Antares Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 In soviet Russia, comedians laugh at you Досега никой не е имал проблем с Форума и неговите механизми - вече близо 10 години. Това определено не е вярно и има доста примери за хора, които са напуснали форума по тази причина. Или са били напуснати. Мога да се подкрепя и с примери. Но като цяло съм съгласен. @Triti - успех и безаварийно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Killerincho, пробвай да ми прочетеш поста без да плюеш плюнки по монитора. Пусни си нещо релаксиращо, примерно Точно и ще е в съзвучие с налегналите... емоционалности. После ми пиши как съм била извъртала темата. Пробвах да обясня като човек, че няма как да имам мазните домогвания до определяне на каквото и да било тук. 'Щото кьорав електронен гък няма да мога да пратя. Иначе за класацията ти сигурно очакваш да започна да правя пого или поне да изпадна в екстаз, но да ти кажа (с яко чувство за хумор тук), че може леко да ми трепне лявата вежда ако обещаеш между очите да не ме целуваш! naka_g, просто скимуцам една идея, дето много форуми си я внедриха и намериха смисъл в нея, пък за това кой какво щял да определя - тук си има модове, админи и всякакви оторизирани лицове. Но към момента, както виждаш са заети да я заклеймяват основно (идеята де). Ама храня някакви надежди сега, че до края на август може и да са узрели, премислили и дори съзрели желание да си общуваме по-нормално. Така че като нищо да видиш преди мен как могат да се случат питаните от теб неща... Ле-леее... представяш ли си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 а защо вместо модовете, админите и другите лицове да променят каквото и да било в начините си на комуникация, вербална или невербална такава, не се замислиш дали ти не би трябвало лееекичко така да промениш своя изказ до към края на Август, както казваш? И също така вместо те да узреят (аз лично предпочитам да си останат така както са си сега, зелени, неузрели) не се опиташ ти да поозрееш малко? Честно, звучиш ми като някакво 12-13 годишно момиченце, мислещо си, че земята се върти около нея и върха на носа и е най-далечната точка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Killerincho, пробвай да ми прочетеш поста без да плюеш плюнки по монитора. Пусни си нещо релаксиращо, примерно Точно и ще е в съзвучие с налегналите... емоционалности. После ми пиши как съм била извъртала темата. Пробвах да обясня като човек, че няма как да имам мазните домогвания до определяне на каквото и да било тук. 'Щото кьорав електронен гък няма да мога да пратя. Иначе за класацията ти сигурно очакваш да започна да правя пого или поне да изпадна в екстаз, но да ти кажа (с яко чувство за хумор тук), че може леко да ми трепне лявата вежда ако обещаеш между очите да не ме целуваш! Само не разбирам, защо все още си мислиш, че това което пиша из форума е плод на някаква емоция. Ако бях толкова емоционален през изминалите години, сигурно вече щях да съм с два байпаса и един инсулт. Нещата са прости. Начина по който се държиш с хората във форума, не всички, но повечето, не ми харесва. Писах го и преди, но тебе ти е по-удобно да си мислиш, че съм някое детенце, дето такива работи много сериозно го нервират и не искаш да схванеш, че допускаш грешка като продължаваш да се държиш по същия начин. Искаш уважение предполагам, но уважението не пада от небето. Никой няма да те уважи защото си жена или защото обичаш животните или пък защото си много умна, интелигентна, красива и т.н. Уважение се печели когато човек покаже уважение. Не винаги, но обикновенно така се случват нещата. Предполагам ще споменеш, че аз самия не проявявам уважение към тебе и това е така. Но аз не съм ти длъжен с нищо и не ми необходимо твоето уважение. Не може да вървиш с рогата напред срещу мене, дето се занимавам с глупости като твоите в продължение на над 10 години, само и само да се запази тоя ми ти форум на някакво що-годе прилично ниво, и после да очакваш аз да те уважавам. Не можеш и да очакваш уважение от мене, след като ти гледам поведението във форума. И тук съм сигурен, че повечето колеги ще се съгласят с мене. В едно такова общество не можеш да влезеш с рогата напред. Бих ти написал и още някои неща, но не виждам смисъл. Ако до тук не си ме разбрала, какво имам предвид, очевидно никога няма да ме разбереш. Весело прекарване за там закъдето си се запътила и докарай някое ново животно за зоопарка, че да се развеселят малко и другите