдържах - любов има винаги, въпроса е кой кого ще полюби, налюби или изплющи...Нали знаете, че ебан нещастен няма laughing1.gif

Не се сдържах - любов има винаги, въпроса е кой кого ще полюби, налюби или изплющи...Нали знаете, че ебан нещастен няма laughing1.gif

Къде е сега хер Мидекс да те цензурира :D

Иначе чета си аз последните две страници и стигам до поста на трити, където се обяснява, че тя била звъняла на скорпиона. Не знам, но силно се надявам да си прави та*ак, че тя е звъняла, защото ако е другото - това е бахти creepy-то :D.

И така яко плющи дъжд в Пловдив, че чак ми се сгрява сърцето!

И така яко плющи дъжд в Пловдив, че чак ми се сгрява сърцето!

Ба. Тука около Каменица препикава, ама чак яко да плющи. Сигурно е в друга зона.

Баси, аз съм учила философия и имам чувството, че по-малко празнословя от Тръти. Така ли е наистина? То са едни фермани, с които не се казва нищо съществено... :confused

Мхъхъм... Този път ще наруша изконното си право на несериозност и ще вметна така между другото...

Хора, защо след като сте учили толкова години (едни повече, други по-малко) така и не сте се научили да четете?

Майната му..., не се хабете да отговаряте, аз така или иначе напоследък го заобикалям по-издалече този форум.

Мхъхъм... Този път ще наруша изконното си право на несериозност и ще вметна така между другото...

Хора, защо след като сте учили толкова години (едни повече, други по-малко) така и не сте се научили да четете?

Майната му..., не се хабете да отговаряте, аз така или иначе напоследък го заобикалям по-издалече този форум.

Що бе, не щеш вече да си говориш с нас начи :D

mIRCata, това дето на тебе ти се струва странно, за мене е нормална проява на интерес. И не виждам какво толкова странно има, в това че съм потърсила ваши снимки, мнения и прочее друго инфо. Което между другото изобилства в нета, дори хич да не го търся, то само ще ме намери. ;) Пък и аз не пиша в няколко форума, а само тук, затова и не страдам от раздвоение на личността, както неминуемо вече сте ме заподозрели. ;)

А за "изпускането" както повдигна въпроса, ти изпускаш важния момент да прочетеш думите "след като повече от месец търпеливо чаках...". То някои неща се променят за повече от месец, колкото и невероятно да ти се струва... ;) Но едва ли ще прочетеш и този път това, дето тука възпитано ти отговарям...

ARPAnet, затова и все още смятам, че има нужда от скрит раздел тук. Със или без (забележи) моето присъствие в него. :)

"Засега те оставям да дишаш свободно, но си на още едно-две оплаквания, преди да излетиш. Така и в крайна сметка не стопли, че или ще се интегрираш някак си в това общество или ще излетиш. Така е във всеки нормален форум по света."

Суут! Килеринчо, полека малко с мебелите, да не се "убоцкаш" без да искаш. ;)

Чудя ти се само какво ще осмисли живота ти като ме баннеш? Банваш и после какво?! На някоя друга мацка ще изземваш въздуха за дишане?! За 10 години не заподозря ли, че с малко жени можеш да си разменяш такива "мили" послания? Пък и колко от тях са проявявали моето чувство за хумор, на всичките ти силови изпълнения?

Всеки твой пост към мене съдържа два етапа:

1. Да се поудряш малко в гърдите колко си велик и страшен.

2. Как си се засилил да ме баннеш.

По първата точка винаги съм те намирала за забавен (в прекия и преносния смисъл на думата ;) ).

А по втората - вече всички в очакване тръпнем кога най-после засилките ти ще се увенчаят с успех. Ама може би 'щото всички чакаме да замахнеш, пък ти не замахваш, а? Или тактиката е да не ти избягам, а само наум да те наричам с трепет "Черният господар"? :bgrin:

(На горните редове ако не ти е смешно, значи си го закъсал. ;) )

На оплакалите се искам да кажа само, че всеки може да подаде жалба за клетвени декларации, без обстоятелствена част. ;)

Grimjaur, мерси за предложението, мина то. И замина.

За всички други:

Предвид, че това като нищо може да се окаже последният ми пост тук, приемете искрените ми пожелания за късмет в живота ви, здраве и весели моменти.

А и ако нещо някой от вас се усеща обиден от мене, смирено моля за прошка. :inqn

Що бе, не щеш вече да си говориш с нас начи :D

То ручането на мървя не е като гледането на това което се гледа напоследък тука... Ку ш'мъ разбереш правилно, Бай Веселине...

То ручането на мървя не е като гледането на това което се гледа напоследък тука... Ку ш'мъ разбереш правилно, Бай Веселине...

Не те разбирам, честно казано. Искаш да кажеш, че вече не ставам. Щото споря с Трити или има и друга причина. За друго не се сещам да се е променило. Може пък и някое друго миризливо да съм изакал, знам ли и аз.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...