животни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Пусни си нещо релаксиращо, примерно Това според теб е релаксираща музика? Да имаш да взимаш. Ей това е релаксираща музика: Може и това: http://www.youtube.com/watch?v=5k7tbbCwyAk И това с чаша хубав коняк или подобаващо отлежало уиски ... или друго питие по избор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Captain Obvious strikes again. Между другото, как бихте реагирали, ако ви се обади непознат номер, женски глас и след като стана ясно, че не мога да говоря в момента, на въпроса ми "кой се обажда" чуете отговора "друг път ще ти кажа" и затвори. Аз лично доволно се похилих :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Captain Obvious strikes again. Това към мен ли беше? Мхм За теб може и да е очевидно, но Трити явно друго считаше за релаксираща музика... което за мен е доста далече от такава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Мхм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 И ся що не ми се спи да му е........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 И ся що не ми се спи да му е........... Triti те прокле нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 Добро утро... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 Това според теб е релаксираща музика? Да имаш да взимаш. Ей това е релаксираща музика: Може и това: И това с чаша хубав коняк или подобаващо отлежало уиски ... или друго питие по избор. По първото - почти щеше да стане, стига по етапите до ютюба да не му бяха вдигнали RMS-а на -12.5 dB, което е по-подходящо за някой албум на Металика например....в оригинала съм сигурен, че не минава -18 dB. По второто - щях да кажа нещо за декември тая година, ама карай...ще пропусна, че още не съм се събудил като хората....а и ония са живели доста по-нагоре от боливийците на клипа. Добро утро на Наско, че май само той е станал навреме както винаги... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 Може и това: http://www.youtube.c...h?v=5k7tbbCwyAk Това второто повече ме натоварва, отколкото да ме релаксира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 Заваля дъдж и вместо да ми измий колата, я оака. Дейба тия пясъци от Сахара.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 Това второто повече ме натоварва, отколкото да ме релаксира. Ами това клипче намерих - наскоро ги слушах на главната и ми се стори много приятна музика. Не че съм го слушал това кой знае колко - цъкнах някъде по средата - стори ми се същото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 сутринта ставам и гледам колата цялата в лай*а ок, реших да я полигавя и я заведох на автомивка. Още докато я миеха навън отново заваля и сега пак е същата :laughing1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 ........... Дедо, да ти покажа ли за мен какво е релаксиращо....ако съм там, цял ден мога да прекарам без да мръдна от стъклото....акули, китови акули, скатове, манти.... http://www.youtube.com/watch?v=u7deClndzQw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 Сега, след изказването на __smirnoff__ (дето да пукна ако се сещам кой е...), очаквам всеки момент и махленските хамали от площад Македония да се впуснат в описания като колко годишно момиченце им звуча и как точно да "поозрея", като се променя към исканите нива на скудоумие. По реда си е Килеринчо. (Борба беше докато си спра за малко скриптовете, дето пречат да ти виждам мненията.) Ама имаше смисъл да се поборя, защото установявам с изненада, че ти най-много от всички имаш нужда от такава секция, където съвсем в реда на нещата ще можеш да изтъкнеш колко точно не те кефя. А и останалите ти колеги, за които си сигурен, че споделят възгледите ти, ще могат и те да те подкрепят. Защото поне те разбират към момента, че винаги ми интерпретираш постовете по много избирателен начин. Освен това вече започваш сам да не се четеш и да не обръщаш внимание какво пишеш. Примерно ако съм написала "чушки", а после и "ряпа", то ти, Рапторът и Психарят, с общи тълкувателни усилия ще достигнете до прозрението, че съм имала предвид скапали белени домати и прокиснало кисело зеле! Приложете така един по-универсален критерий, примерно онтологична верификация... Освен това, Килеринчо, ще ти кажа какво си мисля, докато чета какво си ми написал, ако и да не си поискал мнението ми. И не съзирай нарочност тук, просто не искам да те разочаровам. Имам чувството, че змия те хапе по задника, когато вниманието ти спира на скромните ми изказвания. И нито аз разбирам що за ищах те гони непрекъснато да ми навираш в очите желанието си насилствено да ме асимилираш, за да съвпадна с представите ти за поведение тук, ако и да не нарушавам правилата на форума - зор, зор, да съм точно определено сервилна. (Към теб специално? Ето ти , да пробва да ти стопли душата малко. )Не ща да ме уважаваш, нито бих поискала уважение от когото и да е тук. Уважението е сериозен процес и по форумите е трудно да се получи. Скромно само се надявам да можете да мислите, без да приемате за вездесъщи, с възторжена самоувереност и комсомолски ентусиазъм първите ви хрумнали гадни клишета по адрес на така милата ми същност. Питай поне Гадо, дали лошотията, дето все ти се привижда, не е леко... свръхидейна? Или поне допусни, че може след време същите ми тези постове да ти звучат много по-различно. Кой знае... Между другото, как бихте реагирали, ако ви се обади непознат номер, женски глас и след като стана ясно, че не мога да говоря в момента, на въпроса ми "кой се обажда" чуете отговора "друг път ще ти кажа" и затвори. Аз лично доволно се похилих :] Антарес, аз бях тази, дето ти се обади и ти каза, че после ще ти каже. Не знаех какво да кажа... Сторих го, след като повече от месец търпеливо чаках да намериш времето от 20 минути и желанието да ми изслушаш проблема. Имах нужда от твоя съвет. Исках да ти споделя нещо и да ти кажа като на близък човек (какъвто си мислех че си ми) обидата, която усетих в душата си. Та... извинявай, ако по някакъв начин съм ти досадила или не дай си боже, развалила душевния ти комфорт; и се радвам ако само доволно похилване съм предизвикала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 Минава ми през главата: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 Хахахахахаахха, mIRCata Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 Хахахахахаахха, mIRCata Ми това ми минаваше през главата в един момент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 Ми това ми минаваше през главата в един момент. Помислих си, че си го сложил във връзка с постовете от последните няколко страници. Извинявам се, ако не съм разбрал, но определено доста се хилих като го видях Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 Сега, след изказването на __smirnoff__ (дето да пукна ако се сещам кой е...), очаквам всеки момент и махленските хамали от площад Македония да се впуснат в описания като колко годишно момиченце им звуча и как точно да "поозрея", като се променя към исканите нива на скудоумие. моля ти се, недей да пукаш, защото за щастие няма как да се сетиш кой съм, тъй като не ме познаваш. А махленските хамали, дори и от площад Македония (кой е тоя площад м/у другото?) сигурно са готини хора, и не заслужават да бъдат намесвани Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 моля ти се, недей да пукаш, защото за щастие няма как да се сетиш кой съм, тъй като не ме познаваш. А махленските хамали, дори и от площад Македония (кой е тоя площад м/у другото?) сигурно са готини хора, и не заслужават да бъдат намесвани Ааа недей така. Тя ни беше търсила снимки в нета да ни види. Явно не е разбрала на снимките кой си. Което не знам какво говори - такова издирване на снимки, информация, едно друго, на мен ми е странно. Като пиша в няколко форума и да тръгна да издирвам хората вътре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 Дедо, да ти покажа ли за мен какво е релаксиращо....ако съм там, цял ден мога да прекарам без да мръдна от стъклото....акули, китови акули, скатове, манти.... http://www.youtube.com/watch?v=u7deClndzQw Аз съм бил. Ама не там, а тук: Georgia Aquarium Ако не бях видял името на клипчето, нямаше да направя разликата. Съвсем сериозно. Изглежда идентично. Няма да можеш да изкараш толкова време, защото постоянно има някой дето писка и скача наоколо. Ако няма хора - ще успееш. И аз направих 2 такива клипчета. Освен да взема да ги публикувам, макар че не са особено различни.. Антарес, аз бях тази, дето ти се обади и ти каза, че после ще ти каже. Не знаех какво да кажа... Сторих го, след като повече от месец търпеливо чаках да намериш времето от 20 минути и желанието да ми изслушаш проблема. Имах нужда от твоя съвет. Исках да ти споделя нещо и да ти кажа като на близък човек (какъвто си мислех че си ми) обидата, която усетих в душата си. Та... извинявай, ако по някакъв начин съм ти досадила или не дай си боже, развалила душевния ти комфорт; и се радвам ако само доволно похилване съм предизвикала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.